kesinlikle haklısın özellikle oyun ve enerji konusunda çocuklar fanusta gibi

ama bende hiç değilse 3 yaşını doldursun diyorum belki bu kış haftada 3 yarım gün gönderririm çünkü 3 yaşına girdiğinde 2. doğacakmış gibi planımız yani 2012 ocak gibi 2.nin çalışmalarına başlamak planımız

ozamanda 2. doğunca evdeki çocuğu kreşe göndermek yanlışmış kardeş geldi ben evden uzaklaştırıldım psikolojisi oluyomuş bende bu kıştan yarım gün yarım gün gitsin diyorum babası erken diyo bakalım
evet yarım gün çok mantıklı sadece oyun gruplarına katılsın bak nasıl değişecek yawru ay hayırlısı olsun sizin yüzünüzden bende niyetimi bozmak üzereyim

ama herşeyin hayırlısı oğuz beklemediğimiz bi anda geldi belki kardeşide aynısını yapar

hayırlısı olur inş. ama bu kadar kural kaidelere takılmayalım ya içinden ne geliyosa sen çocuğun için doğrusunu bilirsin zaten bu gece sahurda onu düşündüm hepimiz okuduklarımızı çocuklara uyguluyoruz doğru veya yanlış
benim annem bunların hiç birini bilmiyordu kafasına göre yetiştirdi çok şükür inançlıyım yalan dolan bilmem işimde evimle uğraşan biriyim ne bilim ya süperim demiyorum ama çocuğumda benim gibi olsa yeter diyorum içinde bi tek Allah korkusu olsun onu verebileyim gerisi gelir inş.. bu kadar düşünme onu yaparsam psikolojisi bozulur bunu yaparsam böyle olur sen karar ver yaşayarak baktın mutsuz hiç yollamazsın :)