ayyy ben bunu okumamışım ikiz olma ihtimalımı amanınn şebnemmm süper bir sey aslında ama çok da yorucu,hadi bakalım hayırlısı olsun bir an once gir şu ultrasona da oğrenelım bizde...
sağolun kızlar sonunda aranızdayım tekrardın.evet nuran'cım arrtık yapıldı pc yoğun uğraşlar sonucu:))hata en başta bende ehıl ellere vermek varken arkadaşa verip boşuna zaman kaybettım.neyse bunada şukur,pc sıfırlandı herseye yeni başlıyorum ne fotolarım kaldı içinde nede kullandığım temel programlar lazım oldukça yukleyeceğim artık..
burda yazdım mert iyi buyuk sorunlar yaşamıyoruz diye o sırada mert banyonun kapısını açmıuş epeydir takık olduğu sıvı sabun kutusunu alıp odasına goturmuş.ustune başına,parkeye,halısına boca etmiş.bende oğlum kendi kendine oyuyor diye seviniyorum.ne safım ya,hala oğrenemedim,mertten ses gelmiyorsa kesin bir seyler yaptığını.
AYY ya böyle anlattıkça oğlumu daha çok özlüyorum

arayamamda uyumuştur paşam şimdi neyse haftasonu koyun koyuna yatarız artık babama big baba diyo sıpa oda küçük oğlummmm diyo babam anneme gün geçtikçe çok özlüyorum dayanamıyorum ben ya diyomuş canım babam gurbetlik zor be