ay yanlışlıkla söyleyeceklerim bitmeden gönderdim
sonra eşimle konuştukça ortaya çıkıyo bazı şeyler ikimizde hep kim ne der mantığıyla büyütüldüğümüz ve hep sorumluluklarımız olduğu için en basti eğlenmeye gittiğimizde bile rahat olamadığımızı anladık ve çokkk uzun zamandır hiç eğlenmeye gitmediğimizi vs vs yani dün müdürüm demişti siz birbirinizin içindeki çocuğu göremiyosunuz diye o an kızmıştım ama dün eşimle konuştukça ikimizde hak verdik karar verdik kendimizi bu yönde geliştitiricez
eymeni dün saat 17:30 dan beri görmüyorum ilk defa bizden ayrı uyudu boya kokusu falan var diye hemde bu fırsatı değerlendirelim deneme olmuş olur dedik
kısacası iş ev hayat koşuşturmacası derken kendinizi unutmayın kızlar ben bunu yapmışım son 1 aydır en sonunda patladı şebnemin dediği gibi dişi kuş nasılsa evde ki havada hemen ona uyum sağlıyo onun için hem neşeli ve güçlü olmalıyız ki ailemizde dimdik kalabilsin
eymenden size bir şeker + bir lokum gönderdim yakalayın
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?ben biraz rahatsızım böbreklerimde biraz sancı var ve karnım gaz olu hazımsızlık var oda beni çok rahatsız ediyoo.bugün çağanı annemlere bırakıp arkadaslarla pikniğe gidelim dedik ve eşimde bende pişman olduk arkadaslar herşey için acele ettiler gittiğimiz yediğimiz ve geldiğimiz bir oldu sanki hiç bişey anlamadık hiçbi zevk almadık ve onlara bi iş yaptırmadık sofra işleriyel ben ilgilendim eşimde mangal ve semaverle ilgilendi ama hadi gidelim diye acele eden onlar oldu ve bugün bi kez daha anladıkki kafa dengi olmadan pikniğe gitmememiz gerekiyo..ben özellikle çağanı anneme bıraktımki ya ramazan gelmeden rahatça arkadaslarla sle serpe bi mangal keyfi yapalım diye onların çocuğu yok ve istedikleri zaman istedikleri gibi hareket ediyolar ama biz öyle değiliz neyse bu bize bi ders oldu bidahada gitmem onlarla zaten
şebo sen hamilelik testi yaptınmı merak eder oldum yahuuu yapta seninde bizimde merakımız gitsin
bircancım bazen bizimki kahvltıda yediği 3 lokma teryağlı yumurta ve sütle geçiriyor bazende bizimle oturup salataya varasıya yiyor ha bu çok nadir ama elden ne geelir sen şu pütür işini ne zaman halledicen oda sizi zorluyor lllahım ne günlerdi ödüm kopuyodu öhööö diye başlıodu tıkanmaya aman diimi ısırayım daha 9400 gr biliomuusun dok 1 gün yer 4 gün yemez dediydi kaafana takma dediydi 2 kere iştah şurubu aldık ölece duruyo hele birini içince hiç yememeğe başladı hemen kestim artık sallamıom yediği kadar diyom üzmüom kızımıda kendimide
ay yanlışlıkla söyleyeceklerim bitmeden gönderdim
sonra eşimle konuştukça ortaya çıkıyo bazı şeyler ikimizde hep kim ne der mantığıyla büyütüldüğümüz ve hep sorumluluklarımız olduğu için en basti eğlenmeye gittiğimizde bile rahat olamadığımızı anladık ve çokkk uzun zamandır hiç eğlenmeye gitmediğimizi vs vs yani dün müdürüm demişti siz birbirinizin içindeki çocuğu göremiyosunuz diye o an kızmıştım ama dün eşimle konuştukça ikimizde hak verdik karar verdik kendimizi bu yönde geliştitiricez
eymeni dün saat 17:30 dan beri görmüyorum ilk defa bizden ayrı uyudu boya kokusu falan var diye hemde bu fırsatı değerlendirelim deneme olmuş olur dedik
kısacası iş ev hayat koşuşturmacası derken kendinizi unutmayın kızlar ben bunu yapmışım son 1 aydır en sonunda patladı şebnemin dediği gibi dişi kuş nasılsa evde ki havada hemen ona uyum sağlıyo onun için hem neşeli ve güçlü olmalıyız ki ailemizde dimdik kalabilsin
eymenden size bir şeker + bir lokum gönderdim yakalayın
selam kızlar nasılsınız bende depresyonda olanlardanım malesef hüma 2gündür yine aç mahvoluyoz ya napıcam bilemiorum dr u aradım artık adama bile bağrındım valla yemio çok üzüo napıcam ben die prakten die bi şurup verdi inşallah ii gelir sabah kahvaltı yapıo bide gece muhallebi yiyo olurmu böle ya kaç öğün veriosunuz siz akşam yemeğinden sonra uyutuyomusunuz muhallebi veriomusunuz kızlar
akşama başka plan yapmışlardır kesinçok geçmiş olsun cnm inş iyisindir
bizde boya badana tam gaz devam kısmetse cuma akşamı ev pırıl pırıl olacak
bu arada cnmı sıkan şeyler oldu kaynana görümce bir kere inip siz ne yapıyosunuz açmısınız çocuk nerde bile demediler ama boşverdim hatta eşime dedim haftasonuda onların evini ve merdivenleri boyayalım kaynanamın hakkı geçiyo kıyamıyorum iştebüyüklük bende kalsın dimi canlarım hatta eşim haftasonu biryerlere gitmek istersen dedi bende yok yok işleri halledelim dedim ben iyi gelinimde anlayan yok zaar
neyse gene gormeden ciktin heralde hepinizi opuyorum ben kactim efecik uyandiiiii byeeeee
kizlarrrrrrrrr nabersiniz acepppp.. biz eriyip buhar olmak uzereyiz malum sicagi sicak sogugu soguk memleketteyiz hala alisamadim desem yeridir elim kolum kalkmiyor zatii hep derdim ben gecelerin adamiyim diyede kimse inanmazdi gunduz enerjim dibe vururken azcik hava kararsin enerjim en yuksege cikiveriyo ( simdi kesin nagis fanfini cevap yazacak ) valla efeye bile kosturamiyorum bi oraya bi buraya ativeriyorum kendimi temizlik yapmistim gecen iykide yapmisim bi iki hafta gider oyle... kismetse haftaya persembe yola cikiyoruz niyagara selalesine.. bizim gitcemizi duyan arkadaslar bizden once gittide simdi bize akil veriyo :))) hasbam ben daha gitmaden otelimi neyimi ucuz yollu ayarladim zaten gezicek yerleride esim biliyo rehberimizde hazir aklinca hava atiyo iste... esim cok pahali oldugunu soyledi aktivitelere iki katilacaksak bes katilmiyacagiz artik napalim. bu islerin bi turkiyede oldugunu sanirdim ama dunyanin heryerde ayni heralde napsan para istiyolar.. mircanla abimlerle tatile cikmistim hic zorlanmadim bakalim iki cocuk ve esle bir gun otel iki gun yol nasil gececek.. arkadas gecen sevgilisiyle yunan adalarina gitmis tatile 'dostum buralara ne sevgili ne koca sadece kankiyle gelinilir sen olcaktiki tadi cikacakti' demesin mi... uff yaaa yuregimin yagi eridi hem kankim hem tatil hem hasret kavurdu beni buralarda.. efemine olunca kankiyle tatilin keyfide baska oluyo yaniiiiii neyse yaa ben gene bekar gunlerime ozendim herhal sizdede oluyomu boyle bazen bekarlik gunlerim burnumda tutuyo((
deryacigim cok gecmis olsun tatlim,insallah kisa surede gecer cagancikta hemen mikrop kapiyor dikkat edin onada kendinizede.. nagissss keske senin kadar guzel bakabilsem hayatimmmmm cok iyisinnnn ama sunuda unutma iyilikten maraz dogarrrrr ( bak gene kotulugum tuttuuu ))
babamiz yine 3 hafta evden baya uzak olacak calisacak kistan biraz biriktirmsti ama hazira daglar dayanmiyor derler ya aynen dogru o evde olunca da masraflar tavan yapiyor bir de oglu buradaydi isteee sonuc olarak calismasi gerekiyor yine onsuz gunlerimiz basliyor umarim hicbir cocuk anasiz babasiz olmaz....
nartan in ayak parmak uclarina varincaya kadar puturuk puturuk olmustu kac gundur gecmedi acaba gunes ten yada gunes kreminden yada havuzdan i dedik? doktora gittik ter bezi kanallarinin tikali oldugunu ogrendik bir keseyle ufak ufak keseleip gozenekleri acacaikmisiz bakalim buna da sukur birseyi yokmus sevindik valla.....
bugun iki cocukla kuafore gittik babasi ikisiyle de ilgilendi sagolsun yoksa aytes kucagimda boya kokusuna bulanacakti ucuz atlatti valla bir de kucak ci ki sormayin sirti yer gorse basiyor yaygarayi... sonra oyle bir guluyor ki herseyi unutuveriyor insan
kimizi kafa birsey zaten
yaaaa rastlasamadik yine ... simdi ben pc yi aciyorum ya hatta kk yi aciyorum 2009 kasim annelerini aciyorum okuyorum burayauzulmuyorum kadar sorun yok sonra konuya cevap ver dememle ya iki satir yaziyorum ya da hic yazamiyorum noluyor birsey cikiyor offff ya sonra da pc yi kapatmak bile ypok direk kapagini kapat yardimci da yok 2 gun annemdeydik aksama kadar annem de ben asla milyar da versen calisip bu iki cocuga bakamam demez mi??? oyle olunca yardimcinin maasina zam yapmaya karar verdik sonucta iki cocuk evi topla yemek te yapmaya bsladi hic kolay degil valla anna ile hayatimiz baya kolay geciyordu gidinc kiymetini anladim anna zaten anne yarisi memleketten de aradi birkac kez cocuklar nasil diye???? ev dagildi turk yardimci alsam nolacak ki nartan zaten gitmez zor aytes yabancilamaya basladi agliyor tanimadigi bir kisi alsa sonuc annayi bekleyecegim bir buyuk temizlik icin kadin alirim o kadar....
bircan o istahsizlik nartanda da var sevdigi hicbirseyi yemiyor abur cubur yesin biskuvi cubuk kraker fistik... ben de sebnem gibi yemeyince takmiyorum hatta ac olsa yer mantigindayim valla cocuk iki olunca rahatlik geldi bana.... gecen annem de makarna yermisin ddim birsey demedi ben de vermedim ac ac aksama kadar idare etti sonra baya acikmis zeytinyagli dolmayi bir gordu sarma sarma diye baya yedi bir de balik vardi orta boy bir baligin da yarisini yedi masallah ara ara ac birakmak iyi oluyor diye dusundum ama babasi hic rahat degil habire bu cocuk ac napacagiz yemek te yemedi nasil yedirecegiz cirpiniyor ama keyfi istemezzse mumkun dgil yedirmek yapacak birsey yok...
nartan a cornflakes aldim misir ve tam tahil gevregi haftada iki verecegim de bakalim yerse sute karistirip...aytesin bile istahi yok birsey emdigi yok aksama kadar idare ediyor oyle gece 3-4 kez tek meme emmeye devam gelisiyor da yavrucak napalim...
nagihan iki satirda ben yazacaktim ama hallolmus aranizdaki sorun sevindim... haklisin aslinda cok bunaliyor insan ev is hicbirseye zaman yok en ufak zamanini da eymene ayiriyorsun ama sen yaz bize kizlar kizlarin psikologudur nede olsa ben de anlatinca rahatlarim paylasinca azaliyor dertler sanki.... bu badanayi nasil yapiyorsun ki ben daha once hic yapmadim zor mu oluyor merak ettim ben de nartan in odasini su antibakteryel boyalar varmis boyatmak istiyorum nasil olur ki???
deryacigim gecmis olsun canim umarim bugun daha iyisindir.. cagan da....
zeynep nasilsin canim nasil gidiyor heyecan sardi mi?
bizim tatilci meral nerelerde acep merak ettim valla iyi mi? mert nasilo da iyi mi???
merhabalar;
ben geldim.tatıl sonrası insanın dinlenmiş,dinç olması gerekmez mı.çok yorgun ve halsizim. ilk gunu mert'i hasta etmeyım diye onunla ilgilenmekten kendi bacaklarıma krem surmeyı unutmuşum,bacaklarım acayıp yanıyor hala onun dışında bir vukuat yok çok şukur.
mert çok iyi çok eğlendi denizi çok sevdi çıkmak istemedi.kumlarla oynadı,etraftakılerle arkadaş oldu,dalgalarla kavga ettı.akşamları yorgunluktan uyuyup kaldı.foçada daha once kaldığımız bir otelde kaldık,riske atmayalımm dedik.ıyıde yapmışız sorunsuz geçti çok şukur.
yalnız benim acayıp moralım bozukmert 1 kılo vermiş.kılo almamasını anlarımda,1 kılo vermiş ya çok uzuldum.hiç de farketmedim,iştahıda hep iyiydi,hazırladıklarımı hep yer oyunlada olsa.en son 4 mayısta olçulmuş,bugun 29 temmuz bu sure içinde 1 gitmiş (nasıl iş bu anlamadım.
derya nasılsın canım.mutfak işleri bitti mi?
geçmişe bakamadım daha bir suru iş var tatıl sonrası çamaşırlar dağ oldu,halıyle utulerde.eşim mert'i iş yerine goturdu bir kaç sahatlığıne aklımda orda ne yapacaklar bakalım.zeynepcim bu sıralarda mert de aynı cemre gibi. babasının peşinden ayrılmıyor,golge misalı takıp ediyor babayı.tuvalete,duşa zor giriyor adam:)dun gece babasına teslım ettım uyanınca sen gilgilen diye.ilkını halletrtıler de 2.uyanıştan annne anne diye tutturdu,ben de mutlu oldum benide seviyor oğlum diye:))
deryacigim cok gecmis olsun tatlim ya nedir bu yine ates ve test yaptiriyorsun sonuc yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?