he ya büyüdükçe daha bi güselleşio huysuz virjin opuyorumnanaktaniciii senin kız çok tatlı olmuş davşaaan maşallaaaahh
face de açılmıyo burda da kimse kalmadıı kızı uyuttum boşa gitti bilmiyorumkismile
face de açılmıyo burda da kimse kalmadıı kızı uyuttum boşa gitti bilmiyorumkismile
esim kiza 1 saat bakarken bende bos durmuyorum. is guc yapiyorum.mafoldumben
uffffffffffffffffffffffffffff, canim cok sikiliyo. yalnizliktan kafayi yiycem. kocisde gec gelicekmis. alt tarafi aksamdan aksama 1 saat kizla ilgilencek ama kacicak yer ariyo.alsanaalsanasmile
amaaan kim okuccak onu şimdiii akannehirhe ya büyüdükçe daha bi güselleşio huysuz virjin opuyorumnanaktan
nan tracy teyzeyi oku işte
senin kiz gece uykusunami yatti simdi?
ben geçen o kıza bakarken ayaklarımı uzattım oturdum gelmiş sen de mutfağı falan topla böle boş boş oturunca sinirlerim bozuluyo diyo alsanaalsanasmile
ahanda annadınmmı benim nasıl sinirlerim bozuluyo ben cebelleşirken didim ama içimden bilmiyorumkismile keşke dışımdan deseymişim sempatiksalakcinni
eveeeeeeet ondandııırbenim ayaklarim hic isinmadi bugun ya. kizin ondanda gazi vardir.mafoldumben
o şapkayı annem ördü azcık büyük önünü kıvırıdm
yuhhh valla. azcik bakim esim otursun demiyolar.
ben otursam esim getirip kucagima birakiyo.
bende mutfakta is yapiyorum, tek basima o bile dinlendiriyo beni, yalniz yapiyorum ya.
kız wanna sende benim gibi ne çok sıkılıyon havalar bir ısınsın evde durmucam
gidecek kimsemde yok ama çarşı pazar gezerim sende gelirsin olmamı
amaaan kim okuccak onu şimdiii akannehir
yok yaa şimdi ellemesem belki uyur ama 7.30 gibi alcam banyo falan yapar sonra 10da uyusun yaa bu saatte uyursa sabah 4de uyanıyooo akannehir
10da uyuması ideal oldu sanki
dün de bu saatte uyumuştu 7de feryat figan uyandı aslında emip uyumak istiyodu galiba ama ben aldım geldim açıldı uykusu sonra
eveeeeeeet ondandııırlmaz:
aa süpermiiş ben de tulumlar varya onnardan sandıydıımm
evet yaa sırf o yüzden iş yapıyom haa bazen kafa dinliyoz en azındaan
neymiş ben artık enneymiş insan üstü varlık olmuşumm herşeyin üstesinden gelebilmeliymişim akannehir
gaza mı getirmeye çalışıyo ne sempatiksalakcinni
calisan insan olunca evde oturmak cok can sikiyo ya.
havalar isinsin gelmem mi.:lepi:
ogrencez iste yavas yavas bu hanimlari. hangisi bizede uyuyosa ona gore davrancaz.
aslinda 7 tracy teyze icin idealmis ama 4te uyanmasi sana ideal degil herhalde.kaydirigubbakcemile3
anam bu amerikalilarin bebeler 7den 7ye uyuyomuki gercekten?
iciii gidin kız tatilee neen gitmiceeniiiz
valla ben yıllık izinlerimin hepsini kullanmıcam yaa izmire falan giderim 1 hafta
bebişlere de ii gelir değişiklik yaa
insan ustu varlik ha, islerine gelince neler biliyolar.
bisey sorcam, sen bu saatte berayi karanlik odadami yatiriyosunda bi daha kalkmiyo.
ben bu saatte salonda uyutuyorum isikta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?