aynen canım bizde adanaya giderken veya gitmeden veriliyo siparişanacım herkes sen gibi şanslımı kaydirigubbakcemile3 bizimkilerde bizden beklerler her izmire gidişimizde çaktırmadan bi eksiklerini söylerler sonra kocişlen bende kıyamaz alırız :umursamaz:
bencede ismi kötü olsun istersen yinede koyman gerek öyle bi adama yapmalısın bunuabboooo destek yerine köstek
benim ablamların kyın pederleride aynı şekerim hep köstek hep köstek o yüzden bana diyorlarki sen kayın pederinin ismini oğluna vermen gerek
kayın pederin ismide eyüp amanıın kuranda geçiyor ama bi bebeğe eyüp isminide yakıştıramıyom yaaa bende dedimki efe ismini çok seviyorum ozaman eyüphan efe koysak dedik bakalım ne olur eyüphanı kullanmayızda efe simini kullanırız dedim
sizce ne yapsam kızlar
ayy dr git dediyse git canım yaa int. felan bakıp kafa karıştırmayın drların dedğine bakınkızlar size bişey soracağım ben ayrıntılı ultrasonda 17+3 de gideceğim oradan da 3 lü için hastaneye geçeceğim.ayrıntılı için sizce erkenmi.acaba 18 i tamamlasammı. intenette 18 - 22 arası diyo da.kararsız kaldım.18 inci haftanı içinde giden varmı başka.
ben göremedim resimi malum bazı yerler açılmıyor işyeirn sisteminden..
nazlıcım senin amniyo sonucun nasıl oldu ben geçmişi okuyamıyorum.sinir oluyorum çünki çok yavaş benim internet.ama senin sonucu çok merak ediyorum.
kızlar günaydın .......................
DÜN SABAH SAAT 07:40 İTİBARIYLA 2 KEZ HALA OLMUŞ DUYUMDAYIM..........
evet arkadaşlkar abimin eşi dün doğum yaptı. çok güzel bir kızımız var. abim esmer eşi esmer bir kızımız var İLKİM o onlardan daya çok esmer ama :YAĞMUR bebek inatlarına beyaz kaydirigubbakcemile3 bir saçları bar anlatamam size toka tak o derece yani.MAşallah Allahım nazarlardan saklasın..........
dün onun telaşı vardı sabahdan işe gelmem gerekşiyordu geldim işi halletim doğru hastaneye ......... bir gittim ki büyük prenses kücük prensesi öpüyor kokluyor. büyük ablamız 6 yaşında bu sene okuka başlıyacak. beni görür görmezz halacımmmmmm bak kardeşim çok güzel dedi. normalde büyük kıskanmasın diye kücük için pi kaka nolku felan denilir ama kesinlikle ettirmiyor inadına . çok güzelbir bebek aynı ilkim gibi çok tatlı vs deyoruz yoksa çok kızıyor... kıskanmıyor nüyük kuşum benim.......
merhaba arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum işlerin yoğunluğundan
erkekler çoğunlukta okuduğum kadarıyla ama ben kızlara katkıda bulunacağım
benim de kızım olacakmış:)
yok cnm biliyorum işte olduğunu kaydirigubbakcemile3 oooyy maşallah kuzucuum kocamn oldular yaa.adıda çok güzelmiş Özge
gözün aydın halası oyy minik şey ne tatlıdır şimdi Allah analı babalı büyütsünkızlar günaydın .......................
DÜN SABAH SAAT 07:40 İTİBARIYLA 2 KEZ HALA OLMUŞ DUYUMDAYIM..........
evet arkadaşlkar abimin eşi dün doğum yaptı. çok güzel bir kızımız var. abim esmer eşi esmer bir kızımız var İLKİM o onlardan daya çok esmer ama :YAĞMUR bebek inatlarına beyaz kaydirigubbakcemile3 bir saçları bar anlatamam size toka tak o derece yani.MAşallah Allahım nazarlardan saklasın..........
dün onun telaşı vardı sabahdan işe gelmem gerekşiyordu geldim işi halletim doğru hastaneye ......... bir gittim ki büyük prenses kücük prensesi öpüyor kokluyor. büyük ablamız 6 yaşında bu sene okuka başlıyacak. beni görür görmezz halacımmmmmm bak kardeşim çok güzel dedi. normalde büyük kıskanmasın diye kücük için pi kaka nolku felan denilir ama kesinlikle ettirmiyor inadına . çok güzelbir bebek aynı ilkim gibi çok tatlı vs deyoruz yoksa çok kızıyor... kıskanmıyor nüyük kuşum benim.......
merhaba arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum işlerin yoğunluğundan
erkekler çoğunlukta okuduğum kadarıyla ama ben kızlara katkıda bulunacağım
benim de kızım olacakmış:)
nazlıcım çok ama çok sevindim.allahım inşallah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin....
kızlar hepinize günaydın.......ohhhh bugün herkes burada.......................zeren kuzum onu nerede taşıyacağız peki öyle yani anneyi yormazmı yaa.....
buda hoş sıradan kanguru gibi değil ama benim öbürü çok daha fazla hoşuma gitti.hem o çok daha ucuz bu pahalımış
kızlar size bişey soracağım ben ayrıntılı ultrasonda 17+3 de gideceğim oradan da 3 lü için hastaneye geçeceğim.ayrıntılı için sizce erkenmi.acaba 18 i tamamlasammı. intenette 18 - 22 arası diyo da.kararsız kaldım.18 inci haftanı içinde giden varmı başka.
ben göremedim resimi malum bazı yerler açılmıyor işyeirn sisteminden..
nann dağdakilere kurban olsun bunlarsabah sabah dağdan inenler olmuş galiba canım kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae
günaydın kuzu naber ?günaydın güzel anneler nasılsınız bugun gene kaynatıyonuz maşallah allahçenenize ve parmaklarınıza zeval vermesin laelaelaelaelae
valla prenseslerin kapaması zor.lülülülülülü oğluşlar çoğunluktagünaydın cnm amiiin :)[/QU
prensesler kapattımı aradakı farkı son durum nasıl canım cınsıyet ögrenen varmı alkisalkisalkis
cerincim çok geçmiş olsun canım yaaa o pis adamın saçını başını yolamadın mı pislük herif
hani nehiriver isim bulana ödül vercem deyü ya bizim herif akıllı çıktı öle şeylere girmeden hemen adına ben koyem dedü galba kaydirigubbakcemile3
kızlar size bişey soracağım ben ayrıntılı ultrasonda 17+3 de gideceğim oradan da 3 lü için hastaneye geçeceğim.ayrıntılı için sizce erkenmi.acaba 18 i tamamlasammı. intenette 18 - 22 arası diyo da.kararsız kaldım.18 inci haftanı içinde giden varmı başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?