2009 Kasm Anneleri

aaaa gecmıs olsun wanna yaa
nerde sımıd sennasılsın naz nasıl
aradınmı esını ogluna hızlımı carptı araba ya
aaayyyy delırcem

Allah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
Naz'la camda abimizi bekliyoduk, oglus servisten inip arkasindan kosarak karsiya gecmeye kalkinca ara sokaktan gelen araba ogluma carpti.mafoldumben

Nasil bagirdiysam butun millet cama cikti.
o an oluyorum sandim ya, Naz'da cok korktu yavrum. hafifce sesimizi yukseltmemize bile tahammulu yok normalde, ben oyle bagirinca iki saatte onu susturamadim.mafoldumben

esim geldi oglusu hastaneye goturdu. gorunurde bisey yok sukur, iyi gibi ama birde ici bakilsin dedim. Allah'im oluyorum sandim ya, kucagimda Naz olmasaydi o panikle atardim kendimi 5.kattan.mafoldumben

büyük geçmiş olsun inş herşey yolundadır

aaaa gecmıs olsun wanna yaa
nerde sımıd sennasılsın naz nasıl
aradınmı esını ogluna hızlımı carptı araba ya
aaayyyy delırcem

sagol canim.
cok hizli carpmadi Allah'tan ama yere yuvarlandi yavrum.
esim hemen geldi, hastaneye gittiler. karakolada gidelim dedi esim.
bende Naz'i oyalamaya calisiyorum, bekliyorum.mafoldumben

Allah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
Naz'la camda abimizi bekliyoduk, oglus servisten inip arkasindan kosarak karsiya gecmeye kalkinca ara sokaktan gelen araba ogluma carpti.mafoldumben

Nasil bagirdiysam butun millet cama cikti.
o an oluyorum sandim ya, Naz'da cok korktu yavrum. hafifce sesimizi yukseltmemize bile tahammulu yok normalde, ben oyle bagirinca iki saatte onu susturamadim.mafoldumben

esim geldi oglusu hastaneye goturdu. gorunurde bisey yok sukur, iyi gibi ama birde ici bakilsin dedim. Allah'im oluyorum sandim ya, kucagimda Naz olmasaydi o panikle atardim kendimi 5.kattan.mafoldumben
:1shok:
canım benimmmm
devamını da okudum kötü bişey çıkmamış Allahtan....
verilmiş sadakanız varmış cnm yaaaa
ayy naz da korkmuştur çokkk
ama anne yüreği ay ben de çok fena oldum şimcii
:teselli:
kızlar merhaba oglum ateşleniyo ara ara... bugün dua edin kaç derece oldugunda ateş düşürücüm vermeliyim sizce......umarım diştendir başka sıkıntısı yoktur yarinde eşim ülke dışına çıkıyooooo.....dua edin......

cnm biz dr a kaç derece olunca panikleyelim dedik dr da bi sınır yok çünkü her bebek aynı olmaz dedi eğer bebeğin halsiz görünüyosa ve 38 üstü ise bence vapol ver 4 saat sonra bi ölç eğer hala aynı veya daha da yüksekse gene ver bu şekilde devam et eğer düşmüşse de 6 saat sonra kontrol et öyle ver geçmiş olsun cnm

sagol canim.
cok hizli carpmadi Allah'tan ama yere yuvarlandi yavrum.
esim hemen geldi, hastaneye gittiler. karakolada gidelim dedi esim.
bende Naz'i oyalamaya calisiyorum, bekliyorum.mafoldumben

bilmiyorumkismile:1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlama

Geçmiş olsun cnm başınızdan birşey çevir ver:((((((((((((((((((((offfffff içim daraldı

wanam geçmiş olsun inşallah oluşunun önemli bişeyi yoktur

:1shok:
canım benimmmm
devamını da okudum kötü bişey çıkmamış Allahtan....
verilmiş sadakanız varmış cnm yaaaa
ayy naz da korkmuştur çokkk
ama anne yüreği ay ben de çok fena oldum şimcii
:teselli:

wannacım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inş

sagolun kizlar.

bilmiyorumkismile:1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlama

Geçmiş olsun cnm başınızdan birşey çevir ver:((((((((((((((((((((offfffff içim daraldı

sagol canim.
oyle yapim bari hemen.mafoldumben

Back
X