2009 Kasm Anneleri

aferin kiz sana.
ben anca arada oglanin odevini yaptiriyom valla.
mersiiiibayanssulusmile
oglum uyudu camasırları astım geldım.bende uzandım ama uyumıycam sarhos gıbı oluyom 1 saat uyuyup uyanınca ya..

canım benimkide kucakta daha çok uyuyo bırakınca 15-20 dk anca. sen yinede bi dene şansını bakalım yorulduysa uyur
ya benımkı kucakta durmayı sewmıyo o yuzdne benım ısım cok zor..cunku yerdede durmuyo
eger yerınde yata ortalık bı yerde durmasını ıstıyorsam sureklı oyun yapacaksın..oyuncak muzık falan yoksa way halıme
gece bıle emınce emmesı bıtınce gerınıyo kucagımda saga sola hemen koymazsam uyanıyo ne garıp dımı kucakta demkkı rahat etmıyoralkisalkisalkis

[

bizde yeni başladık sayılır. çok heves ediyodum ama gerçekten çok zevkli. darısı başına canım :))
sağol canım biraz daha zaman geçsin bakalım
çok ilginç...
budurumda bizden daha şanslısın galiba ama keyifsiz olduğunda tam tersi tabi
he ya öğreniyo şimdiden bakalım büyüyünce ben erkeğim triplerine girmezse bizede yapar yemek:)))))

ne tripiymiş o yapar tabi annesi yani inşallah

dilmuh canım yağızın saçları dökülüyo mu yaaa
çınar efe de hiç saç kalmadı sayılır her sabah şapkasını çarşafının temizliyorum dr. normal dedi:uhm:

dark ben burdayııııııım ama yazamıyorum oğluş bugün pek hassas.şimdi uyuttum ama kalkarr sor bacım

ya benim bebeğim emzik almaya başladığından beri memeyi bırakma eğiliminde ya dilmuh. napsam ki. emziği bıraktırsam eski haline döner mi yine

ya benim bebeğim emzik almaya başladığından beri memeyi bırakma eğiliminde ya dilmuh. napsam ki. emziği bıraktırsam eski haline döner mi yine

bacım benimnki emzik almadı hiç ama benimkide memeyi bırakma eğilimnde
bak bebeklerin böyle dönemleri oluyo
hopla zıplşa emzir ben öyle yapıyom
sonra düzeliyomuş
benimki eskisinden daha iyi bi ara hiç almıyodu
şimdfi uykuda falan emiyo şükür

ay sunways seni okuyunca kendi halim geldi aklıma bende aynı senin gibiyim ama bugün adet oldum sinirim biraz geçti 2 gündür cemre bağırıyor ben bağırıyorum çıldırdı 3 gündü ne oldu acep sabahlarıda uyutmuyor artık gece 3 kere kalktı 1 kere kalkan çocuk inş. geçiş dönemidir yoksa ben tımarhaneye bir bilet alayım mafoldumben

Slm kızlar a.s.
biz bugün baskına uğradık annem babam sürpriz yaptılar bize geldiler :dance::dance: babaannem ameliyat oldu ankarada yaşıyor ona bakmak için bi süre ankarada olcaklar egeyi çok özlemişler önce bi torun hasretini giderelim demişler :teytey:
ama bilindiği üzere annem varken nete girmek mümkün değil kendisinin gıcığı var pc ye karşı :roflol::roflol:

eda gözün aydın canım. bugün burası bile sıcaktı gerçi hala kalorifer yanıyo amaakannehir
bende sabah portakal suyu verdim batın a pişik oldu hemen ya sakın vermeyin canım çok sıkıldı:sinifsinif:

eda gözün aydın canım. bugün burası bile sıcaktı gerçi hala kalorifer yanıyo amaakannehir
bende sabah portakal suyu verdim batın a pişik oldu hemen ya sakın vermeyin canım çok sıkıldı:sinifsinif:

ayyyy naptın sen gurbetim yaavv en olmucak meyveyimi verdin sen yakışılımaaa klava:klava:
pişik kremi sür bolcana özellikle gece inşalah hemen gecer :Saruboceq:

Selam kızlar herkes ve bebişler iyidir inşallah.
Mureda geçmiş olsun babaanenen iyileşir inşallah çarçabuk...
Biz de oğluşla boğuşuyoruz yarın kontrolümüz var biraz canım sıkıldı iki haftadır 5 gram bile almamış kilosu sabit, şimdi de sünnetin etkisi sanırım emmiyor pek iki hafta sonra tekrar bakılcak hala kilo almamış olursa ek besine başlayabiliriz galiba... Bu arada doktorumuza demir ilacını söyledik, kullandığımızda kaka yapamama sorunumuz oldu şimdi vermiyoruz ama yanlış yapmayalım dedik, kanına bakalım gerekmiyorsa verilmemesi daha uygun onun dedi sağlık ocakları direk başlattırıyor ama çocuğun ihtiyacı yoksa vermemek lazım dedi, sonra bizimkinin kanı iyiymiş neyse ki demir ilacı vermeyeceğiz o yüzden, ah bi de kilo alsak...

gozun aydin canim
babannenede gecmis olsun.

bideee hava o kadar sıcakki anlatamam delikafaduldendelikafadulden
27 dereceydi bugün delikafadulden
gicikligina mi yapiyon kizim?
burda yagmur yagiyo.
kombi yaktim full.

gecmis olsun canim.

ayyyy naptın sen gurbetim yaavv en olmucak meyveyimi verdin sen yakışılımaaa klava:klava:
pişik kremi sür bolcana özellikle gece inşalah hemen gecer :Saruboceq:
ya eda ne bilem demir damlasını verebilmek için verdim. şimdide kızardı totosu sürdüm krem sabaha geçer inş.
gecmis olsun canim.

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…