2009 Kasm Anneleri

yeni sterilizatör mü alacüünn ben de alcem emmee çok pahalı yaw anama desem ben kaynatırım der CADIARZU

esim kiza 1 saat bakarken bende bos durmuyorum. is guc yapiyorum.mafoldumben

ben geçen o kıza bakarken ayaklarımı uzattım oturdum gelmiş sen de mutfağı falan topla böle boş boş oturunca sinirlerim bozuluyo diyo alsanaalsanasmile
ahanda annadınmmı benim nasıl sinirlerim bozuluyo ben cebelleşirken didim ama içimden bilmiyorumkismile keşke dışımdan deseymişim sempatiksalakcinni

uffffffffffffffffffffffffffff, canim cok sikiliyo. yalnizliktan kafayi yiycem. kocisde gec gelicekmis. alt tarafi aksamdan aksama 1 saat kizla ilgilencek ama kacicak yer ariyo.alsanaalsanasmile

kız wanna sende benim gibi ne çok sıkılıyon havalar bir ısınsın evde durmucam
gidecek kimsemde yok ama çarşı pazar gezerim sende gelirsin olmamı

he ya büyüdükçe daha bi güselleşio huysuz virjin opuyorumnanaktan

nan tracy teyzeyi oku işte
amaaan kim okuccak onu şimdiii akannehir
senin kiz gece uykusunami yatti simdi?

yok yaa şimdi ellemesem belki uyur ama 7.30 gibi alcam banyo falan yapar sonra 10da uyusun yaa bu saatte uyursa sabah 4de uyanıyooo akannehir
10da uyuması ideal oldu sanki
dün de bu saatte uyumuştu 7de feryat figan uyandı aslında emip uyumak istiyodu galiba ama ben aldım geldim açıldı uykusu sonra

yuhhh valla. azcik bakim esim otursun demiyolar.
ben otursam esim getirip kucagima birakiyo.
bende mutfakta is yapiyorum, tek basima o bile dinlendiriyo beni, yalniz yapiyorum ya.

bende çok sıkılıyorum
çok severim gezmeyi püfffffffff
bak şimdi tatile gitsekmi gitmesekmi die düşünüos kızın yüzünden

yuhhh valla. azcik bakim esim otursun demiyolar.
ben otursam esim getirip kucagima birakiyo.
bende mutfakta is yapiyorum, tek basima o bile dinlendiriyo beni, yalniz yapiyorum ya.

evet yaa sırf o yüzden iş yapıyom haa bazen kafa dinliyoz en azındaan
neymiş ben artık enneymiş insan üstü varlık olmuşumm herşeyin üstesinden gelebilmeliymişim akannehir
gaza mı getirmeye çalışıyo ne sempatiksalakcinni

kız wanna sende benim gibi ne çok sıkılıyon havalar bir ısınsın evde durmucam
gidecek kimsemde yok ama çarşı pazar gezerim sende gelirsin olmamı

calisan insan olunca evde oturmak cok can sikiyo ya.
havalar isinsin gelmem mi.:lepi:

ogrencez iste yavas yavas bu hanimlari. hangisi bizede uyuyosa ona gore davrancaz.
aslinda 7 tracy teyze icin idealmis ama 4te uyanmasi sana ideal degil herhalde.kaydirigubbakcemile3
anam bu amerikalilarin bebeler 7den 7ye uyuyomuki gercekten?

iciii gidin kız tatilee neen gitmiceeniiiz
valla ben yıllık izinlerimin hepsini kullanmıcam yaa izmire falan giderim 1 hafta
bebişlere de ii gelir değişiklik yaa

insan ustu varlik ha, islerine gelince neler biliyolar.
bisey sorcam, sen bu saatte berayi karanlik odadami yatiriyosunda bi daha kalkmiyo.
ben bu saatte salonda uyutuyorum isikta.

ben zaten tracye güvendim başıma ne işler açtı kaydirigubbakcemile3
ama yok sonradan baktım da akşam saatleri onun değişik işte 5te 40-50 dklık uykuya yatırıyo falan sonra 7de banyo yaptırıyo
8demi ne uyutuyo yani 7de diil 11de gidiyo bi emziriyo uykuda sonra 2de ve 5-6 gibi kalkar diyo

iciii gidin kız tatilee neen gitmiceeniiiz
valla ben yıllık izinlerimin hepsini kullanmıcam yaa izmire falan giderim 1 hafta
bebişlere de ii gelir değişiklik yaa

kız gidekte -5 dereceymiş
almanyaya gidecüdüm alışverüş yaparun dedim %70 indirim varmış
almanyaya gitmezsem izmire gidecüm bende

insan ustu varlik ha, islerine gelince neler biliyolar.
bisey sorcam, sen bu saatte berayi karanlik odadami yatiriyosunda bi daha kalkmiyo.
ben bu saatte salonda uyutuyorum isikta.

eveeet karanlık odasındaa ondan kalkmıyoo dimiii eyvahedigeldismile
ışığını mı açsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…