2009 Kasm Anneleri

selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah...bizimde üstkatımız boşaldı doğalgazlı sıfır ev tuttuk bugün 725 e anlaştık ben 700 e oturuodum ama doğalgaz yok bakalım telaş başlıcak bende yandım 1inde teslim etcek evi evsahibi zor anlaştık ama oldu şükür...

selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah...bizimde üstkatımız boşaldı doğalgazlı sıfır ev tuttuk bugün 725 e anlaştık ben 700 e oturuodum ama doğalgaz yok bakalım telaş başlıcak bende yandım 1inde teslim etcek evi evsahibi zor anlaştık ama oldu şükür...

Degisik Aktivite yapmak isteyen arkadaslar yirtma yapistirma etkinligide yapabilirsiniz.

Degisik Aktivite yapmak isteyen arkadaslar yirtma yapistirma etkinligide yapabilirsiniz.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?biz iyiyiz çok şükür bugün annemlerdeydim hiç giremedim nete hava burda felaket yaa dışarı çıkamadık tabii..geçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla hepinize yazmaya çalışacağım
sebnemcim geçmiş olsun canım bence bi dra götür inatçı çıktı ateşi belki ilaç kullanman gereken bi durumdur inş gerek kalmaz ama bence ihmal etme
nagihancım sanada geçmiş olsun canım ya o iltihap çağandada vardı çok ağlamıştı inş biran önce iyileşir
minecim canımcım görüşmeyi bende çok isterim bende akderedeyim anıttepeye çok yakın değil canım havalar iyi olursa muhakkak görüşmek isterim
meralcim mertcik yarım saat sıkılmadan oynamış parmak boyasıyla aferin vallahii maşallah
minecim neslide dil pabuç gibi seni geçecek çene yarışında sanırım
bircancım doğalgazlı ise senin için daha iyi tabi ama 700 ödüyomuşsun bayağıda varmış canım kirası ya hayırlısı olsun
esincim sen nasılsın canım
kıskançlıklardan bahsetmissiniz çağanda bizi çok kıskanır eşimle yanyana gelmiycez geliyo vuruyo ısırıyo çağanda babacı tabii
nurancım şekerim sen nasılsın canım aman kafayı yemeyin kızlar çok zor biliyorum bende yaşıyorum ama sabretmek lazımm değilmi?

günaydın,
çok şükür oğluşum iyi ilaçları iyi geldi bugünde idrar tahlili sonucu çıkacak oda temizdir sanıyorum
hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum
bircancım yeni evin hayırlı olsun
meralcim çok teşekkür ederim cnm en kısa zaman da kitapçıya sorucam kitapları
oğluma geçmiş olsun dileklerini sunan canımmm arkadalarım tekrar teşekkürler ediyorum

günaydın nagişcim
eymenin iyi olmasına sevindim canım hadi gözün aydın ..sen nasılsın?işler nasıl gidiyor?

oğlumun genel durumu iyi demiştim ama şimdi dr aradı tahlil çıkmış tekrar tahlil istedi idrar kültürü yapacakmış idrar yolları enfeksiyonu olabilir birde idrarda eritrositte çıkımış böbrekte kum olabilir ürolojik ultrasonla kesin sonuç alalım dedi inş sadece idrar yolları enfeksiyonudur sonuçta kötünün iyisi kültürün sonucunu 2 gün beklemeden antibiyotik başlıcam dedi babası evde Allah'tan şimdi idrar almaya çalışacak onu götürecek,ultrason için gün alacak ilacıda yazdırıp gelecek Allah'ım kimseyi çocuğuyla sınamasın çok korkuyo insan

nagihancım çok geçmiş olsun canım. inş dr düşündüğü gibi değildir...
çocuklar hasta olacağına anne babaları olsun diyorum ben ya ((

off canım tamda aa iyi bişey çıkmamış diye seviniyodumki son yazını okudum ve çok üzüldüm ama kötü düşünme canım inş temiz çıkar sonuçları biliyorum aklın hep orda ama olumlu düşün olumlu şeyler olsun canım tekrar çok geçmiş olsun

nagihancım çok geçmiş olsun canım. inş dr düşündüğü gibi değildir...
çocuklar hasta olacağına anne babaları olsun diyorum ben ya ((

tşk ederim kızlar hani diyoya şair sol yanım acıyor anne diye herkes gibi benimde oğlum söz konusu olunca sol yanım acıyo Allah hepimizin evladını korusun inş hayırlısı ile bunuda atlatır aslan oğlum inş inş

offf. çok duygulandırdın beni ya canım. inş. hiçbişeyciği yoktur yavrunun

benim oğlum da anneci yaaa. babayı çoook az görüyo yavrum. sadece haftasonları.
ilk gördüğünde bi yarım saat babada sonra yine hep beni istiyo kuzum

suzan ve meral o siteleri inceleyemiyorum biraz detaylardan bahsederseniz biz de yapalim birazzzzz nasiplenelim...

suzan arapsuyu yakin bana ben de konyaalti gursu dayim
ay yakınmışız ne güzel :)

çok geçmiş olsun onlar hasta olunca can dayanmıyor gerçekten

cnm çok geçmiş olsun önceki gün okudum pipisi acıyor dediğini aklıma benimde idrar yolu enfeksiyonu gelmişti öyledir cnm aklına kötü şey getirme ufacık bişey yetiyor onlara idrar almakta ölüm vallhi eşin iyiki evde biz hastaneyede uzakız akşam 7 ye kadar idrar beklediğimiz var antibiyotikle iyileşir cnm hiç düşünme kötü şeyler

cok gecmis olsun nagisim allah acil sifalar versin.. sakin aklina kotu bisey getirme insallah sadece idrar yolu enfeksiyonudur da ( ya garip bi dua oldu bu ama soz konusu bobrek olunca enfeksiyona fit oluyor insan) canim benim seninde dedigin gibi cocuklar soz konusu olunca akan sular duruyor sol yan sag yan butun beden aciyor.

gecmis evlilik gununuz kutlu olsun minecigim allah askinizi mutlulugunuzu daim etsin.. daha dur bakalim sadece tek cocujkla akil hastanesi deyip kacma ikinciyi ucuncuyu yapta sonra dusun hastaneyi :))) valla sizin yaninizda nuranla ben demir leydi miyiz ne iki cocukla gikimiz cikmiyo :))

aklin fikrin fanfinide kiz oldum gulmekten hic akima gelmezdi isin bu kismi :)))) o araya girmeler dikizlenmeler bizde her daim mevcut....

bizimki babayı benden kıskanıyor aşırı babacı aramızda yatar ben okadar kahrını cekeyim baba keyfini sürüyo sinr oluyom

efede asiri babaci mircan ise bana cok duskun. babasi bana bi sarilsa bana vuruyo babam benim babam diyo efe :))bunun sebebini soyle okumustum cocuklar kime duskunse onun karakterine yakin olurmus ve o yuzden o taraf agir basarmmis ve ona duskun olurmus. sanirm dogru cunku efenin karakter yapisi simdiden babsina yakin oludugu gozukuyor. mircansa ayni ben.. acaba sizde ayni kanidamisiniz

dun dr goturduk dr gecmek uzere oldugunu hicbir mikrobik durum olmadigini soyledi ilacta yazmadi geciyormus diye.... bugun iyi cok sukur.. krese goturmedim babasi evdeydi onunla kaldi mircan efeyi krese goturdum taa kapida fark etti abisinin olmadigini abi nerde yokkk diye soylene soylene gitti iceri :))

yeni evin hayirli olsun bircan allah huzurlu gunler yasamayi nasip etsin. senin kiz nasil oldu yeme isleri duzene girdimi.

bu gun cok komik bi sey oldu valla hala aklima geldikce guluyorum o an yarim saat guldum efeye. kresten eve geldik. montlarimizi falan cikariyoz efenin minik sirt cantasi var sirtinda ona dedimki oglum cantani cikarda git dolabina koy. oda bi hisimla sirtindan cikardi odasininyolunu tuttu derken gozum mutfaga ilisti baktim buzdolabinin alt kapisini buzlugu acmis cantasini oraya koyuyor. once sasridim napiyo bu cocuk diye sonra anladim dolap dedim ya oda orasi sanmis gitmis tikistiriyo cantayi buzluga.. ayyy bi guldum bi guldum o hali cok komikti...
az oncede size yazarken ilk defa karnimdakinin kipirtilarini hissettim.. unutmusum bu duygulari icim garip oldu.. cuma gunu nihayet ultrason randevum var artik merakimiz sona erecek kiz mi erkek mi, tek mi cift mi gorecegiz sonunda.fransizca dersleri iyi gidiyo yakinda sinavlar baslicak kur atlamak icin simdiden panikledim. esim bana cok guveniyor sen basarirsin diye birazda onun icin panikteyim yuzunu kara cikarmamak icin kendimden cok onun icin strese girdim ayyyy ne kadar icin yazmisim valla icin icin guluyorum okudukca

tşk ederim cnm bende de çocukken kum vardı nerde tuhaf şeyler var gitmiş o huylarım çekmiş :)
inş atlatır ama şu üst örtmeme durumu herşeyi tetikliyo ne yapsam bilemedim

hay Allah'ım ya bu çocuklar film gibi her yaptıkları olay hadi bakalım gel cuma gel çok meraktayım inşşşş kızdır
bide süper annem sen bu sınavıda başarırsın enişte boşuna güvenmiyo karıcına

canım ne güzel eğlenmişsiniz:)
ben bu aralar çok yorgun ve keyifsizim canım bişey yapmak istemiyor
dün gece bizimki bi uyandı ciyak ciyak ağlıyo anlayamadım ne oldu. yanımıza getidim yat diyo yatıyorum basıyo figanı sonra anladım meğer ben babasının yanına yatacakmışım o da benim yanıma ben ortada yani... onu ortaya yatırıyorum diye bağırıyormuş ne fark var anlamadım ama onun dediğini yaptım sustu bi de dün akşam halasına gittik onun kapısında sanki bi yeri kırılmış gibi bir başladı ağlamaya susturamadık içeri girdik bi saat babasının kucağında içini çeke çeke ağladı sonradan dank etti okul açılınca ilk hafta babası oğluşumu halasına götürmüştü halası başka ilçede biz başka ilçede ben de okul çıkışı minibüsle gitmiştim onu almaya akşam iş çıkışı babası gelmiş eve öyle dönmüştük heralde bırakıcaz sandı ay i,çim öyle fena oldu ki o zaman belli etmiyordu gitmek istemiyormuş meğer. nefret ediyorum çalışan anne olmaktan bi saat bile olsa ondan ayrı çalışmak istemiyorum kimbilir ne tahribatlar oluşuyor yavrumun dimağinda
ev toplamak taşınmak zor ama doğlagaz büyük rahatlık canım yavAŞ Yavaş halledersin inş hayırlı olsun:)
cnm iyi düşün iyi olsun her şeyin tedavisi var sen sakin ol ki çocuk da korkmasın biliyorum zor ama bizim sağlam durmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…