mersiiiibayanssulusmileaferin kiz sana.
ben anca arada oglanin odevini yaptiriyom valla.
ya benımkı kucakta durmayı sewmıyo o yuzdne benım ısım cok zor..cunku yerdede durmuyocanım benimkide kucakta daha çok uyuyo bırakınca 15-20 dk anca. sen yinede bi dene şansını bakalım yorulduysa uyur
annesi sana yardım edicek büyüyünce şimdiden öğreniyo:teytey:
canım sıkıntıdan bukadar işe sarmışsın sen
uykular bizdede bitti merak etmeakannehir
sağol canım biraz daha zaman geçsin bakalımbizde yeni başladık sayılır. çok heves ediyodum ama gerçekten çok zevkli. darısı başına canım :))
çok ilginç...mersiiiibayanssulusmile
oglum uyudu camasırları astım geldım.bende uzandım ama uyumıycam sarhos gıbı oluyom 1 saat uyuyup uyanınca ya..
ya benımkı kucakta durmayı sewmıyo o yuzdne benım ısım cok zor..cunku yerdede durmuyo
eger yerınde yata ortalık bı yerde durmasını ıstıyorsam sureklı oyun yapacaksın..oyuncak muzık falan yoksa way halıme
gece bıle emınce emmesı bıtınce gerınıyo kucagımda saga sola hemen koymazsam uyanıyo ne garıp dımı kucakta demkkı rahat etmıyoralkisalkisalkis
[
he ya öğreniyo şimdiden bakalım büyüyünce ben erkeğim triplerine girmezse bizede yapar yemek:)))))
sağol canım biraz daha zaman geçsin bakalım
çok ilginç...
budurumda bizden daha şanslısın galiba ama keyifsiz olduğunda tam tersi tabi
ne tripiymiş o yapar tabi annesi yani inşallah
dilmuh canım yağızın saçları dökülüyo mu yaaa
çınar efe de hiç saç kalmadı sayılır her sabah şapkasını çarşafının temizliyorum dr. normal dedi:uhm:
ya benim bebeğim emzik almaya başladığından beri memeyi bırakma eğiliminde ya dilmuh. napsam ki. emziği bıraktırsam eski haline döner mi yine
eda gözün aydın canım. bugün burası bile sıcaktı gerçi hala kalorifer yanıyo amaakannehir
bende sabah portakal suyu verdim batın a pişik oldu hemen ya sakın vermeyin canım çok sıkıldı:sinifsinif:
gozun aydin canimSlm kızlar a.s.
biz bugün baskına uğradık annem babam sürpriz yaptılar bize geldiler :dance::dance: babaannem ameliyat oldu ankarada yaşıyor ona bakmak için bi süre ankarada olcaklar egeyi çok özlemişler önce bi torun hasretini giderelim demişler :teytey:
ama bilindiği üzere annem varken nete girmek mümkün değil kendisinin gıcığı var pc ye karşı :roflol::roflol:
gicikligina mi yapiyon kizim?bideee hava o kadar sıcakki anlatamam delikafaduldendelikafadulden
27 dereceydi bugün delikafadulden
eda gözün aydın canım. bugün burası bile sıcaktı gerçi hala kalorifer yanıyo amaakannehir
bende sabah portakal suyu verdim batın a pişik oldu hemen ya sakın vermeyin canım çok sıkıldı:sinifsinif:
ya eda ne bilem demir damlasını verebilmek için verdim. şimdide kızardı totosu sürdüm krem sabaha geçer inş.ayyyy naptın sen gurbetim yaavv en olmucak meyveyimi verdin sen yakışılımaaaklava: klava:
pişik kremi sür bolcana özellikle gece inşalah hemen gecer :Saruboceq:
gecmis olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?