günaydın hanımlar biçoğunuzada tünaydın
biz geç kalktık 9,30 gibi kahvaltı edip komşuya gittik kahve içmeye eşim benim yunanistanlı dolayısıyla çok kahve tüketiliyor her türlüsü gerek kayınvalidemde gerek bende gerek komşularda tuğkanda alıştı kahveye işimiz var vallhi
park yataktan bahsedilmişte tuğkanın odası yok henüz oyüzden yatak odasmızda park yatakta yatıyor bizim yatağa birleşik bir şekilde 6 aylıktan beri ama 1 yaşından ihtibaren atlıyorhemde derin yerden görenler ordan nasıl çıkıyor diyolar ama çok kıpırdak benimki ellerinden kuvvet alıp çıkıyor şimdi girebiliyorda arkasını dönüp ben tuğkanı artık rahatlıkla bırakıp diğer odada uyuyabiliyorum çünkü uyanıp yataktan çıkıp bizim yataktan inip kapıyı açıp oturduğumuz odanın kapısınıda açıp bizim aynımıza geliyor uzunca bir zmandır oyüzden sbh kalkıp inip evin içinde gezinip oynamaya başlıyor hatta geçen akşamdan erik bırakmışız masanı9n üzerinde ben uyanana kadar 3 tane erik yemiş çekirdekleri saydım :)
vallhi baya dertleri bitti şükür ya
tunaydın gamzecim,afiyet olsun....eşim yunanlı derken yunan goçmeni falan mı yoksa yunan vatandaşı mı?
bende çok içerdim kahve hamilelik,emzirme donemi derken pek bulaşmadım.yeni yeni işiyorum turk kahvesi gibisi mi var ya mis misss