selam şekerler,herkes iyi bebişler iyi keyifler yerinde ne guzel...
oğluşumla bende iyiyiz.ev mert'te dar gelmeye başladı genelde balkondayız.saksıları dokup,toprakla oynuyor bu sıralar bir mutlu bende ses çıkarmıyorum.şu baloncuk fikri guzelmiş bende deneyeceğim,nagihan:)içerde olduğumuz ender zamanlarda koltuk,sehpa tepeleri artık mert'i kesmiyor.masayla,konsola dadandı.ev evlikten çıktı zatem hersey kaldırıldı,kilitlendi falanda masayla,konsola çıkmasını nasıl onleyeceğim bilemiyorum.yakında duz duvara tırmanacak diye korkmaya başladım:)
derya,çağanın saçlar gitmiş aynı sen olmuş,valla kım ne derse desin bu çocuk senin kopyan.kısa saçla rahat eder çocuk iyi olmuş bence:)
şebnemcim bir ara anlatırım canım çin lokantası muhabetini şimdi evi toplamam lazım zira aldı başını gidiyor:)
zeynep,ne yapsın kuzu annesini ozluyor demek yollarda karşılıyor.biz 24 saat birlikte olmamıza rağmen gelip sarılıyor,opuyor bacaklarımı çekiştirip kucağıma gelmek istiyor.operken arada ısırmak ve saç yolmak gibi huylarımızda var yalnız.
bahardan çok beklentilerim var.
1.çok bağımlı değil ama tamamen emzikten kurtulmak istiyorum.
2.emzirme donemini noktalamak istiyorum.biliyorum muhteşem bır duygu emerken goz goze gelmek.elleriyle yuzumu okşaması.anne meme diye yakamı çekiştırmesi.gecenin bir vaktı o emerken ikimizinde uyuya kalmamız.ama deliksiz uyumasını7uyumayı istiyorum artık
3.odalarımızı ayırmak istiyorum.geç kaldığımı duşunmuyorum aslında emerken ayırmak zor olurdu benim için.ama artık emmeyı bırakır bıraqkmaz yatağını odasına taşımak istiyorum.
4,ufak ufak tuvalet alıştırmalarına başlamak ve bezden kurtulmak istiyorum.
5.biberon kullanmadığından sutu ya kahvaltısında bulamaç şeklinde ve akşam gece muhalebisi şeklinde vermekteyım.gece muhalebisinden kurtulmak sutu bardakla içmesini sağlamakta çalışmalarım arasında olacak:)
6.kendi kendiine uyumasını sağlamak gibi bir duşuncem daha var ama onu başka bahara erteliyorum.pek bir ihtimal dahilinde gozukmuyor çunkum:))
kızlar nasıl planlarım yababilirmiyim sizce