2009 Kasm Anneleri

nagihancım sorunları konusarak halletmenize ve birbirinizi anlamınıza çok sevindim canım inş bundan sonra daha sorunsuz günler olur..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?ben biraz rahatsızım böbreklerimde biraz sancı var ve karnım gaz olu hazımsızlık var oda beni çok rahatsız ediyoo.bugün çağanı annemlere bırakıp arkadaslarla pikniğe gidelim dedik ve eşimde bende pişman olduk arkadaslar herşey için acele ettiler gittiğimiz yediğimiz ve geldiğimiz bir oldu sanki hiç bişey anlamadık hiçbi zevk almadık ve onlara bi iş yaptırmadık sofra işleriyel ben ilgilendim eşimde mangal ve semaverle ilgilendi ama hadi gidelim diye acele eden onlar oldu ve bugün bi kez daha anladıkki kafa dengi olmadan pikniğe gitmememiz gerekiyo..ben özellikle çağanı anneme bıraktımki ya ramazan gelmeden rahatça arkadaslarla sle serpe bi mangal keyfi yapalım diye onların çocuğu yok ve istedikleri zaman istedikleri gibi hareket ediyolar ama biz öyle değiliz neyse bu bize bi ders oldu bidahada gitmem onlarla zaten

akşama başka plan yapmışlardır kesin çok geçmiş olsun cnm inş iyisindir
bizde boya badana tam gaz devam kısmetse cuma akşamı ev pırıl pırıl olacak
bu arada cnmı sıkan şeyler oldu kaynana görümce bir kere inip siz ne yapıyosunuz açmısınız çocuk nerde bile demediler ama boşverdim hatta eşime dedim haftasonuda onların evini ve merdivenleri boyayalım kaynanamın hakkı geçiyo kıyamıyorum işte büyüklük bende kalsın dimi canlarım hatta eşim haftasonu biryerlere gitmek istersen dedi bende yok yok işleri halledelim dedim ben iyi gelinimde anlayan yok zaar

henuz yaptirmadim test halada bi belirti yok zeynebim. sanirim sonucu ogrenmek istemiyorum hic boyle olmamistim oburkulerde bir gun geciksin hemen test yapmistim ama simdi niyeyse bende cozemedim elim bir turlu gitmiyor test yapmaya :))

ohhhh hepsini ben yakaladimmm yedim onun sekerini lokumunuu baliniiiii :))))) canim esinle sorunlarin ozune inebildiginiz icin cok sevindim insallah her sey guzel gonlune gore olur. biz en basta hatayi nerde yapiyoruzx biliyormusun cocuk olunca her sey engel gibi geliyor hic bir sey yapamayiz gibi geliyor ama oyle degil pekalada cocukla hersey yapilabiliyor once kabullenmek lazim ara sira cocugu birakabilecek birilerin olmasida bu gunler icin faydali esinle seninde yanliz kalmaya ara sira guzel kacamaklar yapmaya hakkiniz var.. caktin kofteyii haciii :))

bircan hic uzulme kafana takma dicem ama biliyorumki yapamiyacaksin sorumlu bir anne olarak. ama sicaklardan cok etkileniyor yavrucaklar inan butun cocuklar ayni hic bir sey yemiyorlar benimkilerde yemiyor ama artik takmiyorum onceden cok uzulurdum simdi anliyorumki bosuna uzlmusum sonucta bir sekilde buyuyorlar.. soyle dusun allah butun sabileri gece kudret kasigiyla besliyor ve o sebeble bi sey yemiyorlar ve sagliklilar ) benim kendimi teselli etme yontemim buydu allaha tevekkul et gerisine karisma

bilmiyorum canım çok acele ettiklerine göre olabilir
sağol canım ben daha iyiyim ama çağanın boğazları kızarmış uyumadıı biraz öksürük var eşşek sıpası hala yerden ne bulursa ağzına götürüyo yiyo yakaladıklarımız alıyoruz görmediklerimiz yada geç kaldıklarımızda gidiyo
aslında sen en iyisini yapıyosun canım düşünmen bile yeter bence iyilik yap at denize..geçen bizde mutfağı yaptığımızda çok acıktık mutfat berbat yemek yapacak hazırlıycak yer yok her zaman oğlunun yanında olan kaynana o gün iş vardıya ne aradı ne sordu eşimde sağolsun başka zaman olsa anasını arayp sorar o gün yapmadı iki adımlık yerde oturuyoruz iinsan iki lokma bişey hazırlarda getirir komşuya rica ettikte onlar hazırladıda yedikk..eşim kendi annesi bize geldiği zaman bişey alınacaksa kıyamaz sen gitme annecim diye benim annem gideceği zaman hiç sesi çıkmaz ve ben sinir olurum

kizlarrrrrrrrr nabersiniz acepppp.. biz eriyip buhar olmak uzereyiz malum sicagi sicak sogugu soguk memleketteyiz hala alisamadim desem yeridir elim kolum kalkmiyor zatii hep derdim ben gecelerin adamiyim diyede kimse inanmazdi gunduz enerjim dibe vururken azcik hava kararsin enerjim en yuksege cikiveriyo ( simdi kesin nagis fanfini cevap yazacak ) valla efeye bile kosturamiyorum bi oraya bi buraya ativeriyorum kendimi temizlik yapmistim gecen iykide yapmisim bi iki hafta gider oyle... kismetse haftaya persembe yola cikiyoruz niyagara selalesine.. bizim gitcemizi duyan arkadaslar bizden once gittide simdi bize akil veriyo :))) hasbam ben daha gitmaden otelimi neyimi ucuz yollu ayarladim zaten gezicek yerleride esim biliyo rehberimizde hazir aklinca hava atiyo iste... esim cok pahali oldugunu soyledi aktivitelere iki katilacaksak bes katilmiyacagiz artik napalim. bu islerin bi turkiyede oldugunu sanirdim ama dunyanin heryerde ayni heralde napsan para istiyolar.. mircanla abimlerle tatile cikmistim hic zorlanmadim bakalim iki cocuk ve esle bir gun otel iki gun yol nasil gececek.. arkadas gecen sevgilisiyle yunan adalarina gitmis tatile 'dostum buralara ne sevgili ne koca sadece kankiyle gelinilir sen olcaktiki tadi cikacakti' demesin mi... uff yaaa yuregimin yagi eridi hem kankim hem tatil hem hasret kavurdu beni buralarda.. efemine olunca kankiyle tatilin keyfide baska oluyo yaniiiiii neyse yaa ben gene bekar gunlerime ozendim herhal sizdede oluyomu boyle bazen bekarlik gunlerim burnumda tutuyo ((

deryacigim cok gecmis olsun tatlim,insallah kisa surede gecer cagancikta hemen mikrop kapiyor dikkat edin onada kendinizede.. nagissss keske senin kadar guzel bakabilsem hayatimmmmm cok iyisinnnn ama sunuda unutma iyilikten maraz dogarrrrr ( bak gene kotulugum tuttuuu ))

neyse gene gormeden ciktin heralde hepinizi opuyorum ben kactim efecik uyandiiiii byeeeee

yaaaa rastlasamadik yine ... simdi ben pc yi aciyorum ya hatta kk yi aciyorum 2009 kasim annelerini aciyorum okuyorum burayauzulmuyorum kadar sorun yok sonra konuya cevap ver dememle ya iki satir yaziyorum ya da hic yazamiyorum noluyor birsey cikiyor offff ya sonra da pc yi kapatmak bile ypok direk kapagini kapat yardimci da yok 2 gun annemdeydik aksama kadar annem de ben asla milyar da versen calisip bu iki cocuga bakamam demez mi??? oyle olunca yardimcinin maasina zam yapmaya karar verdik sonucta iki cocuk evi topla yemek te yapmaya bsladi hic kolay degil valla anna ile hayatimiz baya kolay geciyordu gidinc kiymetini anladim anna zaten anne yarisi memleketten de aradi birkac kez cocuklar nasil diye???? ev dagildi turk yardimci alsam nolacak ki nartan zaten gitmez zor aytes yabancilamaya basladi agliyor tanimadigi bir kisi alsa sonuc annayi bekleyecegim bir buyuk temizlik icin kadin alirim o kadar....

bircan o istahsizlik nartanda da var sevdigi hicbirseyi yemiyor abur cubur yesin biskuvi cubuk kraker fistik... ben de sebnem gibi yemeyince takmiyorum hatta ac olsa yer mantigindayim valla cocuk iki olunca rahatlik geldi bana.... gecen annem de makarna yermisin ddim birsey demedi ben de vermedim ac ac aksama kadar idare etti sonra baya acikmis zeytinyagli dolmayi bir gordu sarma sarma diye baya yedi bir de balik vardi orta boy bir baligin da yarisini yedi masallah ara ara ac birakmak iyi oluyor diye dusundum ama babasi hic rahat degil habire bu cocuk ac napacagiz yemek te yemedi nasil yedirecegiz cirpiniyor ama keyfi istemezzse mumkun dgil yedirmek yapacak birsey yok...

nartan a cornflakes aldim misir ve tam tahil gevregi haftada iki verecegim de bakalim yerse sute karistirip...aytesin bile istahi yok birsey emdigi yok aksama kadar idare ediyor oyle gece 3-4 kez tek meme emmeye devam gelisiyor da yavrucak napalim...

nagihan iki satirda ben yazacaktim ama hallolmus aranizdaki sorun sevindim... haklisin aslinda cok bunaliyor insan ev is hicbirseye zaman yok en ufak zamanini da eymene ayiriyorsun ama sen yaz bize kizlar kizlarin psikologudur nede olsa ben de anlatinca rahatlarim paylasinca azaliyor dertler sanki.... bu badanayi nasil yapiyorsun ki ben daha once hic yapmadim zor mu oluyor merak ettim ben de nartan in odasini su antibakteryel boyalar varmis boyatmak istiyorum nasil olur ki???

deryacigim gecmis olsun canim umarim bugun daha iyisindir.. cagan da....

zeynep nasilsin canim nasil gidiyor heyecan sardi mi?

bizim tatilci meral nerelerde acep merak ettim valla iyi mi? mert nasilo da iyi mi???

babamiz yine 3 hafta evden baya uzak olacak calisacak kistan biraz biriktirmsti ama hazira daglar dayanmiyor derler ya aynen dogru o evde olunca da masraflar tavan yapiyor bir de oglu buradaydi isteee sonuc olarak calismasi gerekiyor yine onsuz gunlerimiz basliyor umarim hicbir cocuk anasiz babasiz olmaz....

nartan in ayak parmak uclarina varincaya kadar puturuk puturuk olmustu kac gundur gecmedi acaba gunes ten yada gunes kreminden yada havuzdan i dedik? doktora gittik ter bezi kanallarinin tikali oldugunu ogrendik bir keseyle ufak ufak keseleip gozenekleri acacaikmisiz bakalim buna da sukur birseyi yokmus sevindik valla.....

bugun iki cocukla kuafore gittik babasi ikisiyle de ilgilendi sagolsun yoksa aytes kucagimda boya kokusuna bulanacakti ucuz atlatti valla bir de kucak ci ki sormayin sirti yer gorse basiyor yaygarayi... sonra oyle bir guluyor ki herseyi unutuveriyor insan
kimizi kafa birsey zaten

merhabalar;
ben geldim.tatıl sonrası insanın dinlenmiş,dinç olması gerekmez mı.çok yorgun ve halsizim. ilk gunu mert'i hasta etmeyım diye onunla ilgilenmekten kendi bacaklarıma krem surmeyı unutmuşum,bacaklarım acayıp yanıyor hala onun dışında bir vukuat yok çok şukur.
mert çok iyi çok eğlendi denizi çok sevdi çıkmak istemedi.kumlarla oynadı,etraftakılerle arkadaş oldu,dalgalarla kavga ettı.akşamları yorgunluktan uyuyup kaldı.foçada daha once kaldığımız bir otelde kaldık,riske atmayalımm dedik.ıyıde yapmışız sorunsuz geçti çok şukur.

yalnız benim acayıp moralım bozuk mert 1 kılo vermiş.kılo almamasını anlarımda,1 kılo vermiş ya çok uzuldum.hiç de farketmedim,iştahıda hep iyiydi,hazırladıklarımı hep yer oyunlada olsa.en son 4 mayısta olçulmuş,bugun 29 temmuz bu sure içinde 1 gitmiş(nasıl iş bu anlamadım.

sebnemcim ilk önce çok sağol canımcım ..sıcaklar burdada var hemde fazlasıyla 37 derece yanıp kavruluyoruz.niyagara selalesine gidiyomuşsun hadi bakalım bol bol gez keyfini çıkar.kankiyle gezmek tabikide canım bazen daha iyi oluyo bende özlüyorum eski günleri ama sadece özlemekle yetiniyorum canım.

nurancığım çok geçmiş olsun sizede çağanında bacakları alerji gibi olmuş pütür pütür ama ne bilmiyorum ..
paraya gelince canım hazıra dağ dayanmaz tabi 2 çocuk bide siz yani masraf çok oluyo ve çalışmak zorunda kalıyo insann eee biraz görüşemiyoruz ama geçim derdi olunca sessiz kalıyoruz canım amin canım amin evet ALLAH kimseyi anasız babasız bırakmasın ..
ohh kuaföre gidilmiş saçlar boyanmış manken arkadasım benimm zaten güzeldin iyice güzel olmuşsundur güle güle kullan saçlarını canım
babasının bakması iyi olmuş canım kimsayal madde sonuçta ..

nurancım seninde bu yardımcılardan bi yüzün gülmedi ya ama anladımki yabacı yardımcı daha iyi oluyo inş herşey yoluna girer şekerim..

derya nasılsın canım.mutfak işleri bitti mi?

geçmişe bakamadım daha bir suru iş var tatıl sonrası çamaşırlar dağ oldu,halıyle utulerde.eşim mert'i iş yerine goturdu bir kaç sahatlığıne aklımda orda ne yapacaklar bakalım.zeynepcim bu sıralarda mert de aynı cemre gibi. babasının peşinden ayrılmıyor,golge misalı takıp ediyor babayı.tuvalete,duşa zor giriyor adam:)dun gece babasına teslım ettım uyanınca sen gilgilen diye.ilkını halletrtıler de 2.uyanıştan annne anne diye tutturdu,ben de mutlu oldum benide seviyor oğlum diye:))

meralcim hoşgeldin canım çok geçmiş olsun canım ya merte sürdükten sonra keşke kendinede sürebilseydin güneş yanığı zordur bide beyaz tenli olunca dahada zor.merte çok iyi gelmiş tatil anladığım kadarıyla ohh ne güzel maşallah arkadas canlısı bi çocuk uykuya gelince bırak uyusunlarda bizde dinlenelim onlarda demi ama(biraz acımasız gibi oldu cümlem ama bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var o yüzden öyle söyledim yanlış anlaşılmasın).otel işini en mantıklsıını yapmışsınız riske atmayarak çok iyi yapmışsınız.
mertede çok üzüldüm neden kilo verdi acaba sıcaklarında etkisi olabilirmi?bizde 18 ay aşında ölçtürmüştük ama bi ara gitsem iyi olur .

canım ben iyiyim ama çağancık çok hasta 2 gün önce çağanın ateşi vardı düşürmüştüm gece sabah tekrar çıktı onuda düşürdüm öğlen uykusuna yatıp kalkınca dün bi baktım aaa çocuk yanıyo ateş 39,7 hemen eşimi aradım hatye götürdük calpol verdiler kan aldılar kulaklarında enfeksiyon varmış birazda boğazları kızarmışş sürekli soğuk uyguladık ateş düşmüyo çıldırdık 38 e bi düşüyo hayda tekrar 39 üstü eşim dra gitti söyledi gerizekalı dr taburcu etmiş gidin eve düşmesini bekleyin demiş antibiyotik yazmış göndermişş ordan bi çıktık yavrum iyice ateşlendi arabaya bindik bi baktım ateş 39,5 hemen başka bi hast gittik orda 39,1 çıktı hemen fitil koydular ordada dr yapabileceğimiz bişey yok deyince biz sinirle eve geldik ateş düşmüyoo gece 1 oldu hala 39,3 çok zor bi gece bizi bekliyodu evdede dolven verdim uyuyakaldı ama ateş hala aynı uyumadık bekledik derken annemde burdaydı hepimiz yorgunluktan uyukalmışız gece bi ara ağlamaya başlayınca hemen duşa soktuk biraz düştü uyumuşuz sabah bi baktım 38 di sonra iyice düşmüş 37ydi şimdi daha iyi çok şükür uyku düzeni kalmadı tabi şimdi uyuyo
sen nasılsın meralcim işler hiç bitmiyoki canım mertte babasının yanındaymış durur inş özledin sanırım

deryacigim cok gecmis olsun tatlim ya nedir bu yine ates ve test yaptiriyorsun sonuc yokkkk

canım test yapılıyo bir sürü kan değerlerine bakılıyo ama genelde ya boğazı kızarık yada kulağında enfeksiyon çıkıyo bide kansızlık varmış iyileşsin mutlaka gündüz polikliniğe gidin dedi bu kadar canım ya inan içim acıyo oturup ağlıyorum ama başka bişey çıkmamasında seviniyorum canım

slm kizlarrr.... hayirdir gene cagan ateslenmeye baslamis canim yaa ne kadar hassas bir cocuk bu nemden hastalaniyor derler ya cagancikta boyle cok gecmis olsun deryacigim allah beterinden korusun...
nurancigim nartani bol bol kesele gozenekler acilsinda iyi bi ter atsin yavrucak.
meralim hos geldin canim ara sira face de goruyorum seni ama hayalet gibisin hemen kayboluveriyosunbi yakaliyamadim seni :)) sanada gecmis olsun canim yanmissin mertin pesinde kosucam diyeee.. ahh yaramaz ahh aklini basindan almis demek senin.. kendini bile kremliyememissin.. ama bi kac gun sonra bronz bronz bacaklarin olur fena mi )
bende bu gun sacimi kestirecegim ben haric herkeze dert oldu kestireyimde rahatlasinlar bari :)) sacim belimden daha assagiya kadar uzun her goren ayyy nasil dayaniyorsun , nasil tasiyorsun o kadar saci diye diye mahfoldu ... biraz zor bakimi tabii hele benim gibi himbil olunca bazen saclarimi cozmek bile zor geliyo daginik birakiyorum sonra bi bakiyorum ki arap sacina donmus yola yola tariyorum.. ya kendini yolanida ilk defa goruyorum hee :))) varmi boyle bisey hani derler ya sacimi basimi yoldum diye ahanda tam benlik bi laf valla yoldum sacimi basimi
mircanim cok sukur kresi sevdi artik aglamiyo sabahlari tabii bende cok mutlu oluyorum oyle olunca. efede alisti artik abii okuu okuuu diyo :))) yani abisi okuldaymis.. dun mircana bir sorusunun karsiliginda uzunnn uzunnn cevap verdim guzelce dikkatlice dinledii sonrada anneee varrr yaaaaa ben seni cok seviyorumm dedii .. ufff eridim bittim vallaaaa bu lafi duymak herseye deger...tabii kiskanc efe dururmu oda mirin mirin miri miriiii dediii... tam konusmuyor ama derdini el kol hareketiyle yetmedi elimden tutup cekistirerek cok guzel anlatiyo hasbam.. cis olayi seneye yaza kaldi bu sene fazla ustelemedim erken diye... sizlerden ne haber konusma cis anlama nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…