2009 Kasm Anneleri

napıyonuz kızxlar
bugün pek sakinsiniz
hımmm aşağı bakıyomda hep suskunlar burda
kızlar sizxde konuışsanıza meralaskop, nazenin.83, reyhan222, sunways

klava: klava: klava: ahanda bunlara sana klava: klava: klava:
ne edelim hepimiz aynıyız napıcaz azcık sabır a.s
heee sabırrrr bende oyle dıyommm yawww

ben geldiiimmm

annaaammm hani küresel isinma vardi yaaa neresi isiniyo bu yerkürenin hic anlamadim ben, hava buz gibi bugün hic durmadan kar yagdi halada devam ediyo doktora gittim geldim kardan adam oldum

ben geldiiimmm

annaaammm hani küresel isinma vardi yaaa neresi isiniyo bu yerkürenin hic anlamadim ben, hava buz gibi bugün hic durmadan kar yagdi halada devam ediyo doktora gittim geldim kardan adam oldum

olsan olsan kardan kadın olursun kızımkaydirigubbakcemile3
ayyy kardan kızımız nasıl iyi durdumu bari
bu arada dr kontrolün iyi galba
hadi geçmiş olsun tatlımŞeniz

gamyoncuiremsuabowww benım oglus sımdı banyo ettı emmeye bıle fırsat olmadan babası pıspıslarken kucagında uyudu hemde nası
ası sonrası bugun 4. gun yıkadım.
yandın bu geecede yandımm

olsan olsan kardan kadın olursun kızımkaydirigubbakcemile3
ayyy kardan kızımız nasıl iyi durdumu bari
bu arada dr kontrolün iyi galba
hadi geçmiş olsun tatlımŞeniz

seni mi kiricam hadi kardan kadin oliiimmm
kardan kizinizda basti yaygarayi doktorda
doktor dedi disarda birakalim durmaz dedim yanima aldim önce korunma yöntemlerini konustuk sonra muayeneye gectik nisayi birakmamala basladi aglamaya doktora dedim bide disarda birakalim diyodunuz burayi basiniza yikardi
spiral takmiyalim dedi biz 2 sene sonra cocuk düsündügümüz icin hap yazdi onu kullancam

off ben 5 gündür yikayamiyom hasta diye daha beter olmasin kokuscak kizim bu gidisle siliyorum ama yikamak gibi olmuuyyy

off ben 5 gündür yikayamiyom hasta diye daha beter olmasin kokuscak kizim bu gidisle siliyorum ama yikamak gibi olmuuyyy

ya ben de 5.gun anca yıkadım.asıdan bı gun once yıkamıştım ebe dedıydı.
ama yıne gıdıgını we kol altını ıyı yıkayamasım ya
acele edıcem dıyeee:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…