nice 5 aylara sağlıcakla opuyorumnanaktan
50 YAŞLARINIDA GÖRESİN
günaydın hatunlar biz bugün 5. ayı da devirdik :) kocaman olmuş prensesim ya
Maşallah...Nazar değmesin.
Bizde bugün kontrole gittik 13 gün önce gitmiştik doktor bugün için yeniden gelin demişti.Ya kızım 13 günde sadece 150 gr almış doktoru 13 günde çok az.Mama ver dedi.Yavaş yavaş ta yoğurt sebze suyu ver dedi....Sütüm yetmiyo mu acaba?Ama kızım öyle çok huysuz da değil...Her istediğinde de emziriyorum ama anlamadım canım sıkıldı.senağlama
anam duru 7 aylık olmuş maşşallah şu tickerı beceremedim yav bende takip etsem
günaydin herkese
batın da öyle canım hatta dün mama bile verdim. Ama yine aynı. Uykuya bi türlü dalamıyo. Biraz uyuyo sonra başlıyo gözünü kaşımaya. Sıcaktan mı diye düşünüyom bakalım bu gece sadece çıtçıtlı badi ile uyutacam.
günaydın herkese dicem ama kimse yok
darksea test almaya mı gitti acaba :uhm:
gurbet ve dilmuh aynı sorun bizde de var çok uyanıyo zombi gibiyim artık
acaba buda mı geçiş dönemi
mevzeycim valla ben bile inanamıyorum bu minik parmak kızın bu kadar olduğuna koskoca 7 ay geçmiş doğumundan itibaren zaman nasılda hızla akıp geçiyo bazen kendime kızıyorum en güzel anlarında yanında olamadığım için çalışmak zorunda olduğum için ama hayat şartları malesef olsun allahıma şükürler olsun yavrum yavrularımızı sağlıklı olsunlarda yeterki biz onlar için çalışırız.
7 aylık oldu ama bizliyosun biz düzeltilmişe göre takip ediyoruz cadıyı kaydirigubbakcemile3
şimdiden saolun kızlar
canım benim kızım geçenbizimki de 14 günde gram almamışama doktor 1 ayın dolmasını bekleyelim dedi eğer hala almamış olursa bakarız tetkiklerine sonra gerekirse ek besin dedi...İnşallah bebişlerimiz sağlıkla büyütmek nasip olsun hepimize
üfff bahar allerjimiz oğlumuda benide mahfetti
oda yetmezmiş gibi karnım ağrıyo :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?