• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

Sevtap , senide tebrik ederim :) simdiye kadar 3 erkek -2 kiz saydim sanirim :)

Bir sorun olmadigini umut ediyorum, fakat sidetli ve seni (seni diyorum ama sakincasi yoktur umarim) gercekten rahatsiz edecek kadarsa, lutfen onemsememezlik etmeyin (!). Gerci her hamilelikte bu tarz agrilari yasasakta, yinede dr. danisip ondan iyi teyidini almadan rahat edemiyorum . :)

cok haklısın sancılarım ıcın mınoset verdı dr. fakat bır etkısnı goremedım...artık hayırlısı...

buara herkes erkek doguruyor valla masallah allah ısteyen hekese nasıp etsın zemuszemus

Cerin, resmi geldim galiba :) Ama benim konusma seklim boyle, yani normalde de bu sekilde konusurum :) Yabanciligimi burdan hisettiricem sanirim :) Fakat kimsenin konusma sekli beni rahatsiz etmez (dozajini ve terbiyesini bozmadigi surece) dogalliktan yanayim, benim dogal halimde boyle iste :)

ben lierac krem kullanıyom sadece ama ii nemlenmiyo mu acaba pul pul vucudum balık gibi oldum kıss naniknanik çilek yağı nası bişi amma güzel kokar haa renkli mi bak taktım şimdik :uhm:

cılek kokusu var fakat renklı deıl kısss gulben ergende badem yagı kakao yagı ve cılek yagını karıstırıp suruyormus gecenlerde okan bayulgenın programında soyledı ....ben kullanıyordum zaten cılek ıyı olmus ıyıkı kullanıyormusum dedım valla ....mısslerr gıbı kokuyorum vallasırnaşık şey

Cerin, resmi geldim galiba :) Ama benim konusma seklim boyle, yani normalde de bu sekilde konusurum :) Yabanciligimi burdan hisettiricem sanirim :) Fakat kimsenin konusma sekli beni rahatsiz etmez (dozajini ve terbiyesini bozmadigi surece) dogalliktan yanayim, benim dogal halimde boyle iste :)

yauuww bi olamadım şöle hanım hanımcık hep zıpır zıpçıktı bi tipim napem bu model bölee vereliniortak

Buarada karin kasintisina ve catlamaya karsi "kakao yagi" oneriyor dr.lar. Illaki Tr'de de vardir. Bu arada en ucuz krem olma serefine nail olmus kendileri :) Fakat su zamana kadarda bu kadar etkili bir krem gormedim, oglumda da o kremi kullanmistim, hic bir catlamam olmadan bitirdim. Umarim bu seferde ayni sekilde bitiririm ...

masallah canım gelınlerı 2ledın yanı:))allah bagıslasın ıkısınıde :nazar:

ozlem , senide tebrik ederim :) gercekten erkek bebek dolu etraf:)

Ogluma hamileykende erkek yiliydi sanki, kimi gorsem erkek bebege hamisti. Acaba benimde oglusum olacak ne :) Sabirsizlaniyorum :)

sağol sevtapcım, allah cümlemizin evladını bağışlasınn a.s.

sweet canım ben de seni tebrik ederim canım a.s.

cılek kokusu var fakat renklı deıl kısss gulben ergende badem yagı kakao yagı ve cılek yagını karıstırıp suruyormus gecenlerde okan bayulgenın programında soyledı ....ben kullanıyordum zaten cılek ıyı olmus ıyıkı kullanıyormusum dedım valla ....mısslerr gıbı kokuyorum vallasırnaşık şey

ya badem yağı tüylenme yapıyo diolarrr CADIARZU bide bu yağlar atlet yada elbiseye geçmio mu sonuçta yağ yaniii son soru kakao yağı koyu bi renk bırakıyo mu tende ? söledine pişman etcem ama sende mi karıştırıyon yoksa ayrı ayrı mı sürüyon?

Cerin, hanim hanimcik takdire kalmis birsey :) Ama o sekilde nitelendirdiysende tesekkur ederim...

Aslinda cok cocuksuyumdur :) Sadece dilim sanirim daha bir hanimcik kaliyor . Fakat neseli ve tabiricaizse fikir fikir insanlara bayilirim :)

ya badem yağı tüylenme yapıyo diolarrr CADIARZU bide bu yağlar atlet yada elbiseye geçmio mu sonuçta yağ yaniii son soru kakao yağı koyu bi renk bırakıyo mu tende ? söledine pişman etcem ama sende mi karıştırıyon yoksa ayrı ayrı mı sürüyon?

iz filan olmuyor seker... ben cılek ve kakao yagı karıstırıyorum..fakat senın kullandıgın kremı cok duydum ....ve catlak yapmıyormus dr. sordum nedendır bılmıyorum bana kakao kullan dedı okadar baktı etım cok sert bunu ancak yag baklar dedı herhalde:)))sırnaşık şey

arkadaslar ben cıkıyorum esım geldı hepınıze ii muhabbetler ...saglıkla kalın gorusmek uzere..a.s.

nerden aldın gııı çabuk deee
neyse bunlar ayıcıklı mayıcıklı şeker şeyler öle dümdüz değil bi de düzlerinden alırız ucuza
hee anama yıkam dediydim -tatlicadiarzu-

güzel haberlerle gel cicimmm

bizim burdaki cumartesi pazarından... ama sosyete pazarlarına ad gitcem alt üst etcem oraları...sırnaşık şey kim dedi benimkiler ayıcıksız mayıcıksız diye.. ayıcıkta var mayıcıkta:dilcikar: sen pahalı almışın işteee naniknanik

kızlar ya karnım baya büyüdü 17 haftalık suanda ve yumurtalıgımdakı kasıgımda sıddetlı bır agrı oluyor gecelerı ayaklarımı uzattıgımda sıddetlenıyor karnıma dogru cekınce azalıyor ve sola yatıbnca azalıyor sızce bu sancı normal mı pazartesı dr. gıdecegım 3 test ıcın fakat bu sancı benı cok panık yapıyor...fisfisfis

arada sancı oluyor bende de .... normal olduğunu düşünüyorum..

ben lierac krem kullanıyom sadece ama ii nemlenmiyo mu acaba pul pul vucudum balık gibi oldum kıss naniknanik çilek yağı nası bişi amma güzel kokar haa renkli mi bak taktım şimdik :uhm:

çilek yağını bi arkadaşıma doktoru önermişti... benim dr da badem yağı dedi ama tüylerii besler diye korkuyom.... bebe yağı alıp kullancammmm.....

aman zaten öyle dakikalarca sürünemem, uğraşamam sıkılırım beeee

yeni gelenler olmuş.. hoşgeldiniza.s.

sanırım normal ben takıntılıyıım bıraz arkadasım ya pazartesı rahtlıcam dr.da ınsallah.... valla alıskanlık yapıyor beklıyorum yazan bırı olucakmı ondan sonra cıkayım dıe:))))badem yagını hıc kullanmadım ...sımdılık kullandıklarım ii gibi...

selam kızlar off benimde göbeğim kaşınıyor yoksam bu sefer çatlayacakmıyım üleynnn ilk hamilelikte okadar gerildi cildim çatlamadımda neden bu sefer kaşınıyor göbüşüm yaaa

canım alazaaam da kredi kartı hesap kesimi bekliomm :jeyyar: salı sipariş vereceeeem kıs pinti sen kıyamican galba ben yeğenime de alim istersen zemuszemus
yok nan ben bi tane aldıydım ama tepesindeki cıngıllardan yok kenarında ayna ve bi iki oyuncak var bi tane daha almak ne kaa mantıklı deyü düşündüm sen hankından alcaan pahalısından mııı

ayyy burda bazen bi karışıyo ortalık oo kim dr gitti kimin test sonucu çıktı falan ama çok güzel hergün herkes bi haberle gelio herşeyi paylaşıyoruz bide biraz fazla resmi konuşmuyos burda lan lun ooo herkes içinden geldii gibii alkisalkisalkis
zemuszemus zemuszemus
ay utandım kendimdeeen
bizim burdaki cumartesi pazarından... ama sosyete pazarlarına ad gitcem alt üst etcem oraları...sırnaşık şey kim dedi benimkiler ayıcıksız mayıcıksız diye.. ayıcıkta var mayıcıkta:dilcikar: sen pahalı almışın işteee naniknanik
seninkiler ayıcıksız iştee :mymeka:

ben şimdilik bebe yağı kullanıyom badem yağı aldım ama cesaret edemedim yaa tüylendirir diye, çilek yağı da var ama kakao yağğı yokk kafamçokkarıştı

selam kızlar off benimde göbeğim kaşınıyor yoksam bu sefer çatlayacakmıyım üleynnn ilk hamilelikte okadar gerildi cildim çatlamadımda neden bu sefer kaşınıyor göbüşüm yaaa

kaşımayın sakııın kaşıyınca çatlıyomuş diye okudum bi yerden hemen nemlendirin vereliniortak

ayy canım benimde çok kaşınıyor çatlamasıınn, ilkinde benimde çatlamadı hiç. badem yağı ve bepanthane sürdüm, dr um demişti.bunda daha başlamadım bşeyler sürmeye.

Back
X