egitim sart diyorum baskada bi sey bilmiyorummmmm :))))sebneimim hamisim nasil gidiyor canim efe kreste ne yapacak nasil olacak ben de cok merak ediyorum... annemiz de dil ogrensin tabi ki cok lazim olur 3 cocukla kolay degil...
kafa iznine ciktim bu gun ama genede iki kuyrukla nasil kafami dinledim nasil relax yaptim bana sorun. ilk bir saat iyiydi cocuklarim ve ben restoranta gittik (buraninkiler bziim turk usulu degil yani acik bufe belki alakart olarakta vardir da ben bilmiyorum ) neyse oturduk ne var ne yok birer kasik denedik beyendik devam ettik begenmedik biraktik :)) cocuklar cok guzel oturdu ben garsonluk yaptim onlara ama ne vakit karinlari doydu yolcu abbaslar yerlerinde durmadi bi turlu. kaselermi dokulmedi bardaklarmi kirilmadi senlik vardi yani. cok utanmadim acikcasi gulduk hep beraber tiyatro edasiyla napalim tek basima iki cocuk orayi baslarina yikmadigimiza sukretsinler demi :)))) neyse genede herseye ragmen guzeldi tatlilar haric. cok sekerli yapiyolar ya burda pasta gibi seyleri bayiyo ikinci kasikta.. eve donerkende azcik market alisveri yaptik hafta sonu oldugu icin beste giysi yerleri kapaniyor oralarida dolansaydim azcik tam relax yapacaktim.yarindan sonra hizli gunler beni bekliyor yarin temizlik planliyorum ama bakalim iyi hissedersem sonrada okul arastirmasi yapmam lazim sanirim eylulde basliyor amannn gene uzattim demi...ama ama sebnem gitmis ben gelmisim canim haklisin surekli dokunma o kucuk elleme zarar veririsin gibi cumleler duyan nartan merakli tabi ki soylemek istemesek te oluyor iste oyle yapma zarar verirsin diye... arada yalniz birakmak uzaktan izlemek iyi fikir canim tesekkur ederim topigimizin fikir annesi
sebnem ne zamandir soracagim annen sana yakin oturuyor ya neden gelmiyor ara sira sizleri ziyarete hem de sana biraz yardim ederdi canimcim malum ucuncu de geliyor ya...
canim annem yakin ama malesef gelemiyor cunku kagit islemleri oniki senedir suruyor. tam bitecek derken savas cikti ikiz kuleler bombalandi onlarin iside boylece suruncemede kaldi yani anliyacagin yari hapis kibirdayamiyolar hic bir yere. geri donseler bunce sene bekledikleri yanacak yeni bir avukat buldular simdi ona verdiler kagitlarini bakalim bu avukat isinin ehliymis bu ne yapacak hayiorlisi. anneme diyorum buraya gel iltica et cok surmez kabul olursa iki senede biter isin kabul etmiyor kardeslerim yuzunden riske atmak istemiyor. iste boyle canimcimmmm
selam kızlar nasılsınız biz berbatız 39.5ateşle yanıo kuzum napıcağımı şaşırdım dr umuzla randevumuz var sabah bakalım evime geldim bugün klimayı açtık bakalım annemde klima yok dr klima aç dedi beklioz öle şuan uyutmuyorumda
sanada cok gecmis olsun bircancigim cocukta bi orasi bir burasi hastalandi demekki garibim. allah acil sifalar versin. acaba senden baska ilgilenecek kimse yokmu kayinvalidenle senin zaten zor bir cocugun var ikisiyle hem sen hem cocuk yipraniyorsunuz boyle.