Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hatunlar ay dündir giremiyom nasılsınız bakayım bu gün sabah çıktım gezindik avm de kızıma ciciler aldım eşimede gömlek aldım artık kendimi düşünmüyom paspal olmuşum neyse ordanda anneme gittim
slm kızlar çok sınırlıyım ne yapmalıyım bana yardım edın kafam çok karısık benım ufaklıgın bakım problemı var oglum dogdugunda kayınvalıdem bakacaktı1 ay benımle kaldı kadın hastalandı gıttı(kalp rahatsızı ve 65 yaşında) onun ıcın oglumun odasına yatak aldım dolap aldım ama işler planladıgım gıbı gıtmedı sonra yanına bı kadın alayım dıye dusundum ama kadına para verıncede bana bısı kalmıyo ev aldıgımız ıcın taksıtlerımız var benım dogru duzgun çalışmam lazım(( sonra annem bakacagını soyledı 12 yasında bı kardeşim var okula gıdıyor ona bızım eve servıs ayarlayacaktık annem sabahtan bıze gelecek servıste oglen kardeşımı bıze getırecektı ama bu akşam BABAMMM annen yorulur boyle nasıl olur gıbıı konuşmaya başladı eşimde bende çok bozulduk bugun iş buldum ve pazartesı başlayacam ne yapacagım bılmıyorum bana YARDIM EDINNNN
benide cumartesi esim götürdu carrefoura gttikk ordan da palladıuma berk'i de babanneye bıraktık. ben de oğlusuma bir suru giyecek aldım sortlar tshirtler bahcıvanlar. kendime de yuruyus için birşeyler aldım tasınınca hergun yuruyeceğim berk'i babanneye bırakıp.
dun de erkek kardeşim koliler getirdi tasınma için akşam galaya gidiyorum dedi siz de gelin dedi gelemeyiz dedim guvenc ,şten gelince sen git berk'e ben bakarım dedi
once cok istemedim ama gdince gercekten değişiklik oldu.
ata demirer ile demet akbag'ın filmi eyvah eyvah basından sonuna kadar guldum cok guzeldi.
bir suru de unlu sanatcı gordum galada, cem yılmaz yılmaz erdoğan cok guzel hareketler ekibi komedyenlerin coğu orda idi. kırmızı halıdan biz de yuruduk kamera cekti :))
değişiklik oldu iyi oldu aslında sonra iyi ki gitmişim dedim.
ama berk durmamıs hiç uyumamış, hep aglamıs gelince yemegini yedirip altını değiştirip uyudu sonra da.
selam herkese
sabahtan beri anaokulu çocuklarının resimlerine psikolojik yorum yapmaktan usandım kafam kazan oldu valla. sizde ne var ne yok?
Arzucum iyi yapmışsın imkanın olunca çıkıp gezecen yoksa evde psikopata bağlarsın. berk nasıl oldu büyüdü mü?
dün okey oynadık 1 e kadar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:yavas yavas damlarlar.
gece yarilarina kadar muhabbet edip, ogleye kadar yatiyolarmi ne?
bebelerle nasil uyuyolarsa, bravo valla.alkisalkisalkis
ay bugün pek bi sakin burası yaw
ben de anca kahvaltı ediyoruuummm
arzucum ne güzel yapmışsın gezip gelmişsin ay artık yaz geliyo yaa dimi mağazalarda hep baharlıklar yazlıklar zemuszemus
dün okey oynadık 1 e kadar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben ve fato galip geldi:lepi:
ayşeyi ezdik geçtikkaydirigubbakcemile
dün okey oynadık 1 e kadar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben ve fato galip geldi:lepi:
ayşeyi ezdik geçtikkaydirigubbakcemile
sen anaokulu ogretmenimiydin bebegini de ne guzel egitirsin simdi sen:))
cıktım valla once evde oturup dizileri izlerim dedi diziler kacacak dedim sonra neden gitmedim dersin dedim kendi kendime gittim sinemaya.
berk buyudu masalah 5 kıloya ulaştık bakalım doktorumuz ne diyecek haftaya kontrolumuz var.
sen nasılsın ne var yok sende?