ohh ne güzel yapmışın rahatlamışındır kesinsositososito ben geldüümm sositososito
günün raporunu verem :roflol:
sabah saat 8 de uyandık kociş erken uyanmış kahvaltıyı hazırlamış o egeyi tuttu ben yedim sonra ben oyaladım o yedi.evi mok götürüyodu o yüzden temizlik yaptım.kociş egeyle ilgilendi ben süpürdüm,sildim,toz aldım,balkonları yıkadım hataa cam bile sildim :lepi:kocacımda halıları fırçaladı her yer saçtı çünküüsonra duş aldık dışarı çıktık artık canıma tak dedirten dökülmekten her yeri kıla bürüyen saçlarımı oğlan çocuğu gibi kestirdim delikafaduldendelikafadulden
yemeğimizide dışarda yedikten sonraa şimcik eve geldik egeyi uyuttum uyansın banyo yaptırcam 3.gün bugün hala kaka yapmadı çok huzursuz o yüzden :çok üzgünüm:
ben de hamileyken kısaltmıştım şimdi tekrar uzatıyom saçlarımı özledim ama şu dökülme olmasa..:bbo:
hamileyken ve doğumdan sonra saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı olmuştu..normaldede dökülürdü..benim kizida bi tutan olsada bende kisacik kestirip kurtulsam su dokulmeden.
bravo kiz neler basarmisin yine.
z.yagi verdin mi? geceleri rahatsiz ediyo mu kaka yapamamasi?
şimdi evde heryer saç çıldırıyorum..bide eşimin saçlarıda dökülüyo düşünün artık evi
herkeste böyleyse normal bişi demek bu kaa dökülme:bbo: