2009 Kasm Anneleri

sağol zeynepcim güzel dileklerin için ama gitti kardeşim gelmez bidaha bu saat oldu hiç hber yok yanında ne para,ne kimlik,ne bi kıyafet ..ve kesin içmiştir ee dönmez sanmıyoruz kayıp ilanı verdik ama boşa gibi geliyoo kötü bişey düşünmek istemiyorum ama bu mümkün olmuyoo kardeşim çok çabuk başkalarına kanan bi insann daha öncede yapmıştı ama bu defa çok faklı ALLAH yardımcımız olsun bize güç kuvvet versinki ayakta duralım ailem perişan durumda

merhaba kızlar;
hepinizi çok ozledim,çok merak ettım sizleri ve yavruları,bayramda okumuştum biraz bugun devam etmek niyetındeyım.herkesler iyidir inş,biz çok şukur iyiyiz.mert kılo vermiş demiştim ya vermemiş aslında,tartı bozuktu yada bizimki durmadı galiba baştan sağma tarmışlar.ben yoktum o gun eşim goturmuştu.banada hiç verdi gibi gelmiyordu doğrusu.11.500 larda sanırken 13,900 olmuş oğluşum:nazarbizimki tam fırlama oldu hiç durmuyor devamlı koşuşturma halı içinde sizinkilerde oyle bilıyorum allah yardımcımız olsun ve bize bol bol sabır versin:)))

veee artık emme olayımız bitti,sabahları uyanınca istiyor hala,oyunla oyalayıp geçiştiriyorum.duşunduğum kadar sancılı geçmedi çok şukur gece uykuları duzeldi.1kez kalkıyor,su içip yatıyor.gun içinde yeterince sut ve sut urunleri alıyor diye gece vermiorum şimdilik.

pcnin ana kartı bozulmuş,pahalıya patlıyacak bize 300 istiyorlar,yaptırsakmı yeni mi alsak karar veremedik.bir karar verelim en kısa zamanda aranızzdayım.

hoşgeldin meralcimm nasılsın canım mert nasıl?kilosun çok iyi canım maşallaj mertciğimememeden kesmene sevindim canım gözün aydın biraz daha rahat edersin emin ol..bizimkide hiç ama hiç yerinde durmuyo 1dkka bile oturmuyo o derce yanii kilosuda 12.540 du en son boyunuda biz eşimle ölçmeye çalıştık durduğu kadarıyla 85 cm sanırım ..pcdi bayağı pahalıya mal oluyomuş canım ya..bizde seni çok özledikk biran önce yaptırıyomusun yenisini alıyosun seni aramızda görmke iistiyoruz canımm

deryacım nasılsın canım.of yıne neler yaşamışsın uzuldum canm ya.neyse kı eşinle konuşup çozmuşsun sorunları.dayının oğluna çok uzuldum geçmiş olsun şimdi ıyıdır inş.kardeşinden haber var mı,çok zor tam delı zamanları allah yardımcısı olsun annenle babanın..

merti uyutayım gelmeye çalışacağım...tabi merti içeri alabilirsem şimdi bahçede kedilerin peşinde koşturuyor..

iyi değilim meralcim çok kötüyüm öncelikle evet eşim bu aralar çok bunaldığımı anladığı için çağana daha temkinli davranıyoo şımartmıyo en azından ..kardşimden dayımın oğlunu sormaya fırsat bile olmadı canımm 24 saatten fazldaır yok ortada biraz önce annemleri aradım evtlf bozulmuş babam açtı tlff benim sesim gitmedi ona bi yalvarışı vardı kardeşim sandı beni ne olur kızım dönevine yalvarıyorum dedikçe ben ağladım burda bu kadar vicdansız olamaz bi insan ya bi tlf ya bi ara bi haber ver yok yok yokk .
tamam canım ben çağanı uyuttum arkadasım gelecek onu bekliyorum ne iş yapasım var nede yemek filann öylece tlfları aldım bekliyorumm

ahh canım ya ben daraldım burda(((en kısa zamanda eve döner de anneciğinle,babacığında rahat bir nefes alır inş.anne olmadan once anlamazdım nelr hissettiklerini ama şimdi çok iyi anlayabiliyorum,allah yuzlerini guldursun tez zamanda kardeşinin iyi haberlerini alarak.

amin canım aminn hepsi çok kötü durumdalar işte biraz önce aradım annemi hiç bişey yemememişler,uyumamışlarr annem eve sığamıyorum diyor ağlayıp duruyoo ALLAHım yüzümüzü güldür ne olurr eğer dönerse bakırköye tedaviye götürecekler ama hala haber yokk ölüdümü kaldımı bilmiyoruzz kayıp çok köyümüş kızlarr evet bende be anneyim ve oda benim kızdardeşim yanıyo yüreğimm yanıyoo kızlarr herşey üstüste geliyoo ne oluyo anlamıyorumm

hoş geldin meraaaallll özledik seniiii

derya canımmm inş sağ salim bulunur allah ıslah etsinnnn

zeynep aynen canımm valiz görmeye dayanamıyırum artıkkkkkk çok sıkıldımm yaaaaaaa galibaaa umursamaz biinsan olsaydı çok severdi böyle gidip gelmeleriiii ben düzenimi kurmak istiyorum artıkkkk

teşekkur ederim canım.bende ozledimhemde çokkk.nesli kızım nasıl,uyku duzeni gelip gitmeler yuzunden altust oldu demişsin her haftada gitme canım ya bırak kım kırılırsa kırlsın sonra yorulan sen huzursuz olan o nesli oluyor.ben aylardır annemde kalmıyorum çocuğun rahatı herseyden onemlı sen 2 haftada 1 falan gıtmeye başla sonrada kış gelecek zaten havaları bahane eder gitmezsın.çok mu kotuyum ne

mert artıkemmeyı bırakttı ya geceleri1 kez uyanıyor dolayısıyla sabahta 7 yada 7.30 gibi uyanıyor oğle uykusunu one aldım akşam uykusunuda boylelikle one almayı deniyorum 9 gibi uyusa ıyı olacak.rahat rahat dizi izlerim boylelikle diye duşunuyorum

nesli iyi ne yapsınn şuan uyuyo akşam yine izmir yolcusu dinlensin barii bu son yaa haftayada diyetisyene gidicem ege üniversitesine birdaha gitmek istemiyorummm artıkk çok sıkıldım meralim ya vallahi nesli kendi evimizde kendi yatağında gece 1 kere süt içmek için uyuanıyor ama izmirde bütün gece çığlık çığlığa ağlıyorr neyse son iki gidişim sonra kim kırılırsa kırılsın umrumda bile diill

emmeyşde bırakmışın rahat geçmiş şükürki uykusuda düzene girer inş akılı koç olurrr yakışıklımmm oda zamanlaaa inşşş öp yerime paşanı şöyle kocaman marccc dieee

şebnemcim o gun aradığında doğru duzgun konuşamadım yanımda eşim vardı ve biz az once tartışmıştık.kusuruma bakma tatlım o gunden beri içim içimi yıyor diyorum kı kız nerelerden aramış sen doğru duzgun konuşamadın diye ama soz en kısa zamanda telafi edeceğim bunu...

minik bıdık nasıl bir turlu dr gidememişsin,kanada gelişmiş ulke diye orda hersey daha kolay sanırdım dr olaylarıda,kreş olaylarıda fenaymış ya.efenin boyuda kılosuda çok iyiymiş maşallah kuzum,.ordakıler turk erkeki gorsunler:)))mircanın maceraların ıokudum ara ara zeka kupu bu velet,yakında fransızca konuşmaya da başlarsa hiçç şaşırmasen birde bu hengamenin arsında kursa başlıyormuşsun hadi hayırlısı olsun.fransızcaya hastayım ben çok romantık bir dil,telafusu çok hoşuma gider kulağıma melodi gibi gelir.zor bir dil amasen ustesinden gelirsin onunda süper annem benim optum kuzuları ve seni...

tamam canım sen de nesliyi op benim için ve oğlum için:)))

canim ben kabiz olmayaim diye doktorum magnezyum verdi bana hep kabiz olmak zor ve tehlikeli cunku orada bulabilirsen magnezyum suda eritileni vardi simdi portakal aromalisi var suda eritip iciyorsun... cok opuyorum....

canim ben kabiz olmayaim diye doktorum magnezyum verdi bana hep kabiz olmak zor ve tehlikeli cunku orada bulabilirsen magnezyum suda eritileni vardi simdi portakal aromalisi var suda eritip iciyorsun... cok opuyorum....

nurancım ben içtimde ne oldu yine hep kabızdım vee en sonunda basur oluştuu ve şu anda boyutu bayağı büyümüşş eşim diyo daha gitmezsen ameliyatla alırlarr ama ben korkuyorum

günaydın kızlarr 2 saat sonra kardeşim kaybolalı 48 saat olacak ama hala hiç bi haber yokk ne olacak bilmiyorumm

günaydın kızlarr 2 saat sonra kardeşim kaybolalı 48 saat olacak ama hala hiç bi haber yokk ne olacak bilmiyorumm

canım gerçekten çok üzüldüm inş. en kısa zamanda bulunur kardeşin Rab'bim herkese herşeyin hayırlısını versin inş. ooff ooff çocuk büyütmek çok zor asıl zor olan emeğinin karşılığını alamamak galiba Allah'ım hayırlı evlat nasip etsin inş.. ( ooof oofff çok zor çook

nurancım ben içtimde ne oldu yine hep kabızdım vee en sonunda basur oluştuu ve şu anda boyutu bayağı büyümüşş eşim diyo daha gitmezsen ameliyatla alırlarr ama ben korkuyorum

aaaa sasirdim canim ben de cok ise yarardi olmazsa iki tane icerdim super gelirdi sana neden ise yaramadi ki anlamadim canim...... o zamanlar suda eritilen
vardi ve tadi da cok fenaydi benim hamislikler bitti portakal aromalisi cikti sinir oldum valla....

kardesin donmusrut diye tahmin etmistim belki de sizleri korkutmak icin yapti demistim ama cok uzuldum deryacigim ates dustugu yeri yakar tabi ki
seni anlayabiliyorum allahim tez zamanda bulunur isallh ta biraz olsun ailen ve sen rahatlarsiniz canim..

biz de dun nartan i baska bir cildiyeciye goturduk alerji sandigimiz seyler kesinlikle ve kesinlikle alerji degilmis ter bezleri calismadigi icin oyle
puturukler kizarikliklar yapiyormus sevinin dedi bize alerjiyle ugrasmak zordur dedi sevindik dusunsenize neye alerjisi var diye kafayi
yemek uzereydik neredeyse... bir nemklendirici bir krem bir de banyo yagi onerdi zamanla buyudukce vucudu yaglandikca gecer dedi o da
3 yas gibi olurmus...... internetten okudum icindeki harareti terle atamayan cocuklarda vucut isisi cok yukseldigi icin cocuk olumlerine'
kadar gidiyormus cok korktum valla klimayi calistiriyorum odasindaki terlemesine firsat vermemek lazimmis bakalim bu kisi da atlatirsak soguk soguk yaza duzelir isalah yavru kusum benim....

ay bu arada bu yavrular iyi olsun ama ya bir kremi bile surmek oyle zor ki kacip duruyor heryer krem oluyor ilac icirmek zaten cok zor ooooo yapip duruyor
off allahim tum bebeklere iyilikler sagliklar ver iyi halleri bile zorken bir de........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…