2009 Kasm Anneleri

kızım 1 dk gözlerini benden alamıyor
nasıl bir aşkla bakıyor anlamadım
saçlarımı beğendi galbakaydirigubbakcemile2ipeş bile paçoz halimden yüzüme bakmıyodu
neyse kıslar bişey sorcam
emzik kullananlar şimdi ben yeni emzik alcamda
kaç numara almam gerekiyo
yine 1 alırsam ne kdr sonra değiştirmem gerekecek
carrefourda nukun emzikleri indirime girdiydi dün alamadan geldim kaç no alacağımı bilemedim de

bende minik kavanozlar alıcam hem yoğurt için hemde bir yere giderken götürücem
geçen bir arkadaşa gittim neymiş efendim bir misafiri gelmiş bebeğine yastık istemiş battaniye istemiş öyle olmazmış Allahtan ben herşeyimi götürmüştüm
kimseye yük olmak istemem şu var mı bu varmı demem herşeyimi taşırım yada böyle düşünebilecek insanlara gitmem

benim minik kokulu posetlerim bile var bezi icin.
degistirdigimde icine koyup cope atiyorum hemen.
bide yastik, battaniye vs istiycem.akannehir

kızım 1 dk gözlerini benden alamıyor
nasıl bir aşkla bakıyor anlamadım
saçlarımı beğendi galbakaydirigubbakcemile2ipeş bile paçoz halimden yüzüme bakmıyodu
neyse kıslar bişey sorcam
emzik kullananlar şimdi ben yeni emzik alcamda
kaç numara almam gerekiyo
yine 1 alırsam ne kdr sonra değiştirmem gerekecek
carrefourda nukun emzikleri indirime girdiydi dün alamadan geldim kaç no alacağımı bilemedim de

benim kiz benim pacoz halime bile hayran hayran bakiyo.
bide kestirsem kendime baksam napicak acaba?sempatiksalakcinni

sorunun cevabini bilmim.
emziklerindemi nosu var kiz?
ben ay ay ayriliyo diye bilim.bilmiyorumkismile

kıs yürürmü o edoşşşş hanım bıraksan bakkala ekmek almaya bilem arabaylan gidecek ama enişte ekmeyi kendi aldığı için gitmiyyyyy zaten gitmeye kalksa 3 saatte anca gider ekmek almaya zati anca süslenir püslenir kokoş hanım hatılamınmi hamileilkte neler ediyodu.

delikafaduldendelikafadulden duş almadan makyaj yapmadan çıkma abii delikafadulden

slm kızlar arda 1 dk bile durmadığından anca slm veriimm oooff offff mızır mızırrr

noldu ardama ebişim :sinifsinif::sinifsinif:

hamilelikte hatirladigim hergun sahile sezlonga gidisi.kaydirigubbakcemile3

:sm_cool::sm_cool: oohhh yaz geliyo geneee :sm_cool:

geçen bir arkadaşa gittim neymiş efendim bir misafiri gelmiş bebeğine yastık istemiş battaniye istemiş öyle olmazmış Allahtan ben herşeyimi götürmüştüm
kimseye yük olmak istemem şu var mı bu varmı demem herşeyimi taşırım yada böyle düşünebilecek insanlara gitmem
abuuuu nasıl bi misafir ağırlamakmış öle
valla bende her yere herbişemi götürürüm ama olaki unuttun
isteyemeyecek olduktan sonra gitmem nan bita o eve:umursamaz:
kizim ben surekli fon isteyen bi model kestirirmiyim?kaydirigubbakcemile3
dalgali saclarimla kolayca yikayip cikacagim bisey kestiririm.zemuszemus

facedeki modelin güseldi kısa olan ama onada fön gerekiy dimi
olsun gız ben bu saçı fönlemedende kullanırın
arkayı jöleyle karıştırır önüde tost yaparım olduda bitti işte yerimseniben

bende resmen valizle geziyorum kaydirigubbakcemile3
ama bence arkadaşın söylediğide yanlış unutulabilir hem onunda 7 aylık bebeği var halden anlamalı üstelik benim yanımda söylemesinede bozuldum yani benden bişey isteme der gibi yaptı

ben saglik ocagina yuruyemiyorum.
cok yokus.:sinifsinif:

ayy inanmiyorum ya.
ben sebzeyi kavanozdan veriyorum.
bu hafta pazara gidip sebze topliycam.
valla cnm ya bilindik bir marka hem de adını vermicem ama belki topikte görürsünüz beslenme topiğindeydiiiii
slm kızlar arda 1 dk bile durmadığından anca slm veriimm oooff offff mızır mızırrr
selam ebisim
alsanaalsanasmile detttttt nan sıra sanada gelecek ama hele bi kestirdelaelaelaelaelae

sen fönsüz halini bi koy bende koyarım o zmnsempatiksalakcinni

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
ben zattın düşünmüyom hazır bişey kullanmayı
evde ben yapar kavonozlarımkaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol:

ben de öyle yapıcam cnm evde otururken ne gerek var hazır almaya diyorum ama o anki ruh halim nice olur bilemem ben bu hazır çocuk yoğurtlarına bile şüpheyle yaklaşıyorum açıkçası hazır olan her şeyde katkı maddesi vardır diye düşünüyorum bilmiyorum doğru mu yanlış mı ama bana öyleymiş gibi geliyor

hamilelikte hatirladigim hergun sahile sezlonga gidisi.kaydirigubbakcemile3

bak orasını atlamışımmm yaz gelsin ege paşamada bir şezlong atıverır yanına ohhh ana oğul aklinialirimsmile :1ninca:
ama onları sahilde güneşlenirken ben basacam anıden kızımla :lepi: inşallahhhhh

yakalar yakalar biliyorum.
bi bakayım dedim size, neler oluyor merak ettim a.s

yok karşılaştırmıyorum. zaten normal gününde doğan bebeklerin bile karşılaştırılmaması taraftarıyım.
benim ki henüz ocak bebeklerini de pek yakalayamadı zaten ama yavaş yavaş olacak biliyorum; sorun etmiyorum zaten.
geç olsun ama sağlıkla olsun herşey.
sende çok zor zamanlardan geçmişsindir mutlaka, çok iyi bilirsin

valla ben cok zor gunler geçirdim canım burdaki bütün arkadaşlar biliyo ama allahıma şükürler olsun yavrum sağlıklı bir şekilde taburcu oldu hastaneden bende çok karşıyım bebeklerin cocukların karşılaştırma yapılmasına herkesin bebeği farklı gelişim gösterir yeterki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.

öyle insanlardamı var kıssss fisfisfis :1shok: :1shok: yani ben her gittiğim yere battaniyemi yastığımı herşeyimi götürüm zeytün karusuna da sorabilirsiniz ama yinede ipeşimin battaniyesini duruya örterim kıskancım ya ben eccük :roflol:

ama bence arkadaşın söylediğide yanlış unutulabilir hem onunda 7 aylık bebeği var halden anlamalı üstelik benim yanımda söylemesinede bozuldum yani benden bişey isteme der gibi yaptı

ayagini denk al demis sana resmen :roflol:

bizim eve gelecen dime kısss zeytün biliyon bu sene bahçe toplantıları yapcaz inşallah hatta bahçeye kızlar için küçük bir park ve havuz düşünüyoruz yapmayı resimleri ben çekerim sen face eklersin ahanda bu karular bize kızarlar sonra hatta yepyeni foto projeleri tasarlıyorum kafamda analar kızlar grup did yepyeni albümle karşılarına çıkabilir :roflol: :lepi:

bak orasını atlamışımmm yaz gelsin ege paşamada bir şezlong atıverır yanına ohhh ana oğul aklinialirimsmile :1ninca:
ama onları sahilde güneşlenirken ben basacam anıden kızımla :lepi: inşallahhhhh

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bizim eve gelecen dime kısss zeytün biliyon bu sene bahçe toplantıları yapcaz inşallah hatta bahçeye kızlar için küçük bir park ve havuz düşünüyoruz yapmayı resimleri ben çekerim sen face eklersin ahanda bu karular bize kızarlar sonra hatta yepyeni foto projeleri tasarlıyorum kafamda analar kızlar grup did yepyeni albümle karşılarına çıkabilir :roflol: :lepi:

kız yazık hep analar kızlar yapıyonuz adamların başı kelmi kaydirigubbakcemile5

kokulu poşet mi alemsiniz kızzz ben normal poşet bulunduruyorum çantada
ayrıca emzik oyuncak bi çift a dan zye kıyafet 5-6 tane bez ağız mendili pişik kremi gaz için ilaç ay çanta dolup taşıyyyyyy
benim kiz benim pacoz halime bile hayran hayran bakiyo.
bide kestirsem kendime baksam napicak acaba?sempatiksalakcinni

sorunun cevabini bilmim.
emziklerindemi nosu var kiz?
ben ay ay ayriliyo diye bilim.bilmiyorumkismile
var cnm biz şimciye kaa 1 numero kullandık
2 ye geçmiş olmamız lazım üstünde ama ay ay yazıyyyyy
bizimki sevmiy iki çekip fırlatıyyy ben de zorlamıyorum bebeler 4-5 . aydan sonra emziği bırakırmış bıraksın dedim konuşmasını etkilemes bari bizimki sabah bi uyanıy başlıyo aaaa uuu demeye akşama kaa kafam şişiy bana çekmiş veletttt

bence d eçok ayıp yapmış yoksa yok demesi lazım nolcak ki herkesin evind eolmayabilirrrr

öyle insanlardamı var kıssss fisfisfis :1shok: :1shok: yani ben her gittiğim yere battaniyemi yastığımı herşeyimi götürüm zeytün karusuna da sorabilirsiniz ama yinede ipeşimin battaniyesini duruya örterim kıskancım ya ben eccük :roflol:

he bilmezmiyim
bi odamı sırf gelen valizlere ayırıyorum zatenkaydirigubbakcemile3
hele derininkilerde birleşince yetiy zaten
o değilde aynı çantadan ikimizdede varya o kdr yüzsüsümki ipeşime kıyafet almak için senin çantanı karıştırıyodum.kaydirigubbakcemile3
he bide senden bez aldıydım bari geri verem sempatiksalakcinni

Back
X