adamım zati şu süt kaa nazlı ve nankör bişi daha ömrümde görmedim haaaa akannehir napsak yaranamikk la sempatiksalakcinni
aynen yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamım zati şu süt kaa nazlı ve nankör bişi daha ömrümde görmedim haaaa akannehir napsak yaranamikk la sempatiksalakcinni
anladım canım inş. en kısa zamanda toparlar sağlıklı olsunda kilosu önemli deilcanım bizim geçen ay kontrol yoktu işte 2 ayda 700 gr almış kilosu 5900
sınırlar içerisinde ama 2 ayda aldığı kilo az dedi dr. :sinifsinif:
hıı aynı böceğe benziyo kız sempatiksalakcinni ama benim verdiğim bişeyden bence
masallah tosunumaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olmuşmu ama o resim 1 ay öncesi nerdeyse kaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştı anlamış değilim bende heç be hacıı
:sinifsinif::sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
he nan tıp secsen daa iyimiş :roflol:
daha mühendislik psikolojisinden çıkamadım zaar kaydirigubbakcemile3
zamanında insanlarla uğraşcama makinalarla uğraşem daha kolay olur dediydiim tıp yazmadıydım başıma bunnarın gelceni bilseydim akannehir
şimdi makinalarla uğraşmaktan insanlarla iletişim kuramıyom heralde sempatiksalakcinni
selammm...
cerıncımm ya uzulme saglıklı olsun yeter.ama bak saat kotası koymayın bebelere bence emme waktını bebek belırlesın.yoksa emmedıgı zaman emme saatı kacıyo işte.ben ogluma hala ne zaman ıstese emzırıyo 1 saatı hıc gecırmedı we masallah 8 e yakındı 3. ayında7 500 dü
sende sık sık tık artık memenı yenıden baslasın
ben hiç bi zaman saat sınırlaması yapmadım kiiii hatta mumkunse açık bufe modundayım gık dese şansımı deniyom emermi deyu ama emmio benimki sevemedi gitti şu sütü :umursamaz:
ben hiç bi zaman saat sınırlaması yapmadım kiiii hatta mumkunse açık bufe modundayım gık dese şansımı deniyom emermi deyu ama emmio benimki sevemedi gitti şu sütü :umursamaz:
selam kızlarr
iyilik ablaa sen napıyon behlül nasılselam moruk naberŞeniz
hoşbulduk canımslm kızlarrr hosgeldiniz bakalımm
bende su ortalığı bi toparlıyım
kociş güya bugun izinli ama bizim tükana gitti bakem kacta gelicek
aksam yemegini o yapıcaktı guya bakalım yapacak mı
iyilik ablaa sen napıyon behlül nasıl
bebemin çamaşırları attım yıkanıyo temiz bişe bırakmadı pasaklı oğluş sempatiksalakcinni
benim emre de dün 3 tane siviti üstüste giymişbenimkilerde temiz bişe bırakmii hele buse :sinifsinif:
hoşbulduk canım
negüzel yemekten kurtardın
benim herif yemek falan yapamaz alsanaalsanasmile
benimkide yapmaz öle cok cok nadirrrr
bakalım soyledide yapacakmı ?
benim emre de dün 3 tane siviti üstüste giymiş
sabah önlüğünü giyerken dedim ikisini çıkar
iki taneyi çıkardı ikisi de batmış hadi en üsttekini anladım da altındaki nasıl kirlenmiş ya deli olacam -tatlicadiarzu-