2009 Kasm Anneleri

benimki nerdeyse 3.5 aylık oldu. alıştı şimdi dizde sallayarak uyumaya.
şimdi bu dediklerini yapayım bi ama hiç umudum yok ya:Saruboceq:

benimki nerdeyse 3.5 aylık oldu. alıştı şimdi dizde sallayarak uyumaya.
şimdi bu dediklerini yapayım bi ama hiç umudum yok ya:Saruboceq:

bence trayci falan hikaye her bebeğin ayrı bir huyu var hatta bebeklerimizi birbiriyle kıyaslamak bile ne derece doğru bilmiyorum
sonuçta onlar bize değil paşa paşa biz onlara uyuyoruz şimdiden parmaklarında oynatıyolar kaydirigubbakcemile3

olurmu nan öle deme kitaba 27tl para verdik hem 500 sayfa yazmış kolaymı delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bir kaç gündür bu yöntemi uyguluyom biraz işe yaradı sanki huy değiştirmezse tabi yarın ne olur bilmem

aynen bacım
benımkı bı suredır kendı uyuo uykusu gelınce besıge koyuyom ama oncesı alt degıs pijama gıy em we uyu
bana uyuyoonadad uyarsa ne alaŞeniz

sağol canım benim
he gııı ama ben arkadaşa kurban gittim heç bişryimiz yokene onlardan geçti bize:çok üzgünüm:
salakcinniayyyyy bu aynı bağaaaa benziyiiiiiiikaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
kendine neyn hakaret edisin nan:mymeka:

aynen öle bacım a.sa.s

edoş vallaha bilimidim gııı mikrodalgyamı konulliimiş eee yanmimi gıı öle aaa çok şaırdım haaaa
:1shok::1shok:

olurmu nan öle deme kitaba 27tl para verdik hem 500 sayfa yazmış kolaymı delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

okuyun yinede anacım vardır elbet faydası bak paylaşıyosunuz bizde öğreniyoruz
ama uygulucaz diye kafayıda yememk lazım değilmi ama şekerim
canı istemedikten sonra kimse uyutamıyo bizimkini uykusuda geldiyse nereye koysan orda sızıyo keyif adamı benim bebem aynı babası ve dayısı

:roflol::roflol:yok kıs ne hakareti iltifat bile ettim doğumdan sonraki halim budur koşuşturmaktan:roflol::roflol::roflol:
:lepi:walla bencede ben eneste hiçbir şey uygulayamadım illa dediğim dedik dedi ama ensarımda anne karnında öğrenip gelmiş hepsinizemuszemus

walla nagı aynı ole baygun baygın bakıyo emıyo sızıyo on dakıkada bı cırlıyo ama yazık kuzuma yaaa
gozler kendınden gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…