2009 Kasm Anneleri

sositososito ben geldüümm sositososito
günün raporunu verem :roflol:
sabah saat 8 de uyandık kociş erken uyanmış kahvaltıyı hazırlamış o egeyi tuttu ben yedim sonra ben oyaladım o yedi.evi mok götürüyodu o yüzden temizlik yaptım.kociş egeyle ilgilendi ben süpürdüm,sildim,toz aldım,balkonları yıkadım hataa cam bile sildim :lepi:kocacımda halıları fırçaladı her yer saçtı çünküü :utangac: sonra duş aldık dışarı çıktık artık canıma tak dedirten dökülmekten her yeri kıla bürüyen saçlarımı oğlan çocuğu gibi kestirdim delikafaduldendelikafadulden
yemeğimizide dışarda yedikten sonraa şimcik eve geldik egeyi uyuttum uyansın banyo yaptırcam 3.gün bugün hala kaka yapmadı çok huzursuz o yüzden :çok üzgünüm:
ohh ne güzel yapmışın rahatlamışındır kesin
ben de hamileyken kısaltmıştım şimdi tekrar uzatıyom saçlarımı özledim ama şu dökülme olmasa..:bbo:

benim kizida bi tutan olsada bende kisacik kestirip kurtulsam su dokulmeden.

bravo kiz neler basarmisin yine.
z.yagi verdin mi? geceleri rahatsiz ediyo mu kaka yapamamasi?
hamileyken ve doğumdan sonra saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı olmuştu..normaldede dökülürdü..
şimdi evde heryer saç çıldırıyorum..bide eşimin saçlarıda dökülüyo düşünün artık evi
herkeste böyleyse normal bişi demek bu kaa dökülme:bbo:

ruhsal dengesi bozuk herhalde karısını dovmus burnunu kırmıs karısı hastanede burun ameliyatı olmus buda evde dovcek birini bulamayınca bebegi öldürdü herhalde :oklava:

ya okuyamadım bile ben..bunları duyunca fena oluyorum..
insan değil hayvan bile yavrusuna sahip çıkıyo:çok üzgünüm:

ya kızlar sizinde bebişler uyanırken ağlayark uyanıyomu :sinifsinif:

gece iyi uyumussa gunduzleri aglamiyo ama diger uykulardan genellikle aglayarak uyaniyo. cok nadir uyanipda sessizce bakindigi.

cok zoruma gidiyo oyle uyaninca, sanki ben kotu bisey yapmisim yada cok mutsuzmus gibi.:sinifsinif:

gece iyi uyumussa gunduzleri aglamiyo ama diger uykulardan genellikle aglayarak uyaniyo. cok nadir uyanipda sessizce bakindigi.

cok zoruma gidiyo oyle uyaninca, sanki ben kotu bisey yapmisim yada cok mutsuzmus gibi.:sinifsinif:

evet sabah değilde öbür uykularından ağlayarak uyanıyo. korkuyolar mıki

slm kızlar nasılsınız ya sizi okumaktan heç bişi yazamıyom bende tam okumadım işte:1closedeyes:birsürü şey aklıma gelio cvp verem diye bakıyom oo nerde o sayfa konu biteli çok olmuş ben dün kızıma cam rendede elma rendeledim bezle süzdüm birkaç kaşık verdim bayıldı gazda olmadı galiba allahım bugün 5-6 saat uyumuştur gece ne edicem bilmiom gerçi 2 saat bende uyudum kızımla bide bizim tüp pazar azizliği yaptı gene en son doğumdan bir gün önce pazar bittiydi bugün pilav pişerken bitti bugünde açık tüpçü yok allahtan fırın yemeği yaptımda yedik ondan öncede bir pazar günü misafir yemeğe geldiğinde bittiydi aniden ayyy çenem düştü:utangac:

slm kızlar nasılsınız ya sizi okumaktan heç bişi yazamıyom bende tam okumadım işte:1closedeyes:birsürü şey aklıma gelio cvp verem diye bakıyom oo nerde o sayfa konu biteli çok olmuş ben dün kızıma cam rendede elma rendeledim bezle süzdüm birkaç kaşık verdim bayıldı gazda olmadı galiba allahım bugün 5-6 saat uyumuştur gece ne edicem bilmiom gerçi 2 saat bende uyudum kızımla bide bizim tüp pazar azizliği yaptı gene en son doğumdan bir gün önce pazar bittiydi bugün pilav pişerken bitti bugünde açık tüpçü yok allahtan fırın yemeği yaptımda yedik ondan öncede bir pazar günü misafir yemeğe geldiğinde bittiydi aniden ayyy çenem düştü:utangac:

nasil uyuyolar bu kadar ya?
bebegin bunyesiyle alakali herhalde.bilmiyorumkismile

hosgeldin canım
afiyet olsun bende veriyorum kızıma meyve sularını
az öncede merak ettim ilk defa yoğurt mayaladım bakalım tutacak mı ?

nasil uyuyolar bu kadar ya?
bebegin bunyesiyle alakali herhalde.bilmiyorumkismile

yok canım ya cadılığıyla alakalı sadece uyanınca beni neden bu kadar uyuttunuz der gibi mızırdanıp duruyor gece 1 e kadar kendini gezdirtiyor şimdi babası arabasıına koydu gezdiriyor evin içinde oda çığlık atıyor:lepi:

hosgeldin canım
afiyet olsun bende veriyorum kızıma meyve sularını
az öncede merak ettim ilk defa yoğurt mayaladım bakalım tutacak mı ?

hadi bakalım canım nasıl olacak yoğurdun ben yoğurdu tam tutturamıorum ya ısıyı güzel ayarlayamıyorum galiba ama öğrenmek lazım keçi sütündenmi yapıon ???bebelerimiz inatçı olcak keçi yoğurdundan neden keçi sütü kullanılıo biliomusun ???CADIARZU

nan edoş gelir bulurum ha seni marmaristee aklinialirimsmile

lülülülülülülülülülülülü

ohh ne güzel yapmışın rahatlamışındır kesin
ben de hamileyken kısaltmıştım şimdi tekrar uzatıyom saçlarımı özledim ama şu dökülme olmasa..:bbo:

hamileyken ve doğumdan sonra saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı olmuştu..normaldede dökülürdü..
şimdi evde heryer saç çıldırıyorum..bide eşimin saçlarıda dökülüyo düşünün artık evi
herkeste böyleyse normal bişi demek bu kaa dökülme:bbo:

ayy aklın almaz vallasekerim ne çok döküldüğünüü laelaelaelaelae

ama rahatladım artıkın erkek çocuğu gibi oldum yaav kaydirigubbakcemile3 ama kocişim çok begendi o beni hep kısa saçlı beğenir ilk tanıştığımızdada böle kısaydı saçlarım :asigim::asigim:

ohh gaz yapmadıysa ne güzel cnmm yesin bol bol elmaları opuyorumnanaktan

selamlar
bugun sabah okmeydanına esımın teyze kızına kahwaltıya gıttık...3 gıbı ordan cıkıp teyzesıne aksam yemegıne gıttıkkaydirigubbakcemile3
aksam da 6 da ewdeydık cayımızı ıctık oturuyoz...
amaaaaaaaaa bu sıpa uyudu sımdı ya ne edecem ben daha erkennakannehir

Back
X