kızlar yaa moralim çok bozuk...
ben bu kadına dayanamıyorum artık...mafoldumben ondan bahsedildiği anda elim ayağım titremeye başlıyo...bütün vücudum uyuşuyo midem falan bulanıyo.... niye bu kadar kötü oluyorum kendim de anlamıyorum...ilk defa olan şeyler diil ama artık dayanamıyorum mafoldumben
banyo meselesinden sonra hiç görüşmedik... eşime msn den ve e-mail dan dünya kadar hakaret dolu msj atıp durdu... kaynım bu arada yurt dışındaydı...o gelir gelmez taktik değiştirdi...her akşam evde ağlıyomuş güya olanlara çok üzülüyomuş .. biliyo oğlu bize gelip anlatıcak...her zaman yaptığımız gibi biz de aman dargınlık olmasın diyip hhiçbişey olmamış gibi davranıcaz...ama bu sefer ben de can da çok kızgınız ve karar verdik alttan almıycaz diye...bu arada can ameliyat olucak safra kesesi alınıcak... hanım baktı ki işler umduğu gibi gitmiyo ameliyat bahanesiyle haber göndermiş konuşmak istiyorum diye...(yoksa hayatta geri adım atmaz yalandan ağlama krizi intihar tribi vs ile bizi ayağına getirtiirdi..) geçen akşam can aradı anneme gidicem konuşmak istiyomuş dedi...telefonu kapattığımda bayılıcak gibi oldum canım çekiliyo sanki...yattım uyuyim de unutim diye...tansiyonum 8 e düşmüş nabzım 50 ye

neyse sonra kardeşiyle beraber geldiler akşam 10 gibi falan... yaa olayları nasıl anlattığını duyunca şokkk geçirdim..!!! ağzım açık kaldı...!!! bu nasıl bi insan anlamıyorum yaa..!!! şimdi ameliyat bahanesiyle barıştı oğluyla...şimdi ya hastanede görücem...ya eve gelicek ... ya da ameliyattan önce bi karşılaşma olsun diye beni oraya götürmeye çalışıcaklar... bunları yazarken bile ellerim titriyo...kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim ve hayatımda hiç kimse için böyle şeyler hissetmemiştim...
allah aşkına bana bi akıl verin napıcam şimdi ben yaaa

(((((