• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

Selam,

Yeni katildik bizde araniza , tabiki kabul ederseniz :)

Oncelikle Adim Buse, USA/ Chicago dan yaziyoruz sizlere.

Bu ayin 27 sin de 2 yasina girecek bir oglum var.Ismi Ayberk... Tabiki Kasim 13'de kollarima gelecek bir tanede minik melegim. Henuz 17. haftamizin icindeyiz, cinsiyetini de ogrenemedik, Temmuzun ilk haftasi ogrenecegiz, yani 20. haftalarimizda :(

wayyy çapımız gitgide büyüyo beaaaaaa almanya felan derkem usa ya da uzandık sırnaşık şey
hoşgeldin canımmm aramıza işallahhh sağlıkla gelir 2.bebişinnn a.s.

Selam,

Bu ayin 27 sin de 2 yasina girecek bir oglum var.Ismi Ayberk... Tabiki Kasim 13'de kollarima gelecek bir tanede minik melegim. Henuz 17. haftamizin icindeyiz, cinsiyetini de ogrenemedik, Temmuzun ilk haftasi ogrenecegiz, yani 20. haftalarimizda :(

hoşgeldin cnm.ooo senin baya varmış daha cinsiyet öğrenmene biz nerdeyse hepimiz öğrendik :)

Mureda tesekkurler, hosbuldum :)

Demek ogrendiniz cinsiyetlerini, ne yazik ki burada 20. haftada ogrene biliyoruz . Aslinda bu pzartesi randevum var. Bakalim Dr. dan ozel bir istek yapicam, tabiki uygun bulursa, en azindan ikna kabiliyetimi kullana bilirsem one alirim randevumu :)

Sizlerde bana kendinizi tanitirsaniz cok memnun olurum....

Cerin merhaba,

Sende bana kendini tanitirmisin? Evet sayfalara bakilirsa oldukca aktif bir sayfa, tabiki oldukcada Kasim annesi var gibi :)

canım ben istanbuldayımm ilk bebişime hamileyimm ve kısmetse kızım olucakk hihoyyyt
sayfamız baya yoğun özellikle haftaiçi gündüz saatlerinde bi listemiz var kasım annelerinin listesi 80 lere vardık nerdeyse opuyorumnanaktan nazlı'mız var söleriz yarın seni de ekleriz...
burda çok hoş sohbet muhabbet bilgi paylaşımı geyik ne ararsan var buranın tek problemi bağımlılık yapıyo tatlım aman dikkat ettt naniknanik

sen yinede bi şansını dene bence :) benimde 17+4 haftam.allah nasip ederse oğluşum olcak p.tesi öğrendim.3lü tarama testi için kan verdim onun sonucunu bekliyorum .

ayyy herkes yedi geldi benim kociş hala gelmedi yaa.bayılcam açlıktan haa :)

kız ye bi iki lokma bi çıt bişi bende ööle bekledim dün kocişi anaam tansiyon düştü başım fır fırr ölüyodum insan farketmio bak bi anda fenalaşıyo sölim varsa atıştırmalık bişiler bi iki lokma al datlum cokacimcoook

Cerin , gercek isminmi Cerin ?

demek bir prensesin olacak, nedense banada 2. bebegim kiz olacakmis gibi geliyor. Gerci oglum olsada sasirmam, aksine oglusuma bir arkadas gelmis olacagi icin ekstra mutlu olurum. Tabiki herseyden once saglikli olsunda, cinsiyet ayrimim yok :)

demek 80 kisi oluyor:) Masaallah

O kadar insani tanimamda , kaynasmamda zaman alacak belliki :(

Mureda,
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) Oglan annesi olamk bir ayricaliktir, sanirim ilk bebegin.

Selam,

hoşgeldin aramızaa
benim de ilk bebişim 18 haftalığız bi kızım olcak inşallaah
adamımmm sen ne ara gittin yemeğe de geldin gıı
gittik geldik hemencecik
geceniz iyi olsun arkadaslar...ii gecelerr..a.s.
iyi gecelerr

yaa cerin ben kafayı bozdum bebiş eşyalarıyla bugün keşke çıkmasaydım hiç dışarıı
ooof bebişim doğsun istiyooomm
sen aldın mı oyun halısından

kızlar ya karnım baya büyüdü 17 haftalık suanda ve yumurtalıgımdakı kasıgımda sıddetlı bır agrı oluyor gecelerı ayaklarımı uzattıgımda sıddetlenıyor karnıma dogru cekınce azalıyor ve sola yatıbnca azalıyor sızce bu sancı normal mı pazartesı dr. gıdecegım 3 test ıcın fakat bu sancı benı cok panık yapıyor...fisfisfis

Cerin , gercek isminmi Cerin ?

demek bir prensesin olacak, nedense banada 2. bebegim kiz olacakmis gibi geliyor. Gerci oglum olsada sasirmam, aksine oglusuma bir arkadas gelmis olacagi icin ekstra mutlu olurum. Tabiki herseyden once saglikli olsunda, cinsiyet ayrimim yok :)

demek 80 kisi oluyor:) Masaallah

O kadar insani tanimamda , kaynasmamda zaman alacak belliki :(

Mureda,
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) Oglan annesi olamk bir ayricaliktir, sanirim ilk bebegin.

yok yokkk zorlanmazsın şekerim herkes çok sıcak burda kırk yıllık dost gibi olduk inan girmeyince özlüyorumm senin saatler uyuşmayabilir belki akşamları pek gelen olmuyo eşler evde malum

Back
X