2009 Kasm Anneleri

elif hala karar veremedim nan
Almanyaya gelsemmi dieeeee bilmiyorumkismile
alacaklarımda vardı heeee

elif hala karar veremedim nan
Almanyaya gelsemmi dieeeee bilmiyorumkismile
alacaklarımda vardı heeee

ne alican kiz burdan biz gelip tr den alisveris yapioz sen burdan mikaydirigubbakcemile3
bu ay icinde cok acayip indirim var hersey yari fiyati nerdeyse

delikafadulden amaan böle yaparlar yaparlar bişede anlamaz sinir oluruzz laelaelaelaelae

iyi akşamlar kızlar bugn aşı olduk çok huysuzlanıyor kızım ateşi yok ama huysuz sürekli ağlamaklı ne yapacağım yaww

cnm fitil ver paranox yada calpol surup ayrıca ateşinide sık sık ölç kaydirigubbakcemile5
çook geçmiş olsun opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy ne kadar farklı dertlerimiz var kocişler konusundaa :lepi:
dünürcümm oğlumuda babası gibi yetiştircem nisacıım çokk rahat etcekk :lepi:turkbayragi

yaa fatom çıkmaz deli oluruz bak haftayaa delikafadulden

offf ben yarin dogum sonrasi kontorle gitcem nisayi da götürcem mecburen bakicak kimse yok hava cok soguk oda hasta ne etcem bilmiim

ayy dikkat et gelin kızımaa :kedi:

onu bunu birakinda ezel in fragmanina bakin bomba poooofff cook süper

her anı bir bombaa :1shok: her anı bir şok :1shok:

ne alican kiz burdan biz gelip tr den alisveris yapioz sen burdan mikaydirigubbakcemile3
bu ay icinde cok acayip indirim var hersey yari fiyati nerdeyse

kozmetik tabüküüüüüüü parfüm felan nan
h&m felan varya seviorum ürünlerini bayanssulusmile
kızıma penaten ürünleri alacağım
ayyy duydum ama ben şubatta gelicem yaa
devam edermiki indirim yetişsem bare

kıslar yemekteyize bakın
tombik sarı kız ne dadlu yaaa
çok şık giyinio bayanssulusmile

zaten kocise her sinirlendigimde nisa ya diyorum sakin baban gibi koca secme kendinebilmiyorumkismileben yandim kizim sen yanmaakannehiroglunu hamarat alistir bak egeyi ben kizi simdiden fisekliyorum:lepi:sonra begenmez falan elime kalmasin
dikkat etmeye edicem kizima da kar yagicakmis yarin yine bugün yagmadi diye sevindiydim yarin yine siddetli kar yagisi dedi haberler offf ne zamany az gelcek yaaaa:bbo:

canim indirim günleri her eyalette belirli tarihler arasinda baslayip bitiyo burda simdi var düseldorfta belki subata kadar sarkabilir insallah denk gelirsinde alirsin ucuz ucuz

H&M tr de de var canim hemde buraya cogu tr den geliyo git ordan al niye burdan aliyon ki

bide sana penaten yerine bübchen in babyfirst serisi var onu tavsiye ederim
bende ilk basta penaten aldim herseyini ama bana gelen ebe daha iyi dedi sonra numune geldi bana gercekten daha güzel
normal bücchen degil bübchen babyfirst

ogluma fıtıl werdık emzırdım uyuttum zorla ısıklarıkapadım
babsının gogsune werdım sımdı bayoyu yıkıycam bugun tamır yaptı esım orda perısan durumda anyo
eger uyanırsa oglus ben şokla mok arasınd akalırım ıyısımı gıdeyım gelırım yıne kaynatmayın fazlaaaa

inşallah indirimden faydalanırım h&m nezaman açıldı 2010 ekimde
istanbula açılcak die biliorum yok daha nan
tamam not aldım bakem gidince aman gelemzsemde
nisan gibi gelirim napıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…