yaa wanna benim de 10 günlük raporum gene bitiyo çarş günü bıktım beeeeeeeeee
ayyyyy evet o 10 gün zart die geçio insan fıtık oluo akannehir ben heyet raporu çaktım 30 güncükkkk aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa wanna benim de 10 günlük raporum gene bitiyo çarş günü bıktım beeeeeeeeee
bu esprileri kaynana da patlatsan ya gıı kaydirigubbakcemile3 kadın akşama kaa oturur sempatiksalakcinniyooo baştan beri böleydi
hoş bende çok fazla hoş beş değilim onunla sonuçta kaynana değilmi fazla yüz göz olmak istemim:1no2::1no2:
ayyyyy evet o 10 gün zart die geçio insan fıtık oluo akannehir ben heyet raporu çaktım 30 güncükkkk aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
artık arkadaş diil.lmaz:
bide ben bi kere almak için gittim heyet raporunu şansa raporu kontrollü virmişler yane 1 ay sonra raporun son gunusu bi da gitcem belki bi 30 daha alabilirim sempatiksalakcinni gerçi heç sanmıyom sanşıma dairedeki bi arkadaş daha hamile şimdi sana ikinci raporu ayarlarsak onada yapmak lazım olur mu bilmem falan didiler gıcık oldum şansıma bebesi olmayan karuda benim zamanımı bulda haa akannehir
wanna kız senin şu kundak olayından ben de muzdaribim napcaz yaaa
elini kundaktan kurtarıyo ağzından emziği çıkarıyo sonra tekrar götürüyo falan öle oynuyo uyku hakgetire tabi
bi de eliyle dili birbirinden bağımsız ve savaş içindeler kaydirigubbakcemile3 bi yandan dili emmek isterken eliyle de çekmeye çalışıyo kendiyle çelişiyo yavrukuşum sempatiksalakcinni
xx dünürcümbu esprileri kaynana da patlatsan ya gıı kaydirigubbakcemile3 kadın akşama kaa oturur sempatiksalakcinni
ooohh ne alaa ben de yıllık izin kullanem ecük de mart sonu gibi bi teşebbüste buluncam heyet için bakaalımm
sgk topici takip edip bulduruyomuş bizi kaydirigubbakcemile3 soruşturma yiyomuşuz sempatiksalakcinni darksea gibi gizemli olmadımıza yanarız o zaman işte :1ninca:
oh ne güzelo öyledir gelir 1 saat oturur gider
15,20 gün sonra yine gelir accık oturur gider a.sa.s
opuyorumnanaktanbenimkide her türlü baharatı koymayı marifet sayıyo. sinir oluyorum.klava:
hadi bakalım, olursa yaparız artık bebelere.opuyorumnanaktan
ay sinir oluyorum son dakka arayanlaraayyyyyyyy kitaplıktaki fazlalıkları koltuğun üstüne boca etmiştim yerleştircem sözde bi de mutfak dolabındaki baharatları düzenlicem diye masaya eşim aramasınmıııııııııııııııı
akrabaları geliyomuş yarm saat oturmayaa allamm herşeyi nereye nasıl tıktığımı bilemedim allahtan beray da durdu da düzenledim anaaam şimdi ne nerde bulup yerleştirmem lazım kaydirigubbakcemile3
xx demek haa :dilcikar: :dilcikar:xx dünürcüm
onada espiri patlatim ama
benim kaynana accık soğuk kadın olduğu için resir etmi sadece küçük bi gülümseme yapi o kaaaa
oh ne güzel
opuyorumnanaktan
ay sinir oluyorum son dakka arayanlara
bide erkekler kabul edemem deyince aman nolcak diyolar ya uyuz oluyorum
gerci az oturcaklarmıs pasta borek derdin olmaz
bu esprileri kaynana da patlatsan ya gıı kaydirigubbakcemile3 kadın akşama kaa oturur sempatiksalakcinni
ooohh ne alaa ben de yıllık izin kullanem ecük de mart sonu gibi bi teşebbüste buluncam heyet için bakaalımm
sgk topici takip edip bulduruyomuş bizi kaydirigubbakcemile3 soruşturma yiyomuşuz sempatiksalakcinni darksea gibi gizemli olmadımıza yanarız o zaman işte :1ninca:
xx demek haa :dilcikar: :dilcikar:
ay zaten derdim olsa da imkansız yapamazdımmm
neyse geldiler pastalarıyla gittiler sonraa kaydirigubbakcemile2 beray da önce bi yabancıladı o kaa insanı karşısında görünce nazlı nazlı ağladı sonra da alıştı
ama korkum bu insanlar hastaneden geliyolar yaaa
ya mikrop getirdilerseee :sinifsinif: kucaklarına falan aldılar çünküü
anaa diyem de benimkini de öle versiiinn süpermiş kaydirigubbakcemile3 yannız yatış matış didiydi benimki sende öle bişe var mı
xx demek haa :dilcikar: :dilcikar:
ay zaten derdim olsa da imkansız yapamazdımmm
neyse geldiler pastalarıyla gittiler sonraa kaydirigubbakcemile2 beray da önce bi yabancıladı o kaa insanı karşısında görünce nazlı nazlı ağladı sonra da alıştı
ama korkum bu insanlar hastaneden geliyolar yaaa
ya mikrop getirdilerseee :sinifsinif: kucaklarına falan aldılar çünküü
evet öle
cerin x
sen xx:roflol::roflol::roflol:
ula çaturtuuuuu beroşuda mı harcadınnnn bidaki xxx dünür kim acabaa :roflol: zeytin gibi geliyo bağa kaydirigubbakcemile3
evet öle
cerin x
sen xx:roflol::roflol::roflol:
ayy onlar gitmeden uyudu minnoşum uyansın da bi sileyim üstünü değiştireyim geç olmaz inşallah akşama da yıkayalım bari yaa dün yıkamıştık daha ama eyvahedigeldismileohh böle misafire can kurban
banada böyle gelseler keske ama nerdeee:umursamaz:
bebegini sil canım bende bişi olmaz diyodumda mikrobu pat diye kaptı valla antibiyotik kullandık bu yüzden elini yüzünü yıka üstünü degiştir en azından
ula çaturtuuuuu beroşuda mı harcadınnnn bidaki xxx dünür kim acabaa :roflol: zeytin gibi geliyo bağa kaydirigubbakcemile3
bakalım xxx ( tripleX ) kim olacak :roflol::roflol: