ya sanki hayal meyal mineyi gordum gibiydimmmm noldu hemen kactiiii cix cix cixxx adam bi selam verir demiii himmm ablalik taslayim biraz :))))))
geldi gitti canım sanırım acelesi vardı galibaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sanki hayal meyal mineyi gordum gibiydimmmm noldu hemen kactiiii cix cix cixxx adam bi selam verir demiii himmm ablalik taslayim biraz :))))))
su karnimdaki bidik uyutmuyor beni tatlim okulda baslicak ruh gibi olmassam iyidir :)) evde gene oylen falan uyuyordum azcik.. artik ders arasi arabaya gider uyurum :))) esim saolsun sag kolum sol kolum benim allaha ne kadar sukretsem azdir onu bana verdigi icin. hic gocunmaz erinmez bana yardim eder tabii cani isteyince mesela ben desem hayatta yapmaz ama kendi isterse yapar ben sadece ayyy sununda yapilmasi lazim derim o cani ne vakit isterse yapar. nadir bir tur her eve lazim :)) burda yikatma isi ve bu tarz seyler cok pahali anam yeni al daha iyi bi pantalon pacasi yaptiracan nerdeyse pantalon parasi millet yerlerde surunuyo pacalari umursamiyo bu yuzden :)) hava birden kapandi ve gumbur gumbur sesler geliyor galiba eve kapanicaz
haydin ben kactimmm deryacigim cocuklari yedirdimde kendim bisey yemedim artik midem sirtima yapisti :))) opuyorum seni canim kendine iyi bak caganimida optum allaha emanet olun
burdayım ablacımm burdayımmnesliyle uğraşıyorummm bide yegenim var abimin kızı nesli eziyet etmesin die sadece okuyorum bakıyorum yazmya fırsat olmuyokiiiibide abimn eşi varr bana masaj yap die söylenip duruo iki çocuktan dahada eziyet edio bana
bide nesli hiç emzik emmeişti abimin kızı emio diye ağzından memeyi çıkarmıo bile uyrkende ağzında ne olcak sonumuz bilmiomm:44::44::44: işimiz gücümşüz çocuk peşinde koşturmakkk kursun hayırlı olsun başarılı olacağından eminimm bennn
![]()
dua et canım benim için
canımcım sata göre 22 eylül ama sezeryan olduğu için gün 1 hafta önceye gün veriol<r keşke normal yapsamda beklesem sizi toplu hapy birtyday yapardık ... seninde son adet tarihinini söyle ben bilem söylerim sana doğumunukadın doğumcu kadar bilgim oldu şükür gerçi otomatik hesaplayıcılar da var saçmaymış orası sağlık işlerinde güya insana kıymet veriolar ya çocukta erken dönemde allah korusun sorun çıkarsa ne olcak??? vatanıma kurban olayım desene rahme düşmeden çocuk baktırıyoz wallla durum nedir diye
![]()
kızlar yardıma ihtiyacım var isim konusunda bilen bilir ayşe gökçe istiyodum ama gökçe cadoloz adı gibi geldi eylül istedim gökçe yerine herkes karşı çıktı kayla diye isim buldu kardeşim ama bu ismi ilk defa duyuyorum telafuz zor nasıl sizce yada hangisini güzel sizce yada bildiğiniz ayşenin yanına yakışan güzel bir isim söylermisiniz???lütfennnnn!!!!!
zeynepcim kardeşinin söylediği isim hem telafuzu zor hemde kulağa hoş gelmiyo bence aslında ayeş ismini kesin koyacaksan ayşe gökçe güzel bence ama bi kaç tane ekleyeyim belki beğendiğin olur
ayşe naz
ayşe mina
ayşe nil
ayşe minel
slm minecim aradım seni tlf kapalıydıı canım merak ettim seninde misafirin varmışş meğerse şimdi hep taklitle öğreniyolar annesi çağan bazen oyun olsun diye emziğini alır ağzına bizim arkadasın çağandan 6 ay büyük kızı var oda aynısını yapıyoo hatta çağan ne yaparsa oda çocuklaşıp aynılarını yapıyoo
kızlar yardıma ihtiyacım var isim konusunda bilen bilir ayşe gökçe istiyodum ama gökçe cadoloz adı gibi geldi eylül istedim gökçe yerine herkes karşı çıktı kayla diye isim buldu kardeşim ama bu ismi ilk defa duyuyorum telafuz zor nasıl sizce yada hangisini güzel sizce yada bildiğiniz ayşenin yanına yakışan güzel bir isim söylermisiniz???lütfennnnn!!!!!
burdayım ablacımm burdayımmnesliyle uğraşıyorummm bide yegenim var abimin kızı nesli eziyet etmesin die sadece okuyorum bakıyorum yazmya fırsat olmuyokiiiibide abimn eşi varr bana masaj yap die söylenip duruo iki çocuktan dahada eziyet edio bana
bide nesli hiç emzik emmeişti abimin kızı emio diye ağzından memeyi çıkarmıo bile uyrkende ağzında ne olcak sonumuz bilmiomm:44::44::44: işimiz gücümşüz çocuk peşinde koşturmakkk kursun hayırlı olsun başarılı olacağından eminimm bennn
![]()
dua et canım benim için
canımcım sata göre 22 eylül ama sezeryan olduğu için gün 1 hafta önceye gün veriol<r keşke normal yapsamda beklesem sizi toplu hapy birtyday yapardık ... seninde son adet tarihinini söyle ben bilem söylerim sana doğumunukadın doğumcu kadar bilgim oldu şükür gerçi otomatik hesaplayıcılar da var saçmaymış orası sağlık işlerinde güya insana kıymet veriolar ya çocukta erken dönemde allah korusun sorun çıkarsa ne olcak??? vatanıma kurban olayım desene rahme düşmeden çocuk baktırıyoz wallla durum nedir diye
![]()
buda guzel teyzelikten ablaliga terfi ettim :))) bazen baska cocuklarla gorusturmeyim diyorum bu taklit yaha huy kapma yuzunden ama olmuyo iste.. benimde arkadasin 9 yasinda asabi laf dinlemez bi oglu var mircan ayni onun gibi hareketler konusmalar bide agzini yana kaydiriyo garip garip ayni o cocuk gibi sinir oluyorum. zarla zorla egittigimiz bebelerimizin bir anda degisiklige hemde olumsuz degisiklige girmesi ne sinir bozucu.. yaw sanki niye guzel huylari kapmiyolar bunlar :))
niye sezeryan oluyorsun zeynep. sanirim ilkide sezeryandi degilmi. yazik yaa sezeryan diye cocugu bir hafta erken dogurtuyolar. bir hafta belki 100 gram demek son gunlerde daha cabuk kilo alirmis ya bebek. tarihi sen belirliyemiyormusun ki acaba. son adet tarihi 20 yada 23 haziran di galiba valla bende ulturasona girmeden tam bilmicem ne zaman oldugunu unuttum :)) vatanimda bazi seyleri sikayet ediyoruz ama inan gercekten hersey cok guzel orda yani millet olarak bulmusuzda bunuyormusuz bak ben bu zaman oldu dr gitmedim neymis cocugun kalbi atana kadar bi onemi yokmus ya benim sagligim ya dusuk tehlikesi bazen dusunuyorum aban bunu diyen klinigi dusuk yaparsam mahkemeye veririm diyorum. bana oyle dedi yaa cocugun kalbini iki ayliktan once duyamadigimiz icin erken muayne almiyoruz dedi kadin... ne manyaklik yaa
ayşe elvin
ayşe berre
ayşe neva :)) benimde düşündüklerim bunlar bebeğim kız olursa
güzelmiş canım bir düşüneyim ne kaldıysa şunun şurasındaslm kızlar nasılsınız...mevzey canım bende fikrimi söyliyeyim ben mina ve zülal ismine hastayım zülal tatlı berrak su demek bu arada seçim seninn...
sanki bu kayla trt cocukta cizgi film var orda duymustum :)) deryanin dedigi ayse naz guzel ama ben once manasina bakiyorum ismin cunku ismin manasini tasirlarmis naz da olunca oek nazli olupta seni bunaltmasin :))) bende cok zorlanirim isim konusnda..
evet canım malesef ilki keyfi sezeryan hemde kandım doktora buda malesef öyle olucak keşke normali deneseydim kısmet işte ..söylemedim size bende şeker çıkmıştıya diyetisyen dieet vermişti dahiliyeci dahada dikkat et demişti benim 100lerdeki şekerime bu sefer bebişim kilo almamış kadın doğumcu itiraf edyim 180lere çıkmadıkça bir sorun olmaz şurda ne kaldı dedi 10 günde 100 gr bilem almamış ne diye okadar beni koşturdun o zaman eşşek herif diyecektim 3 kilo olamamış yarvrucağım açlıktan öldürdüler beni bende süte peynire abanıyorum şimdi korkumdan sütte içememiştim şekeri çıkarıyor diye 2 3 kg vermişim birde hepsi para kazanma derdinde kimin umurunda ben ve bebişim..senin doğumun mart 27 30 arası olcak büyük ihtimalle şimdi kabaca hesapladımda allah yardımcın olsun canım sorunsuz geçirmen dileğiyler ..isim konusunda haklısın minnoşlar çok etkileniyor kaprissiz bir bebiş istiyommmmbuda guzel teyzelikten ablaliga terfi ettim :))) bazen baska cocuklarla gorusturmeyim diyorum bu taklit yaha huy kapma yuzunden ama olmuyo iste.. benimde arkadasin 9 yasinda asabi laf dinlemez bi oglu var mircan ayni onun gibi hareketler konusmalar bide agzini yana kaydiriyo garip garip ayni o cocuk gibi sinir oluyorum. zarla zorla egittigimiz bebelerimizin bir anda degisiklige hemde olumsuz degisiklige girmesi ne sinir bozucu.. yaw sanki niye guzel huylari kapmiyolar bunlar :))
niye sezeryan oluyorsun zeynep. sanirim ilkide sezeryandi degilmi. yazik yaa sezeryan diye cocugu bir hafta erken dogurtuyolar. bir hafta belki 100 gram demek son gunlerde daha cabuk kilo alirmis ya bebek. tarihi sen belirliyemiyormusun ki acaba. son adet tarihi 20 yada 23 haziran di galiba valla bende ulturasona girmeden tam bilmicem ne zaman oldugunu unuttum :)) vatanimda bazi seyleri sikayet ediyoruz ama inan gercekten hersey cok guzel orda yani millet olarak bulmusuzda bunuyormusuz bak ben bu zaman oldu dr gitmedim neymis cocugun kalbi atana kadar bi onemi yokmus ya benim sagligim ya dusuk tehlikesi bazen dusunuyorum aban bunu diyen klinigi dusuk yaparsam mahkemeye veririm diyorum. bana oyle dedi yaa cocugun kalbini iki ayliktan once duyamadigimiz icin erken muayne almiyoruz dedi kadin... ne manyaklik yaa
ayşe elvin
ayşe berre
ayşe neva :)) benimde düşündüklerim bunlar bebeğim kız olursa
koşuşturmacayla geçti canımcım yaramdı vallahi ne yalan söyliyim kiii yarın akşam yine izmire gidiyorumm perşembe akşamı geri dönücemm offff çok yoruluyorum yaa nesliyle yolda gerçi 1 ssat sürüo ama yetioda artıo neslinin mızmılıkları banaaa![]()