zeyneppp bugun persembe dogurdun mu dualarim seninle melegine saglikla kavus isallah.... doya doya kokla himmm canim benim.... isallah girip iki satir yazabilirsin
merak ederiz sonra
nagihancigim gorusemedik diye uzuldum ama eymen olunca ve kendimi dusununce ant ici bir mesafe de bile nartan arabada huzursulik cikariyir
biran once evimde olayi istiyorum seni de anliyorum acanim baska sefere isallah.....
slm kızlar nasılsınız cocuklar nasıl ben cok hastayım girip oldum eşimle oglumda oldular ama onlar hafif atlatılar ben cok kötüyüm annem ve kahınvaldem bende hafta sonu dayımın oglunun dügünü var bu halde nası gidecem hiç bilmiyorum...oglum alıştı evde kalabalıga onlar gidince cok arayacak
sağol canım doğurdum dün 9.53de kırmızı simsiyah saçlı bir minnoşum oldu gazım dışında iyiyim bebişde mememi somurmakla meşgul sütüm gelmedi daha ii bizden böleee ben gene doğururum diyorum ilkide bişi anlamıştım çok farklı geldi sona gene yazarım ağlıyo bızdığım
sağol canım kokluyom deryacım bol bol walla bu sefer anladım anne olduğumu 1.de kaygıdan bişi anlaşılmıomuş tavsiye ederim çağanıma kardeş bakması zor ama allah yarddım etsin inş. isim net dğil daha cemre diyoz hep yanlışlıkla isimsiz kaldı yavrum 10 gün içinde karar vercezcanım ya çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsünn ayy küçük bebek kokusunu özledim bol bol kokla öp benim için ismini ne koydunuz zeynepcim?
mevzey canım allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah...begonvil canım sana bişey sorucam nartanın rahatsızlığı neydi benim arkadaşımın kızı var 12 aylık ve yüzü pütür pütür doğduğundan beridermotologtayız her kremi denedik olmuyo dedi...
sağol canım doğurdum dün 9.53de kırmızı simsiyah saçlı bir minnoşum oldu gazım dışında iyiyim bebişde mememi somurmakla meşgul sütüm gelmedi daha ii bizden böleee ben gene doğururum diyorum ilkide bişi anlamıştım çok farklı geldi sona gene yazarım ağlıyo bızdığım
mevzey canım allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah...begonvil canım sana bişey sorucam nartanın rahatsızlığı neydi benim arkadaşımın kızı var 12 aylık ve yüzü pütür pütür doğduğundan beridermotologtayız her kremi denedik olmuyo dedi...
nurancımmm,geçmiş olsun nartana,kıyamam kuzuma ya,putür pütür oldu demek cildi.banyolarda kese falan yapsan nasıl olur,iyi gelir mi acaba.ama alerji olmamasına çok sevindim bir suru testle uğraşmakbir yana birseylerin yasak olması kotu olurdu.neysekı bu geçici birdurum.kışada birsey kalmadı rahatlar nartancım.
bahsettığın huzrsuzluklar,altını değiştitmeme,gıyınmek istememe durumları bizdede tam gaz devam ediyor.bazen sabrımın tukendiğii hıssediyorum bağırasım,pataklayasım geliyor((aşırı sabırlı bir insanındır aslında ama ben bile çileden çıkabiliyorum,ofkemle başedebilmelıyım yoksa yakında vurmaya falan başlayacağım çocuğa diye korkuyorum...
ayyy kimsecikler yoookkkk yineeee ben de sabah kahvemi ancK SIMDI icebiliyorum buna da sukur dun 2011 mart anneleriyle buusmamiz guzel gecti
aytes harici bebekler iyiydi pek aglamadilar gulucukler sactilar bizim huylu aytes te mizmizzzzzz mizzzz kucakta dolasti butun gun arabasina da yatmiyor
daha cok bagiriyor birer cay ictik muhabbet hep bebekler uzerineydi haliyle ama yine de iyi gecti yine bulusacagiz kizlarla....
bu arada ben aytes e yeni bebek arabasi yeni cift gozlu bebek cantasi almak zorunda kaldim bebek arabamiz hep bozuluyordu paraya kiydim iyi birsey
aldim mamas papas ingiltere markasiymis baya guzel ve kaliteli gercekten ama icine yatmazsa ne yapacagiz bilemiyorum...
bir de nartan a 2 yasinda ancak bir oda aldik cilek mobilya baby safari modeli var sonra buyuyen yatagi var iste perdesi halisi falan derken 2.500 tl sonra
1 sene yani bu yatagi aytese nartan a da araba yataklar var ya onlardan almaya karar verdim arabayla cantaya da 1000 tl verdik masraflar baya
artti ama iyiki de almisim diyorum nartan in her donusunde park yatak gicirgicir diye sesler cikariyordu ve sevdi de orman temali gule gule kullanir
isallah saglikla..... park yatagi simdilikte aytese verdik 1 sene kadar da kullanirsa belki daha erken boyle hallettik valla odasini da boyattik
antibakteryel boyayla benim bile cocuk olacagim geldi valla
sağol canım kokluyom deryacım bol bol walla bu sefer anladım anne olduğumu 1.de kaygıdan bişi anlaşılmıomuş tavsiye ederim çağanıma kardeş bakması zor ama allah yarddım etsin inş. isim net dğil daha cemre diyoz hep yanlışlıkla isimsiz kaldı yavrum 10 gün içinde karar vercez
sağol cnım allahım sanada nasip etsin tezden gönlüne göree inş. herkese dua ettim kabl olur inş.
sağol canım kokluyom deryacım bol bol walla bu sefer anladım anne olduğumu 1.de kaygıdan bişi anlaşılmıomuş tavsiye ederim çağanıma kardeş bakması zor ama allah yarddım etsin inş. isim net dğil daha cemre diyoz hep yanlışlıkla isimsiz kaldı yavrum 10 gün içinde karar vercez
sağol cnım allahım sanada nasip etsin tezden gönlüne göree inş. herkese dua ettim kabl olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?