2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlarrr nasılsınız?ben iyiyim ama korktuğum başıma geldi ve çağan o ateşin üstüne şimdide çok kötü grip oldu öksürük sürekli burnu akıyo sesi gitmiş off ya biliyodum o kadar soğuk uyguladıktan sonra yavrum hep grip alıyo ne biçim hastane bunlar ya bi p.. anladıkları yok 39,5 ateşle taburcu et yok soğuk uygula yok calpol ver başka bişey yok bak şimdide grip oldu çocuk ..
ramazanın ilk gecesi uykusuzlukla sonuçlandı eşim erken kaldırmış beni 2,30 da sıcak bi taraftan idrar yolu enfenksiyonu bi taraftan bide sanırım bendede pişik olmuş uyuyumadım sabah 5 di daha uyumuya çalışıyodum

günaydın meralcim ..
dra götürmüşsün merti ve gayet iyiymiş sevindim iyi olmasına gözün aydın canım evet sıcaklar ve hareketlilik bizdede söz konusu hemde fazlasıyla bende çağanın boyunu ve kilosunu öğrenmek için götürmeyi düşünüyodum en son 3 ay önce öğrendim daha 4 daha var öğrenmek için öyle gün atmışlar ama biz akşam eşimle sağlık bakanlığına şikayet maili attık bakalım bugün götürmeyi düşünüyorum yinede

cnmm çok geçmiş olsun çağanada sanada çağana ıhlamur zencefilli bal falan ver ilaçlar eymende bir işe yaramıyo artık doğal yolla halletmeye çalışıyorum
sana gelince hçbir fikrim yok canım ya çok geçmiş olsun

çok sağol nagihancım zencefil yok ama akşam eşim gelirken alır ıhlamur var nane limon yapsam olurmu acaba?

günaydın cnm bak boşuna endişelendin sıcaklar çocukları bunalttı :))
bizede dr dediki pilav makarna çok seviyor dedim yanında proteinde aildığı sürece istediği kadar yiyebilir obez yapmaz dedi et-köfte-yoğurt mutlaka eşlik etsin dedi
dün ilk sahurumuz biraz sıkıntılıydı eymen 4 kez uyandı yanında bizi görmeyince ağladı babası gitti ben gittim sırayla kalkmadı bile sadece uyanıp bakıyo biz yokuz ağlıyo bide çok davulcu geçti ya bir ara camı açıp kızacaktım neyse dedim yazık yavrum gece gece gözleri kapalı mutfak ışığı yanıyo görünce baba mama diyo mama mı yiyosunuz diyo

çok sağol nagihancım zencefil yok ama akşam eşim gelirken alır ıhlamur var nane limon yapsam olurmu acaba?

olur olur neden olmasın nane limonu balla tatlandır daha bile iyi olur

sen nasılsın nagşhancım eymen nasıl?

iyiyiz cnm ya anneannemiz gelsin daha iyi olacağız gece eymen davulcudan mı korktu bilmem çok uyandı ramazan hepimize hayırlı olsun inş

olur olur neden olmasın nane limonu balla tatlandır daha bile iyi olur

iyiyiz cnm ya anneannemiz gelsin daha iyi olacağız gece eymen davulcudan mı korktu bilmem çok uyandı ramazan hepimize hayırlı olsun inş

canım ya olabillir bizimki uyanmadı ama çok fazla dönüyo yatakta çok deli yatıyo yastığın üstünde yatacağına yastık bunun üstünde yatıyo
eşinle naptınız canım sorunları tamamen hallettinizmi?

valla cnm benim derdim eşimle değildi eşim tabiri caizse 28 sene daha beklesem yine aynı adamla evlenirim diyeceğim bir insan bu ara kendi bunalımım çok çok fazla olduğu için onun söylediği en ufak şey battı bana evin işlerinin bitmesi biraz iyi geldi ama dün eymenin duvarı çizmesine verdiğim tepki hala toparlanamadığımın göstergesi diye düşünüyorum ya psikoloğa gitmek istemiyorum hap verip uyutmasını herşeye tepkisiz olmayı istemiyorum belki çok çok ihtiyacım olursa inş olmaz

nagihancım bu son zamanlarda tepki vermeyen ben çağana tepki vermeye başladım sinirleniyorum oda ağlıyo oluyo o sırada ona kızıyorum ama sonra o melekler gibi uyurken başucuna gidip ondan özür dileyip onu seyrediyorum ve çok pişman oluyorum bende psikoloğa gitmek istiyorum am iş ciddiye binince yok canım ne psikoloğu bidaha yapmıycam sinirlenmiycem diyorum inş onlara ihtiyacımız olmadan bu sıkıntıları biran önce atlatırız

Son düzenleme:

inşallah ihtiyacımız olmaz ama bir yandan da diyorum ki kendini kandırıyosun süreci uzatıyosun sonuçta her sağlıklı insanın gibi gitmesi danışması gereken bir kurum :26:

nagihancım,temizlik,badana yapılmış mıs olmuş evin.gule gule oturun canım.annenlerde gelecekmış ne guzel gozun aydın şimdi sen depresyondayım falan diyorsun ya onlar gelınce birseyciğin kalmaz ustune enerji bile yuklenirsin sen şimdi:))oyle psikologluk bir durumda yoktur dert etme kendine hepimiz aynıyız, bende bazen bağırıyorum mertte normal bunlar abartmadıktan sonra hepimiz insanız sonuçta.keşke hiç bağırmasak ama oluyor işte

ramazanınızda hayırlı olsun kızlar,bugece davulcu sesi yoktu bizim burada inş hiç uğramazlarlar unuturlar bizim burayı.geçen sene kabus gibiydi ya,zaten yuz kere kalkan bir bebe vardı tam uyutuyordum davulcu gelıyordu,hayde baştan uyut.gelmesinler ben istemiyorum kalkçak olan saatı kurar kalkar deme ne gerek var artık bu devirde....

evet cnm çok iyi gelecek hem sık sık eşimle baş başa dışarı çıkma lüksümüzde olacak
kesinlikle davulcu kalkmalı sanki ben daullamı uyanıyorum bide başlarlar 1 haftasonra para istemeye geçen sene ilk 2 gelene verdim 3.de patladım kovdum inanın

deryacım geçmiş olsun canım.allah şifa versin çağanıma ,sanada kolaylıklar.ateş sıcakda daha da zordur(
burdan o hastaneyi ve doktorlarıda kınıyorum ateşı kontrol altına alana kadr hastanede tutsalar ya...
mertde çok delık yatıyor.hatta bu gece çarşafına dolanmış,nasıl becerdiyse...

oh ne guzel sefanız olsun,benim içinde bir iskender doner yıyıverin çıkınca

birde ezandan saatler once geçerler ya o da ayrı bir konu.hiç sorma zırt pırt para toplamaya gelirler birde verdiğinide beğenmezler

nurancım,nartanın vucudundakı puturlu kızarıklıklar için gul suyu surmeni oneririm canım.pişik gibi birsey anladığım kadrıyla bunlar.mertinde bazı yerlerinde oluyor bunşlardan gulsuyu suruyorum iyi geliyor...

kızlar hiç gullaç yaptınız mı.annem yapmazdı hıç, eşimde seviyor dışardan almak yerine kendim yapıyorum.ama tarifımı kaybettım,paketlerin uzerindekiler çok tatlı oluyor. çok guzeldı tarifim ya sabahtan berı arıyorum bulamadım.netteydi,keşke not alsaymışım bulamadım

mine nerdekı ne zamandır girmemiş...:26::26::26:

en son facede gördüm iyiydi neslide onu çıldırtıyodu eşi dönmüştür sanırım

arada kalmış bazen alıntıyla yazıyorum aceleden tuhaf bişeyler oluyo
senin yerine eymen yesin teyzesi annesi zaten tombili zaten bayılıyo anası gibi dışarda yemeye millette bakıyo aa ne güzel yiyo diye evde olsa yemez sıpa

aaa eymende aynı bende alıp süreyim ayy hiç sevmem gül suyu ama ne yapayım paşamın iyiliği için özellikle kol ve bacakları fena geçen yıl bebekken olmadı bu yıl oluyo
eşimde tatlı delisidir hemde şerbetlisinden ama güllaç sevmez bende hiç bilmem cnm mutfak işinde pek becerikliyimdir akşama ne yapsam ki acıktım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…