2009 Kasm Anneleri

off canım ya bende yeni öğrendim bu hastalığı ne kötüymüş..allahtan konuşuyoruz burda ne hastalıklar varmış haberimiz yok..çağ ilerledikçe hastalıklarda deli gibi çoğalıyo ya..
bizde 5.hastalık geçirdik geçen ay,onu okumuştum ama yine de nerden geliyo nasıl oluyo birden anlamıyosun:1shok:

büyük oğlum 6. hastalık geçirmişti ama 5. hastalık nasıl bişey yoksa aynı mı ikisi de.7 aylıkken birden ateşlendi 3 gün ateş sonra kırmızı lekeler döküyor ateş kesiliyor ve döküntüden sonra rahatlıyor çocuk 2 gün de lekeler sürüyor.Birçok arkadaşımın çocukları da geçirdi.

geçmiş olsuna.s.

benim oğlan poposunu kaldırıp dönmeye çalışıyo ama nası çaba sarfediyo şuan kaydirigubbakcemile3
yana hafif dönüyo ama tam dönme yapamadı daha..

:) benim oğlan da aynı durumda minicik popoya gücü yetmiyor ki devirsin de dönsün :) o değil bizimki dönemeden oturmaya başladı ya şaşkın işte a.s

canım araştırıyom şimdi birde kitap alacam en yumuşağından ikisinide aynı siteden alayım diyorum bulursam
gurbet yaa ben de kitaptan sipariş ettim hepsiburadaya nerdeyse 1 ay oluyo önce tedarikte dediler soonra da yok dediler lmaz: nerden alacaz yaw sinir oldum haa
:) benim oğlan da aynı durumda minicik popoya gücü yetmiyor ki devirsin de dönsün :) o değil bizimki dönemeden oturmaya başladı ya şaşkın işte a.s

benimki de oturuyo ama dönmedi
ay yannış mı yaptım oturtmakla ohaoldumsmile

valla bizimki sürekli oturmaya çalışıyor ki ben oturtmasam da, engel oluyorum sürekli yatar pozisyona getiriyorum elimden anca bu kadarı geliyor.. Bu arada bizimki kendi ekseninde dönüyor şu an :) becerebildiği bu ya dönemedi diyon ama anne böyle dönüyorum ben diyor sanki yattığı yerden :)

selam kızlar..
eşim bugun muglaya gıdıyor..bu kesde ordan iş aldılar..
aama aramız lımonı yanı nası olcak bılmem..
bu arada oglumun tum uyku duzenı bı anda bozuldu kayınpeder geldı dıye hergun onlara gıttık pok war gıbı al ıste gunduz 3 kere uyuyan cocuk uyumaz oldu ya
ne yapacagım fıkrı olan warmı

Allah kavuştursun öncelikle...
Bir arkadaşım kızını uyutmak için kafasına şapka geçiriyordu çocuğun, gözlerini örtecek şekilde, karanlık olunca çoxuk gece oldu sanıp bir süre sonra uyuyordu, uyumazsa aynı haldeyken bi de ayağında sallıyordu, sen de dene istersen ilk aklıma o geldi direk yazdığını okuyunca...

ay ewt çok zırladı ama dışarda uyudu o 30 dakkayı oyaladık baya bi
ama gece rahatt ettim bi 3 saat bide eşim yanımızda yatmasa çok süper olacak
güne daha dinç başlıycam guclubacismile

Geçen gece ben de eşimi gönderdim odadan "git başka yerde yat beni geç çocuk korkuyor sen horlarken" dedim onun da işine geldi dün kendi diyor "gideyim mi diğer odada yatayım mı" diye, aklınca gece kalkmıcak ya biz kalktığımızda of offf odada olsa bir dert olmasa bir dert...

teşekkür ederım canım..
benım oglan gunduz ısıktan tkılenmez..uyur aslında hemde gayet duzenlı we yuz ustu..gecenlerde yuz ustu yatarken elını duzelttım uyusmus galıba cok agladı uyanıp..ondan sonrada yatmıyo pek yuz ustu..sallamaya gelınce ayagımda denedım ıkı kere delırıyo aglamakta sewmedıohaoldumsmile
yınede cok sagol ya sabah 8 de kalkardık onu 9 yaptım ondanmı bozuldu acaba ya

vallahi onu o kadar iyi anlıyorumki aslında bizim yaşadıklarımızı anlatmaya kelime bile yetmez burada iyice dolduğumuz zaman anlatıyoruz ve bizimle 1 gün yaşasanız bizi çok daha iyi anlarsınız. benim kayınvalidem sırf kıskançlığından yapıyo oğlunu benimle paylaşamıyo ve onun artık yanından ayrıldığını bizim bi aile olduğumuzu kabullenemiyo onun gözünde ben onun oğlunu elinden alan biriydi ve bu yüzden bana düşmanlığı çok kızıyorum çok sinirleniyorum ama allaha havale ediyorum artık elbet sıra onada gelicek biliyorum o gün geldiğinde bende konuşucam çünkü yaşananların hiç biri unutulmuyor. benimki bide hasta olduğu için en ufak bi sorunda hastalığının arkasına sığınıyo kayınpederime kendini hastaneye götürtüyo ertesi gece eve çağrılıp sorguya çekiliyoruz ve onun hasta olmasının yükü bana yükleniyo alıştım artık

burcumm canım bnım
sıkma canınıı bebegını dusun sadece..aynısından bendede war artık takmıyorum

kiz sekizde kalkan cocugu nasil 9da kaldiriyosun?
hadi gece yatis saatini ayarlarsin ama bebenin kalkis saatini nasil ayarliyon kiz?bilmiyorumkismile

Canım Allah kolaylık versin sana sabırla birlikte...işin zor valla, dışardan öyle olsa böyle yapsan demesi kolaydır yaşayana sıkıntısı hep, umarım güçsüz kalmazsın yaşadıklarının karşısında hiçbir zaman...

canim Rabbim size sabir versin.
zaten vermis yaradan ki bu zamana kadar sabretmisin.

ne kipatı kız çabuk söle nen bana haber vermin kitap alıyonda bakim:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…