hmm ne derim kısa süreli kullanımlar derim.Zaten örnek vereyim Doğayı takıyordum nereye gidiyorum markete yada arabaya uzun süreli yatak durumda olmaz hiç sağlıklı değil pusetler yatak durumda gezerken en sağlıklısı arabadır cnm..Bu kanguruları zaten oturmaya başladığında taşayabileceğiniz ağırlığa geldiğinizde takıyorsunuz sonrası inanın araba oto koltukları bunlar e zaten 11 aya girdimi yürüyüş istekleri artıyor birde arabada bakına bakına gezmek hepsinin çok hoşuna gidiyor..Kangurularda anne bebek teması oldukça yakın ve inanın hiç zarar gelmiyor tek askılı yatak durumu bana göre daha kemikleri süt olan bebeklerde hiç uygun değil aklınızda bulunsun zaten yatacak durumda olmasına gerek yok biryerden biryere 1 saat kanguruyla yürümüyoruz en fazla 15 dk sonrasında dediğim gibi hep arabası zaten kış bebekleri olucak soğuktanda korumalıyız
sadece kilo almadığımızı söylesekte rakam vermesek :roflol: aramızda şişko gebişlerde olabilir demi ama :sinifsinif:
yook canikom ben hiç kilo almadım daha aferim alıyorum dr.dan ama zaten bende mevcut bi göbiş vardı :roflol: halada bebiş gibi durmuyo göbeğim :roflol:
nazlıcım sen izmirde nereye gidiyosun dr.a bende izmirde gidiyorum dr.
hmm ne derim kısa süreli kullanımlar derim.Zaten örnek vereyim Doğayı takıyordum nereye gidiyorum markete yada arabaya uzun süreli yatak durumda olmaz hiç sağlıklı değil pusetler yatak durumda gezerken en sağlıklısı arabadır cnm..Bu kanguruları zaten oturmaya başladığında taşayabileceğiniz ağırlığa geldiğinizde takıyorsunuz sonrası inanın araba oto koltukları bunlar e zaten 11 aya girdimi yürüyüş istekleri artıyor birde arabada bakına bakına gezmek hepsinin çok hoşuna gidiyor..Kangurularda anne bebek teması oldukça yakın ve inanın hiç zarar gelmiyor tek askılı yatak durumu bana göre daha kemikleri süt olan bebeklerde hiç uygun değil aklınızda bulunsun zaten yatacak durumda olmasına gerek yok biryerden biryere 1 saat kanguruyla yürümüyoruz en fazla 15 dk sonrasında dediğim gibi hep arabası zaten kış bebekleri olucak soğuktanda korumalıyız
kızlar listeyi kim düzenliyo acaba?
benim de oğlum olacak ekleyebilir misiniz?
bu kilo konusunda sanirim yine tasi kafama yedim. valla kiziyorum artik. rakam vermeyin anacim. aldim almadim diyin, tek tek gelicem yaniniza valla.klava:
ancak lutfen gobis sayfasinda resmime bakip anormal bir kilo goruyormusunuz uzerimde soyleyin. cok ilginc kimse aldigim kilolara inanmiyor, cunku sadece onde bir gobek var. geri kalan her yer hemen hemen ayni duruyor yani.:dilcikar:
kıslar ya benim vücudumun olmayan yerleirmde minicik benler çıkmaya başladı
doğumdan sonra geçermi acaba
o kadar çok yorğunum ki bedenen. acil dinlenmeye ihtiyacım var kızlar...
sizden bir kaç öneri rica edecem...... biz yeni bir ev yaptırdık. be iş evin içi işine ve en zor kısmına geldi.
sormak istedğim şeyler.
1. ben lamirantı akçaağaç rengi istiyorum.( krem gibi baya acık bir renk)
2. kapılarıda aynı renk istedim ama çok acık olur dediler sonuçda duvarı siyaha boyuyamıyacağına göre ( gerci ben boyardım ama ) biri biraz daha koyu yap dediler. bu yüzen kapılar ( maun)hifif kahverengi yada meşe rengi oda kahberengiye yakın bir renk olmasına karar verdik.............
3. banyo yu siyah ve beyaz renki ama modelini hala bulamadığım bir fayans istiyorun.... amara kırmızı renkde olcak. be banyo dolabıda ağırlıkta kırmızı beyAZ ve bazı kapaklarıda siyah olcak.....
4. mutfak ise tezgah parlak granit ( mermer değil ) siyah ama boyle simsiyah ve parlak dolaplarda gene acık bir renk olsun diyorum
5. ıslak zemin yani mutfak yeri be antre. süt kahvesi gibi ama birazdaha acık granit parlak zemin istiyoum..
6 son olarakta tuvalet ( ben banyoda daki gibi normal tuvaletide alaturka wc değil alafranga wc istiyorum ) rengi banyo siyah ya tubaletde inadına renkli mor kımızı pembe yesil vs renklerden istiyotum ( fayans olrak demek istedim )
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii size nasıl aklınza gelen her türlü fikre acığım . acil ihtiyacım var inan kadam okadar çok karıştı ki.. daha duvar boyaları var . efe nin odası için planlarım var ama hangisini halledecem bilemedim.............
hayırlı olsuunn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2merhaba arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum işlerin yoğunluğundan
erkekler çoğunlukta okuduğum kadarıyla ama ben kızlara katkıda bulunacağım
benim de kızım olacakmış:)
ooh maşallah allah analı babalı büyütsün şekerrkızlar günaydın .......................
DÜN SABAH SAAT 07:40 İTİBARIYLA 2 KEZ HALA OLMUŞ DUYUMDAYIM..........
evet arkadaşlkar abimin eşi dün doğum yaptı. çok güzel bir kızımız var. abim esmer eşi esmer bir kızımız var İLKİM o onlardan daya çok esmer ama :YAĞMUR bebek inatlarına beyaz kaydirigubbakcemile3 bir saçları bar anlatamam size toka tak o derece yani.MAşallah Allahım nazarlardan saklasın..........
dün onun telaşı vardı sabahdan işe gelmem gerekşiyordu geldim işi halletim doğru hastaneye ......... bir gittim ki büyük prenses kücük prensesi öpüyor kokluyor. büyük ablamız 6 yaşında bu sene okuka başlıyacak. beni görür görmezz halacımmmmmm bak kardeşim çok güzel dedi. normalde büyük kıskanmasın diye kücük için pi kaka nolku felan denilir ama kesinlikle ettirmiyor inadına . çok güzelbir bebek aynı ilkim gibi çok tatlı vs deyoruz yoksa çok kızıyor... kıskanmıyor nüyük kuşum benim.......
şimdiii benim annemler de yaptırmıştı aynen banyonun biri kırmızı gri çok güzel oldu bence mutlaka kırmızı kullan banyondao kadar çok yorğunum ki bedenen. acil dinlenmeye ihtiyacım var kızlar...
sizden bir kaç öneri rica edecem...... biz yeni bir ev yaptırdık. be iş evin içi işine ve en zor kısmına geldi.
sormak istedğim şeyler.
1. ben lamirantı akçaağaç rengi istiyorum.( krem gibi baya acık bir renk)
2. kapılarıda aynı renk istedim ama çok acık olur dediler sonuçda duvarı siyaha boyuyamıyacağına göre ( gerci ben boyardım ama ) biri biraz daha koyu yap dediler. bu yüzen kapılar ( maun)hifif kahverengi yada meşe rengi oda kahberengiye yakın bir renk olmasına karar verdik.............
3. banyo yu siyah ve beyaz renki ama modelini hala bulamadığım bir fayans istiyorun.... amara kırmızı renkde olcak. be banyo dolabıda ağırlıkta kırmızı beyAZ ve bazı kapaklarıda siyah olcak.....
4. mutfak ise tezgah parlak granit ( mermer değil ) siyah ama boyle simsiyah ve parlak dolaplarda gene acık bir renk olsun diyorum
5. ıslak zemin yani mutfak yeri be antre. süt kahvesi gibi ama birazdaha acık granit parlak zemin istiyoum..
6 son olarakta tuvalet ( ben banyoda daki gibi normal tuvaletide alaturka wc değil alafranga wc istiyorum ) rengi banyo siyah ya tubaletde inadına renkli mor kımızı pembe yesil vs renklerden istiyotum ( fayans olrak demek istedim )
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii size nasıl aklınza gelen her türlü fikre acığım . acil ihtiyacım var inan kadam okadar çok karıştı ki.. daha duvar boyaları var . efe nin odası için planlarım var ama hangisini halledecem bilemedim.............
ayy sağol canııım valla sevindimm bu durumaa kaydirigubbakcemile2kartanesi kız dün sana söylemeyi unuttum canım ... şu senin tetanoz aşısını sordum doktoruma... 19 haftasında vurmuşlar arkadaşıma bişey olurmu dedim... "bi zarar vermez" dedi... "5. aydan sonra dememizin nedeni aşı doğuma kadar etkinliğini daha fazla korusun diye" dedi....
Canım Bostanlı da bir doktora gidiyordum ama memnun kalmadım şimdi bu amniyoyu yapan doktor çok iyi çıktı ama ben Doğamın doktoruna devam edeceğim Işık Şengün tek durum onunla bakalım hastane konusunda anlaşabilecekmiyim:bbo:Sen nereye gidiyorsun cnm?
bu kilo konusunda sanirim yine tasi kafama yedim. valla kiziyorum artik. rakam vermeyin anacim. aldim almadim diyin, tek tek gelicem yaniniza valla.klava:
ancak lutfen gobis sayfasinda resmime bakip anormal bir kilo goruyormusunuz uzerimde soyleyin. cok ilginc kimse aldigim kilolara inanmiyor, cunku sadece onde bir gobek var. geri kalan her yer hemen hemen ayni duruyor yani.:dilcikar:
Banada bi arkadasım tavsiye etti cnm İrenbe kadın hastalık ve tüp bebek merkezinde Aral bey var ona gidiyorum.ben inanılmaz memnunum dr.dan anlatamam.Doğumuda o yaptırcak ya çınarlı yada karataşta yaptırıyo.Gerçi şimdi benle konuşmuyo doğum işini 7.aydan önce yasak :roflol:
Ya Kilo olsa kaç yazacak?Neden sıkıyorsun canını bakalım sen çok ama çok tatlı görnüyorsun bana göre opuyorumnanaktanÜstelik hadi bakalım ilk doğumumda ben 88 killoyla hamileliğimi bitirdim sonuç??Şimdi takma birtanesi takacaksan vereceğin zaman tak şimdi sağlıkla bebeğini büyüt bünyeden bünyeye değişiyor bu iş..
Üstelik 88 k,loyla hamileliğim bitti tosuncuk çok sağlıklı büyüdü sütü kestim sonrasında spor+diyet 59 kiloyla bitirdim ve şuzamana kadar korudum 1 sene önce sigarayı bıraktım ki çok içmezdim eşime destek olmak için 5 kilo aldım 64 ama fazlalık hiç yok zaten iri yapılı boylu poslu olunca değişik oluyor takma kafana 100 kiloda olsa veririm ben tabiki sende..
ben takmiyorum zaten tatlim. bu gacilar ara sira ben almadim deyip insanin yuzune vuruyorlar. tabiki bebisimizi saglicakla bir alalim kucagimiza sonra diker agzimi otururum, di mi canim? Rabbim nasip etsin seneye diyet sayfalarinda bulusuruz.opuyorumnanaktan
kilo almamis hatunlar ben aliyorum var mi?lülülülülülü
Canım hepsi geçecek hatta doğuma kadar birçoğu kruuyp dökülecekler endişelenecek hiçbirşey yok oğluşta oldukça fazlaydı hepsi gittikaydirigubbakcemile5
hee doğru diyon daa bu ankara da bana çok kuru geliyoo nefes alamıyom yaooooooo Adana' nın sıcağıyla buraları bir mi tutuyon kartanesiii......lmaz:
adeta adamı boğuyor o sıcaklar... üfffff rahatlıklan saat başı duş alabilirsin yani.. o derece a.s
orası öle gece de serin oluyo nasıl memleket annamadım heeben ankaraya ağustos ayında gidince bile yorgan örtüyorum kaydirigubbakcemile3 ama burda biz 1 aydır kapılar acık yatıyoruz.ankarayla kıyaslanmaz buraların sıcağı yaa.
:roflol: :roflol:bneim de kociş popon biraz büyüdü sankim diye dalga geçiyo ama sanırsam kıslar öle yaww
yok canıım senle alakası yoook ben kendi üzüntümü dile getirdim.Rakam vermeyin diyorum bende 50-60 demeyin yani kilo aldım yada almadım deyin yeter demi.hem senin Göbek değil bebiş maşallah benimki hala göbiş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?