aşıdanmı bu bebe uyuyo böle
yoksa fıtıldenmı ya:sinifsinif:
benimki nerdeyse 3.5 aylık oldu. alıştı şimdi dizde sallayarak uyumaya.nan edoooş araba değiştirir gibi sterilizatör mü değiştirin gıı
hadi gözün aydııınn
amaan tracy karısı benim psikolojimi bozdu bee
ama gene de annatiiiimmm
şimci bebeğin uykusu geldimi gelmedimi takip etcen işte ilk esnemesi falan mirmirmirmir
benimki uyandığında bile esniyo o ayrı kaydirigubbakcemile3
neyse uykusu geldiğine kanaat getirdinmi
alcan bebeği odasına kundaklıcan kucağında bi 5 dk öölece durcan ki bu benimkinde sökmedi imkanı yok sabit duramadık :bbo:
neyse sonra şşş şşş diyip sırtına da pat pat vurcan bu esnada bebekler üç işe birden konsantre olamadıklarından ağlayamıyolarmış benimki ağladı ohaoldumsmile kıvrandı durdu kucağımda biraz uzuuun bi dönem olabilir belki de ben sabredemedim :kedi:
neyseee kucağında şşş pat yapıyon ya ama gezmek sallamak yok gezince daha çok uyarılırmış
işte böle böle bebiş mayışacakmış
ama uyumayacak yani önemli olan uyumadan yatağına koymak ki kendi uyumayı öğrensin
iice mayıştığından kanaat getirirsen yan yatır ve yatakta şşş pata devam et dii tracy gacısı
bölece orda uyuyacakmış başında dur diyo hemen gitme uyanırsa hemen devam et diye
öle öle kendi uyuyacamış
ben emziği ağzına bi tıksam bi de sakinleştirebilsem yatağında uyuyo da ben o sakinleştirme kısmında gümlüyom
benimki nerdeyse 3.5 aylık oldu. alıştı şimdi dizde sallayarak uyumaya.
şimdi bu dediklerini yapayım bi ama hiç umudum yok ya:Saruboceq:
bence trayci falan hikaye her bebeğin ayrı bir huyu var hatta bebeklerimizi birbiriyle kıyaslamak bile ne derece doğru bilmiyorum
sonuçta onlar bize değil paşa paşa biz onlara uyuyoruz şimdiden parmaklarında oynatıyolar kaydirigubbakcemile3
aşıdan aşıdan korkma sersemletiyo
uyandığındada sarhoş gibi olacak korkma baygın baygın bakacak
nan edoooş araba değiştirir gibi sterilizatör mü değiştirin gıı
hadi gözün aydııınn
amaan tracy karısı benim psikolojimi bozdu bee
ama gene de annatiiiimmm
şimci bebeğin uykusu geldimi gelmedimi takip etcen işte ilk esnemesi falan mirmirmirmir
benimki uyandığında bile esniyo o ayrı kaydirigubbakcemile3
neyse uykusu geldiğine kanaat getirdinmi
alcan bebeği odasına kundaklıcan kucağında bi 5 dk öölece durcan ki bu benimkinde sökmedi imkanı yok sabit duramadık :bbo:
neyse sonra şşş şşş diyip sırtına da pat pat vurcan bu esnada bebekler üç işe birden konsantre olamadıklarından ağlayamıyolarmış benimki ağladı ohaoldumsmile kıvrandı durdu kucağımda biraz uzuuun bi dönem olabilir belki de ben sabredemedim :kedi:
neyseee kucağında şşş pat yapıyon ya ama gezmek sallamak yok gezince daha çok uyarılırmış
işte böle böle bebiş mayışacakmış
ama uyumayacak yani önemli olan uyumadan yatağına koymak ki kendi uyumayı öğrensin
iice mayıştığından kanaat getirirsen yan yatır ve yatakta şşş pata devam et dii tracy gacısı
bölece orda uyuyacakmış başında dur diyo hemen gitme uyanırsa hemen devam et diye
öle öle kendi uyuyacamış
ben emziği ağzına bi tıksam bi de sakinleştirebilsem yatağında uyuyo da ben o sakinleştirme kısmında gümlüyom
bence trayci falan hikaye her bebeğin ayrı bir huyu var hatta bebeklerimizi birbiriyle kıyaslamak bile ne derece doğru bilmiyorum
sonuçta onlar bize değil paşa paşa biz onlara uyuyoruz şimdiden parmaklarında oynatıyolar kaydirigubbakcemile3
sağol canım benimitek krispi çok geçmiş olsun canlarım
sunways aynı benim oğlan gibi olmuş bu akşam işin zor
moralin bozulmasın ama kucak nedir şimi gör benim oğluşumu bu aşılar bozdu huyu tamamen değişti
inş sana olmaz
he gııı ama ben arkadaşa kurban gittim heç bişryimiz yokene onlardan geçti bize:çok üzgünüm:walla doğduğndan beri öle canım hafif ağlasa bile bakmıyorum kendi uyuyor geceleride emzirip yatağına yatırıyorum kendi kendine uyuyor
çok ge.miş olsun canıımm
üfff yaaa şu gazlarda bi bırakmadı şu bebelerimizi yaaaa
sağol canııımmm ulen ne kadar korursan koru yinede buluyor hastalık biziiii
:roflol::roflol::roflol:salakcinniayyyyy bu aynı bağaaaa benziyiiiiiiikaydirigubbakcemile3
sunways geçmiş olsun canım
ya bu aşı ağrıları nezaman geçio günmü sürüo
olurmu nan öle deme kitaba 27tl para verdik hem 500 sayfa yazmış kolaymı delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sunways geçmiş olsun canım
zeyitn, bu gecede uyudumu guzel ipek? yani dedigin surup ise yariyo mu? harveys bitsin, dr. sub simplex al dedi ama olmazsa ondan alicam.
:roflol::roflol:yok kıs ne hakareti iltifat bile ettim doğumdan sonraki halim budur koşuşturmaktan:roflol::roflol::roflol:sağol canım benim
he gııı ama ben arkadaşa kurban gittim heç bişryimiz yokene onlardan geçti bize:çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol:
kendine neyn hakaret edisin nan:mymeka:
aynen öle bacım a.sa.s
:lepi:walla bencede ben eneste hiçbir şey uygulayamadım illa dediğim dedik dedi ama ensarımda anne karnında öğrenip gelmiş hepsinizemuszemusbence trayci falan hikaye her bebeğin ayrı bir huyu var hatta bebeklerimizi birbiriyle kıyaslamak bile ne derece doğru bilmiyorum
yine 1 de yatttı
8 de kalktı hiç uyanmadı gecehihoyyyt
sonra tekrar uyudu son kalkış 11
2 gündür düzen bu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?