2009 Kasm Anneleri

günaydın hatunlar biz bugün 5. ayı da devirdik :) kocaman olmuş prensesim ya

Maşallah...Nazar değmesin.

Bizde bugün kontrole gittik 13 gün önce gitmiştik doktor bugün için yeniden gelin demişti.Ya kızım 13 günde sadece 150 gr almış doktoru 13 günde çok az.Mama ver dedi.Yavaş yavaş ta yoğurt sebze suyu ver dedi....Sütüm yetmiyo mu acaba?Ama kızım öyle çok huysuz da değil...Her istediğinde de emziriyorum ama anlamadım canım sıkıldı.senağlama

bizimki de 14 günde gram almamış ama doktor 1 ayın dolmasını bekleyelim dedi eğer hala almamış olursa bakarız tetkiklerine sonra gerekirse ek besin dedi...İnşallah bebişlerimiz sağlıkla büyütmek nasip olsun hepimize

anam duru 7 aylık olmuş maşşallah şu tickerı beceremedim yav bende takip etsem

mevzeycim valla ben bile inanamıyorum bu minik parmak kızın bu kadar olduğuna koskoca 7 ay geçmiş doğumundan itibaren zaman nasılda hızla akıp geçiyo bazen kendime kızıyorum en güzel anlarında yanında olamadığım için çalışmak zorunda olduğum için ama hayat şartları malesef olsun allahıma şükürler olsun yavrum yavrularımızı sağlıklı olsunlarda yeterki biz onlar için çalışırız.
7 aylık oldu ama bizliyosun biz düzeltilmişe göre takip ediyoruz cadıyı kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese dicem ama kimse yok
darksea test almaya mı gitti acaba :uhm:
gurbet ve dilmuh aynı sorun bizde de var çok uyanıyo zombi gibiyim artık
acaba buda mı geçiş dönemi

Insallah gecis donemidir ve hemen gecer ya.
Naz'da geceleri cok zor daliyo uykuya.
dun gece nerdeyse saat basi kalkti.
bende zombi gibiyim.kafamçokkarıştı

haklısın canım onlar için çalışıoz ama kaçırdıklarımızı düşününce hangisi daha karlı bilemiom canları sağolsun kuzularımızın allah sağlık sıhhat versin gerisi boş :içelim:

gunaydın hanımlar..bu gece felakettı resmen..aksam 9 bucukda uyuttum herzamankı gıbı..11 bucuga kadar 6 kere uyandı ve her seferınde memede uyutmak zorunda kaldım goguslerım acıyor emmesede ılle orada duracakmafoldumbenbende 11 bucukta artık uyudum belkı gec uyanır dedım 1 de uyandı yıne.sonra 2 bucuk sonra 4 sonra 6 we 6.40 da artık agladım resmen sınırden yanıma aldım zorla 1 saat uyuttum..banyo yaptı 10 bucukta..emzırdım uyudu koymadan uyandı kayınwaldem salladı besıgınde yıne uyumadı artıkdelırmek uzereyım.o akıllı doruk gıttı yerıne huysuz bı doruk geldı..sımdı yenıden emzırdım uyudu koydum beısıgne uyuyo
ama gunde 3 kere uyuması gereken cocuk artık bı kere zor uyuyo mafoldumben
ne olur bıseyler soleyın emzırme dısında nasıl uyuturum alısmıyoda kahroluyorum ya

slm kızlar ben eşimin işi dolayısıyla diyarbakırda yaşıyorum ve burada kimsem yok ek gıda tarifleri için sizden yardım istiyorumm bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim internette binbirütrlü tarif var ama güvenemiyorum sizlerin bebişleirnize yaptığınız her türlü tarifi bana yazarsanız çok sevinirim mail adresime atarsanız dahada minnettar kalırım mail adresim yildizmineee hotmail com :enbuyukkk:ama kızlar açık tarif istiyorum zahmet olmassa ayrıntısına kadar benim kızımda 6 kasım doğumlu emmek istemiyor lütfen arkadaşlarr yaa kimsem yok diyarbakırda bana yardımcı olabilecek sizlere güveniyorum bebişlerinize allahtan sağlık sıhhat vermesini diliyorumm hepinizi öpüp tarifler bekliyorumm ayy çok uzun oldu:)):hulya:

canım benim kızım geçen
24 şubatta 5600 kg
16 martta 6150 kg
29 martta 6300 kg olmuş 33 günde 700 kg almış ama 13 güne göre çok az dedi...

üfff bahar allerjimiz oğlumuda benide mahfetti
oda yetmezmiş gibi karnım ağrıyo :sinifsinif:

geçmiş olsun canım...

nbr kıslar
ayyy dün gezmeye gittik aynalara küser oldum yaw kendimi çok tipsiz hissediyorum yaaa
alışverişte yapasım yok geçen aldığım kotların hepsi dötümden düşüo
ben 2 ayda bir yeni kıyafetmi alcam yaaa yazık oluo hep
geçen sefer 3 kot pantolon aldım büyük geliolar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…