güzel dileklerin için sağol zeynepcimm inşş kendimde her zaman o gücü bulmak ve kimsenin bu yuvayı yıkmasına izin vermiycemm diyorumya hepp eşimi seviyorumm ve en önemliside baldan tatlı bi oğlumuz varrr..evet çağan çok etkileniyor ama elimizde olmuyo bazen..sağol canım inş çabuk iyileşir son durumdan haberimiz yok daha ..aayy az kalmış doğuma zeynepcim ya bu defa kızın vardı yanında o yüzden çabuk geçmiştir canımm hem sakin ol heyecan yapma ayy diyene bakk bende heyecan yaptımm şimdii oyy şimdii bi yeğenimiz daha oluyoo yaaa bende kız istiyorumm
deryaaa yanlis mi okudum diye birkac kez okudum valla dusuncen degismis masallah sana diyorum ahyirlisi olsun simdiden hersey gonlunce olur umarim.... canim yuvani korumaya almissin onun icin de tebrikler diyorummmm...
bana gore gunaydin size gore tunaydin kizlarrrrr :))) sabah sabah efenin mizmizliklariyla ugrasiyorum mircanla kavga edip duruyor ayy pasa gibi hep onun istedigi olsun istiyor yaa bune boyleee bu modelin daha sessizi anlayislisi yok muuuuuu????
boynumda tutulmus gene uyku tutmadi salon balkon yatak odasi sabaha kadar dolanip durdum en sonunda koltukta uyumusum boynum tutulmus.. dun esim halilari yikicakti arkadasina kamyon lazimmis soforluk yapti bizim is te suya dustu bugun yikicak ama hava iyi gozukmuyor sanirim bugunde kalir. kurs baslamadan ilseri bitireyim dedim ama her zamanki gibi plan olmuyor iste.. yemegim var dunden esim sabaha karsi geldi aksam yemegi bugune kaldi yemek konsunda iyiyim. evde temiz belki disari cikar biraz tozuturum cocuklarla.. efeye bi kac mevsimlik almam lazim havalar degisiyor artik mircanin ananesi saolsun gecen seneden yigdi hep kendimede bir iki bluz falan alsam iyi olur ama bakalim artik ya nasip... zeynep kiz az daha sIk disini de 23 eylule dogur yada 21 eylul.. 23 benim dogum gunum 21 mircanimin dogum gunusu :))) cumbur cemaat kutlariz. benimde tahmini 12 mart mis ama daha dogru duzgun dr muaynesi olmadim bile tr de olsam kactir gitmistim simdiye :))
sebnemmm sen asil 22 mart ta dogur da aytesle ayni olsunlar bidiklar ben mart 2011 sen mart 2012 annesi olacaksin ara sira bizim topige de takil canim 2011 mart anneler
gerci artik face 2011 anneleri oradayiz kk ya takilmiyorum ben pek kimse de takilmiyor,,,,,,
kızlar yardıma ihtiyacım var isim konusunda bilen bilir ayşe gökçe istiyodum ama gökçe cadoloz adı gibi geldi eylül istedim gökçe yerine herkes karşı çıktı kayla diye isim buldu kardeşim ama bu ismi ilk defa duyuyorum telafuz zor nasıl sizce yada hangisini güzel sizce yada bildiğiniz ayşenin yanına yakışan güzel bir isim söylermisiniz???lütfennnnn!!!!!
canim aysenin yanina olur mu bilmem ama mira ismi hosuma gidiyor cok miraaaa damla mira ayse mira kulak alisinca belki de olur ha ne dersin sun bakalim
aile mejlisine ne cikacak... cok opuyorum canim...