2009 Kasm Anneleri

günaydınnn
wanna ve ayşe geçmiş olsun bebişlereee acil şifalar
edoşumm avatarda çok hoş görunuyo face koyyy ayrıntlı incelicemmmm :)))

benim kız gece kundaktan elini kurtardımı bi daha uyuyamıyo ya.
gece 2.30da emişmiştik.
sonra 4.30 baktım yine ağlıyo. elini kurtarmış kundaktan ve geriye uyuyamıyo.
tekrar emiştik.
nolucak bu kundak işimiz, nasıl vazgeçiçez ya?
uyurken çok sıçrıyo diye başlamıştım kundak yapmaya, şimdi gelin olana kadar yapmam gerekicek herhalde.:sinifsinif:

:roflol: neen o kadar güldün gıı :roflol:
kürke benzemiyomu amaa kaydirigubbakcemile3

ilk koyduğunda kaçırmışım ben onu.
geçen gördüm, kızı emziriyodum. bi kahkaha atmışım, kız memeyi bırakıp suratıma baktı.kaydirigubbakcemile3

günaydınnn

günaydın.
nerdesin kızım sen.

günaydınnn

sağol canımcım opuyorumnanaktan
noluyo yaa biri mail at der biri incelicem der oğlunuzda yokki benimi alcanız desem kaydirigubbakcemile3

gece 2.30da emişmiştik.
tekrar emiştik.
uyurken çok sıçrıyo diye başlamıştım kundak yapmaya, şimdi gelin olana kadar yapmam gerekicek herhalde.:sinifsinif:

:roflol::roflol: ayy ben alıştırmadım şükür o kundaga sıcramıyoda şükür :Saruboceq::nazar:

özgecikte grip olmuştu geçen hafta daha doğrusu benden geçmişti doktor aşılarını yapmadı hasta diye ilaç verdi kullanıyos ama bi değişiklik yok gibi yarın bi daha gidices
ayrıca koskoca 1 ay sadece 180 gr almış :sinifsinif: mama verme ek gıdaya başlayalım dedi dr
hayatımıza elma girdi bu hafta sonra armut sonrada sebze çorbası
en son 6 da emmişti ahanda saat 11 oldu emmedi bi türlü sağdım biberonla verim dedim 50 cc zorla ite kaka içirdim mafoldumben niye beslenmek istemio bu bebek beni deli etcek yaaa

gece 2.30da emişmiştik.
tekrar emiştik.

ayy özgcecik hastalandığında acaip terliodu kafasından resmen şelale akıyodu bende sarmadım zira sardığım battaniye yastık falan su içinde kalıyodu akannehir gece habire ust baş değişiyoduk yada sırtına boynuna bezler koyuyodum onları değiştiriyodum şimdi teri biraz azaldı yani normal gibi ama artık o istemio kundak falan sempatiksalakcinni köyüme dönemem hesabıııııııı kundaktan çıktı kundaaa beğenmiiyiiii sempatiksalakcinni

özgecikte grip olmuştu geçen hafta daha doğrusu benden geçmişti doktor aşılarını yapmadı hasta diye ilaç verdi kullanıyos ama bi değişiklik yok gibi yarın bi daha gidices
ayrıca koskoca 1 ay sadece 180 gr almış :sinifsinif: mama verme ek gıdaya başlayalım dedi dr
en son 6 da emmişti ahanda saat 11 oldu emmedi bi türlü sağdım biberonla verim dedim 50 cc zorla ite kaka içirdim mafoldumben niye beslenmek istemio bu bebek beni deli etcek yaaa

allah allah yaa 5 saate hiçmi acıkmıyo özgem yaa :sinifsinif::sinifsinif:

:roflol::roflol: ayy ben alıştırmadım şükür o kundaga sıcramıyoda şükür :Saruboceq::nazar:

ayyy ben nasıl vazgeçiricem ya.mafoldumben
Naz hala sıçrıyo. deve bulsam geçicem altından.kaydirigubbakcemile3

kaç kilo şimdi özgecik.
nasıl acıkmıyo senin bu kız. valla hayret.
neyse belki ek gıdaları severde rahat edersiniz.

ayy özgcecik hastalandığında acaip terliodu kafasından resmen şelale akıyodu bende sarmadım zira sardığım battaniye yastık falan su içinde kalıyodu akannehir gece habire ust baş değişiyoduk yada sırtına boynuna bezler koyuyodum onları değiştiriyodum şimdi teri biraz azaldı yani normal gibi ama artık o istemio kundak falan sempatiksalakcinni köyüme dönemem hesabıııııııı kundaktan çıktı kundaaa beğenmiiyiiii sempatiksalakcinni

bende havalar iyice ısınana kadar idare ederim diyorum ama sonra napıcam hiç bilmim.:sinifsinif:

gece elini kurtarmışsa tekrar kundak yapmadan uyku moduna girmiyo.:sinifsinif:

ayyy ben nasıl vazgeçiricem ya.mafoldumben
Naz hala sıçrıyo. deve bulsam geçicem altından.kaydirigubbakcemile3

kaç kilo şimdi özgecik.
nasıl acıkmıyo senin bu kız. valla hayret.
neyse belki ek gıdaları severde rahat edersiniz.

ya acıkmasa susar uyur ne bilim bu avazı çıktığı kadar ağlıyo uyumuyo hep huzursuz tok evin aç kedisi mazoşit midir nedir aç ama emmiyo sempatiksalakcinni

geçen ay 5.900 dü bu ay 6.080 olmuş :sinifsinif:
ben en az bi 6.500 olur deye gittiydim abuu tartıda 6 kg görünce mors oldum dr da moral veriyii ya bişi olmas bak benim kızım ince uzun olcek falan sempatiksalakcinni sen kimi kandırıyon diyecudum ya tabi sağlıklı olsun ölee 8 kg hayalleri kurmuyomda ne bilim ya şu emmek istemeyişi yedi bitirdi beni biberonla emse gene gam yemicem sağıp tıkacam onuda almiyo yaa ohaoldumsmile bi ara gidip şırınga alcam belki onla içer ayy şu kursağından süt geçsin şu veledin yoksa delirecüm haa laelaelaelaelae

ya acıkmasa susar uyur ne bilim bu avazı çıktığı kadar ağlıyo uyumuyo hep huzursuz tok evin aç kedisi mazoşit midir nedir aç ama emmiyo sempatiksalakcinni

ben en az bi 6.500 olur deye gittiydim abuu tartıda 6 kg görünce mors oldum dr da moral veriyii ya bişi olmas bak benim kızım ince uzun olcek falan sempatiksalakcinni sen kimi kandırıyon diyecudum ya tabi sağlıklı olsun ölee 8 kg hayalleri kurmuyomda ne bilim ya şu emmek istemeyişi yedi bitirdi beni biberonla emse gene gam yemicem sağıp tıkacam onuda almiyo yaa ohaoldumsmile bi ara gidip şırınga alcam belki onla içer ayy şu kursağından süt geçsin şu veledin yoksa delirecüm haa laelaelaelaelae

demekki aç aslında, ama niye inat ediyosa.
hepsi ayrı cins bu bebelerin ya.kaydirigubbakcemile3

eltimin kızı yaşını doldurdu 13 kg nerdeyse hem emiyo hemde habire saat başı blender sesi gelio ona çorba meyve falan hazırlıyo hala bunun bu yeme sorunu beni öldürüyo dio yaa sempatiksalakcinni benim yerimde olsa intihar eder zaar akannehir

ondan önce sıçraması varmıydı?bilmiyorumkismile
ondan sonramı geçti?

vallla vardı wannam ama şimci yok offf buna inanır olmam çok ilginç ama veletler bizi ne hale sokuyoo kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız

slm cnm sen nasılsın asıl kaydirigubbakcemile3

aç işte aç ama emmek istemiyo sempatiksalakcinni
hoff yaa bide sırınga dene bakalım :sinifsinif:

demekki aç aslında, ama niye inat ediyosa.
hepsi ayrı cins bu bebelerin ya.kaydirigubbakcemile3

hemde ne aç kıs yırtıyo kendini beyaz tenli ya bide kaşları bile kıpkırmızı oluyo uykusuzluktan aç olduğu için uyuyamıyoda emzikle sakinleştiriom kucama alıyom sallıyom sallıyom raid yemiş sivrisinek gibi sersemleşince tıkıyom azına memeyi :roflol::roflol:
emio doyuyo sora yatırırken uyanıyo cin cin bakıyo ama o an için karnı tok olduğundan gülüşüp cilveleşiyo ulan diom madem doyunca bu kaa şirin olacan neen yemion sempatiksalakcinni

eltimin kızı yaşını doldurdu 13 kg nerdeyse hem emiyo hemde habire saat başı blender sesi gelio ona çorba meyve falan hazırlıyo hala bunun bu yeme sorunu beni öldürüyo dio yaa sempatiksalakcinni benim yerimde olsa intihar eder zaar akannehir

daha ne yicekmiş acabaa sempatiksalakcinniakannehir

Back
X