selam kizlar gecmisi biraz okumaya basladim da tam bitiremedim bu arada besik kertmesi yapilmis cagan da hizli cikti dogrusu annesi ::)))
nartanim da artik puturlu falan ne varsa yiyor meyvesini de tek tek yiyor kasikla alip yiyor biraz genis olunursa ben pek olamiyordum ama ananesi becerdi simdi corbayi bile kendisi yemek istiyor o kadar da zor tabi daha ama o da olur isallah ::)))) nartan da azilari cikariyor su an huzurfsuz agrisindan kendi suratina kafasina falan vurmaya calisiyor dayanamiyorum ama ne yapalim isallah cabuk atlatir kopek disleri daha mi agrili cikiyor yoksa yazik daha coook isleri var yavrucaklarindesenize su an nartan in 7.5 disi var ne kadar az daha biran once gelseler valla sabirsizlaniyorum dogrusu...
ne soylesek papagan gibi tekrarliyor cumle kurmaya basladi baba gitti ata geldi gibi cok seker ayakkabiya once ak dedi sonra abik simdi ise abiki diyor ekmege ekek bebege bekek cikolataya kukaka diyor daha cok var hosuma gitse de hemen dogrularini soyluyorum dogru ogrensin diye
ben ise pazar gununu acil de gecirdim aytes sutun hepsini emmedigi icin onlar birikmis bir ates titreme agri oluyorum zannettim o kadar kotuydu bir de oyle agriyor ki sagamiyorum bosaltamiyorum kucuk bidik ta emmiyor neyse ki hastanenin sut sagma makinasi benimkinden iyiymis biraz bosalttilar da bugun ancak kendime geldim cok zor anlar da aytes evde aglamis nartan in yemek saati uyku saati bir de kucagimiz da aytes varsa onu yataga birakin beni alin diyor ben hastanede ananesi evde ecel t

erleri doktuk sukur ki simdi daha iyiyim ama gogsumdeki agri tam gecmedi gecmesi icin bosalmasi mi gerekiyor bilmiyorum... nartan i sutten keserken bile boyle bir sorun yasamamistim allahim kimseye yasatmasin kizlar cok zor....
ben hala cok yorgunum aytes cok agliyor gazli bir bebek sanirim degismezse abisi gibi 4-5 ay kadar bana uyku yok malesef gunudzleri de uyuyamiyorum isin kotusu allahim yardim etsin nartan kadar oluncaya kadar cekecegim artik isim zor
yine yazarim isallah kendime ufak bir zaman ayirabilirsem...