2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun nagişimm yaa hepsi nazardan hasta oluyo zaten bizim gibi iyi bakan bi aile yokki yaaa daha ne yapcaz anlamadımmm kiii

gecmis olsun nagihan isallah cabucak atlatir aytes te peditus ise yaradi dun gece hic oksurmedi ve burn da acildi allahtan sukurler olsun...

selam arkadaşlar :)) kızımla elma baskısı yaptık bugün

Umarım bundan sonra çok güzel aktiviteler yaparız Almina'nın annesi gibi :)
teşekkürler hoşbuldum evet erkek çokmuş gerçekten :))
biz yeni geldik antalya ya arapsuyundayım sen nerde oturuyorsun gerçi daha yeni öğreniyorum :))
çok güzelmiş bayıldım
gidip biraz da olsa uzanayim cooook halsizim ballai zencefili ben deniyorum isallah iyi gelir..... opuyorum sizler..
geçmiş olsun bal zencefil iyi gelir

nagihan geçmiş olsun eymen'e tahlılleriniz iyi çıkar ınş.şimdi ilaçlarını kullanınca birseyciği kalmaz bak babasıda evdeymış eymen içinde iyi olur.

mineee nerelerdesin sen?ankaraya gittin unuttun bizi.anıttepeyı bende çok severim,saatlerce anıtkabirde,aslanlı yolda,muzelerde vakıt geçirmişliğim var.inş oğlum buyuduğunde oğlumla tekrar oralara gitmek nasip olur.
neslıyede maşallah daha şimdiden dil papuç gibi olmuş:))mertde başladı artık cumlelere ve sorulara o ne,ne oldu,nerede en çok duyduklarımız:)bugun guldurdu beni sıpa oğlen uyutacağım odaya geçtik yatırdım iyi dececeler(geceler)dedi.gozlerini kapattı. hapiş hapiş diye horlama taklıdi yapıyor,koptum valla.nerden,ne zaman oğrenmiş hiç anlamadım:)

nurancım nartan'a da maşallah ataturk sevgisini şimdiden oğrendi yavrularımız.
aytes'in ek gıda olayı nasıl gidiyor?geçenlerde yemiyor falan demiştin aklım takıldı

suzan bizde yapacağız mert uyanınca elma baskısını.yapraklı çalışmayıda yaptırmak istiyordum ama yağmurdan çıkıpda yaprak toplayamadık...bugun ben sabahtan gardilopla uğraştım,annemin bende olmasını fırsat bilip,işim daha yeni bitti sayılır.o yuzden bugun birsey yapamadık şimdilik..

bizimki babayı benden kıskanıyor aşırı babacı aramızda yatar ben okadar kahrını cekeyim baba keyfini sürüyo sinr oluyom

esin mertde babaya çok duşkun,işten gelmesi evde karnaval havasında kutlanıyor.ama bana sarıldığında falan mert once bir sırıtıyor sonra gidip babaya vuruyor.aynı şeyı annemede yapıyor.yani beni paylaşamıyor kımseyle..

oyy yerim ben o çifte kavrulmuş lokumları.şebnemcim ya çok uzun surmuş ateşlı olma halleri mircanın ihmal etmede dr gotur canım allah korusun ilerleyip başka hastalıklara sebep olabilir.her uşutmede her ateşte bende antibiyotık taraftarı değilim ama gerçekten kullanılması gereken durumlar var.tahlil yaptırıp gerekip gerekmediğini oğrenmek lazım.

ya hava yağmadan toplamak lazımdı yaprak ben yaprak şekilli delgeç bulamadım bulsam o çalışmayı da yapmak istiyorum eşime telefon edeyimde bir kaç yere daha sorsun acaba el işi kağıdını mı kullanmışlar ona takıldım inceleyim biraz :)

yaprak şeklınde olmasada olur delgeç bence normal delgeçle de yapılabilinir.el iş kağıdı orda kullanılanlar ama eskı dergilerden falanda rengarenk parçalar kesip kullanılabilinir sankı.

ben bugunlerde elime geçen her turlu atık malzemeye acaba bununla birsey yapabilirmiyım diye bakıyorum ve atmayıp bir torbada biriktiriyorum.folyaların rulosu,bardak kartonu,bitmiş makara vs herşey benim gozunümde artık falıyet yaparken kullanabileceğimiz bir materyele donuştu.yakında çop ev olmasa evim bari:))

http://www.tubitak.gov.tr/

nagihancım erken çocuk kıtaplarını sormuşsun bu sitede var canım.bizde golde,guneşlı bir gun,ruzgarlı bir gun kıtapları var.kitaplar kuşe kağıda basılı,buyuk boy,çizimleri çok guzel ve eğlencelı.+3 dediğine bakma tam bizimkiler gore ve sadece 4 lıra tanesi.birde ciltlıleri var aynı kıtapların onlar 10 tl.alış veriş merkezlerindekı tum kıtapçılarda goruyorum ben bu kıtapları..

Son düzenleme:

dayanamadım sordum ben :)) hemen cvp verdi neyse Almina nın annesi evet aslında normal delgeçte olur dergi yaprakları da bende biriktirmeye başladım sakız kutusu havlu kağıt rulosu gibi ama aklıma hiç birşey gelmiyor illa birinden görüp yapacağım mesela elma baskısı hiç 40 yıl düşünsem aklıma gelmez onu gürünce düşündüm çocukken patates baskısı yapardık o kadar parka gittik aklıma hiç yaprak toplamak kozalak toplamak falan gelmedi :) artık bende hiç birşey atmıyorum hava biraz düzelirse deniz kıyısına gidip taş toplayacağız kızımla onları boyarız

aynen canımbende oğleyım bir yerlerden gorup esinlenmem lazım kı diğer annelerinde oğle olduğunu duşunuyorum belırlı kalıplar onlar uygulanıyor zaten.tum bloglarda yapılanlar 3 aşağı 5 yukarı aynı.montessorı kıtaplarında olanlarda bunlar tüm blogcu anneler bunları yapıp baylaşıyorlar işte:)
http://.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk....k..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./bu sitedekı annede montesseri seminerlerine katılmış orda edindikleri bilgileri paylaşmış.aktivite yaparken nelere dikkat edilmelı vs. vaktın olursa bak istersen.

evet işte araştırıp okumak lazım neyse iyi ki böyle bloglar var bakayım canım ona da teşekkür ederim ben çıkıyorum şimdi yemek yapma vakti iyi akşamlar :))

nagieymencim çok geçmiş olsun merak etme bu hastalıkları hemen hepsi geçiriyor veya geçirecek Allah şifa versin bi an evvel... onlar ağladıkça biizm içimizden bişeyler kopup gidiyor ben çok fena oluyorum senin işin zor

fdfye benim oğlum da tam babacı babasına babaaamm diyor dedesine de dedeeem diyor ama bana gelince sadece kuru bi anne! geçen gün söyledim kendisine babaya babam dedeye dedem bana sadece anne mi annem değil mi dedim valla anladı hemen ardından bana o gün annem dedi ama bi kez işte sonra aynı tas aynı hamam napiim çocuk babaya düşkün! ben bunu şuna bağlıyorum ben çalışsam da hafta sonu evdeyim sabah babasından sonra gidip babasından önce geliyorum öğlen bi uğruyorum yani beni babadan çok görüyor bi de babayla paylaşımları farklı arabaya biniyorlar babası bazen çalışmazken onu direksiyona oturtuyor onunla başbaşa gezmeye çıkıyorlar geçen gün bi baktım eşim banyoda bişey tamir ediyor yanında biizm bıdık, babası bana vida ver diyor o da alet çantasından vida seçip veriyor hayret içinde kaldım ondan önceki gün de arabasına pil taktılar beraber sıktılar pil yerlerini filan yani onunla paylaşımları sanırım daha çok ilgisini çekiyor ben de gece gündüz kahrını çeken altını yıkayan biri olarak solda sıfır olmaya mahkumum ne yazık kı((

larem aslında her şey kullanılabilir aktivite için, kolajlar yapıalbilir sanki bana erkenmiş gibi geliyor bugün niyetlendim parmak boyası yapalım diye sonradan vazgeçtim
öyle yorgunum ki bütün gün ayaktaydım anca oturdum yoğundum oğlan da uyudu kaldı ben de size bakiim dedim bugün yemek yapmıcam bi tek pilav yapıcam ondan işim az evde.

suzan ve meral o siteleri inceleyemiyorum biraz detaylardan bahsederseniz biz de yapalim birazzzzz nasiplenelim...

suzan arapsuyu yakin bana ben de konyaalti gursu dayim

suzan ve meral o siteleri inceleyemiyorum biraz detaylardan bahsederseniz biz de yapalim birazzzzz nasiplenelim...

suzan arapsuyu yakin bana ben de konyaalti gursu dayim

nurancım niye siteler açılmıyormu?çok kapsamlı onlar şimdi yaz yaz bitmez.ama açamadıysan anlatırım canımcım.

sekercik biz şimdi yaptık parmak boyası çok eğlendi oğlum ya.bu sefer yarım saatten fazla sıkılmadan ilgilendi(ben sıkıldımda kaldıralım mı artık dedim), ustumuz başıumız boya oluyor ama olsun çamaşır mak.var,su var,sabn var:)tabiki harikalar yaratmadık ama iyi vakıt geçirdik..sizde yapın:)))

selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah...bizimde üstkatımız boşaldı doğalgazlı sıfır ev tuttuk bugün 725 e anlaştık ben 700 e oturuodum ama doğalgaz yok bakalım telaş başlıcak bende yandım 1inde teslim etcek evi evsahibi zor anlaştık ama oldu şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…