sorma canım ya deli oldumslm milleet
dilmuh kolay gelsin bacım yaa amaan ne gıcıkkk
ebiiiiiiiiiiiiiişşş napıyon balımmmm
ne zaman başlıyon gıı işe
arda napiyooo 2 adım yere geldin görüşemedik nan
aaaaa bide geri almazlarsa ne yapcam ben bunubizim başımıza geldi. aldığımız ürün eksik geldi o da en önemli parçası. bebekle dur açıp bakayım diyemiyorsun ki hatta kargocu yerime imzayı atar hep. neyse geri gönderdik eksik diye ama adamlar kabul etmiyor tabi bize aynen geri yolladılar eksik olduğu için geri iadede yapamıyoz elimizde patladı ürün eşim bi mailler atıyo siteye evlere şenlik adamlar artık okumadan siliyorlardır artık:1closedeyes:
ama sizinki kırık olduğu için değişim yapılabilir
bide en önemli parçası kırık monte etmek imkansız
aaaa canım aramammı hakkımıgünaydın kıslar dilmuhcum çok gıcık bir durum hakkını ara ama eşin ilgilensin artık vakti varsa tabi en korktuğum şey bizde 2 3 kere bişi aldık eşim varken getirtiyom saatleri ona göre bildiriyom eşim ıncığını cıncığını araştırıyor beraber kargocuyla sona alıyoz halı yıkama bilem aldık düşün allahtan bişi çıkmadı
dün aradım olmaz bilmem ne yaptılar ben bağırınca tutanak tutacaz dediler
bide ilçedeyim kargo burda değil ama eğer gelmezlerse biz gider basarız valla öyle saf olurtmuyum hiç
hepsi buradan oyun minderi aldık onda oyuncağın biri yoktu bende üstünde durmadım daha almam ama hepsiburadadan
bende hepsi buradadan aldım yaa
mecbur olmasam gider kendim alırdım ama burada yokki