2009 Kasm Anneleri

benim heryerim ağrıoooooo
eşim biraz taşısa çok ağır kolum koptu sen al dio bana

yaaa benimkide demin bağırma çocuğa diyo bende gel sen bak 24 saat bakalım neler yapıyon dedim
sinirlerim laçka olmaya başladı çocuğa bağırdım sonrada üzüldüm ya :sinifsinif:

yaaa benimkide demin bağırma çocuğa diyo bende gel sen bak 24 saat bakalım neler yapıyon dedim

sempatiksalakcinni benimki tutamıyo bilee.
yemek yerken ben kucağıma alıyom öyle yemek yiyoz zaten:umursamaz:

kartanem şu primanın uyu oyna olanından memnunmusun can bebe ince ama yanları çok kalın primanın aktif bebe olanı sızdırıyo diyonuz

aynen bacım aynen bak ne anlatıcm..bugun kırk kere emzırdım uyuttum yatırdım aglayarak uyandı
bı kerede oyna gul be cocugum dedım
bı sure oynadı bende ewımı sıldım..
sonra su saate kadar deqam 9 a kadar yanı
ama bı ara 7 gıbı cok gerıldım kaynnamda tuz bıber oldu hanı dedım ya
aglıyo bseıgınde dıye..
gıdıp bı hısımla aldım kucagıma alırken bıraz örselendı de ay nasıl uzulup agladım ya
bıde sus falan dıyoz ya ccuga
anam ne anlıyacakda ole dıyoz bılmem kı
bız ıstedık bız yaptık sımdı hep dert hep dert
allah saglık wersınde bu gunlere ragzıyım
sımdı uyudu ama bugun bı yerlerı agrıyodu bıde kaynanam hep agır gelıyo bıze yaa:gitme:

bende bazen kızıma kızıp özürdiliyorum kaydirigubbakcemile3

kartanem şu primanın uyu oyna olanından memnunmusun can bebe ince ama yanları çok kalın primanın aktif bebe olanı sızdırıyo diyonuz

ben uyu ve oynayı sevdim valla sızdırmıyo :lepi: bi dene istersen
can bebenin yanları çok kalın cidden

ay kızlar benim sütüm bitiyo heralde. oğluşum çok az çiş yapmaya başladı.
2 ay daha dayansada sonra ek gıdaya geçsek barii.
bide işe başlıcam haftaya.
ev hanımı olupta çocuğunu kendi büyüteceklere imreniyom ama işimden olmayada gelmem.
o sıkar braz. off offf. körolası parasızlık

yurt dışında 3 sene izin üstüne bide para alıosun

ay bacım benımde oyle bı durumum war galıba..
bugun çişi azdı aksama kadar ama bıde pipisi sert dı acaba canımıa cıyo bıseymı war dıye kafayı yedım.
bende ıse baslıycam ama kuzumukıme bırakırım
kaynanamdan baska kımseyı tanımıyom bu zıkkım sehırde
senağlamasenağlama

ah canım bebek işte anlamıyolar ne dediğimizi. geçecek bugünler ya napalım. bizde böyle değilmiydik.
bide benim anam 3 tane büyütmüş eyvahedigeldismile
ama ben işe başlicam çocuğumla istediğim gibi ilgilenemicem diye çok vicdanım sızlıyo ya.

kızlar bebelerinizin ağladığı zamanlarda gözünden yaş akıyormu

benimki edebsiz oldugu icin eger nazli nazli aglamiyosa gözünden yas gelio bend ebirakiyorum biraz göz pinarlari temizlensin diye bazen gözüne ince tüy yada kirpigi kaciyo ozaman ii oluyo aglayip yas cikariyo

ben uyu oynayi sadece geceleri bagliyorum cis icin iyide kakasini hep sizdiriyo 3 numerö
aktif bebe cok iyi hem dokusu yumusak hemde sizdirmiyo :lepi:

bakıcı düşünmüyon mu?
düşünmüyosan neden elif?
kaynanan gündüz bakıp akşam evinemi gidecek

furkanda eğer içten ağlarsa gözleri doluyo yaş akmıyo henüz ama yalandan ağlarsa gözleri bilem dolmiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kartanem sling i denedin mi bacum emziriliyomu icinden bak ismarlicam senden referans bekliim ona göre

sankim sen burdaydında
aşkı memnu saatinde sende yoktun hade itiraf et tv başında kaldın demi biz gibi dumura uğradın:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

nan fato benımkı bugun bı agladı ıclı ıclı
gozyasları nasıl suzuldu warya
ıcım acıdı
emerken bıle hala suzuluydu
tüühhhh wıcdansız anne dıdım kendımeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…