2009 Kasm Anneleri

işin zor canım ALLAH yardımcın olsun ben çağan geç yatınca sabah erken kaldırıyorum öğlen uykusuna yatsın diye böyle böyle uykusu düzene giriyo bende rahatlıyorum ama dün gece bizimde burnumuzdan getirdim akşam 9,30 da uyuttum saat 11 oldu eşim gelecek pat kalktı geldi salladım uyuttum koydum peşimden geldi geliyo yanıma yastığına yatıyo uyuyo tekrar götürüyorum pat o peşimden kalkıp geliyoo gecenin bi yarısına kadar böyle oldu eşimde sallamış ben uyuyaklamışım ama yok yineee en sonunda biz pes ettik bizde yattık yatağımıza oda kendi yatğında yattı ve uyuduuu

selam kızlar nasılsınız mevzey canım allah yardımcın olsun dua edicem senin için sende bizim için et olurmu...

canım neden böleler anlamadım ya yat uyu işte mis gibi demi keşke odasını baştan ayırsaymışım şimdi onun zorluğunu yaşıyorum yanımıza park yatak koyduk onda yatıo ama 2.olursa 40ından sonra vericem ablasının yanına yatsınlar hehe

selam canlarımmm bilenler bilir nesli bizim yatağım yanına bi ek baza koyup hep birlikte uyuyorduk şimdi ise odasını ayırdım odasında yatıyo çokta rahat oluyormuş yaw gece mızıklayınca ağlayana kadar yanına gitmiyorum mızıklınaıo mırın kırın yapıyo gitmiyorum sonra uyuya kalıyo çok amansız ağlarsa gidiyorum yanına pışpışlıyorum sonra uyuyo bazende ben onun yanında uyuya kalıyorummsabah bi uyanıom her yanım tutulmuş bu arada yer yatağında yatıyo düştümü kaldımı derdi yok saldım çayıra mevlam kayıraaahepinizi öptümmm

slm kizlarrrrr bu siralar fazla yazamiyorum malum yogunluk gorgunluk ders derken okuyup cikiyorum.. dun dr randevum vardi ama hic tahmin ettigim gibi gecmedi. sadece kuru kuru bir konusma ultrason bile yok nasil uzuldum oyle buyuk sevincle gitmistimki kac aylik durum ne falan diye ama hayal kirikligiyla geri dondum. sanki on bilgi vermisizde devami baska gun olacak gibi. ne sacma ya gerce eyaletin saglik problemi var. test olmam lazimdi bu gun klinige gittim bu seferde neymis burda 26 haftalik test yaziyo ben simdi yapamam haydaaaaa buyrun cenaze namazina.... dr 10 ile 14 haftada olucak test diyor ben 11 haftaligim hemsirede ben anlamam simdi yapamam diyor. ahhh ahhh salak kafam esimle gitmedim ki esim canina okusun kadinin dr diyor sana ne oluyo diye...iki gundur okula gitmiyorum dr test yuzunden bide yarin gitmicem sirf su kadinin azinin payini vereyim esimle diye...cocuklar krese devam efe hala tam alismadi bi gun agliyo bigun mutlu hala naz yapiyo bana.. efe cok huysuz cok asabi cok yaramaz ve hic laf dinlemeyen cocuk oldu niye boyle anlamadim. benden hic cekinmiyo korkusuda yok napicam bilmiyorum neyi denediysem nafile tikandim kaldim. mircan desen oda asilige basladi efeden gorup gorup uffff cok sabir lazim cokkkkk acaba sabri fazla olan komsu varmi bana bi fincan odunc versin...esim belini incitmis ertesi gun benimde bel agrim basladi..heeeee bideeee persembe gunu haftanin salagi secildim okuldaki arkadaslar arasinda :)) niyemi burda yangin musluklari var onun onune park yapmak yasak ben o gun hic gormemisim ohh ne guzel okula yakin park yeri buldum sevinciyle gozum kor olmus yani.. neyse bi baktimki polis abla cezayi yapistiriyo cama kostum ama care yok pardon madam dedi guldu gitti. neyse ordan cektim arabayi baska yere aldim oyle paydosunda ne goreyim bi ceza daha ayyyy beynimden vurulmusa dondum megerse orasida bir le iki arasi yasakmis... birini esime kavga dovus kabul ettiririm cazgirlik yaparim derken iki tane olunca tikandim kaldim. hadi biri neyse ya bir gunde iki ceza ne oluyo diye esim kizacak bana hala soyliyemedim.. bide o gun eve geldim tartistik ustune cezayi soyleyemedim gene... uff yaaaa bosu bosuna 104 $ bayil dur simdi... birini esime soyleyim birinide gizliden yatirayim diyorum ama bakalim nasil olucak..

zeynebimmmmmmmm canim yaaaaa doguma mi gidiyorsun sennnnnnn kiz ne cabuk gecmis zaman valla daha sanki alti yedi aylikmis gibi geliyor.. allah yar ve yardincin olsun bacimmm bebegini saglikla kucagina al insallah. hadi en kisa zamanda ayseninde seninde iyi haberlerini bekliyoruz.. darisi basima olsun :))

deryacigim seninde allah yar ve yardincin olsun canimcim insallah hersey guzel bir sekilde yoluna girrer de sende kurtulursun.

nagisimmmmm tek pirpirim guzel itfaiyecim hos geldin hayatim. tatil nasildi bakalim demek eymeni kiyipta birakamadin heee.. ah seni seniiii esinle soylleeee guzel bi balayi yapamadiniz anlasilan :)) hayirlisi olsun tatlim saglik olsun seneye basbasa cikarsiniz artik. baksana esin 10 yasa kadar ambargoyu koymus eymene..ya ben napicam acaba ne tatil ne dinlenme bide 3 cocuk hahahahahah deymeyin keyfime.. kizzzz hadi bi tatil bebesi musjdesi ver bizede cifte bayram yapalim zeynebinkiyle...

bircan bakiyorum sende ikincinin lafini etmeye baslamissin hadi bakalim hayirli olsun :))) ama bisey soyleyim ikinci olunca gercekten biraz rahatliyosun bi sure zorlaniyorsun ilk baslarda alisana kadar ama sonrasinda ikinci birincinin pesinde kuyruk oldugundan rahatliyosun :)) biri yiyo otekide yiyo biri uyuyo otekide uyuyo vs boyle taklit taklit buyuyolar iste..

nuranim antalya guzelim sen nasilsin hayatim. aytes nasil uykusu yemesi duzeldimi. nartanin ter bezi durumu nasil oldu.. insllah hersey yolundadir.

vallaha bircancım bende anlamıyorum bizde onlar yatsada bizde yatsak diye ilk fırsatta uykuyu düşünüyoruz bunlarda tık yokk .çağanda bizimla aynı odada daha zamanı var bizimkinin çok deli yatıyo canım tek başına bi odada cesaret edemiyorumm

slm canımm ohh iyi yapmışsınn böyle biraz daha rahatlamışsındır çağan bizim yanımızda hayatta yatmaz baştan alıştırmadıkk darısı bizlere olsun odasını ayırmakkk

slm sebnemcimm o ne saçma bi drmuş ya burdakilere kızıyoruz ama burda her gittiğinde bakıyolar canımm ..eşinede sanada çok geçmiş olsnn canım dikkat etsene bebişimize annesii o daha minnacıkk üzme pıtırcığımızı.şu 2 yaş sendroumun atlatamadık bi türlü efede öyle sanırım mircanda ondan yapıyoduurr o sabırdan varsa banada gönderin canım benimde çok fazla ihtiyacımm varr..bütün aksililkler üst üste gelmiş sendede şekerimm bi günde üst üste 2 cezaa off ya ben yiyemedim al sen yee ne biçim bi yermiş orası yasak burası yasak yok anam yok ben yurt dışı şöyle iyi böyle iyi diye düşünürken yanılmışım şekerimm

sağol canımm az kaldı bu hafta son çok şükür şimdilik bi sorun yok biraz daha düzeldii

günaydınn canlarım nasılsınız bakalım?benim belim ağrıyoo onun haricinde iyiyiz çok şükürr kızlarr düğün bu hafta cumartesi kına pazar nikah var dün annemlerdeydik hem istemeye geldiler hemde aile arasında yüzük takıldıı herşey iyi gitti bi sorun çıkmadı birazdanda beni alacaklar mobilya bakıcaz yarında çarşıya çıkıp gelinliğini filan alıcaz sonunda bu hafta sıkıntılar bitiyo sanırımm

günaydın arkadaşlar herkesin günü güzel geçsin inş.. sabah içimde neşe ile geldim işe ama daha şimdiden moralim çok bozuk oof ooff sabah sabah sizinde moralinizi bozmayım..
oğuzdan bahsedeyim biraz dün kreşe bıraktım gel annecim bir kere öpeyim dedim arkasını dönüp omzunu silkti ve yürümeye devam etti.. bak ağlarım ama akşam seni almaya gelmem dedim dinlemedi bile doğru sınıfına koştu dün alınca onu bir daha beni öpmeden gitme çok üzülür ağlarım dedim çok şükür ki bu sabah öptü anasını..

selam kızlar nasılsınız...evet şebnemcim düşünüyorum çünkü benim zor oluyo hamilelk malesef tedavi görüyorum pko yüzünden biz vakit varken bırakalımda bi sene deneriz olmadı dr a giderim yine inş kendiliğinden oluverir...

deryacım ilk önce kardeşin sonrada sizler için hayırlı olur inşallah bu evlilik allah mutlu mesut yaşamalarını nasip etsin en önemlisi allahım hepinizin içine sindirsin bu evliliğiii:13::13::13:

hoşbuldum cnm bayramda ve tatilde geçmeyen zaman eve geleli su gibi akıyo eymen aynı efe gibi söz dinlemiyo ben ona kızınca oda bana bağırıyo beni sallamıyo şuan pepee seyrediyo bende bu arada yazıyorum bana ve babasına yapışık ikiz oldu babanneye dedeye gitmiyo bakalım pazartesi nasıl bırakıcaz babasına hayatım diyo çakal bu çocuk ya seneye baş başa tatile çıkmak mı pehhhh Allah kısmet ederse seneye bu zamanlar 5-6 aylık hamiş olma planlarım var kötü geçen tatile rağmen halen 2. planlarım var ama ikiz olursa diye korkuyorum
deryacım hayırlısı olsun cnm
nurancım nartanıma acil şifalar diliyorum ayteside kocaman öpüyorum
arkadaşın bebeği oldu ona gittim ayyy bebek kokusunu özlemişim çok güzeldi çokkkk

iyi geceler kızlarrr nasılsınız?ben çok yorgunummm..
öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimm..günlerimiz koşturmacayla geçiyoo bugün gelinliğini filan aldık çağanda geldi bizimle tabi burnumuzdan getirdii vee koştu koştu sonunda alnını şişirdi düştü ve koltuğa çok kötü çarptıı..neyse akşama kadar alışveriş devam etti ben kendime hiçbişey alamadım yarın annemle çıkıp bakıcaz bişeyler gelinliğni krem rengi kuyruklu aldık muhteşem bişey olduu kına için ise tarlatanlı olsun dedik nar çiçeği renginde aldık oda çok güzell ..şimdilik herşey yolunda gidiyo yorgunluk dışında umarım bundan sonrada böyle devam eder...

ahhh sebnemcigim bu dokotr meselesi gercekten cok sinirmis daha goremedin bir kalp atisini duyamadim onlari esefle kiniyorum... canim nartan da sanirim su bir haftadir su iki yas sendromuna girdi hic dinlemiyor korkmuyor basina buyruk birazda savruk ve kavruk... offf kafayi yediriyor bana bir krem surmek bir altini degistirmek
oyle zor ki butun enerjimi yiyor bitiriyor.... cok fazla tv izlemek istiyor tabi ben elimden geldigince engel olmaya calisiyorum yani hem tv izleyip
hem de yaramazliktan geri kalmiyor kafa goz kalmiyor carpmalar dusmeler..... uyutmasi cok zor oldu 1 saatte zorla uyuyor 8.30 da odasina giriyoruz ancak 9.30
da cikabiliyorum.... tabi diziler de basladi ya izleyemiyorum diye sinir kupu oluyorum ama kaydediyorum dizileri de digiturk hd var ama ne zaman izleyecegim ki??

aytes in nisbeten daha iyi saat basi uyansa da en azindan emip uyuyor guznuz hic emmeyen bebek gece acikiyor ya surekli emmek istiyor ama oyle tatli
oldu ki kirmizi sacli ataturk kasli oglum benim gulmeler cilve yapmalar atilmalar kerata 6 aylik oldu neredeyse hele o kokusu varyaaaaa himmmm nefis yaaa hele o gulmeler kahkahalar kucakta da olsa gnduz uykusunu almasini sagliyoruz iyi uyuynca mutlu bir bebek oluyor haliyleeeee

tatlimmmm iyiyiz canim seni merak ediyorum nasil oldu napti kostur kostur hayatin nasil geciyor allahim yardimcin olsun iki asi bir hamis valla zor canimcim
su kres olayi en azindan duzene girse kafan daha rahat ederdi ama alistilar sayilir ya yine de masallah tatlilara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…