2009 Kasm Anneleri

valla ben çok geride kalmışım:) c miş he.. zaten ulaşımı felaket kışın kar yağsın hemen yollar kapanır mahsur kalırız burda:) bence e tipi filan olması lazım:)))))

benim oğlanın gecesi gecesini tutmuyor benim işim tamamen şansa kalmış bazen 2 saatte bir kalkıyor bazen 1,5 saatte bir artık nasıl fırlarsam fırlıyorum bide çekyatta yatıyoruz ayy git diyorum koca yatak yatak odasında yat ama herif de illa bizim le yatıyor sıkış tepiş yatıyoruz işte her yerim ağrıyor ya şimci bizimki büyüyen beşik ya üst kısmını çıkarıp da yatak odasına mı götürsek diyoruz ay böyle zor sığışıyoruz:)

valla ben çok geride kalmışım:) c miş he.. zaten ulaşımı felaket kışın kar yağsın hemen yollar kapanır mahsur kalırız burda:) bence e tipi filan olması lazım:)))))
canım bende tayin istediğim için biliyorum.Evlenene kadar 4 yıl boyunca tayin istedim ildışı hiç birindede çıkmadı artık öğrenmiştim c yi d yi
maşallah canım

sanada maşallah canım.İnşallah bozulmazlar bi daha....

Şekercik bizde park yatak almıştık yanımızda yatıyor burdan gideriz diye o da falan almadık gidemezsek mecburen bi şeyler alırız kıyafetleri oyuncakları bi sürü yer kaplamaya başladı şimdiden...Sende yatak odasına al sonra odasını ayırırsın.tıkış tıkış yatmazsınız hiç olmazsa...

cnm bizde zaten bi adet fazladan gardrop vardı büyüyen beşik almıştık onu da çalışma odamıza koymuştuk zaten salon yerine oturma odamız var iki tane de yatak odamız:)bri bizim yatak odamız biri misafir için. salon takımı da yok evde.
off oyuncaklar çok yaaaa
valla yatak odasına kütüphaneleri tıkıştırdım yer yok bacım:)

he kı ben biliom sanada söledim amma farketmedin galiba funda 72 vardı demi bide izmitlisana ii gezmeler pohlu pohlu uyuttun uşağı hemi :mymeka:

ay hafızamı kaldıkı anam
yok nan ne boklu uyutması adam kaka ıcın uyandı zaten. kakasını aldım hemen uyanıktı karanlıkta konusmadan aldım ama ne fayda
sonra 7 ye kadar bızırdadı
en sonunda uyudu ıste
gunduzde 1 saatlık uykuyla duruyo cıldırıcımmm

ek besin önerileri bölümünde ARMUTTAN UZAK DURUN diye bi topik var.

siz armut vermiyomusunuz bebeğinize....

daha bu gün verdim ben......

ek besin önerileri bölümünde ARMUTTAN UZAK DURUN diye bi topik var.

siz armut vermiyomusunuz bebeğinize....

daha bu gün verdim ben......

ooofff şimdi düşüp bayılıcammmm.... akannehir ben de 2 gündür armut veriyorum... elmayı hiç sevmemişti bunu beğendi diye seviniyodummm ...
neden vermicek mişiz ? gaz yapar diye mi CADIARZU

slm kızlar bebeklerin elini yüzüne götürüp uyanması gazdan bizde geçen hafta gece 5 6 defa kalkıyoduk sürekli yüzünü elliodu gaz çıkarıodu rahatlıyodu bu hafta biraz daha azaldı çok şükür ama gitsin gemesin artık şu gazlar yazık bebelere yaaa...ve her ay büyüyme huzursuzluğu olurmuş bizim her ayın sonunda 1 hafta huysuz oluyo uyumuyo malesef...

hadı bakalım 5. gunum ıkı gun sonra ınsallah duzelır:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…