2009 Kasm Anneleri

şuan tırlatma eşiğinde olduğun için böyle diyosun :27:
geçen akşam mutfaktan bir döndüm salonun ortasında ne ararsan var elimi belime koyup eşime ;
-sen eymene kardeş düşünüyomusu
-(hınzır bir sırıtma eşliğinde)eveeetttt
-peki ne zaman-bilmememmmmm
-düşünüyosan acele et bu çocuk 7-8 yaşına giripte elim temize çıkarsa bir daha avcunu yala dedim :37:
ikisi bir büyüsün hiç değilse bir kes çıldırırız:52:

bende ikinci cocu mustafa okula başlayınca düşünüyorum ama bazen bende senin gibi diyorum koltuklar halılar evin heryerini mahvediyo cocuk büyüne kadar da degiştirmeyi düşünmüyom her cocukta da eşya degiştirmektense şaka ya cocuk insanı ömründen eksiltiyor

hahahaahha :) ne güldüm yaa oğuzda böyle eline ne geçerse getiriyo aç diyo ooyy o minik elleri yerim beeenn dün akşam iki kez kafayı kapılara çarptı yawrum acıyo acıyo diyede ağlayarak uyudu :( baktım bişey yok hemen yatırmadım ama sabahı zor ettim
benim oğlumun minik behlülden ne farkı var benim yawrumda minik kadir inanır bi sert bakarsa dayanamaz verirsin kızını ona göre...

verememm behlüle vercem bennn:nazar::nazar: kadir inanıramışş yerim ben onu sen 12 yaşında kabul ediosan sana veremm nesliyiii :1::1::1:acık artırmaya çıktı kızım ama şaka yapıyorum iş sahibi olmadan evlendirmeyi düşünmüyorummm kızımııı ilk önce okulll iş kariyerrr allahın izniyleee:))

bu arada meralin pc si servisteymiş şuan annesindeymişş yazdıklarımızı takip ediomuşş hepinize slmı varrr ben nesliye süt içirip yatırmaya çalışcam öptüm hepinizii

geçen akşam mutfaktan bir döndüm salonun ortasında ne ararsan var elimi belime koyup eşime ;
-düşünüyosan acele et bu çocuk 7-8 yaşına giripte elim temize çıkarsa bir daha avcunu yala dedim :37:

uvvvvv demek acele ettt haaa enişte dört köşe olmuşturrr:1::1::1:ben eşime desem hemen yapıverirr:1::1::1:ama yokk almıyımm birazcık büyüsünnnn ama küçük bebekte daha güzel oluyo emzirmek sevmek kucağına alırken dikkat etmek bile güzellll:53::53::53:anamm ne oluyo banaaa şaka yaptım şimcik diil çok sonra belkiiii:1::1:

uvvvvv demek acele ettt haaa enişte dört köşe olmuşturrr:1::1::1:ben eşime desem hemen yapıverirr:1::1::1:ama yokk almıyımm birazcık büyüsünnnn ama küçük bebekte daha güzel oluyo emzirmek sevmek kucağına alırken dikkat etmek bile güzellll:53::53::53:anamm ne oluyo banaaa şaka yaptım şimcik diil çok sonra belkiiii:1::1:

Rabbim gönlüme göre verirse 2012 kasım-aralık yada ocak annesi olma planım var :emir_bebek:
hazır halılar koltuklar vs vs perişanken büyüsün oda hem kaynanam da daha fazla yaşlanmadan :52:bide ev alma planım var minecim hayatımıza yön verip çok borca girmeden ücretsiz izin alabilmem için erken düşünüyorum hem maddi hem manevi sebebim çok yani
kardeşimle aramda 14 ay var süper anlaşırız onun da etkisi var :1:

nesli yeni uyudu sonunda en son sarıldı bana annem annemm çokk aşkımm dedi yani bu demek oluyo ki annem annem ben seni çok seviyorumm canım kızım benim birazcık ta uslu olsan tatdından yenmicen bide uyrken sürekli şunu söyledii annee senin çaçınmı varr anne anne senin çaçınmı var bide saçlarımı okşuyooo şarkı söylüyo vıııvv çuuu vıvvv çuuu vıvv çuuçuuu çuuu bi in içimden vatta şiba kendiiiiiiiiiiiiii diyesim geldi ama tuttum kendimi neyse o yuyrken ben azcık evimi toplıyımmmm

nagişş koptum gülmektennn:52::9::9::9::9:

verememm behlüle vercem bennn:nazar::nazar: kadir inanıramışş yerim ben onu sen 12 yaşında kabul ediosan sana veremm nesliyiii :1::1::1:acık artırmaya çıktı kızım ama şaka yapıyorum iş sahibi olmadan evlendirmeyi düşünmüyorummm kızımııı ilk önce okulll iş kariyerrr allahın izniyleee:))

bu arada meralin pc si servisteymiş şuan annesindeymişş yazdıklarımızı takip ediomuşş hepinize slmı varrr ben nesliye süt içirip yatırmaya çalışcam öptüm hepinizii

aleyküm selam canım şükür vermiş servise

iyi akşamlar kızlarrr çağanı annemlere götürdü eşim işe giderken bi kaç saate gelecekler bende onlar gelene kadar ütü filan yapıcam cam sildim fırsat bu fırsat eşim azcık kafanı dinle dedi çok şaşırdım seve seve kabul ettim ama bu aralar ramazann eşimin kafasına vurdu sürekli tersliyo beni bi bitseydi hayırlısıyla ramazan

deryacigim bak cagan in huysuzlugu biraz da hasta olmasindanmis yavas yavas duzelir cnim merak etme... ayyy ne guzel bir piknik yapmissiniz masallah canim acik hava da iyi gelmistir cagan a ama napalim canim zeki cocuk yaramaz olur merakli olur arastirmaci olur aslinda sevinmemiz lazim oyle kos kos oturup surekli tv izlesin de hic istemem almim yani...

sohbette baya iyiymis nesliye cok guldum mine bunu ac hahahaa:9::9: aynen nartan da herseye bunu accc acamiyommm diyor da bu gece iyice cozurttu pijamasini gosterip bunu ac diyor ya ne demek ki bu dedim nasil acilir ki bu pijama sonucta kapagi yok ki ayyy neyse beni delirtince cikardim pijamayi sort giydirdim de rahat ettim yoksa bu acccc muhabbeti sabaha kadar surerdi sanirim.....

nagihannn halimi gorup te bir kardes yapacaksin himmmm ben kafayi yemek uzereyim nartan da gun gectikce daha zor bir cocuk olaya basladi sizinkiler de ayni biliyorsunuz iyi cesaret valla ama eymen 3 yas civari olunca krese gider ve akli erer bazi seylere degil mi???? su an ki gibi olmaz en azindan...

iyi geceler kizlar biraz nefes aldim sizlere birseyler yazabildim muhabbetleri okudum genelde herkes iyi sevindim ve gidip yatmam lazim acilen gece uzun olacak kendimi hazirlayayim simdiden de sasirmayayim gece sersem sersem olmayaim degil mi????///

slm kızlar oğlumu uyuttum acık evi toparladım duş aldım gelddim
bugün eşim gelmedi bursa maçına gitti eymen beni delirtti seraptan esinlenerek odaya kapattım parkeleri boyadığı için ama nasıl ağlıyo anne aç anne aç diye bırakın 2 dk 20 sn ancak dayanabildim sonra sokağa çıktık 4 yıldır tanımadığım komşularımı eymen sayesinde tanıyorum ama eymen sokaktada terör estirdi elleme eymenin bir çocukla oynuyosa 3. kişiyi istemedi hep ittirdi off delirdim ama bu ittirme vurma işini onlardan öğrendi ilk çıktıklarımızda sopa yiyip geliyodu artık eli maşalı oldu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çorbam vardı yalancı iskender gibi bişey yaptım pide yoğurt tereyağ kıyma eymen bayıldı galiba babanneside ben gelmeden önce bişey yedirmemiş kurt gibi yedi tavsiye ederim deneyin çok güzel oluyo olmuyo kızlar olmuyo babannemiz bbu işi tam beceremiyo her akşam maksimum17:15te alıyorum eymeni direk dezenfekte ama görmeniz lazım halini köylü çocukları gibi el yüz felaket bu kadar da rahat olunmaz ki :43:
kreşleri araştırdım minimum 400 maksimum 8500 isteyen var bu fiyatta haftada 3 tam gün yada 5 yarım gün ama 5 yarım uymuyo öğlen alacak kimse yok bu kış değilse de haziranda kesin veriyorum olmucak böyle çok sinirlerim bozuk bugün
üst kattan çocuğa sesleniyo bende mutfaktayım eymenin sesi geliyo bir baktım eymen balkon demirlerine tırmanmış ve yarısına kadar çıkmış kaynanada hala seslenip bakıyo ya seslensene bana düşse ne olcak deliricem ya bu ne rahatlık uff ufff

deryacigim bak cagan in huysuzlugu biraz da hasta olmasindanmis yavas yavas duzelir cnim merak etme... ayyy ne guzel bir piknik yapmissiniz masallah canim acik hava da iyi gelmistir cagan a ama napalim canim zeki cocuk yaramaz olur merakli olur arastirmaci olur aslinda sevinmemiz lazim oyle kos kos oturup surekli tv izlesin de hic istemem almim yani...

sohbette baya iyiymis nesliye cok guldum mine bunu ac hahahaa:9::9: aynen nartan da herseye bunu accc acamiyommm diyor da bu gece iyice cozurttu pijamasini gosterip bunu ac diyor ya ne demek ki bu dedim nasil acilir ki bu pijama sonucta kapagi yok ki ayyy neyse beni delirtince cikardim pijamayi sort giydirdim de rahat ettim yoksa bu acccc muhabbeti sabaha kadar surerdi sanirim.....

öyle düşünüyorum canım hastalığındandır.ya aslında haklsın bizim çocuklar kendini geliştirmek,anlamak için bu kadar karıştıyolar ve öylede öğrenecekler ama yoruyolarda bizi bende aslına bakarsan sürekli tv izleyen hiç bişeyle ilgilenmeyen bi çocuk istemezdim ..
nartanda neyi açtıracakki pipisinimi diyodu acaba?sende delirmeden sorunu çözmüşsün ama..

slm kızlar oğlumu uyuttum acık evi toparladım duş aldım gelddim
bugün eşim gelmedi bursa maçına gitti eymen beni delirtti seraptan esinlenerek odaya kapattım parkeleri boyadığı için ama nasıl ağlıyo anne aç anne aç diye bırakın 2 dk 20 sn ancak dayanabildim sonra sokağa çıktık 4 yıldır tanımadığım komşularımı eymen sayesinde tanıyorum ama eymen sokaktada terör estirdi elleme eymenin bir çocukla oynuyosa 3. kişiyi istemedi hep ittirdi off delirdim ama bu ittirme vurma işini onlardan öğrendi ilk çıktıklarımızda sopa yiyip geliyodu artık eli maşalı oldu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çorbam vardı yalancı iskender gibi bişey yaptım pide yoğurt tereyağ kıyma eymen bayıldı galiba babanneside ben gelmeden önce bişey yedirmemiş kurt gibi yedi tavsiye ederim deneyin çok güzel oluyo olmuyo kızlar olmuyo babannemiz bbu işi tam beceremiyo her akşam maksimum17:15te alıyorum eymeni direk dezenfekte ama görmeniz lazım halini köylü çocukları gibi el yüz felaket bu kadar da rahat olunmaz ki :43:
kreşleri araştırdım minimum 400 maksimum 8500 isteyen var bu fiyatta haftada 3 tam gün yada 5 yarım gün ama 5 yarım uymuyo öğlen alacak kimse yok bu kış değilse de haziranda kesin veriyorum olmucak böyle çok sinirlerim bozuk bugün
üst kattan çocuğa sesleniyo bende mutfaktayım eymenin sesi geliyo bir baktım eymen balkon demirlerine tırmanmış ve yarısına kadar çıkmış kaynanada hala seslenip bakıyo ya seslensene bana düşse ne olcak deliricem ya bu ne rahatlık uff ufff

slm nagişcim bende akşam çağan tv yi gidip sürekli kapatıyo diye odaya kapattım senin gibi 20 saniye sürmedi bile çıkardığımda mosmor kesilmişti ama bu ilk değil yapmam yani bizde işe yaramadı bu ceza..nagihancım sen biran önce vermeye çalış kreşe kaynananda çok rahat ve vurdumduymazmış yani..eymende eli sopalı olsun boşver hergün dayak yiyip gelmektense böyle daha iyi..
nagihancım şu yalancı iskenderi nasıl yaptın tarifini yazarmısın bi yapalım bizde

günaydın kızlarr nasılsınız?ben çok yorgunum heryerim tutulmuş akşam çağanı zorlada olsa uyuttuk annemle hemen koltuklarımı sildik bi çay molası verdik yan komşum geldi derken saat 12 oldu dedim anne ben duvarları silicem bi başladım 1 saatte oturma odası mis gibi oldu badana boya yaptıramıycam bu sene bide sünnet filan olursa çağan dedim sonra mutfağımın yerlerini cifledim halılarını annem yıkamıştı onları serdim e gece 3 oldu yine bişeyler yiyelim dedik saat 4 oldu yattım sabah eşim 7 ye gelirken gelmiş aramış kapıyı çalmış o kadar duymadık çok yorulmuşum şimdi eşim uyuyo annemlerde gitti ananem yine mide kanaması geçiriyomuş acile kaldırmışlar ..bizden böyle haberler

slm nagişcim bende akşam çağan tv yi gidip sürekli kapatıyo diye odaya kapattım senin gibi 20 saniye sürmedi bile çıkardığımda mosmor kesilmişti ama bu ilk değil yapmam yani bizde işe yaramadı bu ceza..nagihancım sen biran önce vermeye çalış kreşe kaynananda çok rahat ve vurdumduymazmış yani..eymende eli sopalı olsun boşver hergün dayak yiyip gelmektense böyle daha iyi..
nagihancım şu yalancı iskenderi nasıl yaptın tarifini yazarmısın bi yapalım bizde

günaydınnnn hemen yazayım,
fırından şu uzun ve sade yapılan pidelerden alıyosun istediğin kadar kare kare doğrayıp tabağa alıyosun
bir kapta bol tereyağ+salça+suyu 1-2 dk kaynatıyosun hafif ılındıktan sonra pidelerin üstüne döküyosun
bir kapta çırptığın yoğurduda pidelerin üstüne döküyosun ve en son yoğurdun üstünede baharat soğan ve sarımsakla kavrulmuş kıymayı yayıyosun güzelce afiyetle yiyosun
pideler ıslandığı için ve yoğurtla beraber güzel yedi eymen normalde kıyma kavurması versem hayatta yemez :1:
aynı tarifi yoğrdu tabağın kenerına koyarak ve pidelerin üstüne minik köfteler koayarak yaparsan pideli köfte olur
üstüne kıyma yerine tavuk döner gibide yapabilirsin tercihe bağlı

Back
X