Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam,
Yeni katildik bizde araniza , tabiki kabul ederseniz :)
Oncelikle Adim Buse, USA/ Chicago dan yaziyoruz sizlere.
Bu ayin 27 sin de 2 yasina girecek bir oglum var.Ismi Ayberk... Tabiki Kasim 13'de kollarima gelecek bir tanede minik melegim. Henuz 17. haftamizin icindeyiz, cinsiyetini de ogrenemedik, Temmuzun ilk haftasi ogrenecegiz, yani 20. haftalarimizda![]()
Selam,
Bu ayin 27 sin de 2 yasina girecek bir oglum var.Ismi Ayberk... Tabiki Kasim 13'de kollarima gelecek bir tanede minik melegim. Henuz 17. haftamizin icindeyiz, cinsiyetini de ogrenemedik, Temmuzun ilk haftasi ogrenecegiz, yani 20. haftalarimizda![]()
adamımmm sen ne ara gittin yemeğe de geldin gıı
Cerin merhaba,
Sende bana kendini tanitirmisin? Evet sayfalara bakilirsa oldukca aktif bir sayfa, tabiki oldukcada Kasim annesi var gibi :)
ayyy herkes yedi geldi benim kociş hala gelmedi yaa.bayılcam açlıktan haa :)
geceniz iyi olsun arkadaslar...ii gecelerr..a.s.
hoşgeldin aramızaaSelam,
gittik geldik hemencecikadamımmm sen ne ara gittin yemeğe de geldin gıı
iyi gecelerrgeceniz iyi olsun arkadaslar...ii gecelerr..a.s.
Cerin , gercek isminmi Cerin ?
demek bir prensesin olacak, nedense banada 2. bebegim kiz olacakmis gibi geliyor. Gerci oglum olsada sasirmam, aksine oglusuma bir arkadas gelmis olacagi icin ekstra mutlu olurum. Tabiki herseyden once saglikli olsunda, cinsiyet ayrimim yok :)
demek 80 kisi oluyor:) Masaallah
O kadar insani tanimamda , kaynasmamda zaman alacak belliki![]()
Mureda,
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) Oglan annesi olamk bir ayricaliktir, sanirim ilk bebegin.