Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm dicem ama altta kimse yok
ben bugun adet oldum tam 14 aydır nasıl bişi oldugunu unutmusum :)))
inş. herkes iyidir
kızlar bir aydır bebişim 3 gunde 4 gunde bir kaka yapıyor beslenmesimi yetersiz geliyor acaba yaa
beslenmeyle kakanin alakasi oldugunu sanmiyorum canim.
yetiskinlerde hergun cikmiyo ama besleniyorlar di mi?
ek gidaya baslamadin sen daha di mi?
ek gidaya baslayinca sanki daha bi duzene giriyo.
Naz hergun 1 kere yapar oldu.
ben yalatıyorum sadece doyumluk bişi vermedim canım
arada meyve püresi veriyorum ama oda 2 3 caykasıgı kadar
sen ne kadar veriyosun ek gıdayı ne veriyosun
bende yarın saglık ocagına gidip kilosuna baktırıcam bakalım evde 7.5 gibi geldi amasabahlari elma, armut veya elma-havuc suyu veriyorum, yarim fincan kadar. iki gundur elma ve azcik muz karisimi veriyorum.
ogle kavanoz sebze veriyorum yine yarim fincan kadar.
ikindide de 3-4 tatli kasigi yogurt veriyorum. ama yogurt dedigime bakma, ayran oluyo. o yuzden 3-4 kasik akiskan yani.
5.aydan sonra da gece 8 gibi muhallebi vermeye baslarim herhalde.
ama armut vermeyin demisler. kimyasal urunler varmis armutlarda. kafam karisti, bir sure vermem artik.
yakinda elmaninda mevsimi gecer. bakalim ne vercez.bilmiyorumkismile
bende yarın saglık ocagına gidip kilosuna baktırıcam bakalım evde 7.5 gibi geldi ama
basla derse bende baslarım artık
armut al dedim gecen eşime kalmamıstı özdilekte iyi vermiyelim bakalım
o kavanoz mamalardan bende aldım yogurt mayalamak için tattırdım ilk hiç begenmedi tadını bi kasık ucuyla yavas yavas yalattım begendi :))
seninkinin kilosu iyi masallah.
ama yavastan baslarsin artik.
yeni tatlara ilk tepkileri pek olumlu olmuyo zaten.
yavas yavas alisiyolar.
bende kavanoz meyvelerde var ama daha ondan hic vermedim.
bende muz armut mandalina karısımı aldım
1 cay kasıgı kıza gerisi bana kaydirigubbakcemile3
Allah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
Naz'la camda abimizi bekliyoduk, oglus servisten inip arkasindan kosarak karsiya gecmeye kalkinca ara sokaktan gelen araba ogluma carpti.mafoldumben
Nasil bagirdiysam butun millet cama cikti.
o an oluyorum sandim ya, Naz'da cok korktu yavrum. hafifce sesimizi yukseltmemize bile tahammulu yok normalde, ben oyle bagirinca iki saatte onu susturamadim.mafoldumben
esim geldi oglusu hastaneye goturdu. gorunurde bisey yok sukur, iyi gibi ama birde ici bakilsin dedim. Allah'im oluyorum sandim ya, kucagimda Naz olmasaydi o panikle atardim kendimi 5.kattan.mafoldumben
geçmiş olsun canım ya..allah korumuş....Allah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
Naz'la camda abimizi bekliyoduk, oglus servisten inip arkasindan kosarak karsiya gecmeye kalkinca ara sokaktan gelen araba ogluma carpti.mafoldumben
Nasil bagirdiysam butun millet cama cikti.
o an oluyorum sandim ya, Naz'da cok korktu yavrum. hafifce sesimizi yukseltmemize bile tahammulu yok normalde, ben oyle bagirinca iki saatte onu susturamadim.mafoldumben
esim geldi oglusu hastaneye goturdu. gorunurde bisey yok sukur, iyi gibi ama birde ici bakilsin dedim. Allah'im oluyorum sandim ya, kucagimda Naz olmasaydi o panikle atardim kendimi 5.kattan.mafoldumben