Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor işleri canımmm ya allah herksin yardımcısı olsunn benimkide göreve gidip geldimi değişioo gece yanlışlıkla çarpsam kalkıp boğazıma yapışıyooo benim durum daha vahimmm![]()
ya siz hala kuzuların kıyafetlerini ütülüyormusunuzzz offf yeni bitti neslininkiler çarşaflarımı tüledim değitiridmmm sıraa eşimin kıyafetleriindeee
evet canım hala ayrı yıkıyorum deterjanı filan ayrı ve hepte ütülüyorum ütüsüz giydiremiyorum doğduğundan bu yana alışmışım
ciddimisin yasen dikkat et canım o zaman işin hakikaten zormuş
iyi bari bi ben diilmişim bende hala ayrı yıkıyorım kışın koyu renklilerini biizkilerle falan yıkıyodum ama oda sadece kot pijama falan genelde zaten herşeyi pembe beyazz olduğu ayrı yıkıyorumm ütülüyorum bende ütüsüz sevmiyorum elimi atınca söyle jilet gibi gelsin isitiyorum bide nesli üstünü kirleten bi çocuk diil bi kıyafet iki gün giyidirdiğim oluyo yinede kirlenmio ama ben başka giydiriyorumm bide gece yatırmadan önce paçalı donlar varya nenelerin giyidiği ince pamuklu ondan üstünede atlet giydiiriyorumm çok komik oluyo çok seviyorum yaz boyu gece kıyafeti bunlarr
çok ciddiyim 8 9 kez boğazıma yapıştığı oldu bi gecede susadım yatak tan tam inicemm bi zıpladıı ayağa elini bi kaldırdı aha dedim şimdi s.....tım altımaaa elini havada yakaldım benim ben benim ben diye diye bi görmen lazımdı halimiii gittim oturma odasında yatıım sabah kalmış nie burda yatıon dedi senin yanında yatayımda kazaya kurban mı giidyim dedimm öldürcen bu gidişle beni dedim hadi ya dioo hatırlamıomm manyakmıdır nedirrr![]()
bende uyumlu olmasını seviyorummm yaaa nasıl oldu eşinn biraz daha iyimiii nesli uyanmış duymamışım bend eoturma odasında uzanmıştımmm tv ye bakıyodum bi baktımm nesli anneeeeeee diyerek dibimdee hemn çıktı yanıma sarıldı uzandıı tv yebakıoz birlikteeeben kızımı aşık oluyorum yaaa
canım şimdi faha iyi eşim biraz markete gittik balık aldık geldik çağanı uyuttum bu saatte balık yapıyoruz kaçta yeriz bilmiyorum ama çok acıktım daha 1 de yediğimle duruyorum elim ayağım titriyor
ohh ne güzel bide kokuluca öp sarılın anne kız bak kıskandım şimdi benim kızım yok diye ben kızım olsun istiyodum çağanın kız versiyonunu yani ama rabbim erkek evlat nasip etti kızım olmasada ben oğlumu çok ama çooooooooooook seviyorum ..ya mine faceyim yok benim şu faceye foto koyanlar burayada koysada bizde baksak demi yani
nie bi face açmıon isimle almak zorunda diilsin sadce bizi eklersinn istersen ben sana bi tane verimmmburaya bakim yüklüyeblirsem yüklerim
![]()
aman inş. canın sıkılmz cnm bende aksilikle başladım güne lavabom tıkandı mutfak daha öncede oldu bikaç kez şükür hortumu içine soktum mutfakta gider var halıyı kaldırıp bütün mutfak su oldu giderden aktı gitti ama 1 saat uğraştım ama açtım tesisatçılık işleri itinayla yapılır yani sonra mutfağı sifonla yıkadım düşünü vaziyeti kızlar :)ne yapıonuz kızlar nesli tam su kuşu oldu ya kafasını su döküncee biraz mızlanıoyo ama genel olarak suyu sevdii küvetii su dolduruyorum bebeği arabasınıda
içine koynuyorum oynuyo burası çok sıcak...
arkadaşım gelicek perşembe günü 10 gün kalıcak o gittikten sonra ev taşıncaa ayın 7 sindeee hala evmiiz tutulmadı bu arada eşim 26 sında giidp tutucak inşşş....
bideee eşim uynasın carfura gidelim akşam serindee nesliye koca bi havuz alayım arkadaşımın kızı nesliden 5 ay büyük havuzu doldurup ikisini atarız içinee oynarlarrr gecen sene çok küçük bi havuz almıştık onu attım gittii nesli sığmaz artık içineee neyse ben buralardayım eişmde nöbetten geldi uyuyor şimdiii...
bu gün kendimi çookk pozitif hissediyorum inş canımı sıkacak bişi olmazzz nezaman böyle hissetsem biriisi canım sıkıyoo![]()
selam arkadaslar nasilsiniz bakalim??? ben de iyi olmaya calisiyorum yarin at cifligine gidiyoruz kucuk bir tatil provasi olacak bakalim nasil olacak? nartan ne yiyebilecek corba olur sanirim heraksam ondan icer sutunu yogurdunu goturmem lazim kilik kiyafet bolca bez bakalim gerginim biraz ya birsey unutursam onemli lazim olan bir de dag eteginde bu yer sivrisinek olayi nolacak o surulen seyler pekte iyi degilmis cocuklar icin hayirlisi artik....
dun biraz havuza ineyim dedim krem surdugum halde baya kizardim pek bi tatilci gibi gordum kendimi sanki havuz kaciyordubugunde kuafor olayi yaptim kokos ta gordum kendimi ama ne yapayim???
meral canim naber?? mert in ayak parmagi nasil oldu?
aman inş. canın sıkılmz cnm bende aksilikle başladım güne lavabom tıkandı mutfak daha öncede oldu bikaç kez şükür hortumu içine soktum mutfakta gider var halıyı kaldırıp bütün mutfak su oldu giderden aktı gitti ama 1 saat uğraştım ama açtım tesisatçılık işleri itinayla yapılır yani sonra mutfağı sifonla yıkadım düşünü vaziyeti kızlar :)
arkasından balkonuda yıkayıp kuruladım tam bana iş çıktı yani sbh sbh
şükür albümde ekledim buraya onunlada uğraştım biraz bugün hep uğraşmaca işler tuğkanda az evvel tvde tuba özayı havuzda gördü oda su istiyor söz verdim uyanınca küvetini doldurucam die uyusun uyansın bizimkide oynasın biraz