Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yendik amakaydirigubbakcemile2zeytüüüüüüüüüüünnnnnnnnnn
zemuszemusbandaları kendim yapıyom selomzettüüüüüüüün nerden buldun nan o kifayetleriii
o bandalardan baa da göndeer guclubacismile
he bi sen eksiktin alsanaalsanasmileyamanımın saçlarını öle görmüm gerçi meslek icabı sen fönde çekersin her günaklinialirimsmileslm karularrrrrrrrrr bende geldımm kartanem cok tatlı olmus kızın maşallah ona bende yamanın saclarını toplayam tam olsun :))
gönderem anacım gönderemo zaman sen de bana bantyapıp gönder onları takayaım sositososito
topla gıı sempatiksalakcinni
zaten nisa pınar, zeynep nilay, elif beray bi de yaman rock grubu kursunlar yaman da solist olur nan tam rockçı tipi var senin oğlanda kaydirigubbakcemile3
sevgili anneler nasılsınız bakalım çoktandır gelemedim özledim..bir çogunuzu facede görüyorum gerçi...face srkadaşlarım hiç kızıma yorum yapmıyorsunuz çirkinmi benim kızım..
delikafadulden delikafadulden hee olur rockçı olsunlar zeytının fıstınıda alak diycem ama :sinifsinif: peruk mu taksakkı ipeşedetopla gıı sempatiksalakcinni
zaten nisa pınar, zeynep nilay, elif beray bi de yaman rock grubu kursunlar yaman da solist olur nan tam rockçı tipi var senin oğlanda kaydirigubbakcemile3
yok mu bacım senın onla tutur yoksa al saclu erkeklerım benım :)) opuyorumnanaktanbende toplaycam ama bi de tokamı alcam onun için ya.
slm bende burdayım şincilikselam baculaaa nediniz bakem
sevgili anneler nasılsınız bakalım çoktandır gelemedim özledim..bir çogunuzu facede görüyorum gerçi...face srkadaşlarım hiç kızıma yorum yapmıyorsunuz çirkinmi benim kızım..
ben gönderem gız ipeşiminkilerden kaydirigubbakcemile2bende toplaycam ama bi de tokamı alcam onun için ya.
ayy bide kıyafet ayırıyorsundur ne zor pöhhhhhhhhh-tatlicadiarzu-ben şu bıdıkların kıyafetlerini ütüleyip gelem kaçmayın bir yere haa
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeselam baculaaa nediniz bakem
zeytın yamanada bandana heee belkı dikelen sacları iner kirpinimm
benim kız sumoculara benzemiş avatarda kaydirigubbakcemile3 anam halbuki zapzayıf haaa
evet ya bende oyalıyacam uyku vaktini emme vaktine denk düşürecemkaydirigubbakcemile2
bakalım işe yarayacakmı
bende kısmetse yarın gidecem kociş öğleye kadar evde olcek :lepi:
ev halimle camdan dışarı bakım bugün iyi görünüy bi dün çıkaramadım
zaten havamda da değildim
her gün 1 saat dışarı çıkaracam öle çabuk yoruluyorlar bakındıkları için
aktardan al karışık bitki çayını 2 günde heç bişeyin kalmaz bide içindekilerden bazıları acayip süt yapıykaydirigubbakcemile3
gülüm benim ipeş uyuyo gızzz
hemide memede uyuttum bugün
yatağında 1.5 saattiruyuyo:lepi:
öğleden sonra ne olur bilememkaydirigubbakcemile3
ay ben de eccük mıtfaa gidecem bi de ütü yapacüüm ama kız uyanabülü her an neyse ben gidem yine de
hoşgeldin kirpinin anasıkaydirigubbakcemile3delikafadulden delikafadulden hee olur rockçı olsunlar zeytının fıstınıda alak diycem ama :sinifsinif: peruk mu taksakkı ipeşede
yok mu bacım senın onla tutur yoksa al saclu erkeklerım benım :)) opuyorumnanaktan
slm bende burdayım şincilik
hosgeldın ben görmedım galıba yenımı koydun hemen bakam gızzzzzzz :lepi:
ben gönderem gız ipeşiminkilerden kaydirigubbakcemile2
bağla bağla bende yeğenimle özlem giderem napım artık
hele bi uzasın kızımın saçları ben size soracam o zaman:umursamaz:
ayy bide kıyafet ayırıyorsundur ne zor pöhhhhhhhhh-tatlicadiarzu-
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
benimde camasir atmam lazim ama yine bisey yapasim yok bugun.:sinifsinif: