2009 Kasm Anneleri

CANIM ZATEN 1-2 AYA OTURMAYA BAŞLAYACAKLAR O ZAMAN DURMAZ İÇİNDE. BOŞUNA PARANI HARCAMA BAŞKA OYUNCAKLAR BAK. BEN ŞUNDAN ALMAK İSTİYOM BİRAZ PAHALI AMA GÜZEL

http://www.oyuncakgezegeni.com/?urun-detay_1751_FISHER_PRICE_EGiTiCi_TURKCE_KONUSAN_PUPPY.html

bundan bende istiyorum.
ciddi arastirma icindeyim.
ama hemen hemen her yerde bu fiyata.
gecen bizim akrabanin evinde gordum bunu, kizi buyudu artik.
yuzsuzluk yapip istesem mi?kaydirigubbakcemile3

bundan bende istiyorum.
ciddi arastirma icindeyim.
ama hemen hemen her yerde bu fiyata.
gecen bizim akrabanin evinde gordum bunu, kizi buyudu artik.
yuzsuzluk yapip istesem mi?kaydirigubbakcemile3

bak ne yap biliyon mu
şimdi oraya gidecen oyuncağı naza verecen iyice oynasın amanda pek sevdi nerden aldın bunu ben baktımda bulamadım böyle bişey.... gibisinden konuş belki sen demeden verir

slm kızlar
zor bir gece geçirdik oğlum tıkandı durdu yarım satte uyandı öksürdü çok korktum
sabah ilk iş doktora götürdüm bu arada sonunda hayalimdeki doktoru buldum
burnu tıkanmış alerjik bir bebeğim olduğğunu öğrendim benimde bahara alerjim vardır bana çekmiş
şurup verdi çok güzel muayene etti kan tahlili yaptırdı demire gerek yok dedi kan tahlili olmadan demir kullanımı olmaz dedi 5. ay kontrolunde kan ve idrar tahlili var dedi şimdiye kadar hiç bir doktor bu kadar ayrıntılı bakmamıştı gözlerinden yumurtalıklarına kadar baktı bişey olcak diye aklım gidiyo anne olmak ne zormuş şükür bişeyi yokmuş ayyy

allah yardımcın olsun canım
ya bu kadın bildiğimiz deli raporu varmı?=
neyse bence hiç üzme kendini allah sorar ona eminim
sen o bişey dediğinde susma bence o bulmuş yolunu nasıl olsa bunlar susuyo barışıyo ben yapayım istediğimi diyo ama olmazki sanada yazık be
ayy allah korusun sinir hastası eder bu karı seni
sende susma alttan alttan söyle herşeyi

Unİ dİlmuh haklı İÇİnde tutma yerİ geldİkÇe lafını sÖyle pısırık gÖrmesİn senİ. Allahtan eŞİn senİn yanında

Canım ya gerçekten çok yıpranmışsın evlenirken malesef ailelerle de evleniyoruz bize ne diyemiyoruz bilmiyorumki seni ne teselli eder hayatından çıkaramıyorsun konuşunca anlaşılacak biri değil öfff allah yardımcın olsun mümkün olduğunca uzak dur diyebilirim eşim için yapamam deme kendine zarar veriyosun sana bişi olursa kızın ne yapacak onu düşün güçlü olmaya çalış dediklerine gül geç karşılığınıda ver ezdirme kendini akıl vermek haddim değil ama ben bana bariz kötülük yapmaya çalışana sessiz duramam unutma sen kızına ve eşine lazımsın

canim, seni ve burcuyu inan hayretler icinde okuyorum.
evin icinde kendi kendime dolanirken bile bazen aklima geliyo, bir insan nasil yavrusunun mutlulugunu istemez her firsatta golge dusurmeye calisir diye.
valla senin veya burcunun yerinde olsam coktan kaynana katili olur, cocugumuda alir, hapiste pasa pasa buyuturdum.ohaoldumsmile

simdi disaridan bunu yap, sunu yap demek bize cok kolay ama o kadinla sen yuz yuze geliyosun. bence yinede taviz verme. sana bisey dese bile yuzune bile bakmadan, fazla tepki vermeden kisa cevaplar ver. yuz bulunca yine sizicak eve. Allah kolaylik versin.

şu anki psikolojimle görüşürsem sonu neye varır bilmiyorum...
kimse üüzülmesin aile içinde tatsızlık çıkmasın dargınlık olmasın diye uğraştım senelerdir ama hiç bişeye yaramadı...naparsam yapim olmuyo...kadın doğumu ne şekilde yapacağımla ilgili bile eşimin başının etini yiyo..çocuk da benim şey de benim bunlara noluyo anlamıyorum... zavallım deli olmuş çocuk ters napsın istese de normal yapamaz falan demiş hala ısrar ediyomuş düşünsenize... dağ başında yaşıyoruz sanki...doğurabilirsem doğurucam doğuramazsam ölücem onu bekliyo heralde..!

sinirim geçene kadar kesinlikle görüşmicem...eve gelirse de hemen çıkıp gidicem...yüzünü görmeye tahammül edebileceğimi sanmıyorum biraz önce eşim aradı beraber hastaneye gittiler sesi geliyodu arkadan ona bile tahammül edemedim..!!!.yaa neler konuşmuş bi duysanız şook olursunuz !!!!!!! aklıma geldikçe deli oluyorummm..!!!! hayatım boyunca bu kadın hep olucak yaa oooffffffff........yarın bi gün asyayı görmek isiticek... buraya gelemezse ben de gitmezsem eşime getir bize dicekler... ooff allahım yaaa..........

slm kızlar
zor bir gece geçirdik oğlum tıkandı durdu yarım satte uyandı öksürdü çok korktum
burnu tıkanmış alerjik bir bebeğim olduğğunu öğrendim benimde bahara alerjim vardır bana çekmiş
şurup verdi çok güzel muayene etti kan tahlili yaptırdı demire gerek yok dedi kan tahlili olmadan demir kullanımı olmaz dedi 5. Ay kontrolunde kan ve idrar tahlili var dedi şimdiye kadar hiç bir doktor bu kadar ayrıntılı bakmamıştı gözlerinden yumurtalıklarına kadar baktı bişey olcak diye aklım gidiyo anne olmak ne zormuş şükür bişeyi yokmuş ayyy

geçmiş olsun canım.
Benim oğlanda allerjikmiş onun için hastalıkları ağır geçirirmiş. Benim anne astım ben ve eşim allerjik bünyeleriz.
Hangi şurubu verdi sana?

kızlar yaa moralim çok bozuk... :(
ben bu kadına dayanamıyorum artık...mafoldumben ondan bahsedildiği anda elim ayağım titremeye başlıyo...bütün vücudum uyuşuyo midem falan bulanıyo.... niye bu kadar kötü oluyorum kendim de anlamıyorum...ilk defa olan şeyler diil ama artık dayanamıyorum mafoldumben

banyo meselesinden sonra hiç görüşmedik... eşime msn den ve e-mail dan dünya kadar hakaret dolu msj atıp durdu... kaynım bu arada yurt dışındaydı...o gelir gelmez taktik değiştirdi...her akşam evde ağlıyomuş güya olanlara çok üzülüyomuş .. biliyo oğlu bize gelip anlatıcak...her zaman yaptığımız gibi biz de aman dargınlık olmasın diyip hhiçbişey olmamış gibi davranıcaz...ama bu sefer ben de can da çok kızgınız ve karar verdik alttan almıycaz diye...bu arada can ameliyat olucak safra kesesi alınıcak... hanım baktı ki işler umduğu gibi gitmiyo ameliyat bahanesiyle haber göndermiş konuşmak istiyorum diye...(yoksa hayatta geri adım atmaz yalandan ağlama krizi intihar tribi vs ile bizi ayağına getirtiirdi..) geçen akşam can aradı anneme gidicem konuşmak istiyomuş dedi...telefonu kapattığımda bayılıcak gibi oldum canım çekiliyo sanki...yattım uyuyim de unutim diye...tansiyonum 8 e düşmüş nabzım 50 ye :( neyse sonra kardeşiyle beraber geldiler akşam 10 gibi falan... yaa olayları nasıl anlattığını duyunca şokkk geçirdim..!!! ağzım açık kaldı...!!! bu nasıl bi insan anlamıyorum yaa..!!! şimdi ameliyat bahanesiyle barıştı oğluyla...şimdi ya hastanede görücem...ya eve gelicek ... ya da ameliyattan önce bi karşılaşma olsun diye beni oraya götürmeye çalışıcaklar... bunları yazarken bile ellerim titriyo...kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim ve hayatımda hiç kimse için böyle şeyler hissetmemiştim...
allah aşkına bana bi akıl verin napıcam şimdi ben yaaa :((((((

uniqe bebem sen mannakmısın :mymeka: kadın seni sinir hastası yapıcak takma kafana
vurdum duymaz ol inan benim kayınvaldemde çok fena bana lohusa halimle hastanede felan etmedini bırakmadı ama ben takmıyorum artık hem annesi ne kadar kötü olursa olsun kocan yine de affeder annesini malsef bu işler böyle brda iş sana kalıo vurdum duymaz olucaksın :1hug:

bak ne yap biliyon mu
şimdi oraya gidecen oyuncağı naza verecen iyice oynasın amanda pek sevdi nerden aldın bunu ben baktımda bulamadım böyle bişey.... gibisinden konuş belki sen demeden verir

kiz oyle yapsam kesin verir zaten.kaydirigubbakcemile3
ama ben bi daha oraya gidermiyim onu bilmiyorum.
kizi biraz cadi. 2,5 yasinda. gittigimde Naz'i ne uyuttu, nede emmesine izin verdi.
sinir olup donmustum. benim kiz buyuyene kadar gorusmesem daha iyi olur.kaydirigubbakcemile3

slm kızlar
şurup verdi çok güzel muayene etti kan tahlili yaptırdı demire gerek yok dedi kan tahlili olmadan demir kullanımı olmaz dedi 5. ay kontrolunde kan ve idrar tahlili var dedi şimdiye kadar hiç bir doktor bu kadar ayrıntılı bakmamıştı gözlerinden yumurtalıklarına kadar baktı bişey olcak diye aklım gidiyo anne olmak ne zormuş şükür bişeyi yokmuş ayyy

cok gecmis olsun. benim kizda cok tikanarak uyaniyo, ozellikle sabaha karsi.mafoldumben
doktora soyledim, burun damlasi verdi sadece.
hangi doktora goturdun nagis?
ucreti ne?

saolun kızlar öpüyorum hepinizi...nagiş geçmiş olsun canım...kendi derdime düştüm kusura bakma...

benim kıza yicek bişeyler yapim bakim yicek mi...

slm kızlar

geçmiş olsun canım :nazar:

kiz oyle yapsam kesin verir zaten.kaydirigubbakcemile3
ama ben bi daha oraya gidermiyim onu bilmiyorum.
kizi biraz cadi. 2,5 yasinda. gittigimde Naz'i ne uyuttu, nede emmesine izin verdi.
sinir olup donmustum. benim kiz buyuyene kadar gorusmesem daha iyi olur.kaydirigubbakcemile3

cok gecmis olsun. benim kizda cok tikanarak uyaniyo, ozellikle sabaha karsi.mafoldumben
doktora soyledim, burun damlasi verdi sadece.
hangi doktora goturdun nagis?
ucreti ne?

bahar hastanesi
ayla şahin yaşlı bir teyze ama süper vanna mutlaka 1 kez dene kan tahlilindeki lokositin ne anlama geldiğinden tutta tıkanıklığın sebebine kadar ne aklına geliyosa ben sormadan anlattı 25tl tahlil ücretsiz ben artık onda devam edicem

şu anki psikolojimle görüşürsem sonu neye varır bilmiyorum...
kimse üüzülmesin aile içinde tatsızlık çıkmasın dargınlık olmasın diye uğraştım senelerdir ama hiç bişeye yaramadı...naparsam yapim olmuyo...kadın doğumu ne şekilde yapacağımla ilgili bile eşimin başının etini yiyo..çocuk da benim şey de benim bunlara noluyo anlamıyorum... zavallım deli olmuş çocuk ters napsın istese de normal yapamaz falan demiş hala ısrar ediyomuş düşünsenize... dağ başında yaşıyoruz sanki...doğurabilirsem doğurucam doğuramazsam ölücem onu bekliyo heralde..!

sinirim geçene kadar kesinlikle görüşmicem...eve gelirse de hemen çıkıp gidicem...yüzünü görmeye tahammül edebileceğimi sanmıyorum biraz önce eşim aradı beraber hastaneye gittiler sesi geliyodu arkadan ona bile tahammül edemedim..!!!.yaa neler konuşmuş bi duysanız şook olursunuz !!!!!!! aklıma geldikçe deli oluyorummm..!!!! hayatım boyunca bu kadın hep olucak yaa oooffffffff........yarın bi gün asyayı görmek isiticek... buraya gelemezse ben de gitmezsem eşime getir bize dicekler... ooff allahım yaaa..........

sana yazik be canim.
cersunun dedigi gibi takmamaya calis yada en azindan onun yaninda oyle gorun. sen sinir oldukca o daha cok yapicak ne yapicaksa. bide ustune ohh olsun diycek.
ufak bebegin var, uzunnnn yillarda sana ihtiyaci.
esinle su tasinma isini ciddi ciddi konusup hizlandirin.
bak bursayada gelebilirsin. gelecegi zamanda beni cagirirsin ben hallediveririm senin yerine.guclubacismile

of uni ya ya bu kadının katili ben olacam birde burcunun kaynanasının deli oluyom böylelerine yazın bende çok problem yaşadım hatta boşanmayı bile düşünüyodum insan çok yıpranıyo canım sende kocanı kazanmaya çalış karıyı es geç ne derse cvp ver allttan alma alttan aldıkça daha çok üstüne gelir valla artık kim bana ne derse cvp veriyom susmak olmuyo dikkat edince bebişleriniz büyüdükçe sizden soğutmasınlar
nagi canım geçmiş olsun

slm kızlar

geçmiş olsun canım

bahar hastanesi
ayla şahin yaşlı bir teyze ama süper vanna mutlaka 1 kez dene kan tahlilindeki lokositin ne anlama geldiğinden tutta tıkanıklığın sebebine kadar ne aklına geliyosa ben sormadan anlattı 25tl tahlil ücretsiz ben artık onda devam edicem

denemekte fayda var.
5.ay kontrolune orayami gotursem acaba?
kalabalik mi?
randevu rahat aliniyo mu?

kız uni bu arada yarında senin doğum günün bebişini al kocanla çık yemeğe keyfine bak nice mutlu yıllara diyem kaynanasız

geçmiş olsun canım.
Benim oğlanda allerjikmiş onun için hastalıkları ağır geçirirmiş. Benim anne astım ben ve eşim allerjik bünyeleriz.
Hangi şurubu verdi sana?

şimdilik asist verdi ama her ay kontrol edicez kontrol altında tutucaz dedi

geçmiş olsun canım :nazar:

of uni ya ya bu kadının katili ben olacam birde burcunun kaynanasının deli oluyom böylelerine yazın bende çok problem yaşadım hatta boşanmayı bile düşünüyodum insan çok yıpranıyo canım sende kocanı kazanmaya çalış karıyı es geç ne derse cvp ver allttan alma alttan aldıkça daha çok üstüne gelir valla artık kim bana ne derse cvp veriyom susmak olmuyo dikkat edince bebişleriniz büyüdükçe sizden soğutmasınlar
nagi canım geçmiş olsun

geçmiş olsun canım

hepinize ii dilekleriniz için tşk edrim canlarım

Back
X