2009 Kasm Anneleri

selocan kızın uyudu mu benimki uyudu ama uyani acab açmıdır emmiyor ya 5 dak emiyom diliyle itiyo ne yapacam ya hep böyle bu kız doğru dürüst emi

beray uyuynca, ozellikle gece, evde sessizlik sagliyomusunuz?
yok ya aynı hayatımıza devam ediyoz mesela şimdi makina çalışıyo biz de tv izliyoz
anaaaaammm bi soğan soydum gripli gripli öle böle yaş gelmedi yane ölsem o kadar ağlayanım olmazdı haaaaaaaa
allaan delüsüüüü ohaoldumsmile
hade beee anaaam benimki de yanabülüü koyuyom unutuyom kaç saat kaynıyoo
ben de alem yaaa

ayy edooş gelsek ne kaa güzel olur dimiii :lepi:
milet nerdesiniz

burdayım beeennn

selocan kızın uyudu mu benimki uyudu ama uyani acab açmıdır emmiyor ya 5 dak emiyom diliyle itiyo ne yapacam ya hep böyle bu kız doğru dürüst emi

uyudu canım benimki
ya aç diildir aç olsa uyanır merak etme sen
valla benimki aç oldumu ve de memeden süt gelmedimi çıldırıyo meme değiştirene kaa neler çekiyommm
bazen de hiiç emmiyo ben aç olduğunu sandığım halde akannehir

benimki de 5 dkyı zor dolduruyo kız ama doyuyo demekkii
ben başta neden kısa emiyo diyodum ama yetiyomuş

ya 5 dak emmeyle doyarmı bu bebe anlamadım gitti ya canım sende benim gibi uyku saatini ayarlamaya çalışıyon her gün kaçta uyusa kaçta uyansa diye plan yapıyım

ya benim kızın tırnağını keserken eşim etini kesmişti
korkuyorum tırnak kesemiorum napcam yaa bi akıl verin

ya 5 dak emmeyle doyarmı bu bebe anlamadım gitti ya canım sende benim gibi uyku saatini ayarlamaya çalışıyon her gün kaçta uyusa kaçta uyansa diye plan yapıyım
valla ben gece 10da uyutmaya başladım öylesi daha iyime geldi erken uyursa gecenin ortasında uyanıyo çünkü
şimdi 10da uyuyo 1 gibi kalkıyo emmeye sonra 5te kalkıyo sonra da 10a kadar falan uyuyo öle işte
benimkiler öyle sertleşmi belkide emiyordur ondan

benimi de sertleşmiyo yaa boşver doyuyodur o

benimkide 8 de uykusu geliyo uyutuyom yarım saat dalıyo sonra uyanıyo sonra 10 da uykusu oluyo kucağımda pış pışlıyom yatağağa brakıyom 11 kadar debeleniyo uyuyo uyanıyo tabi yatağından çıkarmıyom 11 den sonra yatmış oluyor gecede2 defa uyanıyo en son 6 süt veriyom 9 kadar uyuyor tabi 3 gündür böyle sonra değişrmi bilmem

hade beee anaaam benimki de yanabülüü koyuyom unutuyom kaç saat kaynıyoo
ben de alem yaaa

ayy edooş gelsek ne kaa güzel olur dimiii :lepi:

yaa eveett selocanımm gelin beeee bölee at arkanada beroşumu gell :roflol:

enişteyide getürdee iyi kociş nasıl olur görsün kız bişeler kapar belkimm :jeyyar::jeyyar:

:teytey: :teytey:
hemen hemen aynı böyle devam etse bari aynen 8de uykusu geliyo ama uyutsam erken uyanır diye uyutmuyom bi akşam 6da uyuyo 7 gibi uyanıyo babasının gelmesini bekliyo kafamçokkarıştı

benim yavrunda 5-6 gündür huy edindi gündüz hiç uyumuyo nerdeyse akşamda saat 9:30da uyuyo sabaha kadar uyuyo sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…