uzun bir aradan sonraaçılışı ben yapayım dedim.tam okuyamadım geçmişi yarın yamalak bakabildim ancak,
deryacım kardeşin evlenmiş hayırlısı olsun diyecekken sorunların olduğunu oğrendim inş.bir an once kendine toparlarda hayatının bundan sonrasına sahip çıkar.ama bence de bir an once psikolojık tedavi alması gerek,hiç ıhmal etmeyıp,iyi bir dr yonlendirin onu.gamzenınde dediği gibi kesinlikle korunsunlar.çocuk yaparım sorunlarda hallolur diye duşunurse hersey daha da sarpa sarar

(
esincim geçmiş olsun sanada mustafaya da antibiyotiklık bir durum değildir merak etme.geçmedi hadi antıbıyotık verelım demeyıp test yapmasını isteyın dr derim.geçen haftalarda serap çok guzel anlatmış hangi durumlarda antibiyotik verilmesi gerektiğini çok bilgilendiriciydi sağolsun hep aklımda olacak o bilgiler.
serapcim kadır tuığsuzu bende çok severim,çogu drun soylediklerinin aksını soyler ama bence mantıklıdır hep.çok uyguladım onun onerilerini.
çok şukur mert 2 kere ateşlenmişti.ilkinde dr antibiyotığı yazdı.hiç almadım bile.tamamen karşı değilim ama annelık iç gudusumu nedir vermedim oğluşuma...sende pek girmemişsin son zamanlarda işler yoğun sanırıum...
gamzecim sizlerede geçmiş olsun.paylaşmama halleri oyuıncakları sahiplenme halleri bizdede başladı ne yapalım buda geçici bir donem onuda oğrenecekler....
nurancım,gule gule kullansın nartan yaklışıklısı oda takımını.arabalı yatakda yakışır tatlıma.eşimde hasta o yataklara bakalım ne yapacağız.biliyorsunuz benim bazalı yatak alıp evleninceye kadr onu kullandırma fikrim var,bakalım hangisi olacak:))))
nagihancimmm tatıllere gidilmiş gelinmiş.oh ne guzel dinlenmişinizdir.hava değişikliği bile ıyı geliyor insana değilmi ama.eymeni goturmekle iyi etmişsin yoksa aklın onda kalacaktı ne yapıyor uyudumu yedimi falan diye duşunup duracaktın bu seferde.aman huysuz olsunlar,yaramazlık yapsınlarda kuzularımız yanımızda olsun.
bizde bayramdan sonrakı 3 pazardır denize gidip geldik.hiç boyle bir planımız yoktu ama mert tam bir deniz hastası çıktı,çok eğleniyor hem kumsalda hem denizde.biraz uğraşsak yuzmeyı bile oğrenecek nerdeyse:)5 yaş cıvarı kesin yuzme okuluna goturmeyı duşunuyorum,yuzucu falan olur belkım..
şebom hamişim, tam koşuşturma içindesin hamiş halınle.allah guç kuvvet versin arkadaşım.kreşde kapıyorlar tabi birbirlerinden birseyler tam kışılıklerini bulma donemi her seyı taklıt ederek oğreniyorlar.iyi yanlarını duşun eminim artılar daha fazladır,ben de çevrede bulabilsen oyun grubu turu birseye vermek isterim merti.çopluktede olsa yaşıtlarıyla olsun diyor uzmanlar.birde bu açıdan bakıp ,rahatla lutfen...
zeynepcim kraliçem(çok guldum bu tabirine)herseyın yolunda gitmesi,sana yardım edenlerin olması ne guzel.kızımızın ismide çok hoşmuş doğrusu.bende geçen aylarda ilk kez gazedede olmuştum bu ismi sanırım ırmak unalın kızının ismiydi çok hoşuma gitmişti..ısmıyle sağlıkla yaşasın bebişin...
mertişkom uyandı şimdi,sonra yazarım sizden ayrı donemde neler yaşadığımızı:)))