ayy akşam olsada oğluma gitsem dr ilaç yazmış pipisinin ucu iltihaplanmış idrar tahlili yarın çıkacakmış hey Allah'ım bide peditus yazmış ev peditus dolu bir işe yaramıyo benim oğlumda peditus babası söylemeyi unutmuş
bu ara görüyorum ki çocuklar acayip dillendi geçen umutsuz ev kadınları var tvde çocuk tost yapıcam dedi saat gece 11 eymen başladı anne ekmeği koy bas bas tost yap anne kalk ama dün akşam nazarım değdi galiba hiçbirşeyi yoktu baktım baktım Allah'ıma şükrettim bana bu duyguyu yaşattığı için ne çabuk büyüdün dedim dedim öptüm hatta eşime baksana ne güzel falan dedim evin ortasında oynuyodu kendi kendinesabahına hasta oldu
ayy akşam olsada oğluma gitsem dr ilaç yazmış pipisinin ucu iltihaplanmış idrar tahlili yarın çıkacakmış hey Allah'ım bide peditus yazmış ev peditus dolu bir işe yaramıyo benim oğlumda peditus babası söylemeyi unutmuş
bu ara görüyorum ki çocuklar acayip dillendi geçen umutsuz ev kadınları var tvde çocuk tost yapıcam dedi saat gece 11 eymen başladı anne ekmeği koy bas bas tost yap anne kalk ama dün akşam nazarım değdi galiba hiçbirşeyi yoktu baktım baktım Allah'ıma şükrettim bana bu duyguyu yaşattığı için ne çabuk büyüdün dedim dedim öptüm hatta eşime baksana ne güzel falan dedim evin ortasında oynuyodu kendi kendinesabahına hasta oldu
ayy ya ne guzel annekiz mine baksin ve kiz anneleri... zeynep bircan... yeni gelen arkadas vardi antalya dan o da
Umarım bundan sonra çok güzel aktiviteler yaparız Almina'nın annesi gibi :)bende memnun oldum:)unıversitede hoca çok guzel ilgileniyor kızıyla.ben birde almınanın odasının o kadr duzenlı olmasına bayılıyorum.hersey ellerinin altında ve duzenlı bizde 2 dk o şekılde ne boyalar duruyor,nne kıtaplar...
aktıvite için geç kaldığını duşunme bence şimdi tam sırası.benyazdan beri birseyler yapıyorum ama son aylarda daha isteklı mert onceden pek ilgilenmiyordu..
teşekkürler hoşbuldum evet erkek çokmuş gerçekten :))uf yaaaaa uffffff ah bu efeyi yamyamlar yesinnnn... ya ne guzel herkeze yazmistim geldi sildi hepsuini sipa...
suzancigim kizinla birlikte aramiza hos geldin canim. topigimizde kiz kitligi vardi iyi oldu valla :))taliplileri cok olur kizin haberin olsun :) ben kanada dan sebnem. iki bucuk cocugum var :)) iki yasinda efe dort yasinda mircan adinda iki oglum vede bucuguda karnimda olmak uzere cinsiyetini henuz bilemedigim yavrum var. antalyadaymissin ne guzel orda bir arkadasimiz var bogonvil07 belki gorusursunuz yakinsaniz..
biz yeni geldik antalya ya arapsuyundayım sen nerde oturuyorsun gerçi daha yeni öğreniyorum :))suzan bu arada nuran ben nartan buyuk oglum bir de 6 aylik oglum var aytes antalya dayim calismiyorum.... sen ant neresindesin???
bizim burada kitap fuari vardi nartan a yaradi 5 tane kitap aldik birini okuyoruz su an keremcan balon macerasi balonlari sevdigi icin aldik.....
çok güzelmiş bayıldımANNELER BU KREASYONLARA BAYILACAKSINIZ..
SOHO CADDESI: JOURNEY 2011-2012 ANNE- KIZ KOLEKSIYONU
geçmiş olsun bal zencefil iyi gelirgidip biraz da olsa uzanayim cooook halsizim ballai zencefili ben deniyorum isallah iyi gelir..... opuyorum sizler..
bizimki babayı benden kıskanıyor aşırı babacı aramızda yatar ben okadar kahrını cekeyim baba keyfini sürüyo sinr oluyom
hos geldinnnnnn canimcimmmm... bu siralar butun bebislerin hastalanma zamani... ay fazla gorusmeyelim bak cocuklarin hastaliklari birbirine geciyorbende efe bitti mircan basladi cifte kavrulmus lokum mizmizliklar.. mircani anlamadim gitti uc gundur yuksek ates bugecede devam ederse yarin dr gitme vaktidir artik.
sen neler yaptin bakalim orduevi demissin oh oh sefan olsun valla orduevi gibisi yok memlekette is yok guc yok ye ic yangel yat bide memleketimizin en guzel en nezih yerlerinde kamlari var gidermisiniz oralarada. ufff cok ozledim yawww oralari..
bir suru top kek yaptim kizlarrrrrr haydin gelin birlikte yiyelimmmm bana sut size cay :)))
nagihan geçmiş olsun eymen'e tahlılleriniz iyi çıkar ınş.şimdi ilaçlarını kullanınca birseyciği kalmaz bak babasıda evdeymış eymen içinde iyi olur.
mineee nerelerdesin sen?ankaraya gittin unuttun bizi.anıttepeyı bende çok severim,saatlerce anıtkabirde,aslanlı yolda,muzelerde vakıt geçirmişliğim var.inş oğlum buyuduğunde oğlumla tekrar oralara gitmek nasip olur.
neslıyede maşallah daha şimdiden dil papuç gibi olmuş:))mertde başladı artık cumlelere ve sorulara o ne,ne oldu,nerede en çok duyduklarımız:)bugun guldurdu beni sıpa oğlen uyutacağım odaya geçtik yatırdım iyi dececeler(geceler)dedi.gozlerini kapattı. hapiş hapiş diye horlama taklıdi yapıyor,koptum valla.nerden,ne zaman oğrenmiş hiç anlamadım:)
nurancım nartan'a da maşallah ataturk sevgisini şimdiden oğrendi yavrularımız.
aytes'in ek gıda olayı nasıl gidiyor?geçenlerde yemiyor falan demiştin aklım takıldı
suzan bizde yapacağız mert uyanınca elma baskısını.yapraklı çalışmayıda yaptırmak istiyordum ama yağmurdan çıkıpda yaprak toplayamadık...bugun ben sabahtan gardilopla uğraştım,annemin bende olmasını fırsat bilip,işim daha yeni bitti sayılır.o yuzden bugun birsey yapamadık şimdilik..
ya hava yağmadan toplamak lazımdı yaprak ben yaprak şekilli delgeç bulamadım bulsam o çalışmayı da yapmak istiyorum eşime telefon edeyimde bir kaç yere daha sorsun acaba el işi kağıdını mı kullanmışlar ona takıldım inceleyim biraz :)
yaprak şeklınde olmasada olur delgeç bence normal delgeçle de yapılabilinir.el iş kağıdı orda kullanılanlar ama eskı dergilerden falanda rengarenk parçalar kesip kullanılabilinir sankı.
ben bugunlerde elime geçen her turlu atık malzemeye acaba bununla birsey yapabilirmiyım diye bakıyorum ve atmayıp bir torbada biriktiriyorum.folyaların rulosu,bardak kartonu,bitmiş makara vs herşey benim gozunümde artık falıyet yaparken kullanabileceğimiz bir materyele donuştu.yakında çop ev olmasa evim bari:))
dayanamadım sordum ben :)) hemen cvp verdi neyse Almina nın annesi evet aslında normal delgeçte olur dergi yaprakları da bende biriktirmeye başladım sakız kutusu havlu kağıt rulosu gibi ama aklıma hiç birşey gelmiyor illa birinden görüp yapacağım mesela elma baskısı hiç 40 yıl düşünsem aklıma gelmez onu gürünce düşündüm çocukken patates baskısı yapardık o kadar parka gittik aklıma hiç yaprak toplamak kozalak toplamak falan gelmedi :) artık bende hiç birşey atmıyorum hava biraz düzelirse deniz kıyısına gidip taş toplayacağız kızımla onları boyarız
aynen canımbende oğleyım bir yerlerden gorup esinlenmem lazım kı diğer annelerinde oğle olduğunu duşunuyorum belırlı kalıplar onlar uygulanıyor zaten.tum bloglarda yapılanlar 3 aşağı 5 yukarı aynı.montessorı kıtaplarında olanlarda bunlar tüm blogcu anneler bunları yapıp baylaşıyorlar işte:)
http://.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk....k..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./bu sitedekı annede montesseri seminerlerine katılmış orda edindikleri bilgileri paylaşmış.aktivite yaparken nelere dikkat edilmelı vs. vaktın olursa bak istersen.
suzan ve meral o siteleri inceleyemiyorum biraz detaylardan bahsederseniz biz de yapalim birazzzzz nasiplenelim...
suzan arapsuyu yakin bana ben de konyaalti gursu dayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?