kiz sekizde kalkan cocugu nasil 9da kaldiriyosun?
hadi gece yatis saatini ayarlarsin ama bebenin kalkis saatini nasil ayarliyon kiz?bilmiyorumkismile
gurbet yaa ben de kitaptan sipariş ettim hepsiburadaya nerdeyse 1 ay oluyo önce tedarikte dediler soonra da yok dedilerlmaz: nerden alacaz yaw sinir oldum haa
benimki de oturuyo ama dönmedi
ay yannış mı yaptım oturtmakla ohaoldumsmile
selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
ben geldüm karular nasılsınız
Şeniz:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bunlar seni özlediğim için
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava: klava: klava::mymeka:kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bunlarda bana haber vermeden ortadan kaybolduğun için
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:küsüm sağa ben
hihoyyyt fatooooooooooooooooooooooooooo hihoyyyt
ama ama ama ama :sinifsinif::sinifsinif:
haber veremedim zati nete giremiyodum ortak kullanımdam dolayı şimdi kendimize ait net bağlattık
valla bende çok özledim bacım bak yorgunum zati uğraştırma beni haci gel barışakŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
tubişlerle mi badana yapıyonuz da onu haberi oluy bizim olmuy:dilcikar:7bilmim artıkın gece nasıl gönlümü alırsın sen düşün:dilcikar::dilcikar:
ŞenizŞenizŞeniz
edoşummm çok özledimŞeniz
gecemi ohaaaaaaaa
sen en seksü geceliğini giy ben senin gönlünü alırım:roflol::roflol::roflol:
:roflol:
zettün tubişlerin haberi var çünkü edoşum aradı sordu sağolsun senin bende telinmi varda konuşisinalsanaalsanasmile
arkadaşlar merhaba..
ben normalde ekim annesi olarak görünüyorum..fakat ekim anneleri topicinde sorularıma cevap alamadığım oluyor..belkide önde gidişimdendir..
o yüzden sizlere sormak istiyorum; ikinci trimesterde ne gibi değişiklikleriniz oldu? bende üşümeler var,acaba ondanmı bilmiyorum..birde hormonlarımın yeni trimesterdeki haline sanırım uyum sağlayamadım henüz ki duygu durumumda bozulmalar oldu bi kaç gündür....
sizde olan değşiklikleri yazabilirseniz çok memnun olurum..herkese hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum..
okey anlaştuk o zmngecemi ohaaaaaaaa
sen en seksü geceliğini giy ben senin gönlünü alırım:roflol::roflol::roflol:
:roflol:
tamam nan gece telinide sıkıştırırsın bitarafıma o zamankaydirigubbakcemile3zettün tubişlerin haberi var çünkü edoşum aradı sordu sağolsun senin bende telinmi varda konuşisinalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?