2009 Kasm Anneleri

canim yaaa nartan ayni bence ama doktor iyi diyor gececek diyor hele havalar bir sogusun seneye calisirmis offff ya yavrumun cildini gordukce
yumusacik cildi puturuk puturuk oldu kiyamam ki hic.... iste evi 26 derece detutmaya gayret ediyorum ben usursen bile o surekli hareket halinde olunca
terler dedi doktor hayirlisi iste

zeyneppp bugun persembe dogurdun mu dualarim seninle melegine saglikla kavus isallah.... doya doya kokla himmm canim benim.... isallah girip iki satir yazabilirsin
merak ederiz sonra

nagihancigim gorusemedik diye uzuldum ama eymen olunca ve kendimi dusununce ant ici bir mesafe de bile nartan arabada huzursulik cikariyir
biran once evimde olayi istiyorum seni de anliyorum acanim baska sefere isallah.....

haa kizlar biz burada yasayan ve tatile gelen 3-4 mart 2011 annesiyle bulusacagiz yarin herkes gorusuyor xaten istanbuldkiler ankaradakiler
off bir muhabbet var sormayin 90 kisi hediye cekilisleri falan yapiliyor ama kimin kime hediye alacagi belli degil ipuclari vrileiyor cok eglenceli
ben bu sefer katilmadim anammm dedim simdi giremem pek fazla ugrasamam bir daha ki sefere katilacagim bakalim nasil gececk 3-4 bebek
hepsi bir agizdan bagirirsa bakin siz senligeeeee

simdilik herkesi ve cocuklari da opuyorum iyi gecelerrrrrr......

nurancım sen aytesi böyle anlatınca bebek sevmek istiyorum bidaha olsun diyorum ama yok yok daha var benim zamanım benim yerime öp kokla kırmızı kafamı kız bi son halini koyda bakalım ..genelede şımarıklıklar dışında iyisiniz sanırım ..yeter artıkkkk bitsin şu 2 yaş sendromu diye pankart açıcammm

slm kızlar nasılsınız cocuklar nasıl ben cok hastayım girip oldum eşimle oglumda oldular ama onlar hafif atlatılar ben cok kötüyüm annem ve kahınvaldem bende hafta sonu dayımın oglunun dügünü var bu halde nası gidecem hiç bilmiyorum...oglum alıştı evde kalabalıga onlar gidince cok arayacak

sağol canım doğurdum dün 9.53de kırmızı simsiyah saçlı bir minnoşum oldu gazım dışında iyiyim bebişde mememi somurmakla meşgul sütüm gelmedi daha ii bizden böleee ben gene doğururum diyorum ilkide bişi anlamıştım çok farklı geldi sona gene yazarım ağlıyo bızdığım

geçmiş olsun esincim ya kırşehire gittin ya hava değişikliğinden filanmı hastalandınız acaba?kendini iyi hissetmezsen gitme bence

canım ya çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsünn ayy küçük bebek kokusunu özledim bol bol kokla öp benim için ismini ne koydunuz zeynepcim?

mevzey canım allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah...begonvil canım sana bişey sorucam nartanın rahatsızlığı neydi benim arkadaşımın kızı var 12 aylık ve yüzü pütür pütür doğduğundan beridermotologtayız her kremi denedik olmuyo dedi...

canım ya çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsünn ayy küçük bebek kokusunu özledim bol bol kokla öp benim için ismini ne koydunuz zeynepcim?
sağol canım kokluyom deryacım bol bol walla bu sefer anladım anne olduğumu 1.de kaygıdan bişi anlaşılmıomuş tavsiye ederim çağanıma kardeş bakması zor ama allah yarddım etsin inş. isim net dğil daha cemre diyoz hep yanlışlıkla isimsiz kaldı yavrum 10 gün içinde karar vercez

sağol cnım allahım sanada nasip etsin tezden gönlüne göree inş. herkese dua ettim kabl olur inş.

zeynepcim hayırlı olsun canım.sağlıkla buyut minik kızımızı,benim içinde kokla mıncıkla minnoşu.ohne tatlıdır o şimdi:)))

nurancımmm,geçmiş olsun nartana,kıyamam kuzuma ya,putür pütür oldu demek cildi.banyolarda kese falan yapsan nasıl olur,iyi gelir mi acaba.ama alerji olmamasına çok sevindim bir suru testle uğraşmakbir yana birseylerin yasak olması kotu olurdu.neysekı bu geçici birdurum.kışada birsey kalmadı rahatlar nartancım.

bahsettığın huzrsuzluklar,altını değiştitmeme,gıyınmek istememe durumları bizdede tam gaz devam ediyor.bazen sabrımın tukendiğii hıssediyorum bağırasım,pataklayasım geliyor((aşırı sabırlı bir insanındır aslında ama ben bile çileden çıkabiliyorum,ofkemle başedebilmelıyım yoksa yakında vurmaya falan başlayacağım çocuğa diye korkuyorum...

zeyneppp hayirli olsun canim minik kizin ayyyy nasildir simdi kipkirmizi sis ama gun gectikce duzelir guzellesir ahhh canim gule gule buyut... cemre ne yapti bu arada kucaginiza alabiliyor musunuz////???? sutun 1-2 gune gelir biliyorsun bir damla dahi olsa yetiyor ya.... himmm sen zaten biliyorsun tecrubeli anne ama valla benimde unuttugum seyler olmustuuuu
yine yaz en cokta cemreden incileri merak edeiyorum

bircan canim bizim de allerji zannetti bir doktor birsuru ilac krem sonra iyi bir doktora gittik kendi doktorumuzun tavsiye ettigi sadece ter bezleri tam acik degilmis vucut yaglandikca ter bezleri calisacakdedi simdi bir krem suruyoruz suratina da bepanten hala puturuk devam ama bu sekilde ilacsiz kortizonsuz gec iyilesicek ama kortizondan sa boyle yavas yavas gecsin raziyim valla

buraya kis zor gelecek hala cok sicakkkk ama bekliyoruz meralcigim bu arada bilg yapilmis demek yazdigina gore....

canim sorma benim de artik cinlerim tepeme oyle bir cikiyor ki iyi bir pataklamak benin de aklima geliyor ama anlamaz ki gecen elimi birakip yola kacti alahtan araba gelmiyordu aldim tuttum elini ve burnunu siktim o sinirle agladi tabbi ben aglayacagima sen agla iste dedim dusunsene halimi korkumu off ya sonra cok uzuldum
ozur diledim okudugum kadariyle oyle cildirince o sadece bir cocuk diyecekmisiz delirmisken nasil olacak bilmiyorum zaten ufak tefek seylere sinirlenen annelerden degiliz
anlayisimiz diz boyu ama nolacak bilmiyorum isallah cabuk atlatirlar....

Son düzenleme:
ayyy kimsecikler yoookkkk yineeee ben de sabah kahvemi ancK SIMDI icebiliyorum buna da sukur dun 2011 mart anneleriyle buusmamiz guzel gecti
aytes harici bebekler iyiydi pek aglamadilar gulucukler sactilar bizim huylu aytes te mizmizzzzzz mizzzz kucakta dolasti butun gun arabasina da yatmiyor
daha cok bagiriyor birer cay ictik muhabbet hep bebekler uzerineydi haliyle ama yine de iyi gecti yine bulusacagiz kizlarla....

bu arada ben aytes e yeni bebek arabasi yeni cift gozlu bebek cantasi almak zorunda kaldim bebek arabamiz hep bozuluyordu paraya kiydim iyi birsey
aldim mamas papas ingiltere markasiymis baya guzel ve kaliteli gercekten ama icine yatmazsa ne yapacagiz bilemiyorum...

bir de nartan a 2 yasinda ancak bir oda aldik cilek mobilya baby safari modeli var sonra buyuyen yatagi var iste perdesi halisi falan derken 2.500 tl sonra
1 sene yani bu yatagi aytese nartan a da araba yataklar var ya onlardan almaya karar verdim arabayla cantaya da 1000 tl verdik masraflar baya
artti ama iyiki de almisim diyorum nartan in her donusunde park yatak gicirgicir diye sesler cikariyordu ve sevdi de orman temali gule gule kullanir
isallah saglikla..... park yatagi simdilikte aytese verdik 1 sene kadar da kullanirsa belki daha erken boyle hallettik valla odasini da boyattik
antibakteryel boyayla benim bile cocuk olacagim geldi valla

cnm güle güle kullansınlar inş iyi günlerde bende eymeni avmeye götürdüğümde arabalı yatağın önünden zor aldım ama kararlıyım yerlere yatıp ağlayana kadar almıcam oda

zeynepcim minik kuzunu sağlıcakla büyüt Rabbim bolca sabır versin sana şu günlerde en lazım şeyi diliyorum
kızlar eymenle nete falan giremiyorum sadece son sayfayı okuyabildim kusura bakmayın 9 gün annemlerde ve bir hafta tatilde geçmeyen günler kendi evimizde su gibi aktı pazartesi işbaşı artık bolca yazarım

allah razı olsun canım benim inş 2.bebeğim uğraştırmadan kendiliğinden geliverir...

allah razı olsun canım benim inş 2.bebeğim uğraştırmadan kendiliğinden geliverir...

zeynep cok guldum yaaa kucugun adini da kucuk cemre koyun olsun bitsin degil mi??? ben de yani biz de aytes e surekli nartan diyoruz
yavrum yada cirkin diye seviyoruz adini cirkin zannedecek yavrucum neredeyse...... ben anneme gicik olurdum hepimizin adini
soylerdi birsey soyleyeceginde ben de aynisi oldum valla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…