Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdan bakın hemen silecem
edoşşşşşşşşşşşşşş baktınmı kız saçıma nasıl olmuş
senin kadar kısa olmazsa kısaltttım baya gııı
aaaaaa delikafaduldendelikafadulden
zeytün çok güzel olmuş kızz :hooray::hooray:
güle güle kullan cnmŞeniz
ooo, cok guzel olmus.
gule gule kullan.
ama surekli fon isteyen bi model sanki.bilmiyorumkismile
burdan bakın hemen silecem
Tekrar selam minnooşlar :roflol::roflol: ne minnoş ne minnoş :roflol:
duş aldım oğlumun sebzesini yedirdim uyuttum,uyansın bi sağlık ocağına gitcem aradı ebe gel mutlaka tartcaz diye :dilcikar:
canım bizde 5 alık olcaz doktor bu aydan sonra başlatıcak sanırım. millete imreniyorum ne güzel yediriyolar bebişlere. ben yarın doktora gidicem kontrole. başlama dersede dinlemicem walla.
çok güzel olmış zeytünüm yav olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
emme bide yarın koyda bakalım yıkayınca nasıl olcek :roflol::roflol:
emme bide yarın koyda bakalım yıkayınca nasıl olcek :roflol::roflol:
nbr kızlaaaaaar
evet yaaa herkes yedirio acaba sütleri yok ta oyüzdenmi bu kadar çabuk başladılar anlamadımkibilmiyorumkismile
postis mi, hic takmadim kiz.
takamam oyle seyler, afakanlar basar beni.akannehir
senin face yokmu seker?
ya bu ebelerde amma ısrarcı geçen benide zorla çağırdı telefonla bildirdim yok ille gelcen dedi gittim başka ebeler varmış ayyy bir naz bir naz zor tarttılar
sonra kendi ebemiz geldi ek gıda falan bir dünya anlattı durdu sağ olsun ii çok ilgileniyo
ama edoş bebeğinin temizliği giyimi şöyle bakıyolar ii davranıyolar başkalarıda geliyo görüyorum acık cahil gücü olmayana onlarda kötü davranıyo anlamadım bu işi ya
bağane işte koymamalsanaalsanasmile
fön çekmeden aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae
nbr kızlaaaaaar
bencede :roflol::roflol:
şekerim postiş çok havalı duruyor biizm bir arkdş takıyodu bazen basit bişey ya bildiğin kara tokalarla tutturuyosunnn
vardı da kocişin kıskançlığından düştü:)
:roflol:
kızlar peki bebişleirniz ayakta durmak istiyormuu biizmki saatlerce durmak istio sanırım önümüzdeki ay yürüteç alıcaz
sütü yetmeyen arkadaşlar başladı cnm
ben hala başlamadım sütümde yeterse 6 ay bitene kadar başlamıcam 7ayın başında falan inş bide doktorumuz başla derse ozaman hiçç acele etmicem şimdi rahatız ek gıdaya geçince işimiz daha zor bence