hayırlı cumalar cnm
dün 17:30 eymen paçalarıma yapıştı mama mama diye al örtünü ser yere dedim serdi 1 dilim kek ve 1bardak meyve suyu verdim çünkü yemek yedirirsem bizimle yemeyecekti
saat 20 sofraya oturdu önce birkeç kaşık çorba sonrada diğer yemekten yedi acıkmış nasıl yedi bende nasıl mutlu oldum suyunuda inatla kendi içmek istiyo onada izin veriyorum ana oğul takıldık
yanlız şöyle bir durum var sofraya herşeyi aynı anda koyarsam sevdiğini yemek istiyo mesela tatlıyı saklıyorum onu görürse direk ondan başlıyo yada pilav tencerede bile görse yetiyo istemommmm pavvv istiommm
kesinlikle işten gelince verme iyice acıkınca yoğurt ana yemek pilav makarna ne varsa hepsinden yesin ben eymene öyle yapıyorum birkaç kaşıkta olsa çeşit sunuyorum ve yanında mutlaka yoğrt yaklaşık 1 saat sonrada ana oğul tatlı yiyoruz babasına çekmiş tok bile olsa dayanamaz tatlıya![]()
vallahi çok iyi fikir bende yarış atı gibi aman yoğurt saati geçti diye koşturuyorum oohh akşam yawrumu kapının önünde bile tutmuyoırum hemen eve yoğurda :) ne manyakım yaa rahatladım bak şimdi herşeyim stres galiba taktınmı takıyorum :) akşam pilav yapayım bakalım ne yapacak yawru öle oturup yediğini hiç görmedim daha