Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım inş. bian önce düzelir nilaycığımsaol bitanem yaa.. dün bisey yoktu ama emdigini kusuyodu.. aksam normal kendi küvetinde yikadim bayada sIki giydirmistim.. uyku tulumunuda giydi hatta sapka takip uyuttum.. oda sicakligida iyiydi.. gece 2de kalkti eli yüzü buz gibiydi bi iki saat yanimda uyuttum yerine koydum 6da kalktiki ates gibi yaniyoo hemen soydum fitil verdim.. sonra kaka yapti yesilimsi bayada igrenc kokuyo.. doktora götürdüm.. dedim dün yikamistim.. yok dedi ondan ates cikmaz dedi.. kustugunu bide kakasinin yesil oldugunu söyleyince enfeksiyon dedi.. bide kasiklarina bastirgi biraz nilayin agladi.. aciyodu demekki..
doktorda bisey vermedi zaten emzir cok cok dedi..ama biliyosun fazla emmiyoo.. bi cay verdi su kaybini dengelemesi icin ama sabahtan beri 10ml anca icti.. yavrum biberonla hic bisey icmediki ne oldugunu bilmiyoo zaar.. ek gidada böyle olursa yandik valla..
atesi düstü sükür biraz en sn 37,06ydi ama takipteyim.uyuyoo simdi ama cok halsiz.. gece bi yarim fitil daha veriririm herhalde..
iyi geceler canım bende çıkayaım bareeben yavastan cikayim artik.. saat 6dan beri ayaktayim.. insallah sabaha kadar rahat uyuruz ya.. hepinize iyi gceler.. kendinize iyi bakin en cokta bebelere..
bende sağmaya başladım dünden beri canım yaa..ayyyy wannam canım benim çok geçmiş olsun üzülme sakın böle kazalar gelcek başımıza moralini bozma :teselli:
bi telefonunuda almamışızki hiç birimiz merak ettim çok şimdi :çok üzgünüm:
surem cnm benim oğlanda doğdu doğalı memee gıcık :1no2: ne yaptımsa sevdiremedim çocuğa sağarak veriyorum sütümü ama artık eskisi kadar çok süt çıkmıyo bendende :sinifsinif: ek gıdalara başladım meyvelerden bugünde patates,havuç,domates,soğan haşlama yaptım püre olarak tattırdım napalım açmı bırakcam çocuğu mecbur vercez bişeler sempatiksalakcinni
canım aynen ayakta emziriyodum uzun zamandır hoplata zıplata..bikaç gündür öyle bile zor alıyo..surem yazdım cvp net gitti
benim oğlum 3550 doğdu şimdi 7 olmuş
ilk aylar iyi almıştıda
iki aydır 500 gr alıyo
seninki ne kadar oldu şimdi
benimkide emmiyo hoplayarak emzriyom
emzirme pozisyonuna getirince deli gibi ağlıyo
sağarak vermeyi denedim biberonda almıyo
ya sinir oldum ben de o kadar bulgur çorbası yaptım komposto yedim bana mısın demedi valla emzirmeye çalıştım az geldi heralde ağladı durdu mama verdim 80 cc alan içti akannehir
üfff şu emdikçe süt geliyo ama o kadar sabrı da benim kız gösteremiyoo
Arzum AR 852 Bebbe Sterilizatör ve Buharlı Pişirici (Aynı Gün Kargo!!!) | | KolayEsyam.com
selooo gene mi gittin laaynn
senin şu pişirici baksana burda fiyatınaa sempatiksalakcinni
bende seni kuşum yaaaaaa
irem 24 saat emiiio zıçıo gezio yatıo meme hastalığı var kaydirigubbakcemile3
bende inek gibi yiyorm nan çok iştahlıyım tartının pili bozuldu tartamıyomda kendimi
kanımca 65 oldum bugün yeni meyve sıkıcağı aldım irem hanım için öbürayda sebze pişirici alacüüün el blender setide aldım püfffffff al al bitmiiiiiiiiiiiiiii
kızlar bende buharlı pişirici almayı düşünüyorum da bende araştırırken bekonunkini buldum 43 lira arzumla aynı hem sterilizatör hemde buharlı pişirici.Hangisi daha iyidir sizce... Meyve sıkacağı katı meyve için mi?Benim kociş meyve sıkacağı alma taraftarı değil benim evde blenderda robotta var .Ben hem blenderı kullanıyom.Robotu doğru dürüst kullanmadım.Robotu kullan diyo. siz nası bi şey aldınız .Markası modeli ne steril olsun diyemi yeniden aldınız.olmazsa bende ikna etmeye çalışıp aldırayım...ben arzumun hem sterilizatör hem buharlı pişirici hem de biberon ısıtıcısı olan zamazingosundan aldım 80 liraya memnunum vallaaa amaa cerenimo burda daha ucuzunu bulmuuş
Arzum AR 852 Bebbe Sterilizatör ve Buharlı Pişirici (Aynı Gün Kargo!!!) | | KolayEsyam.com
slm hatunlar ay annemlerden yeni geldim dün orda kaldım başıma gelmedik kalmadı kızı gece emzireyim dedim baktım ki terlemişmiydi çişimi çıkmıştı üstünü değiştirdim hanım uyandı uyutayım dedim aç olduğu için mama veredim meğersem biberonun kapağı tam kapatmamışım olduğu gibi kızın üstüne dökülmemzmi tekrar değiştir bu arada kıyafet kalmadı birde kaka yaptımı ta beline kadar çıkmış giydirecek bir şey kalamdı ay sinir oldum neyse kızı uyuttum bende yatayım dedim bu defa depremle sarsıldık artık uyku tutmadı
cerenimoo nan o fiyat neee hacıı kaydirigubbakcemile3
kızıııııııııııııııııııııımm bu site ne yaaaaaaaaaaaaa
230a aldığım meyve sıkacağı burda 208 lira allam çıldıracaaammm akannehir
acaba güvenilir bi sitemikii
günaydın hatunlar nasılsınız bakem
ay burda nasıl kar yağıyo anlatamam sabah çınarı anneme zor bıraktık
herkese merhaba dicem ama kimse yok
şekercik görüyom çık ortya
selam kızlarrr azcık gçmişe bakem dedim ama anlamadım bişiii wannanın bebişine noldu?
ben de bir haftadır yoktum
memlekete gittiydik kociş bir haftalığına şehir dışında olcaktı bizi anneme bıraktı memlekete.
böylece uzun bir yolculuk yaptık araba koltuğuyla sorun olmuyor kızlar
sonra da kocişin memlekete geçtik bi gece kaldık döndük
dün de aşımız vardı karma aşı
ordan da ile doktora gittikbenm oğlan 2870 doğmuştu şimdi 6200 dr çok ii dedi 700 gr almış en son
boy da 2 cm uzamış
kafa da 1 cm:)
her şey iyi
gözü sulanıyodu ve çapak oluyodu dr korkma didi bi damla verdi bi de masaj yap ek gıdaya geçmicez önümüzdeki aya gelcen dedi demir ilacı verdi
her şey iyi gidiyodu ta ki ordan çıkana kaaa
benim ayağımda bişi çıktıydı memleketteyken ordaki sağlık ocağı dr mantar dedi o da teri istemez ya ben de çorapsız sırf terlikle geziyodum hatta buraya da ööle geldiydim çocukta acaip gaz yapmış akşam eve bi geldik abovvvv bi gaz sancısı bi ateş ( o da aşıdan) önce calpol verdik sonra gaz için adaçayı yağı sürdük zinco verdik ayağına sıcak su torbası delirdik yokkk en son koyduk fitili o rahat biz rahat uyudu ama 8-9 kez kalktı emmeye die sabah da kalktı çok ağladı gaz var gene hemen zinco ve yağ... ateş de vardı 38 derece gene calpol offff zavallı oğlum uyuyo ama her an uyanabilir
yani dün kabustu galba bugün de ööle olcak
sizde ne var ne yok a bacılaaaa
günaydın nasıl oldun dün hastayım demiştin sanırsam