Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar kızm 6 kasım 2009 doğumlu aranızda rota virüsü aşısını yaptıran lar varmı biz çekimser kaldık bazı doktorlar yaptırın dedi bazısı yaptırmayın gerk yok dedi biz yaptırdık ne olur ne olmaz die aranızda yaptıranlarınız varmıCADIARZU aranıza yeni geldim bu arada
bende geldim ayyy nasıl yetişiyonuz ya ben hiç bişey yapamıyorum nete takılsam kayra zırlıyor o uyusa ev işii yetiştiremiyom kaç gündür uykusuzlukta cabası...gece saat başı ayaktayız kafayı yiycem önceden ne kada düzenliydi ya.
benim kurabiyede dönmüyo dönsün diye uğraşıyom ama olmuyo
elifatihefu gözümü korkuttun ya bende ankaraya annemlere gitmeyi planlıyorudm 1 haftalığına çok bunaldım burada gidecek kimsem yok iş arkadaşlarımda çalışıyo
kendi başınamı yıkıyosun cnm
hoş geldin yaptıran arkadaşlar var
evet canım tek yıkayom şimdiye kadar hep tek yıkadım artık zor oluyo başını dönderiyo
saçlarımdan kurtuldumhihoyyythihoyyythihoyyyt
başımdan büyük bir yük kaktııııdelikafadulden
slm kızlar kızm 6 kasım 2009 doğumlu aranızda rota virüsü aşısını yaptıran lar varmı biz çekimser kaldık bazı doktorlar yaptırın dedi bazısı yaptırmayın gerk yok dedi biz yaptırdık ne olur ne olmaz die aranızda yaptıranlarınız varmıCADIARZU aranıza yeni geldim bu arada
maşallah sana ben hiç cesaret edemem hele şimdi imkansız hareketlendi babası tutuyo ben yıkıyorum ayaklansa ancak o zaman yıkarım hemde eşime yalvarmaktan kurtulurum kaydirigubbakcemile3
wanna şu sebze püresi hazır alıyom dedin neyin oluyon bu arada krispiyle tuba yok ne oldu onlara ebiş nerelerdesin kız zeytun senimlede görüşemiyiğ artık
ben yaptırdım canım bizim doktorumuz tavsiye etti 3 doz olanını 2 dozu oldu ayın 5inde 3. son dozu yaptırıcam. benim eşimde devlet hastanesinde çalıştığı için doktorla arası çok iyi o yüzden yaptırın deyince yaptırdık o kadar lüzumlu bişey olmasaydı söylemezdi zaten
burdan bakın hemen silecem
burdan bakın hemen silecem
çok soru soraca benziyorum galiba ben ek gıdaya başlamdım doktorumuz gerek görmedi nesli ayın 6 sında doktora gtiiğimizde 7.700 olmuş boyuda 66 cm olmuş gelişimi gayet iyi dedi ek gıda için erken dedi ama ben dayanamıom tabi ne yersek tatdırmaya çalışıom suyundan reddetmi aptamilin pirinçli mamasından aldım katı yiyebilirmi die yedi çokta sevdi ama şuan emmek istemiyor lulakları iltihaplanmış emerken canı yanıo sanırım inleyip duruo ilaç tedvaisi uyguluos şimdi biraz biraz emmeye başladı bende başalsammı acaba ek gıdaya yoksa doktorumumuzu dinlesembilmiyorumkismile