aynı şeyleri yaşıoz canım ben şimdi annemlere tŞINMIŞ GİBİYİM İYİLEŞEYİM EVİMe gidicem onlar gelsin artık mahvolduk valiz hazırlAYIP TAŞIMAKTAN düzen sıfırr
sağol canım onada bakayım herşeye kulp buluolar ebemin adı çağla çok sıkışırsam eşimi örgütleyip onu yazdırcam walla bende öptüm sizi ne güzel allah keyfinizi bozmasın ii gzmeler
allah yardımcınız olsun canım ne denirde teselli edelir kardeşinin düzelmesi dileğiyle
deryacım nasılsın canım.of yıne neler yaşamışsın uzuldum canm ya.neyse kı eşinle konuşup çozmuşsun sorunları.dayının oğluna çok uzuldum geçmiş olsun şimdi ıyıdır inş.kardeşinden haber var mı,çok zor tam delı zamanları allah yardımcısı olsun annenle babanın..
merti uyutayım gelmeye çalışacağım...tabi merti içeri alabilirsem şimdi bahçede kedilerin peşinde koşturuyor..
iyi değilim meralcim çok kötüyüm öncelikle evet eşim bu aralar çok bunaldığımı anladığı için çağana daha temkinli davranıyoo şımartmıyo en azından ..kardşimden dayımın oğlunu sormaya fırsat bile olmadı canımm 24 saatten fazldaır yok ortada biraz önce annemleri aradım evtlf bozulmuş babam açtı tlff benim sesim gitmedi ona bi yalvarışı vardı kardeşim sandı beni ne olur kızım dönevine yalvarıyorum dedikçe ben ağladım burda bu kadar vicdansız olamaz bi insan ya bi tlf ya bi ara bi haber ver yok yok yokk .
tamam canım ben çağanı uyuttum arkadasım gelecek onu bekliyorum ne iş yapasım var nede yemek filann öylece tlfları aldım bekliyorumm
ahh canım ya ben daraldım burda(((en kısa zamanda eve döner de anneciğinle,babacığında rahat bir nefes alır inş.anne olmadan once anlamazdım nelr hissettiklerini ama şimdi çok iyi anlayabiliyorum,allah yuzlerini guldursun tez zamanda kardeşinin iyi haberlerini alarak.
hoş geldin meraaaallll özledik seniiii
derya canımmm inş sağ salim bulunur allah ıslah etsinnnn
zeynep aynen canımm valiz görmeye dayanamıyırum artıkkkkkk çok sıkıldımm yaaaaaaa galibaaa umursamaz biinsan olsaydı çok severdi böyle gidip gelmeleriiii ben düzenimi kurmak istiyorum artıkkkk
teşekkur ederim canım.bende ozledimhemde çokkk.nesli kızım nasıl,uyku duzeni gelip gitmeler yuzunden altust oldu demişsin her haftada gitme canım ya bırak kım kırılırsa kırlsın sonra yorulan sen huzursuz olan o nesli oluyor.ben aylardır annemde kalmıyorum çocuğun rahatı herseyden onemlı sen 2 haftada 1 falan gıtmeye başla sonrada kış gelecek zaten havaları bahane eder gitmezsın.çok mu kotuyum ne
mert artıkemmeyı bırakttı ya geceleri1 kez uyanıyor dolayısıyla sabahta 7 yada 7.30 gibi uyanıyor oğle uykusunu one aldım akşam uykusunuda boylelikle one almayı deniyorum 9 gibi uyusa ıyı olacak.rahat rahat dizi izlerim boylelikle diye duşunuyorum
tamam canım sen de nesliyi op benim için ve oğlum için:)))nesli iyi ne yapsınn şuan uyuyo akşam yine izmir yolcusu dinlensin barii bu son yaa haftayada diyetisyene gidicem ege üniversitesine birdaha gitmek istemiyorummm artıkk çok sıkıldım meralim ya vallahi nesli kendi evimizde kendi yatağında gece 1 kere süt içmek için uyuanıyor ama izmirde bütün gece çığlık çığlığa ağlıyorrneyse son iki gidişim sonra kim kırılırsa kırılsın umrumda bile diill
emmeyşde bırakmışın rahat geçmiş şükürki uykusuda düzene girer inş akılı koç olurrr yakışıklımmm oda zamanlaaa inşşş öp yerime paşanı şöyle kocaman marccc dieee
slm kislarr... yarin kursa basliyorummmmmm :)))) bugun son bi temizlik yapayim rahat edeyim dmeistim ama buranin isci bayramiymis o yuzden kresler kapaliydi tabii cocuklar evde olunca hic bisey yapamadim. aslinda yaptimda yapamadim. efe icin alisveris yapicaktim son bi bavullara bakayim ne var ne yok diye iyiki bakmisim alisverise gerek kalmadi hic. ayakkabidan pantalona uzun kolluya kadar hersey varmis ta ben unutmusum :)) mircanin kuculmuslerini giycek oglusum artik buyumus. mircanin iki bucuk uc yasindaki seyleri simdi efecik giyinicek. mircanin kucuklugunu hatirladim her bi kiyafette.. bavullar acilinca heryer heryere girdi tabii, mutfak allak bullak ev desen oyle biraktim herseyi aldim cocuklari parka gittim :)) aksam geldim banyo yemek hemen yatirdim azcik is yaptim simdi yaticam bi bakayim bi diye buraya geldim. bu arada bebeleri kel yaptim bugun babasi gorunce kizcak ama napayim yikamasi kurutmasi boyle daha kolay oluyo..mircan kendini gorunce anne kizlar beyenecekmi beni boyle diye sordu.. canim oglummm kizlar da kimmis alem sana hastaaa olur diyom :))) efede bu siralar pek bi dillendi vit vitt her seye karisir oldu isimiz var valla. bizde durum boyleee. heee kazandibine gelince mide yanmasindan baska ara sira sancim oluyo sanirim kabizliktan kaynaklaniyor napmaliyim biomiyorum. daha onceki hamileliklerde kabiz hic olmamistim.. yarin gene gorusuruk kizlarr hepinizi opuyorum nanaktannnn
canim ben kabiz olmayaim diye doktorum magnezyum verdi bana hep kabiz olmak zor ve tehlikeli cunku orada bulabilirsen magnezyum suda eritileni vardi simdi portakal aromalisi var suda eritip iciyorsun... cok opuyorum....
günaydın kızlarr 2 saat sonra kardeşim kaybolalı 48 saat olacak ama hala hiç bi haber yokk ne olacak bilmiyorumm
nurancım ben içtimde ne oldu yine hep kabızdım vee en sonunda basur oluştuu ve şu anda boyutu bayağı büyümüşş eşim diyo daha gitmezsen ameliyatla alırlarr ama ben korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?