benim kizi normalde son kez 6-6.30 arasi uyutuyorum uyursa. simdi 7 olmak uzere, uyandirsam mi?
elleme huysuzlaşır
benimkide uyuyo
heee sabırrrr bende oyle dıyommm yawwwklava: klava: klava: ahanda bunlara sana klava: klava: klava:
ne edelim hepimiz aynıyız napıcaz azcık sabır a.s
günaydınnnn kızlarrrrr
sunweycim canım nesi var senin bebişin ya geçmişi okuyamadım canım. bılmıyomkı canım asıdan galıba son huzursuzdu hep agladı fıtıl werdımde zor uyudu
bugun dr gıttık pipisi kızarıktı unnet ettırın dedı pehhh bı bu eksıktı
tuğba
yawww benımkı koynumda uyumuyokı ya aglıyo yada mememe yonelıp aranıyoay kızlar cok uykummmm varaaaa hiç çalışasım yokkkkkkkkkk
şimdi evde olsaydım kızımı koynuma alsaydım birlikte uyusaydımmmmmmmmmmmmmmm
offff offfff
anam ne memeymıs beee
akannehir
ahhh kuzummm benımkıde hep oyleya sabahları oğlum kötü uyanıyo kaka yapmak için hem ıkınıyo hem ağlıyo
aynı sorunu yaşayan varmı
acaba gecede mi gaz şurubu versem
bı sure ıyıydı nazara geldıkkkk
aglıyo hep kuzum herkes bu ıkı aylıkmı dıye dıye
uyuyo uslu dıye dıye cocuk catlıycak bacım
ben arada cıkarıyodum artık cıkarmıyom ama ıste bu yuzdende gece gazdan uyanıp ıkınıyoooben geceleri gaz çıkartamıorum yaa uyancak die
kız cıkıyoda gel gorkı yerıne koyunca gaz dan fenalasıyo ben ımkıdert etme gece zaten yarı uykulu oldukları için çıkmıyo
ben çok uğraştım ordan bilim artık uğraşmıyom
boşver yatır uyusun yavrum
canım gecmıs olsun aynısı bu sabah benım basıma geldıdün sabah 6 gibi kızımı emzirmek için uyandım
emzirirken dalmışım uyumuşum ama kaç sn dakka bilmiom
gözümü sıçrayarak açtığımda kızımın yüzünü tamamen battaniye kapamış
kafa dönüo altında nefes alamıo aman yarabbim kalbim yerinden fırlıycaktı :1shok: :1shok:
o battaniye nasıl kapandı annamadım akannehir
aynı saatte
ama kendı battanıyesının altına gırmıs debelenmekten
sesıne fırladım ter ıcınde kalmıstı ya:a015:
kuzum cok gecmıs olsun allahım yasatmasın bıdahaselam kızlar nasılsınız
benim moral sıfır dün gece ablamın kızı 1,5 yaşında
havale geçirmiş içi ateşi olmuş anlamamışlar yani ateş dışa değil içten olmuş anlamamışlar çocuk morarmış birden gözleri dönmüş acile zor yetiştirdiler öldü sanmış ablamlar tamamen hareketsiz mosmor
doktorlar çok uğraşmışlar en sonunda kendine geldi bebek hala hastanedeler neyden kaynaklandığını araştırıyolar ablamla konuşamadım annem çok kötüydü dedi öldü sandık dedi allah korusun yarabbim
hepimizin evladını korusun
bende çok korkuyom iç ateşten anlamadan havale geçirir diye helede aşı zamanlarında öööfffffffffffffffffffffffff
mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
uyandır -tatlicadiarzu-ben de artık 11 de uyutmıycam 12 bucukda yatıcam o zaman gece 1 kes kalkıyobenim kizi normalde son kez 6-6.30 arasi uyutuyorum uyursa. simdi 7 olmak uzere, uyandirsam mi?
dıger turlu 7 kere kakkıyı
bu arada bugunnn kuafore gıttım saclarıma kat attırdım...fön cektırdım oglum kucak kucak gezdı ama cok baygındı dr gıttık o arada pipisine baktı tıkanıklık war bıraz dedı
sunnet dedı yaptırcaz en kısa zamanda
saclarda pek hawalı oldukenım egeldım
anaaaaaaam kimseler yok
anaaaaaaam kimseler yok
ben geldiiimmm
annaaammm hani küresel isinma vardi yaaa neresi isiniyo bu yerkürenin hic anlamadim ben, hava buz gibi bugün hic durmadan kar yagdi halada devam ediyo doktora gittim geldim kardan adam oldum
anacım herkes burdada yazan yok
nan yazdım ya esenidebenı sayminmi :gitme::gitme::gitme::gitme:senağlamasenağlama
anacım herkes burdada yazan yok
olsan olsan kardan kadın olursun kızımkaydirigubbakcemile3
ayyy kardan kızımız nasıl iyi durdumu bari
bu arada dr kontrolün iyi galba
hadi geçmiş olsun tatlımŞeniz
nan yazdım ya esenide
eveeeeeeeeeeet
dunya kaaa yazdım sacımı buıle kestırdım oglanında pipiyı kestırcezakannehir
off ben 5 gündür yikayamiyom hasta diye daha beter olmasin kokuscak kizim bu gidisle siliyorum ama yikamak gibi olmuuyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?