2009 Kasm Anneleri

hemde ne aç kıs yırtıyo kendini beyaz tenli ya bide kaşları bile kıpkırmızı oluyo uykusuzluktan aç olduğu için uyuyamıyoda emzikle sakinleştiriom kucama alıyom sallıyom sallıyom raid yemiş sivrisinek gibi sersemleşince tıkıyom azına memeyi :roflol::roflol:
emio doyuyo sora yatırırken uyanıyo cin cin bakıyo ama o an için karnı tok olduğundan gülüşüp cilveleşiyo ulan diom madem doyunca bu kaa şirin olacan neen yemion sempatiksalakcinni

:roflol::roflol: ayy cerenimo sen adamı öldürün nan :roflol::roflol:
raid yemiş sivrisinekmii delikafaduldendelikafadulden

eltimin kızı yaşını doldurdu 13 kg nerdeyse hem emiyo hemde habire saat başı blender sesi gelio ona çorba meyve falan hazırlıyo hala bunun bu yeme sorunu beni öldürüyo dio yaa sempatiksalakcinni benim yerimde olsa intihar eder zaar akannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallla vardı wannam ama şimci yok offf buna inanır olmam çok ilginç ama veletler bizi ne hale sokuyoo kaydirigubbakcemile3

denemekte fayda var.
bize hayvanat bahçesinin yolu göründü.kaydirigubbakcemile3

hemde ne aç kıs yırtıyo kendini beyaz tenli ya bide kaşları bile kıpkırmızı oluyo uykusuzluktan aç olduğu için uyuyamıyoda emzikle sakinleştiriom kucama alıyom sallıyom sallıyom raid yemiş sivrisinek gibi sersemleşince tıkıyom azına memeyi :roflol::roflol:
emio doyuyo sora yatırırken uyanıyo cin cin bakıyo ama o an için karnı tok olduğundan gülüşüp cilveleşiyo ulan diom madem doyunca bu kaa şirin olacan neen yemion sempatiksalakcinni

kıyamam ya.

raid yemiş sinek delikafadulden

ya bugun heç sütte yok hofffffffff 4 saatin üstüne sağdım ya iki mimişten 100 anca çıktı :sinifsinif:

özge beniiiii ben siziiiiiiiiiii öldürem bitsin bu işkence sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol:

kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

denemekte fayda var.
bize hayvanat bahçesinin yolu göründü.kaydirigubbakcemile3

delikafadulden dene bakalım akannehir

ya bugun heç sütte yok hofffffffff 4 saatin üstüne sağdım ya iki mimişten 100 anca çıktı :sinifsinif:

canın sıkkın kızım ondanda oluyoo -tatlicadiarzu-

facede ajdarın yeni şarkısını dinledim.
ay bu adamda beni öldürcek.akannehir

ay çok komik demii kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın herkesin kadınlar günü kutlu olsunnnnnn...
ya bu arada canlarım ben dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum milupanın hani şu kavanoz mamaları varya onun elmalı şeftalilisinden alıp kızıma tattırdım 1-2 çay kaşığı kadarcık ama versem dahada yiyecekti merak ettım tadını beeecekmi başka bişey yermi yemezmi diye acaba kötümü yaptım kızlar ya ne diyosunuz.

herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnnnn
canlar nasılsınız ben galiba grip olim burnum kuruyo hemen ilaç aldım

ya bu arada canlarım ben dün bişi yaptım iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum milupanın hani şu kavanoz mamaları varya onun elmalı şeftalilisinden alıp kızıma tattırdım 1-2 çay kaşığı kadarcık ama versem dahada yiyecekti merak ettım tadını beeecekmi başka bişey yermi yemezmi diye acaba kötümü yaptım kızlar ya ne diyosunuz.
2 kaşıktan bişey olmaz canım ama yinede dr a danış
herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnnnn
canlar nasılsınız ben galiba grip olim burnum kuruyo hemen ilaç aldım

geçmiş olsun hemen bi ıhlamur kaynatta içiver.

edacım sağol bizimkindede var sanırsam 3 gündür tüketmedim geçti kendimizin dr u olduk valla

karakız
ben hazır şeyler verme taraftarı değilim hele o kavanoz mamalarını hiç beğenmiyorum sonuçta allah bilir ne zaman hazırlanmış
elimden geldiğince vermemeyi düşünüyorum hazır mama felana.sa.sa.s

1-2 kaşıktan bişey olmaz canım.
ben çoktan stokladım o kavanozlardan acil durumlar için.

bende dün ilk kez elma rendesi verdim yedi.
bugün yine vercem.zemuszemus

çıtırtıııııııı geçmiş olsun X dünürümmm aklinialirimsmile bak ayrıldık ama hala dost kalabiliyoh haa çok geniz mezhepli gördüm kendimi :roflol:

Back
X