su mudurlere sinir oluyorum bazen.
ise basladigim sene okullara acilmadan 2 gun evvel evlenmistim.
pis mudur 1 hafta balayi izni vermedi bana.
hala icimde yaradir balayina gidememis olmaz onun yuzunden.klava:
ohhh akşamın yemeği hazır
saolsun kociş diyette akşamları salata yoğurt yiyoruz hergün bir çeşit salata
tabi buda benim işime geliyo zaten adam evde 1 öğün yiyo :teytey:
niye kimse yok yaww
karakız duru kime çekmiş hamarat olacak maşallah kaydirigubbakcemile3
anasına çekmiş küçük hanım zemuszemus
selam hatunlar, nasılsınız?? biz yine zombi modundayız kafamçokkarıştı
canım ya düzelmedimi halan
bak bak bak kizi calistirmaya baslamis bile.
yapda yedir.kaydirigubbakcemile3
yaptıda kendı yıyemedı henüz :1ninca:
Herkese merhaba kızlar...
Canım bu karar çıkarsa belge derdinden kurtulcakmış senin durumunda olan öğretmenler...Benim için sorun değil doğu hizmeti ben zaten tamamladım da eşim bu yıl tamamlıyor bizde 2+2 den dolayı tayin istemeyi düşünüyoruz eğer il içi il dışı 3 yıl şartı gelirse ki umarım bizi kapsamaz 1 yıl daha burayı düşünemiyorum.....akannehir
Aynen öyle.....
Çalıştığın ilçe c ya da b mi yoksa çoktan biterdi toplamı ile canım..
Benim müdüründe kadrosu başka okula çıkmıştı ama gitmemiş seneye ilk defa beraber çalışcaz geçen yıl görevlendirmeydim başka okulda ...
Konuşması yardımcı olacak gibi ama bilemiycem benim süt izinleride havaya uçmuş oldu.Zaten 50 km mesafede olunca çalıştığım yer ben hiç uğraşmadan ücretsiz izne ayrıldım...
geçmiş olsun tattırıyon mu ek gıdaları?
canım bizim aşılarımızda kaydı 4. aydaki aşıyı 5. ayda olcaz..
Ben kaç kere gittim doktora demir ilacı vermedi .Dün kan tahlilide yaptı değerleri iyiymiş ondan mı vermedi acaba?bilmiyorumkismile
bacım kendimi girdi diyete....Bide benimki girseydi......
oh ne güzel benim de öğlen yemeğim salataydı dün de iki defa salata yedim bugün süt ganii oh pek memnunum halimdennnnohhh akşamın yemeği hazır
saolsun kociş diyette akşamları salata yoğurt yiyoruz hergün bir çeşit salata
tabi buda benim işime geliyo zaten adam evde 1 öğün yiyo :teytey:
selam kızlar a.s.
hoşbulduk canım opuyorumnanaktanoh ne güzel benim de öğlen yemeğim salataydı dün de iki defa salata yedim bugün süt ganii oh pek memnunum halimdennnn
selam şekerima.s.
Off aynı dert bendede var canım geçen yıl ağustosta eş durumundan tayin istedim diye zaten il içi 3 yıl il dışı 4 yılda isteyebilirim.Herhalde bundan sonrada normal tayin zor isterim .Çünkü eşim isteyecek hep o daha avantajlı...cnm selamm hoşgeldin
emzirme molası verdim de doydu kuzucum uyudu da emerken geldim tekrar
benm eşim özel bi fabrikada çalışıyo yani memur deil ben direk eşe tabi oluyorum doğal olarak. ya ne akdar saçma il içi il dışı aynı sürede tayin istenmesi çok mantıksız bence 3 yıl ne demek ya ben eşime yakın bi yere gitmek için 3 yıl beklicem mi? valla ben bilmiyorum c mi b mi nerden bakılıyo cnm ona ben burda 3,5 yıldır duruyorum ama. aslında en iyisi görevlendirme olmak ben de buraya ilk geldiğimde ile görevlendirilmiştim gelip gidiyodum ama kafam rahattı müdür filan iyiydi burda sözde evime yakın okul ama rahat değilim ki ne yazar bir de oğluş var şimdi çok kederleniyorum hiç başlamasam iyi olcak okula :sinifsinif: bizim mdr de süt iznine gerek yok 3 te çıkar gider emzirirsin öğle arası da var demişti benden önceki arkadaşa. çok acımasızdı ya bana da bi dünya iş yıkacak ben istemicem bol bol kavga edicez ay geriliyorum şimdiden. bi gidebilsem iyi olcak... :Saruboceq: bize dr tahlil filan yapmadan direk verdi hemen her bebekte olur dedi biz de veriyoruz bakalım
Ben artık söylemekten bıktım adama her şeyi sıkıyo.tamam pzt .başlıcam deyip duruyo.iradesiz desem değil öyle olsa sigarayı bırakamazdı...o dikkat etse bende daha az yerim belki...valla bacım kendi girdi işin tuhafı o yemedikçe benim yiyesim var adamdan utanıyorum
bu arada onun bu azmi beni gıcık ediyo bişeyi kafaya koyduysa yılmaz şu azim acıkta bende olsa 1 haftada 1.5 kilo vermiş az diyo yawwklava:
vermemesine sevindim canım da benim doktor pek mi ilgisiz acaba diye düşünmeye başladım...spellcim bu arada doktorumuz bizede kan tahlili yaptı kanı iyi olna bebekte demir kullanmaya gerek yok diye vermedi bende kullanmıyorum boşver zaten iğrenç bişi
doğru olanda buymuş ama sağlık ocakları veriyo diye kullanmak olmaz dedi kanına bakalım dedi
selamselam kızlar a.s.
Off aynı dert bendede var canım geçen yıl ağustosta eş durumundan tayin istedim diye zaten il içi 3 yıl il dışı 4 yılda isteyebilirim.Herhalde bundan sonrada normal tayin zor isterim .Çünkü eşim isteyecek hep o daha avantajlı...
canım hizmet bölgelerinden bakabilirsin bi de aldığın puana göre bilebilirsin sen bir yılda kaç puan alıyorsun ona göre 14 ise c 12 ise b dir ilçen 18 se d 22 ise e 10 puan zaten merkez ilçe...
Ben artık söylemekten bıktım adama her şeyi sıkıyo.tamam pzt .başlıcam deyip duruyo.iradesiz desem değil öyle olsa sigarayı bırakamazdı...o dikkat etse bende daha az yerim belki...
vermemesine sevindim canım da benim doktor pek mi ilgisiz acaba diye düşünmeye başladım...
bebiş nasıl benim ki bu ara geceleri daha iyi
yok canim 5.ayda.5te yok biliyorum ben ya bizim sadece rotanın 2.dozu var
dur bir bakayım aşı kartına ama eminim olmaması lazım
Valla öyle wanna çoğu küçük yerde büyük insan ya...Benimde eşimin müdürü bazan beni gıcık ediyo adama nerdeyse izin vermiycek...Sende sonra gitseydin balayına bacım tabi hemen düğünün arkasından gitmek gibi olmaz ama...
bu 5. aya girince yapılan özel bir aşı mı bizim sağlık ocağı 6. ayda aşınız var dedi bu ay sağlık ocağına gitmicez
benimkide daha iyi nazar değmesin...bebiş nasıl benim ki bu ara geceleri daha iyi
c imiş senin ilçespel cnm baktım şimci ay zar zor açtım:) yılda 14 puan geliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?