2009 Kasm Anneleri

güzel dileklerin için sağol zeynepcimm inşş kendimde her zaman o gücü bulmak ve kimsenin bu yuvayı yıkmasına izin vermiycemm diyorumya hepp eşimi seviyorumm ve en önemliside baldan tatlı bi oğlumuz varrr..evet çağan çok etkileniyor ama elimizde olmuyo bazen..sağol canım inş çabuk iyileşir son durumdan haberimiz yok daha ..aayy az kalmış doğuma zeynepcim ya bu defa kızın vardı yanında o yüzden çabuk geçmiştir canımm hem sakin ol heyecan yapma ayy diyene bakk bende heyecan yaptımm şimdii oyy şimdii bi yeğenimiz daha oluyoo yaaa bende kız istiyorumm

deryaaa yanlis mi okudum diye birkac kez okudum valla dusuncen degismis masallah sana diyorum ahyirlisi olsun simdiden hersey gonlunce olur umarim.... canim yuvani korumaya almissin onun icin de tebrikler diyorummmm...

bana gore gunaydin size gore tunaydin kizlarrrrr :))) sabah sabah efenin mizmizliklariyla ugrasiyorum mircanla kavga edip duruyor ayy pasa gibi hep onun istedigi olsun istiyor yaa bune boyleee bu modelin daha sessizi anlayislisi yok muuuuuu????
boynumda tutulmus gene uyku tutmadi salon balkon yatak odasi sabaha kadar dolanip durdum en sonunda koltukta uyumusum boynum tutulmus.. dun esim halilari yikicakti arkadasina kamyon lazimmis soforluk yapti bizim is te suya dustu bugun yikicak ama hava iyi gozukmuyor sanirim bugunde kalir. kurs baslamadan ilseri bitireyim dedim ama her zamanki gibi plan olmuyor iste.. yemegim var dunden esim sabaha karsi geldi aksam yemegi bugune kaldi yemek konsunda iyiyim. evde temiz belki disari cikar biraz tozuturum cocuklarla.. efeye bi kac mevsimlik almam lazim havalar degisiyor artik mircanin ananesi saolsun gecen seneden yigdi hep kendimede bir iki bluz falan alsam iyi olur ama bakalim artik ya nasip... zeynep kiz az daha sIk disini de 23 eylule dogur yada 21 eylul.. 23 benim dogum gunum 21 mircanimin dogum gunusu :))) cumbur cemaat kutlariz. benimde tahmini 12 mart mis ama daha dogru duzgun dr muaynesi olmadim bile tr de olsam kactir gitmistim simdiye :))

sebnemmm sen asil 22 mart ta dogur da aytesle ayni olsunlar bidiklar ben mart 2011 sen mart 2012 annesi olacaksin ara sira bizim topige de takil canim 2011 mart anneler
gerci artik face 2011 anneleri oradayiz kk ya takilmiyorum ben pek kimse de takilmiyor,,,,,,

kızlar yardıma ihtiyacım var isim konusunda bilen bilir ayşe gökçe istiyodum ama gökçe cadoloz adı gibi geldi eylül istedim gökçe yerine herkes karşı çıktı kayla diye isim buldu kardeşim ama bu ismi ilk defa duyuyorum telafuz zor nasıl sizce yada hangisini güzel sizce yada bildiğiniz ayşenin yanına yakışan güzel bir isim söylermisiniz???lütfennnnn!!!!!

canim aysenin yanina olur mu bilmem ama mira ismi hosuma gidiyor cok miraaaa damla mira ayse mira kulak alisinca belki de olur ha ne dersin sun bakalim
aile mejlisine ne cikacak... cok opuyorum canim...

selam kizlar biz dun yine yemekli toplanti vardi oradaydik aytes uyudu iyiydi nartan ise palyaco ablalari ile oynadi yanimiza gelmek bile istemedi zorla'
birseyler yedirdik iyidi genel olarak bana baya bir degisiklik oldu ok kadar evde oturduktan sonra... ama nartan arabada canimiza okudu kucagina gelecegim diyerek agladi aytes i uyandirdi tabi aytes i kucagima aldim ve nartan a da araba koltugunda oturmasi gerektigi nutugunu attim eve gelinceye kadar... saat 11.30 da
uyudu sabah yine 6.30 civari uyandi isterse 3 te yatsin gece yarisi sabah kalkis saati hiccc degismiyor o yuzden de siklikla erken uyutmaya calisiyorum
ne yapayim??? bugun de evdeyiz denlenecegiz biraz....

deryaaa yanlis mi okudum diye birkac kez okudum valla dusuncen degismis masallah sana diyorum ahyirlisi olsun simdiden hersey gonlunce olur umarim.... canim yuvani korumaya almissin onun icin de tebrikler diyorummmm...

sebnemmm sen asil 22 mart ta dogur da aytesle ayni olsunlar bidiklar ben mart 2011 sen mart 2012 annesi olacaksin ara sira bizim topige de takil canim 2011 mart anneler
gerci artik face 2011 anneleri oradayiz kk ya takilmiyorum ben pek kimse de takilmiyor,,,,,,

canim aysenin yanina olur mu bilmem ama mira ismi hosuma gidiyor cok miraaaa damla mira ayse mira kulak alisinca belki de olur ha ne dersin sun bakalim

doğru okudun canım dün eşim sözünü tutttu ve çağanı şımartmadıı arabalarıyla oynatmaya çalıştı filan ama bugün içim daralıyo hergün kötü bi haber bıktım vallahii
bugünde kızkardeşimm off çok işimiz var onunla çok

kız neden bu kadar çok yolculuk yapıyosunuz hem neslinin düzeni alt üst oluyo hemde anladığım kadarıyla sen çok istekli değilsin gitmeye

ahhhh deryamm ahhhh kelimler kifayetsiz kimse istemez çocuğunun düzeni alt üst olsun galiba tainimiz çıkana kadar böyle deam edicek doğuya olmayı tercih ederdim inan her hafta taşınıoz bavullarla ben evimd eolmak istiyorumm bi düzenim olsun istiyorum yatağımda uyumak istiyorum çocuğum odasında uysun istiyorum ki tam odasını ayırmışken gittiğimiz yerde hoooop aramızda yatıyorr olmuyor olmuyor işte gitmessen küsüyorlar kırgınlık olmasın die olan neslime olcak galiba zaten huysuz bi çocuk git gel git gel perişan oluyoooo eşimde hak verio ama elimizden bişi gelmiookiii :50::50:

selam kizlar biz dun yine yemekli toplanti vardi oradaydik aytes uyudu iyiydi nartan ise palyaco ablalari ile oynadi yanimiza gelmek bile istemedi zorla'
birseyler yedirdik iyidi genel olarak bana baya bir degisiklik oldu ok kadar evde oturduktan sonra... ama nartan arabada canimiza okudu kucagina gelecegim diyerek agladi aytes i uyandirdi tabi aytes i kucagima aldim ve nartan a da araba koltugunda oturmasi gerektigi nutugunu attim eve gelinceye kadar... saat 11.30 da
uyudu sabah yine 6.30 civari uyandi isterse 3 te yatsin gece yarisi sabah kalkis saati hiccc degismiyor o yuzden de siklikla erken uyutmaya calisiyorum

nurancımm nartanın arabada huysuzluğu dışında genel olarak iyi gitmiş herşey ve senin için iyi olmuşş değişiklik yapmak lazım arada o koltuğa oturmama çağandada var bende senin gibi hayır orası senin için daha iyi daha rahat diye konusuyorum eşim bana kızıyoo uff yeter araba kullanamıyorum al kucağına çocuğu falan filann

doğru okudun canım dün eşim sözünü tutttu ve çağanı şımartmadıı arabalarıyla oynatmaya çalıştı filan ama bugün içim daralıyo hergün kötü bi haber bıktım vallahii
bugünde kızkardeşimm off çok işimiz var onunla çok

ne oldu kizkardesine canim??? siz bir kursun dokturseniz canim nedir bu nazar oluyor sanirim ben inanirim da auram dusuktur hemen nazara gelirim valla.....

ahhhh deryamm ahhhh kelimler kifayetsiz kimse istemez çocuğunun düzeni alt üst olsun galiba tainimiz çıkana kadar böyle deam edicek doğuya olmayı tercih ederdim inan her hafta taşınıoz bavullarla ben evimd eolmak istiyorumm bi düzenim olsun istiyorum yatağımda uyumak istiyorum çocuğum odasında uysun istiyorum ki tam odasını ayırmışken gittiğimiz yerde hoooop aramızda yatıyorr olmuyor olmuyor işte gitmessen küsüyorlar kırgınlık olmasın die olan neslime olcak galiba zaten huysuz bi çocuk git gel git gel perişan oluyoooo eşimde hak verio ama elimizden bişi gelmiookiii :50::50:

çok zor işin canım ama o çocuk perişan oluyoo bunları büyüklerin düşünmesi lazım küsmek yerine

birseyler yedirdik iyidi genel olarak bana baya bir degisiklik oldu ok kadar evde oturduktan sonra... ama nartan arabada canimiza okudu kucagina gelecegim diyerek agladi aytes i uyandirdi tabi aytes i kucagima aldim ve nartan a da araba koltugunda oturmasi gerektigi nutugunu attim eve gelinceye kadar... saat 11.30 d
uyudu sabah yine 6.30 civari uyandi isterse 3 te yatsin gece yarisi sabah kalkis saati hiccc degismiyor oi uzden de siklikla erken uyutmaya calisiyorum

slm canım uyku düzeni, evime gelince iyi ama izmirde çok değişiyo bütün gece ağlıyor ağlıyor hiç susmuyorrr :52::52:
braz eğlenmek biizmde hakkımz dimi çok iyi geliyooo vallahi arkadaş ortamları ilaç gibiii ama kafa dengi olucakkk:49::49:

ne oldu kizkardesine canim??? siz bir kursun dokturseniz canim nedir bu nazar oluyor sanirim ben inanirim da auram dusuktur hemen nazara gelirim valla.....

amann canım kızkardeşimin ocak ayından bu yana psikolojik sorunları var 9 aydır çok sorunlar yaşadıkk kimsenin yaşamak istemeyeceği olaylarr..tam düzeldi derken hanımefendi her ay adet olur gibi düzenli bi şekilde bi vukuat işliyoo bugünde onlardan bi tanesii akşam evdekilerle tartışıyo biraz ağzıda bozukk ya yarın intihar edicem yada evden kaçıcam diyorr bugünde annemle babam bankaya gitmişler evde erkek kardeşimle bu varmış erkek kardeşim uyurken kaçmış evdenn bulamıyolarr tlfda yok hala arıyolarr en son kaçtığında içmişte getirmişlerdii psikoloğa götürdük ama bi faydası olmadıı şimdide tedaviyi reddiyoo bugün yine kıyamet kopacak evde bende yüreğim ağzımda annemlerden gelecek tlf bekliyorum canım

amann canım kızkardeşimin ocak ayından bu yana psikolojik sorunları var 9 aydır çok sorunlar yaşadıkk kimsenin yaşamak istemeyeceği olaylarr..tam düzeldi derken hanımefendi her ay adet olur gibi düzenli bi şekilde bi vukuat işliyoo bugünde onlardan bi tanesii akşam evdekilerle tartışıyo biraz ağzıda bozukk ya yarın intihar edicem yada evden kaçıcam diyorr bugünde annemle babam bankaya gitmişler evde erkek kardeşimle bu varmış erkek kardeşim uyurken kaçmış evdenn bulamıyolarr tlfda yok hala arıyolarr en son kaçtığında içmişte getirmişlerdii psikoloğa götürdük ama bi faydası olmadıı şimdide tedaviyi reddiyoo bugün yine kıyamet kopacak evde bende yüreğim ağzımda annemlerden gelecek tlf bekliyorum canım

ahhh canim ya ne kadar zor bir durum umarim bulunur niye boyle yapiyor ki melek gibi insanlar annenle baban iste sans boyle bir evlat sen de yuregin agzinda
telas icinde bekliyorsun hay allahim yaaaa...

ahhh canim ya ne kadar zor bir durum umarim bulunur niye boyle yapiyor ki melek gibi insanlar annenle baban iste sans boyle bir evlat sen de yuregin agzinda
telas icinde bekliyorsun hay allahim yaaaa...

off canım hiç sorma benimm aileme layık değil ama yapıyo işte annem kurudu artık benden zayıf yemiyo içmiyo uyumuyo bile onun peşinde koşmaktann bende konuştum ama ben korkmuyorum hiçbişyeyden diyoo burda anlatamıyorum canımm yoksa çok doluyumm

valla ben kocama da anlattim yavrularimin duzenleri uyku saatleri herseyden onemli herkesten onemli diye o da israr etme illa gidelim diye zaten hos uzaktalar ya
yakinda olsa cok sik gidip duzenimi bozmazdim diyorum ben ama soylemek kolay tabi allah yardimcin olsun

off canım hiç sorma benimm aileme layık değil ama yapıyo işte annem kurudu artık benden zayıf yemiyo içmiyo uyumuyo bile onun peşinde koşmaktann bende konuştum ama ben korkmuyorum hiçbişyeyden diyoo burda anlatamıyorum canımm yoksa çok doluyumm

allah yardımcınız olsun canım çokk zor bi durumm

valla ben kocama da anlattim yavrularimin duzenleri uyku saatleri herseyden onemli herkesten onemli diye o da israr etme illa gidelim diye zaten hos uzaktalar ya
yakinda olsa cok sik gidip duzenimi bozmazdim diyorum ben ama soylemek kolay tabi allah yardimcin olsun

ikimizde buna hemfikiriz zatendee bizde uzaktan akrabalık varrr o yüzden küsülüo yabancı olsaydı bende gitmezdiim sık sıkk

aynı şeyleri yaşıoz canım ben şimdi annemlere tŞINMIŞ GİBİYİM İYİLEŞEYİM EVİMe gidicem onlar gelsin artık mahvolduk valiz hazırlAYIP TAŞIMAKTAN düzen sıfırr

sağol canım onada bakayım herşeye kulp buluolar ebemin adı çağla çok sıkışırsam eşimi örgütleyip onu yazdırcam walla bende öptüm sizi ne güzel allah keyfinizi bozmasın ii gzmeler

allah yardımcınız olsun canım ne denirde teselli edelir kardeşinin düzelmesi dileğiyle

slm kislarr... yarin kursa basliyorummmmmm :)))) bugun son bi temizlik yapayim rahat edeyim dmeistim ama buranin isci bayramiymis o yuzden kresler kapaliydi tabii cocuklar evde olunca hic bisey yapamadim. aslinda yaptimda yapamadim. efe icin alisveris yapicaktim son bi bavullara bakayim ne var ne yok diye iyiki bakmisim alisverise gerek kalmadi hic. ayakkabidan pantalona uzun kolluya kadar hersey varmis ta ben unutmusum :)) mircanin kuculmuslerini giycek oglusum artik buyumus. mircanin iki bucuk uc yasindaki seyleri simdi efecik giyinicek. mircanin kucuklugunu hatirladim her bi kiyafette.. bavullar acilinca heryer heryere girdi tabii, mutfak allak bullak ev desen oyle biraktim herseyi aldim cocuklari parka gittim :)) aksam geldim banyo yemek hemen yatirdim azcik is yaptim simdi yaticam bi bakayim bi diye buraya geldim. bu arada bebeleri kel yaptim bugun babasi gorunce kizcak ama napayim yikamasi kurutmasi boyle daha kolay oluyo..mircan kendini gorunce anne kizlar beyenecekmi beni boyle diye sordu.. canim oglummm kizlar da kimmis alem sana hastaaa olur diyom :))) efede bu siralar pek bi dillendi vit vitt her seye karisir oldu isimiz var valla. bizde durum boyleee. heee kazandibine gelince mide yanmasindan baska ara sira sancim oluyo sanirim kabizliktan kaynaklaniyor napmaliyim biomiyorum. daha onceki hamileliklerde kabiz hic olmamistim.. yarin gene gorusuruk kizlarr hepinizi opuyorum nanaktannnn

Back
X