2009 Kasm Anneleri

ya siz hala kuzuların kıyafetlerini ütülüyormusunuzzz offf yeni bitti neslininkiler çarşaflarımı tüledim değitiridmmm sıraa eşimin kıyafetleriindeee

ya siz hala kuzuların kıyafetlerini ütülüyormusunuzzz offf yeni bitti neslininkiler çarşaflarımı tüledim değitiridmmm sıraa eşimin kıyafetleriindeee

evet canım hala ayrı yıkıyorum deterjanı filan ayrı ve hepte ütülüyorum ütüsüz giydiremiyorum doğduğundan bu yana alışmışım

evet canım hala ayrı yıkıyorum deterjanı filan ayrı ve hepte ütülüyorum ütüsüz giydiremiyorum doğduğundan bu yana alışmışım

iyi bari bi ben diilmişim bende hala ayrı yıkıyorım kışın koyu renklilerini biizkilerle falan yıkıyodum ama oda sadece kot pijama falan genelde zaten herşeyi pembe beyazz olduğu ayrı yıkıyorumm ütülüyorum bende ütüsüz sevmiyorum elimi atınca söyle jilet gibi gelsin isitiyorum bide nesli üstünü kirleten bi çocuk diil bi kıyafet iki gün giyidirdiğim oluyo yinede kirlenmio ama ben başka giydiriyorumm bide gece yatırmadan önce paçalı donlar varya nenelerin giyidiği ince pamuklu ondan üstünede atlet giydiiriyorumm çok komik oluyo çok seviyorum yaz boyu gece kıyafeti bunlarr

ciddimisin ya:1::1:sen dikkat et canım o zaman işin hakikaten zormuş

çok ciddiyim 8 9 kez boğazıma yapıştığı oldu bi gecede susadım yatak tan tam inicemm bi zıpladıı ayağa elini bi kaldırdı aha dedim şimdi s.....tım altımaaa elini havada yakaldım benim ben benim ben diye diye bi görmen lazımdı halimiii gittim oturma odasında yatıım sabah kalmış nie burda yatıon dedi senin yanında yatayımda kazaya kurban mı giidyim dedimm öldürcen bu gidişle beni dedim hadi ya dioo hatırlamıomm manyakmıdır nedirrr:57::57::57:

iyi bari bi ben diilmişim bende hala ayrı yıkıyorım kışın koyu renklilerini biizkilerle falan yıkıyodum ama oda sadece kot pijama falan genelde zaten herşeyi pembe beyazz olduğu ayrı yıkıyorumm ütülüyorum bende ütüsüz sevmiyorum elimi atınca söyle jilet gibi gelsin isitiyorum bide nesli üstünü kirleten bi çocuk diil bi kıyafet iki gün giyidirdiğim oluyo yinede kirlenmio ama ben başka giydiriyorumm bide gece yatırmadan önce paçalı donlar varya nenelerin giyidiği ince pamuklu ondan üstünede atlet giydiiriyorumm çok komik oluyo çok seviyorum yaz boyu gece kıyafeti bunlarr

canım çağan çok kirletir üstünü helede annemlere yada pikniğe filan gittiysek ama ben çok titizim kıyafet konusunda çorapları filan hep uyumlu,temiz ve ütülü olacak bende böyleyim işte

çok ciddiyim 8 9 kez boğazıma yapıştığı oldu bi gecede susadım yatak tan tam inicemm bi zıpladıı ayağa elini bi kaldırdı aha dedim şimdi s.....tım altımaaa elini havada yakaldım benim ben benim ben diye diye bi görmen lazımdı halimiii gittim oturma odasında yatıım sabah kalmış nie burda yatıon dedi senin yanında yatayımda kazaya kurban mı giidyim dedimm öldürcen bu gidişle beni dedim hadi ya dioo hatırlamıomm manyakmıdır nedirrr:57::57::57:

minecim dediğin kadarda var canım korkmakta haklısın dikkat et vallahi

bende uyumlu olmasını seviyorummm yaaa nasıl oldu eşinn biraz daha iyimiii nesli uyanmış duymamışım bend eoturma odasında uzanmıştımmm tv ye bakıyodum bi baktımm nesli anneeeeeee diyerek dibimdee hemn çıktı yanıma sarıldı uzandıı tv yebakıoz birlikteee:69::69:ben kızımı aşık oluyorum yaaa

bende uyumlu olmasını seviyorummm yaaa nasıl oldu eşinn biraz daha iyimiii nesli uyanmış duymamışım bend eoturma odasında uzanmıştımmm tv ye bakıyodum bi baktımm nesli anneeeeeee diyerek dibimdee hemn çıktı yanıma sarıldı uzandıı tv yebakıoz birlikteee:69::69:ben kızımı aşık oluyorum yaaa

canım şimdi faha iyi eşim biraz markete gittik balık aldık geldik çağanı uyuttum bu saatte balık yapıyoruz kaçta yeriz bilmiyorum ama çok acıktım daha 1 de yediğimle duruyorum elim ayağım titriyor
ohh ne güzel bide kokuluca öp sarılın anne kız bak kıskandım şimdi benim kızım yok diye ben kızım olsun istiyodum çağanın kız versiyonunu yani ama rabbim erkek evlat nasip etti kızım olmasada ben oğlumu çok ama çooooooooooook seviyorum ..ya mine faceyim yok benim şu faceye foto koyanlar burayada koysada bizde baksak demi yani

canım şimdi faha iyi eşim biraz markete gittik balık aldık geldik çağanı uyuttum bu saatte balık yapıyoruz kaçta yeriz bilmiyorum ama çok acıktım daha 1 de yediğimle duruyorum elim ayağım titriyor
ohh ne güzel bide kokuluca öp sarılın anne kız bak kıskandım şimdi benim kızım yok diye ben kızım olsun istiyodum çağanın kız versiyonunu yani ama rabbim erkek evlat nasip etti kızım olmasada ben oğlumu çok ama çooooooooooook seviyorum ..ya mine faceyim yok benim şu faceye foto koyanlar burayada koysada bizde baksak demi yani

nie bi face açmıon isimle almak zorunda diilsin sadce bizi eklersinn istersen ben sana bi tane verimmm:1::1::1:buraya bakim yüklüyeblirsem yüklerim :27::27:

deryaaaa resim yükledim bunlar dün çekilmiş en son resimlerriii nasıl yükledin diye sorma hatırlamıyorummm:1::1::1: yine atarımmm aradaaa

günaydın kızlarrr...yine açılışı ben yaptım en erken biz kalkıyorz herhalde eşim sabahçı bugün şimdi kahvaltı hazırlıycam hava güzel bugün belki annemlere giderim bende 4-5 gündür evden dışarı çıkamadık yağmurdan

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım biz iyiyz şükür sıcaklar hariç evimizde çok sıcak oluyor üstü teras çünkü
dünde akşamüzeri tuğkanı tünel akvaryuma götürdük çok sevdi blıkları zaten teyzemizin balıklarına sürekli elini sokuyordu burdada camdan balıkları yakalamaya çalıştı çok hoşuna gitti açık havada koşturdu fıskiyelerin altına girmeye çalıştı fazla taşkınlık yapıp bizi üzmedi genelde gexzmelerin sonucu hep ağlamakla biterdi busefer keyifliydi akşamda arkadaşlar geldi 5 yaşında oğulları varonunla oynadı pazarımız güzel geçti fotolar vatr benimde ama bendede face yok burada albüm oluştutrucam becerebilirsem

ne yapıonuz kızlar nesli tam su kuşu oldu ya kafasını su döküncee biraz mızlanıoyo ama genel olarak suyu sevdii küvetii su dolduruyorum bebeği arabasınıda
içine koynuyorum oynuyo burası çok sıcak...
arkadaşım gelicek perşembe günü 10 gün kalıcak o gittikten sonra ev taşıncaa ayın 7 sindeee hala evmiiz tutulmadı bu arada eşim 26 sında giidp tutucak inşşş....
bideee eşim uynasın carfura gidelim akşam serindee nesliye koca bi havuz alayım arkadaşımın kızı nesliden 5 ay büyük havuzu doldurup ikisini atarız içinee oynarlarrr gecen sene çok küçük bi havuz almıştık onu attım gittii nesli sığmaz artık içineee neyse ben buralardayım eişmde nöbetten geldi uyuyor şimdiii...

bu gün kendimi çookk pozitif hissediyorum inş canımı sıkacak bişi olmazzz nezaman böyle hissetsem biriisi canım sıkıyoo:19::19::19::57::57::57:

ne yapıonuz kızlar nesli tam su kuşu oldu ya kafasını su döküncee biraz mızlanıoyo ama genel olarak suyu sevdii küvetii su dolduruyorum bebeği arabasınıda
içine koynuyorum oynuyo burası çok sıcak...
arkadaşım gelicek perşembe günü 10 gün kalıcak o gittikten sonra ev taşıncaa ayın 7 sindeee hala evmiiz tutulmadı bu arada eşim 26 sında giidp tutucak inşşş....
bideee eşim uynasın carfura gidelim akşam serindee nesliye koca bi havuz alayım arkadaşımın kızı nesliden 5 ay büyük havuzu doldurup ikisini atarız içinee oynarlarrr gecen sene çok küçük bi havuz almıştık onu attım gittii nesli sığmaz artık içineee neyse ben buralardayım eişmde nöbetten geldi uyuyor şimdiii...

bu gün kendimi çookk pozitif hissediyorum inş canımı sıkacak bişi olmazzz nezaman böyle hissetsem biriisi canım sıkıyoo:19::19::19::57::57::57:
aman inş. canın sıkılmz cnm bende aksilikle başladım güne lavabom tıkandı mutfak daha öncede oldu bikaç kez şükür hortumu içine soktum mutfakta gider var halıyı kaldırıp bütün mutfak su oldu giderden aktı gitti ama 1 saat uğraştım ama açtım tesisatçılık işleri itinayla yapılır yani sonra mutfağı sifonla yıkadım düşünü vaziyeti kızlar :)
arkasından balkonuda yıkayıp kuruladım tam bana iş çıktı yani sbh sbh
şükür albümde ekledim buraya onunlada uğraştım biraz bugün hep uğraşmaca işler tuğkanda az evvel tvde tuba özayı havuzda gördü oda su istiyor söz verdim uyanınca küvetini doldurucam die uyusun uyansın bizimkide oynasın biraz

selam arkadaslar nasilsiniz bakalim??? ben de iyi olmaya calisiyorum yarin at cifligine gidiyoruz kucuk bir tatil provasi olacak bakalim nasil olacak? nartan ne yiyebilecek corba olur sanirim heraksam ondan icer sutunu yogurdunu goturmem lazim kilik kiyafet bolca bez bakalim gerginim biraz ya birsey unutursam onemli lazim olan bir de dag eteginde bu yer sivrisinek olayi nolacak o surulen seyler pekte iyi degilmis cocuklar icin hayirlisi artik....

dun biraz havuza ineyim dedim krem surdugum halde baya kizardim pek bi tatilci gibi gordum kendimi sanki havuz kaciyordu:9: bugunde kuafor olayi yaptim kokos ta gordum kendimi ama ne yapayim???:21:

meral canim naber?? mert in ayak parmagi nasil oldu?

selam arkadaslar nasilsiniz bakalim??? ben de iyi olmaya calisiyorum yarin at cifligine gidiyoruz kucuk bir tatil provasi olacak bakalim nasil olacak? nartan ne yiyebilecek corba olur sanirim heraksam ondan icer sutunu yogurdunu goturmem lazim kilik kiyafet bolca bez bakalim gerginim biraz ya birsey unutursam onemli lazim olan bir de dag eteginde bu yer sivrisinek olayi nolacak o surulen seyler pekte iyi degilmis cocuklar icin hayirlisi artik....

dun biraz havuza ineyim dedim krem surdugum halde baya kizardim pek bi tatilci gibi gordum kendimi sanki havuz kaciyordu:9: bugunde kuafor olayi yaptim kokos ta gordum kendimi ama ne yapayim???:21:

meral canim naber?? mert in ayak parmagi nasil oldu?

iyi yapmıssın nurancım,guneşelmek iyi gelir dinlenmişsindir.bende yarın bir kuafore uğreyeyım diyorum zamanı geldi:)))

iyiyim canım,yazdım birsuru sey pc kapandı yine.atacam balkondan aşağı bu pc'yı o olacak.
parmak iyyi,doktora gosterdik o gun birsey surma şimdi 2 gun sonra bebanten yada teremisin sur dedi.geçmek uzere yani...

sivriler için bileğe takılan bileklıkler ver onlardan alsan nasıl olur,ben hiç kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım tavsiye etmişti birde bileğine takmıyormuş o arkadaşım beşiğine asıyormuş oyle bile etkılıymış

Son düzenleme:
aman inş. canın sıkılmz cnm bende aksilikle başladım güne lavabom tıkandı mutfak daha öncede oldu bikaç kez şükür hortumu içine soktum mutfakta gider var halıyı kaldırıp bütün mutfak su oldu giderden aktı gitti ama 1 saat uğraştım ama açtım tesisatçılık işleri itinayla yapılır yani sonra mutfağı sifonla yıkadım düşünü vaziyeti kızlar :)
arkasından balkonuda yıkayıp kuruladım tam bana iş çıktı yani sbh sbh
şükür albümde ekledim buraya onunlada uğraştım biraz bugün hep uğraşmaca işler tuğkanda az evvel tvde tuba özayı havuzda gördü oda su istiyor söz verdim uyanınca küvetini doldurucam die uyusun uyansın bizimkide oynasın biraz

gamzecim sabah sabah uğraştırmış seni lavobalar,boyle ekstradan çıkan işlere,çok sınır oluyorum son zamanşlarda neyse halletmişsın:34:

albume baktım.maşallah çok sevimli bir bebek.neslının de fotaları var onlarada baktım nesliyle,tuğkanı aldım ,kokladım,optum:54:allah nazarlardan korusun tum bebişlerimizi...

kuveti bende doldurayım oynasın diyorumda kayarsa diye cesaret edemiyorum,şu kaydırmaz diye satılan banyo paspaslarından alsam işe yararmı onlar acaba?

minecim allah kolaylık versin az kalmış taşınmanıza,havalarda ıyıce ısındı zor olacak...verdiğim linke baktın mı,nasıl işe yararmı sence?

keyifler yerindeymiş,super.dun kemeraltına gittik.uzun suredir uğramamışım,gozum gonlum açıldı valla.midye satan her yerden geçerken sen aklıma geldin:33::33:

akşama doğru kayınpederin babalar gununu kutlamaya gittik.eşim 5 kardeş,hepsi evli çocuklar falan derkenyaklaşık 28 kişi vardı vemert en kuçuk olduğundan tum ilgi onun üzerindeydi.başta mert'in hiç hoşuna gitmedi bu durum içeri girmek ıstamadı,kimseye elletmedi kendini,yuzunu kapattı.5,10 dk sonra alıştı...aşırı gurultu ve kalabalığı sevmiyor mert.avm gibi yerlerde sorun olmuyor ama ev ortamında sevmiyor işte.sosyal bir çocukta aslında ama kalabalığa tepkili:))birde ilk defa gorduğu bağırarak konuşan kişilerdende hoşlanmıyor,yuzunu kapatıyor bir sure:37::37:onun dişında çocuklarla,normal davranan buyuklarle iyi anlaşıyor:))

sabahtan mertle evi sıldık,süpurduk,o uyurkende balkonları,mutfağı ve banyoyu hallettim.şimdi uyandı oynuyor kendisi,meyve yedireceğim...

zeynep çilekleri kışın reçel yapmak için buzluğa atıyorum demiştin.eşimdi dun almış çilek tam reçellık minik minik çok hoşuma gitti.evdede reçel var çeşit çeşit,yazın yenmiyorda zaten bende senin yontemini uygulayayım dedim.yıkayıp,temizleyıp,suzdukten sonra oylece mı atacağız buzluğa.ben vişneleri oyle yaparım komposto için.çileklerde oyledir deme...

Back
X