2009 Kasm Anneleri

bu arada kızlar dün oğlumu yine doktora götürdüm kilo takibi için 13 günde 400 gr almış 23 günde 900 gr yaptı böylelikle 7650 oldu kilomuz.
ben çalıştığım için sürekli kilo takibi yapılıyor ve aynen devam dedi doktorumuz ama işin en zor tarafı bütün gün süt sağıyo olmam göğüslerim acıyo artık kafamçokkarıştı

unimmmmmmmmmmmmmm
allah sana sabır versin canım başka bişey diyemiyorum
inan senin adına çok üzülüyorum.inşallah herşey dilediğince olur canım
kafana takmamaya çalış yoksa olan yine sana oluyor.
takılmıyacak gibide değil ama kendine pozitif olmaya çalış en azından

kızım sen ankaradasın havada güzel oldu artık büyük oyuncakçılarda kitapçılarda vardır çıkıp baksana. biz küçük yerdeyiz diye netten alıyoz bence bu haftasonu çıkta bi bakıvera.s

slmlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

noldu unime :uhm:
bu arada hasta olan bebişlerede çok geçmiş olsun annişlerinede opuyorumnanaktan

selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
ben geldüm karular nasılsınız

Şeniz:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bunlar seni özlediğim için

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava::mymeka:kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bunlarda bana haber vermeden ortadan kaybolduğun için
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:küsüm sağa ben

ama ama ama ama :sinifsinif::sinifsinif:
haber veremedim zati nete giremiyodum ortak kullanımdam dolayı şimdi kendimize ait net bağlattık
valla bende çok özledim bacım bak yorgunum zati uğraştırma beni haci gel barışakŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

tubişlerle mi badana yapıyonuz da onu haberi oluy bizim olmuy:dilcikar:7bilmim artıkın gece nasıl gönlümü alırsın sen düşün:dilcikar::dilcikar:

zettün tubişlerin haberi var çünkü edoşum aradı sordu sağolsun senin bende telinmi varda konuşisinalsanaalsanasmile

arkadaşlar merhaba..

ben normalde ekim annesi olarak görünüyorum..fakat ekim anneleri topicinde sorularıma cevap alamadığım oluyor..belkide önde gidişimdendir..

o yüzden sizlere sormak istiyorum; ikinci trimesterde ne gibi değişiklikleriniz oldu? bende üşümeler var,acaba ondanmı bilmiyorum..birde hormonlarımın yeni trimesterdeki haline sanırım uyum sağlayamadım henüz ki duygu durumumda bozulmalar oldu bi kaç gündür....

sizde olan değşiklikleri yazabilirseniz çok memnun olurum..herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum..

gecemi ohaaaaaaaa
sen en seksü geceliğini giy ben senin gönlünü alırım:roflol::roflol::roflol:
:roflol:

:roflol::roflol: aaa noli nan :roflol:

zettün tubişlerin haberi var çünkü edoşum aradı sordu sağolsun senin bende telinmi varda konuşisinalsanaalsanasmile

heee aynen öleŞenizŞeniz

merhaba figan opuyorumnanaktan
allah bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :Saruboceq:
biz doğum yapmış olan kasım anneleriyyiz kendi adıma pek hatırlamıyorum o dönemi şimdik sempatiksalakcinni sen bi yeni hamiş kasım anneleri sor yerimseniben

gecemi ohaaaaaaaa
sen en seksü geceliğini giy ben senin gönlünü alırım:roflol::roflol::roflol:
:roflol:
okey anlaştuk o zmn
yanlız misafirlerim var bugün geç gelirsen olabülürkaydirigubbakcemile3
tamam nan gece telinide sıkıştırırsın bitarafıma o zamankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…