yok ya aynı hayatımıza devam ediyoz mesela şimdi makina çalışıyo biz de tv izliyozberay uyuynca, ozellikle gece, evde sessizlik sagliyomusunuz?
allaan delüsüüüü ohaoldumsmileanaaaaammm bi soğan soydum gripli gripli öle böle yaş gelmedi yane ölsem o kadar ağlayanım olmazdı haaaaaaaa
hade beee anaaam benimki de yanabülüü koyuyom unutuyom kaç saat kaynıyoodeme kızzz altta gözükmüyommu :1shok:
ne havalancam kızz şok oldum bende görünceee :1shok:
selo almam lazım diğeri tırt çıktı mutlaka almam lazım sempatiksalakcinni
ziraaaaa bugün kaynatırken pompamın biberonu tencerenin kenarına değiğ yandı delindiii
:1shok::1shok: ben konuşmuyorum bu konudaa :1ninca::1ninca:
burayadaa gelin yaza yaaaa lütfeeeennnnn şakkıdı
ayy fatoşum şifa olmuştur ama kaydirigubbakcemile3
milet nerdesiniz
selocan kızın uyudu mu benimki uyudu ama uyani acab açmıdır emmiyor ya 5 dak emiyom diliyle itiyo ne yapacam ya hep böyle bu kız doğru dürüst emi
uyudu canım benimki
ya aç diildir aç olsa uyanır merak etme sen
valla benimki aç oldumu ve de memeden süt gelmedimi çıldırıyo meme değiştirene kaa neler çekiyommm
bazen de hiiç emmiyo ben aç olduğunu sandığım halde akannehir
benimki de 5 dkyı zor dolduruyo kız ama doyuyo demekkii
ben başta neden kısa emiyo diyodum ama yetiyomuş
ya benim kızın tırnağını keserken eşim etini kesmişti
korkuyorum tırnak kesemiorum napcam yaa bi akıl verin
bende keserken azçık etine değdi sonra uyurken kestim daha kolay oli
yahu benimkinin eti koptu kanadı
çığlıkları hala kulağımda o yüzden kesemiorum
eşimede dedim sende kesme yoksa bu yaşta kalp hastası olcam
valla ben gece 10da uyutmaya başladım öylesi daha iyime geldi erken uyursa gecenin ortasında uyanıyo çünküya 5 dak emmeyle doyarmı bu bebe anlamadım gitti ya canım sende benim gibi uyku saatini ayarlamaya çalışıyon her gün kaçta uyusa kaçta uyansa diye plan yapıyım
benimkiler öyle sertleşmi belkide emiyordur ondan
valla ben gece 10da uyutmaya başladım öylesi daha iyime geldi erken uyursa gecenin ortasında uyanıyo çünkü
şimdi 10da uyuyo 1 gibi kalkıyo emmeye sonra 5te kalkıyo sonra da 10a kadar falan uyuyo öle işte
benimi de sertleşmiyo yaa boşver doyuyodur o
hade beee anaaam benimki de yanabülüü koyuyom unutuyom kaç saat kaynıyoo
ben de alem yaaa
ayy edooş gelsek ne kaa güzel olur dimiii :lepi:
benimkide 8 de uykusu geliyo uyutuyom yarım saat dalıyo sonra uyanıyo sonra 10 da uykusu oluyo kucağımda pış pışlıyom yatağağa brakıyom 11 kadar debeleniyo uyuyo uyanıyo tabi yatağından çıkarmıyom 11 den sonra yatmış oluyor gecede2 defa uyanıyo en son 6 süt veriyom 9 kadar uyuyor tabi 3 gündür böyle sonra değişrmi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?